- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.261
benm de tam bi bilgim yokki ama yapanlar varmış yaptıktan sonra bol solüsyonla yıkadıklarını söylüyrlr...
gerçi cor melim eski seri açık ama daha da açmak istedim oksijenli suyu düşündüm ama koyulaştıryrsa tbi hic denemiyim :) cor melde istediğim rente şu:benimki bunun daha yeşili belki 1 ton koyusu
peki canım teşekkürler araştırıcam :)
Bu istediğin tonu cristal verebilir,hem de çok güzel olur,resimdeki de mel ama cristal gibi gözüküyor canımbenm de tam bi bilgim yokki ama yapanlar varmış yaptıktan sonra bol solüsyonla yıkadıklarını söylüyrlr...
gerçi cor melim eski seri açık ama daha da açmak istedim oksijenli suyu düşündüm ama koyulaştıryrsa tbi hic denemiyim :) cor melde istediğim rente şu:benimki bunun daha yeşili belki 1 ton koyusu
ayy gerçekten micanım grafite kullandın mı bilmiyorum ama bende ki yeni seriden,hiç grilik yok benimkinde,acaba verde marine nasıl olur ki kafam çok karıştı,cor grafitelerimi çok seviyorum
yeni seri grafıtte fotosu koyar mısın lutfen grılık yok demişsin pupıkı daraldı denmişti bi ara çok merak edıorum lutfen kustınoroo
canım ben koymuştum foto,şu an yok elimde sen de görmüştün hatta,eski nickim ceren_ank umarım hatırlamışsın :) yeni seri dedim fakat 2015 son kullanım,daha eskilerinde grilik varmış,pupili geniş dar değil canım ama ben siyah göz olduğum için pupil pek belli olmuyor,yani benim aldığım seriden daha sonra çıkan seriler koyulaştı diyorlardı,benim grafitelerim aynı vetmanin koyduğu fotolardaki gibi duruyor,hiç fark yok :26:
canım ben koymuştum foto,şu an yok elimde sen de görmüştün hatta,eski nickim ceren_ank umarım hatırlamışsın :) yeni seri dedim fakat 2015 son kullanım,daha eskilerinde grilik varmış,pupili geniş dar değil canım ama ben siyah göz olduğum için pupil pek belli olmuyor,yani benim aldığım seriden daha sonra çıkan seriler koyulaştı diyorlardı,benim grafitelerim aynı vetmanin koyduğu fotolardaki gibi duruyor,hiç fark yok :26:
sen yazınca bende meraktan bakim dedim benim şişelere:)
benim charm grafite 10/2014,cor grafite 01/2015 sattığım ocrelerin şişesi kalmıştı bende o ise 5 anos yazıyor tarih kısmında ,ne demekse:)
benm de tam bi bilgim yokki ama yapanlar varmış yaptıktan sonra bol solüsyonla yıkadıklarını söylüyrlr...
Bu istediğin tonu cristal verebilir,hem de çok güzel olur,resimdeki de mel ama cristal gibi gözüküyor canım
sedoshcum merhaba :)
merak ettim sendeki charme icelar yeni seri mi ?
sevgili SEDOSH öncelikle sana bu lensler çok yakışmış maşallah :) 2. olarakkkk çok şanslısın çokkkk sana ultra opak bir ice gelmiş hem bebek mavisi hem o lilamsı görüntü yok hem de o ice ın bulanık gri mavi şeffaf bir yapısı yok bu lenste cidden nerdeyse tam opak bir lens geçmiş eline her ice bu kdr opak bir bebek mavisi olmuyor güle güle kullan çok güzeller..
kızlar charm ice ların flassız ve gun ısıgında resımlerını ıstemıstınız koyuyorum...
Eki Görüntüle 167741 Eki Görüntüle 167742 Eki Görüntüle 167743 Eki Görüntüle 167744 Eki Görüntüle 167745
direk olarak gunese bakıp cekmeye calıstım ama gozlermı ıstem dısı kısıyorum daha bırazcık golgede cektım yanı bıraz koyu cıkmıs olabılırler :)
vallahi flaşlı halinden daha doğal daha gerçekçi buldum ve çok da yakışmışş
sedosh çok yakışmışlar sana ,gayet güzeller,uzaktan gri mi görünüyorlar peki?resimde gri ağırlıklı algıladım..
koyu saçla ve açık tenle uyumlu olmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?