Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ela lensimde denediğim için diyebilirim ki,opaklığını azalttı,şeffaflığı arttı,sarı alt tonlu bir yeşil elaydı,yeşilini kırdı sararttı nasıl diyim yeşilden sarıya sarıdan kahveye gider ya koyulma,yani açık göz daha koyu göz skalası,lens işlemden sonra şeffaflaşınca daha sarı oldu yeşilimsiliği gitti,yani hidrojen peroksit uygulucaksan daha açık yeşil olmucağını bil,ama daha balımsı sarıya kahveye bakan bir ela istiyorum diyorsan kullan ama çok kısa süre tut onbeş dk ya da yarım saat,ya da arada temizleyip takıp bir onbeş dk daha yapılsa iyi olur

Bu istediğin tonu cristal verebilir,hem de çok güzel olur,resimdeki de mel ama cristal gibi gözüküyor canım

benimde süresi biten bir lensim var denicem bakalım bu hidrojen peroksiti ne yapıcak...sonuçları yazarım:))
ama şöyle de bişey var,dün akşam iki mel'imi aldım elime biri eski seri diğeri yeni seri ışığın altında inceledim renklerini..daha açık olan eski serinin boyaması daha sarı ama çok dikkatli bakınca anlaşılacak bir detay tabii ki...öyle şişeden anlaşılamıyor tabii fark...birde eğer bu hidrojen peroksit rengi açıyorsa bence opak olan lenslerde denemek gerek boyaması daha yoğun olduğu için...

Göze zarar verdiğini düşünmüyorum...aosept çok eski bir solusyondur ve etken maddesi hidrojen peroksittir ama dezenfeksiyon öncelikli bir solusyon...

souflon'da aynı sonucu veriyor...mesela çok eskiden soleko yellow larım vardı ve souflon bu lenslerimi 5-6 ay sonra bildiğin limon sarısı yaptı,ama göze takınca lens gözümü açıyordu ve hoş bir açık yeşil oluyordu..

Ama umarım solotica bu yaz renkleri yine açar da böyle solusyon,h.peroksit falan yormayız kafamızı...

Bu arada,ben ve buradan bi kaç arkadaş soloticanın resmi sitesine mail yolladık..mellerin açılması için :))
umut ediyorum kaile alırlar:))
yoksa kampanya başlatıcam walla
MELLERİME DOKUNMA KAMPANYASI
:)))))

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu arada 2016 skt tarihli mellerin son durumu nedir acaba? bilgisi olan var mı? değişiklik var mı ? açık-koyu?

kızlaaaar yeni seri mellerin rengi hakkında bilgisi olan var mıı??? lens almaya karar verdim rengi koyulttular.. nasıl şanstır buuuu

aynen ben de erteledim erteledim simdi de rengini koyulastırdılar. acılana kadar baska bi renk alıyım diyorum ama zaten meli secene kadar canım cıktı. icemint alıyım diyorum o da cok yakından beyaza donuk bi renk pofff

tesekkur ederımmmm browniiii bende cok memnunum canım gercekten renklerı bebek mavisi cok beyendımmmmm belkıde yenı serı oldukları ıcın boyle bılmıyorum kıı :)

kızlar charm ice ların flassız ve gun ısıgında resımlerını ıstemıstınız koyuyorum...

direk olarak gunese bakıp cekmeye calıstım ama gozlermı ıstem dısı kısıyorum daha bırazcık golgede cektım yanı bıraz koyu cıkmıs olabılırler :)

kızlar ben hidrocor mel alcam ama çapı büyük gelir diye korkuyorum göz çapımı da bilmiyorum
daha önce çok farklı markalar denedim onlarda bi sorun olmamıştı ama bunda nasıl olur bilmiyorum ki.
bi de bir kaç kişide gördüm taşmış ve kenarlardan sarı sarı görünmüş öyle durmasından korkuyorum.eski lenslerimden birisinin temel eğrisi 8.60 , çapı da 14,50'ydi onda sorun yaşamamıştım acaba solotica da rahat olur mu ki bana. yardımm lütfeenn

vallahi flaşlı halinden daha doğal daha gerçekçi buldum ve çok da yakışmışş

sedosh çok yakışmışlar sana ,gayet güzeller,uzaktan gri mi görünüyorlar peki?resimde gri ağırlıklı algıladım..
koyu saçla ve açık tenle uyumlu olmuşlar

sedosh ama senn gözlerin acık kahveye yakınkoyu kahve değiller
bnde sennn gözler cok koyu kahve diye ice siparişi vercektm şimdi çok tereddütte kaldm

sedosh çok yakışmışlar sana ,gayet güzeller,uzaktan gri mi görünüyorlar peki?resimde gri ağırlıklı algıladım..
koyu saçla ve açık tenle uyumlu olmuşlar

nil tesekkur ederım canımm... evet uzaktan golgede falan daha gri gibi duruyorlar ışıkta daha bebek mavısı duruyorlar... ama guneste ozellıkle canlı parlak bır renk...

bunlarda benm cok koyu kahve gözlerim birisi flashlı dieri lambanın içine girmiş hali :)
charm ice ve charm ocre ve ve ve crystal arasında kaldım çapım 8.4 ne önerirsiniz
daha önceden cor mel kullanıyodum hiç kayma olmadı kusursuzdu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…