- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.301
senn gözlern orta kahve :) benmkiler koyuda değil çok koyu kahve :)
ice nasıl olr bilmiyorum çok sırıtabilir ve doğal durmayabilir
benm de tam bi bilgim yokki ama yapanlar varmış yaptıktan sonra bol solüsyonla yıkadıklarını söylüyrlr...
gerçi cor melim eski seri açık ama daha da açmak istedim oksijenli suyu düşündüm ama koyulaştıryrsa tbi hic denemiyim :) cor melde istediğim rente şu:benimki bunun daha yeşili belki 1 ton koyusu
peki canım teşekkürler araştırıcam :)
benimde süresi biten bir lensim var denicem bakalım bu hidrojen peroksiti ne yapıcak...sonuçları yazarım:))
ama şöyle de bişey var,dün akşam iki mel'imi aldım elime biri eski seri diğeri yeni seri ışığın altında inceledim renklerini..daha açık olan eski serinin boyaması daha sarı ama çok dikkatli bakınca anlaşılacak bir detay tabii ki...öyle şişeden anlaşılamıyor tabii fark...birde eğer bu hidrojen peroksit rengi açıyorsa bence opak olan lenslerde denemek gerek boyaması daha yoğun olduğu için...
Göze zarar verdiğini düşünmüyorum...aosept çok eski bir solusyondur ve etken maddesi hidrojen peroksittir ama dezenfeksiyon öncelikli bir solusyon...
souflon'da aynı sonucu veriyor...mesela çok eskiden soleko yellow larım vardı ve souflon bu lenslerimi 5-6 ay sonra bildiğin limon sarısı yaptı,ama göze takınca lens gözümü açıyordu ve hoş bir açık yeşil oluyordu..
Ama umarım solotica bu yaz renkleri yine açar da böyle solusyon,h.peroksit falan yormayız kafamızı...
Bu arada,ben ve buradan bi kaç arkadaş soloticanın resmi sitesine mail yolladık..mellerin açılması için :))
umut ediyorum kaile alırlar:))
yoksa kampanya başlatıcam walla
MELLERİME DOKUNMA KAMPANYASI
:)))))
kızlar charm ice ların flassız ve gun ısıgında resımlerını ıstemıstınız koyuyorum...
direk olarak gunese bakıp cekmeye calıstım ama gozlermı ıstem dısı kısıyorum daha bırazcık golgede cektım yanı bıraz koyu cıkmıs olabılırler :)
:) ama dedım sanaaa sıyah gozlu arkadasım sıparıs werdı bende deneyıp charm ıce ı .. yınede senın kararın cnmmmm sonra pısman olma
bana da atmadılar mail,ben telefon açtım skypeden francise verip vermeyeceklerini sordum bi de açılcak mı renkler dedim..biz ara sıra renklerle oynuyoruz ama bu renkten sonra açmayı düşünmüyoruz dediler ama şöyle de bi şey var ki ottica belluci için özel üretim lens yapıyorlar..örn;ice mint yani otticaların yaptırımları var soloticanın fabrikasına...Şahsi görüşüm;ne kadar çok isteyen olursa eski rengini o kadar dikkate alırlar gibime geliyor...harika bu renk sanirim dedigin gibi fgncenin dedigi gibi taban rengi acik bu kisinin. cor melleri acsinlar
hayatim ben de gonderdim gecen gun ama cvp atmadilar bana sana attilar mi ya da onceden mi atmislardi? umarim acilir renkler
bana da atmadılar mail,ben telefon açtım skypeden francise verip vermeyeceklerini sordum bi de açılcak mı renkler dedim..biz ara sıra renklerle oynuyoruz ama bu renkten sonra açmayı düşünmüyoruz dediler ama şöyle de bi şey var ki ottica belluci için özel üretim lens yapıyorlar..örn;ice mint yani otticaların yaptırımları var soloticanın fabrikasına...Şahsi görüşüm;ne kadar çok isteyen olursa eski rengini o kadar dikkate alırlar gibime geliyor...
son 5 ayı kaldı eski seri açık mellerin bambamcım....napcam bilmiyorum süresi bitince...offf..puuuf
aslında bi lens var ya şu adore yeni seri sanılıyordu,videodan print screen yapmışlardı...işte o lens çıktı çıkacakmış...belki soloticadan ona döneriz:))) ya da durasoft l. green alcam gündüzleri giallo takarım akşam durasof:)))
(aslında yeni seri öyle çok da fena durmuyor hani...gündüz)
tamam olduuu bırı guneste cekılmıs gozumun rengı bırıde evde :)Eki Görüntüle 167785 Eki Görüntüle 167784
hihhoooyt aldım sonunda ben de solotica
icmint hemde
şimdilik foto koyamıyorum çünkü vetmanın da dediğine göre renk henüz oturmamış,, solüsyonda (solo care aqua) istirahat ediyorlar
inşallah zamanla renkleri daha da güzelleşir..
ama şukadarını söyleyebilriim bunlar ens değil bildiğin gözendi gözüm kayboldu tkınca yok oldu pufff
aref bile yapamaz bukadarını
icmint hemde
şimdilik foto koyamıyorum çünkü vetmanın da dediğine göre renk henüz oturmamış,, solüsyonda (solo care aqua) istirahat ediyorlar
ama şukadarını söyleyebilriim bunlar ens değil bildiğin gözendi gözüm kayboldu tkınca yok oldu pufff
cnm gule gule mutlulukla kullanben de bu aralar icemint e iice merak saldim :)) cor meller koyulasinca yesil tonlu acik renk olarak bi icemint kaldi sanirim geriye. sende ne tonda durdugunu cok merak ediorm o yuzden fotolarini 4gozle beklio olucam
icmint hemde
ay annadim hayatim ii ki sormussun valla. umarim talep daha da olur ve fikirleri degisir.
ya da dedigin gibi adore lenslerin firmasinin o yeni lensleri harika gorunuor fotolarda ya da videoda iste :) oradaki cor mele benzeyeni almayi dusunurum valla ciksin. haresi de yesilimsi lensin kendi renginden bir tik daha koyu yapmislar cok hos duruor. rahatligi solotica gibidir umarim. off poff valla bence de. neyse ki senin 5 ay daha varmis surekli takmazsan biraz daha uzatabilirsin o sureyi
bambamcım sen US'de misin?skype kullaniosan sen de bi arasana,bakalım ne dicekler ...merak ettim..ben ingilizce konuşabiliyor musunuz diye başladım..hemen eng. bilen bi bayanı çağırdılar
bambam göz çapın 8.7 mi ?
KIzlar burdaki göz rengi lens mi?gerçek gibi duruyor???harika bu renk sanirim fgncenin dedigi gibi taban rengi de acik bu kisinin. cor melleri acsinlar off
hayatim ben de gonderdim gecen gun ama cvp atmadilar bana sana attilar mi ya da onceden mi atmislardi? umarim acilir renkler
hehe kampayaya ilk katilacaklar arasindayim valla ama suan dokunsunlar mellere eski haline getirsinler sonra bi daha dokunmasinlar hihi
isalla kaile alirlar maillerimizi elden baska bisi gelmior bu durumda. benm gozlerim numarali oldugundan eski seri bulmama imkan yokzaten sanirim kimse bulamior artik
sedosh cnm cok cok hos sen de cok tatlisintam yuz fotolarda daha da bi begendim ben
keske onun resimleri olsaa
çok güzel gözlerin var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?