Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

senn gözlern orta kahve :) benmkiler koyuda değil çok koyu kahve :)
ice nasıl olr bilmiyorum çok sırıtabilir ve doğal durmayabilir

:) ama dedım sanaaa sıyah gozlu arkadasım sıparıs werdı bende deneyıp charm ıce ı .. yınede senın kararın cnmmmm sonra pısman olma

harika bu renk sanirim fgncenin dedigi gibi taban rengi de acik bu kisinin. cor melleri acsinlar off

hayatim ben de gonderdim gecen gun ama cvp atmadilar bana sana attilar mi ya da onceden mi atmislardi? umarim acilir renkler

hehe kampayaya ilk katilacaklar arasindayim valla ama suan dokunsunlar mellere eski haline getirsinler sonra bi daha dokunmasinlar hihi
isalla kaile alirlar maillerimizi elden baska bisi gelmior bu durumda. benm gozlerim numarali oldugundan eski seri bulmama imkan yok zaten sanirim kimse bulamior artik

Son düzenleme:

sedosh cnm cok cok hos sen de cok tatlisin tam yuz fotolarda daha da bi begendim ben

Son düzenleme:
harika bu renk sanirim dedigin gibi fgncenin dedigi gibi taban rengi acik bu kisinin. cor melleri acsinlar

hayatim ben de gonderdim gecen gun ama cvp atmadilar bana sana attilar mi ya da onceden mi atmislardi? umarim acilir renkler
bana da atmadılar mail,ben telefon açtım skypeden francise verip vermeyeceklerini sordum bi de açılcak mı renkler dedim..biz ara sıra renklerle oynuyoruz ama bu renkten sonra açmayı düşünmüyoruz dediler ama şöyle de bi şey var ki ottica belluci için özel üretim lens yapıyorlar..örn;ice mint yani otticaların yaptırımları var soloticanın fabrikasına...Şahsi görüşüm;ne kadar çok isteyen olursa eski rengini o kadar dikkate alırlar gibime geliyor...

son 5 ayı kaldı eski seri açık mellerin bambamcım....napcam bilmiyorum süresi bitince...offf..puuuf
aslında bi lens var ya şu adore yeni seri sanılıyordu,videodan print screen yapmışlardı...işte o lens çıktı çıkacakmış...belki soloticadan ona döneriz:))) ya da durasoft l. green alcam gündüzleri giallo takarım akşam durasof:)))
(aslında yeni seri öyle çok da fena durmuyor hani...gündüz)

ay annadim hayatim ii ki sormussun valla. umarim talep daha da olur ve fikirleri degisir.
ya da dedigin gibi adore lenslerin firmasinin o yeni lensleri harika gorunuor fotolarda ya da videoda iste :) oradaki cor mele benzeyeni almayi dusunurum valla ciksin. haresi de yesilimsi lensin kendi renginden bir tik daha koyu yapmislar cok hos duruor. rahatligi solotica gibidir umarim. off poff valla bence de. neyse ki senin 5 ay daha varmis surekli takmazsan biraz daha uzatabilirsin o sureyi

Son düzenleme:
hihhoooyt aldım sonunda ben de solotica

icmint hemde

şimdilik foto koyamıyorum çünkü vetmanın da dediğine göre renk henüz oturmamış,, solüsyonda (solo care aqua) istirahat ediyorlar

inşallah zamanla renkleri daha da güzelleşir..

ama şukadarını söyleyebilriim bunlar ens değil bildiğin göz endi gözüm kayboldu tkınca yok oldu pufff

aref bile yapamaz bukadarını

güle güle kullan canım :)
evet soloticalar öyledir bilirim...lens değil de lensten öte iris gibidir kendileri...
hatta bu konuyla ilgili ilginç bir anım bile var....kullandığım cor verdelerin resmini görenlerden birisi beni göz rengi değiştirme ameliyatına girip renkli irislerden taktırdığımı düşünmüştü ama hakikaten de öyle gibiler ne diyim

cnm gule gule mutlulukla kullan ben de bu aralar icemint e iice merak saldim :)) cor meller koyulasinca yesil tonlu acik renk olarak bi icemint kaldi sanirim geriye. sende ne tonda durdugunu cok merak ediorm o yuzden fotolarini 4gozle beklio olucam

bambam göz çapın 8.7 mi ?

ne mutlu sana:)))en kısa zamanda isteriiz fotolarını:)) güle güle kullan

bambamcım sen US'de misin?skype kullaniosan sen de bi arasana,bakalım ne dicekler ...merak ettim..ben ingilizce konuşabiliyor musunuz diye başladım..hemen eng. bilen bi bayanı çağırdılar

Bu hafta alıyorum charme marinelerimi , şimdiden çok heyecanlıyım, nette buldum bu fotoları ne kadar güzeller değil miiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????

bambamcım sen US'de misin?skype kullaniosan sen de bi arasana,bakalım ne dicekler ...merak ettim..ben ingilizce konuşabiliyor musunuz diye başladım..hemen eng. bilen bi bayanı çağırdılar

evt cnm US deyim skype kullanmiorm ama international aramalar icin baska bisi kullaniorm ona kredi alinca ben de ararim cnm. ingilizce pek konusan birileri yok sanirim kolay iletisim kurabildin mi o bayanla? arayinca yazarim buraya

bambam göz çapın 8.7 mi ?

tatlim malesef bilmiorm gozcapimi

Son düzenleme:
KIzlar burdaki göz rengi lens mi?gerçek gibi duruyor???

teşekkür ederim şekerleeer =) şimdilik gri ağırlıklı bir renk durdu,, sanırım bu üzerimdeki tshrtün de gri olmasından dolayı olabilir =D renk otursun en kısa zamanda fotoları eklicem inşallah =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…