- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.721
bence zaten senin o muhteşem gözlerinde daha güzel dururkızmaz ya öyle bir kız değil eski seri quartzo kullanıyodu bi ara teee almanyadan yollarım denemek istersen demişti çok iyidir demez bişey yalnız göz yapısı o kadar güzelki o bombeli dediğimz quartzo bile hilalde muhteşem duruyordu onunda kaş kirpik siyah senin gibi sende de çok güzel olur cristal pınaxcım
tam olarak ben de kestiremiyorum güneşte bal gölgede kahverengi diyeyim anla sen:)
lal ekledigin resim cristal mi yoksa????
Ayyyy yosunestagfurullah ne güzel seyler yazmissin tsk ederim kizin gözünden anladim ben zaten iyi biri oldugunu ve kizmiycagini
Insallah alirsam dedigin gibi durur canim :) ama iki üc resim olsa acik kahve gözde cok iyi olurdu ya
mesela benim gözlerim açık kahveyle orta kahve arası bişey ben de böyle durdu
canım sana yine de lensmi demişler..bana verilen tepkilere bakarsan yine iyi yani..en azından gözüne başka bir işlem yaptığını düşünmemişler bendeki gibi..
elimdeki verdeleri oksijenli suyamı koysam acaba diye düşünüyorum...heralde ikimiz de opaklığı yüzünden bu sorunu yaşıyoruz...ben bir de freshlook dimensions sea green yada karayip aqua almayı düşünüyorum...yoğunlaştırıcı onlar en azından...alırsam paylaşır yorumunu yaparım..ama ne zaman alırım bilmiyorum..
icemint canım crystal daha mavi gri duruyor bende:)
yosuncum sendeki verdelerle ilgili görüşler tepkiler ne yönde ? ya ben verdelerimden soğudum..sana da bana söylendiği gibi gözüne renkli plaka taktırıp taktırmadığını soranlar oldu mu ? ya hakikaten öyle gibi mi duruyor sence ? :44:
new color iris de de bu tip renkler var ya..o yüzden gözüne naptın sen diyenler oldu lens olduğunu düşünmeyip
Bende kendi göz rengime bi karar veremedim cnm, bana göre acik kahve digerlerine göre bal rengi hatta ela diyende var onun icin tam olarak lensin nasil duracagini kestiremiorum bende mavi mi durur yesil mi???? kendi göz rengimi ekliycem birazdan
bunlar gerçek mi yahu?? böyle mi duruyorlar hakiktten??
implant canım bunlar irisinin üstüne yerleştiyolar ameliyatla gözün böyle oluyor..
aslında hoş bir olay da biraz daha geliştirmeleri lazım bence.
wauwww çok beğendim ama sanırım çok açık yeşil değil sana çok yakışmış ama ben çok beyaz tenliyim aslında biraz maviyi dönük bir yeşilde olabilirmesela benim gözlerim açık kahveyle orta kahve arası bişey ben de böyle durdu
bunlar gerçek mi yahu?? böyle mi duruyorlar hakiktten??
canım onlar lens değiller..ameliyatla gözün içine yerleştirilen lens benzeri renkli tabakalar onlar canım..ve gerçek insanda duruşu o kadar da doğal değil çok yapay..korku filmi lensi takılmış göz gibi duruyor..bendeki verdeleri bu şeylere benzettikleri için hevesim kaçmıştı..biraz inceleyince hakkaten de benziyorlar..ev lensi yaptım onları
rica ederim canım gerçekleri söyledim maşallahın vardur bakim açık kahve gözde cristal fotosu bulursam eklerim
ekle canım ona göre kıyaslama yaparak kendimle ortalama nasıl durabileceğini söylerim:)
kusura bakmayin bunlar makyaj denemelerimdi... makyajsiz bulamadim. Ama az cok ayni renk olarak.
Eki Görüntüle 169835 Eki Görüntüle 169836
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?