Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ayyyy yosun estagfurullah ne güzel seyler yazmissin tsk ederim kizin gözünden anladim ben zaten iyi biri oldugunu ve kizmiycagini

Insallah alirsam dedigin gibi durur canim :) ama iki üc resim olsa acik kahve gözde cok iyi olurdu ya

pinaxcim lal in gozleri de acik kahve onda crystalin durusuna bakabilirsin:)

mesela benim gözlerim açık kahveyle orta kahve arası bişey ben de böyle durdu

harikaa durmuşş bayılldımm bayıldımmm ya ztn icemint de düşünüyordum sendeki duruşunu gördükten sonra emin oldum gibi bişey acaba bende de böyle dururmu ki göz rengim orta kahve.böyle duracağını bilsem hiç düşünmeden alırım ya

ben başka bi lensimi hidrojen peroksite koydum yazın ama hiç değişim olmadı galiba fazla bekletmedim yada beceremedim bilmiyorum

icemint canım crystal daha mavi gri duruyor bende:)

Bende kendi göz rengime bi karar veremedim cnm, bana göre acik kahve digerlerine göre bal rengi hatta ela diyende var onun icin tam olarak lensin nasil duracagini kestiremiorum bende mavi mi durur yesil mi???? kendi göz rengimi ekliycem birazdan

bunlar gerçek mi yahu?? böyle mi duruyorlar hakiktten??

ekle canım ona göre kıyaslama yaparak kendimle ortalama nasıl durabileceğini söylerim:)

bunlar gerçek mi yahu?? böyle mi duruyorlar hakiktten??

canım onlar lens değiller..ameliyatla gözün içine yerleştirilen lens benzeri renkli tabakalar onlar canım..ve gerçek insanda duruşu o kadar da doğal değil çok yapay..korku filmi lensi takılmış göz gibi duruyor..bendeki verdeleri bu şeylere benzettikleri için hevesim kaçmıştı..biraz inceleyince hakkaten de benziyorlar..ev lensi yaptım onları

Son düzenleme:
yaa lal hep sorcam sorcam unutuyorum biraz alakasız ama bu resimde gözünün içine sürdüğün yeşil kalemin markası ne şekerim??

güneş valla sende verdeler nasıl duruyor aşırı derecede merak ettim tatlım yaa.. acaba bir mahsuru yosa görebilir miyim.. istersen msn ekle ordan bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…