Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ya bu solotica da o kadar doğal ve güzel lens yapıyor da haresini rengin tonuna göre neden yapmıyor anlamıyorum?? bak milletin gözlerin hep öyle?? kızın gözleri açık kahve haresi biraz daha koyu kahve,, benim arkadaşımın gözleri yeşil haresi daha koyu yeşil.. tabi sevmem hareyi ben.. masmavi göz simsiyah hare pehh

Son düzenleme:
güneş valla sende verdeler nasıl duruyor aşırı derecede merak ettim tatlım yaa.. acaba bir mahsuru yosa görebilir miyim.. istersen msn ekle ordan bakayım

canım dokusunda sorun yok gibi..biraz opaklık fazla o kadar..ama renkten dolayı ve haresiz olunca heralde öyle izlenim veriyor...

benim verdeler bunlar canım..koymuştum ama tekrar koyayım..gözaltında kalem ile hafif rimel var..
reelde de renk aynı pek değişen ışığa gören dönen bir renk değil..burda nasıl görüyorsan o yani..

evet ya kesinlikle katılıyorum sana haresi lensin renginin daha koyusu olsa çok güzel olcak simsiyah hare yapay duruo gibi gelio hep bana.herşey iyi güzel hoş da bi hare olayı işte bir de çapı insan korkuo alırken çapıma uyarmı diye

heeeyyy süpperr maşallah yahuuuu :82:

sagol canim

ay göz rengin harikaymış canım ben senin yerinde olsam doğal gözüm böyle olsa lens topiklerinde zamanımı çürütmezdim...maşallah

Günes sagol canim ya :) ona bakarsan Allah'in verdigi hersey daha güzeldir... ama rahat duramiyoruz iste... :97: sacimiz düzdür kivircik olsun isteriz, esmerizdir sarisin olmak isteriz kadin tabiyati Bu arada ben hamileyim su an, doktora sorucaktik unuttum lens takmamda bi sakinca olmaz heralde demi? Bana da sacma geldi kendi sorum ama ne bilim napiyosan zararli diyolar

iyi de güneşçim ben mi yanlış görüyorum ama manyak insanların abarttığı gibi yok göz amliyatı mı geçirdin yok irisini mi sattın değiştirdin fln fişmekan gibi abartılcak kadar vahim bir görüntü yok ortada.. evet biraz donuk bir renk olabilir,, hatta ya rainbow ya da adorenin lensi gibi durmuş.. ne biliim öyle şeyler demişler ki dedim heralde fredynin kabusu gibi bişey oldu bu kız

cnm sen bunları kullanmıomusun yani şimdii. ya bence çok güzel bi renk ve gözünle de acayip kaynaşmış ben çok beğendimm valla

canımcım sen ne olur ne olmaz sor,, lensin zararı olmasa bile belki kullandığın solüsyonun içindeki bir maddenin bebişe zararı olabilir Allah korusun tedbiri elden bırakmamak lazım

canım saç boyatmanın sakıncası var ama lens saç boyası gibi kimyasal değil...çok da zararı olmaz sanırım..ama yine de doktora sor tabi :) habi de aldığın besinleri şu an paylaşıyor olduğun için vitamin eksikliğinden korunursan sorun olmaz sanırım...b1 miydi b2 miydi o vitaminin eksikliği gözde ışığa aşırı duyarlılık yapıyor..o da dar pupilli lenslerde görüş sıkıntısı yapıyor bunu diyebilirim :)

Son düzenleme:
canımcım sen ne olur ne olmaz sor,, lensin zararı olmasa bile belki kullandığın solüsyonun içindeki bir maddenin bebişe zararı olabilir Allah korusun tedbiri elden bırakmamak lazım

Haklisin canim sagol :) Bebis icin daha nelerden vazgecicez bakalim ayyy cani sagolsun yaa takma derse doktor takmam bi daha tövbeeeeeeee:86:

Haklisin canim sagol :) Bebis icin daha nelerden vazgecicez bakalim ayyy cani sagolsun yaa takma derse doktor takmam bi daha tövbeeeeeeee:86:

haklıısın valla :) benim bebeğim olsa,, doktor deseki saçlarından vazgeçeceksin ben ki saçlarıma aşık biriyim gerekirse kel bile olurum bebeğim için :) Rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün bebeğini cnım huzur içinde :) ayh duygulandım yahu :2:

sagol canim nerde ne kadar vitamin varsa hepsini aliyorum :125: Sacimi boyamayi da düsünmüstüm vazgectim.. Kestirme ugursuzluk getirir dediler ama ben kestirdim umarim bisey olmaz.

teşekkür ederim canım...ağızları torba değil ki büzesin :) ama yapı olarak eleştiriye açık bir insan olduğum için ister istemez bir "acaba?" oluşuyor insanın aklında...ve itiraf ediyim bazen gerçekten aynaya baktığımda hakikaten çok aşırı renkli duruyor..insan gözü izlenimi vermediği zamanlar oluyor hakikaten...fotoşoplanmış göz resimleri gibi..
freshlookun yoğunlaştırıcılarını da almayı düşünüyorum bakalım..karayip denizi ve deniz yeşilini..bunlar çok içime sinmedi :)

Ayyy kiyamam iste gelecegin bir fedakar annesi daha

Cok tsk ederim canim güzel dileklerin icin, Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah

ya her insanın dediğine göre hareket edersek şimdi uçurumun kenarındaydık sen tabiki başkalarının fikirlerine kulak kesiceksin ama en önemlisi senin beğenip eğenmemen zaten bir kadın isterse bütün dünyanın fikrini alsın yine kendi bildiğini okur o yüzden madem sen arada takmak istiyorsun arada tak.. verde günün gelir ozaman verdelenirsin o psikopatlara inat

pinaxcim sen charme ice larini satmayi dusunuyorsun memnun degil misin
ya ben charme ice siparisi vermistim siparisi mi degistirsem mi diye dusunuyorum cor ice mi siparis versem
kizlar ne olur bana yardimci olun
charme ice in lens oldugu cok anlasiliyor cercevesinden dolayi

Ayyy kiyamam iste gelecegin bir fedakar annesi daha

Cok tsk ederim canim güzel dileklerin icin, Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah

amin canım amin,, isteyen herkese versin,, çöpe atcaklara,, sokak satıcısı,, dilencisi yapacaklara,, cami avlusuna bırakacaklara vs vermesin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…