Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

aaaa hayırlısı olsun :) resimlerini bekliyoruz.güle güle kullan :)

bence koyu saç ...bende açık buğday ve koyu kumral saçlarım ..her renklede de oldukça uyumlu :)

ıce mavi tonlu canım ..açık yeşil ve bariz olan quartzo...cristal bazen şansına gri yeşil boyamalı olabiliyor:)

cnmmmm crystalda sıparıs verdım sımdı arzu ablayaaa

güle güle kullan .gelince beizi resimlee boğ

cor ice
Eki Görüntüle 169837 Eki Görüntüle 169838

arkadaslar acik kahve gozde cor ice boyle durur mu sizce
baktığım açık kahve gözlerde cor ıce bu sonuca yakın sonuçlar veriyor genelde, gri ağırlıklı durmuş cor ıce hep açık tabanlarda koyuldukça mavilik artıyor gibi ıce da..gri seversen cor ıce ın duruşu bu resimlerdeki gibi...

ela-açık kahve gözlü arkadaşım gelmişti ,cristallerimi denedi,bendeki kadar opak durmadı malum, ama yeşil gri durdu ,hoş oldu göze batacak çirkin bir görüntü olmadı,bilginize...

canım içine sinmiyor ise,değiştir...
cor ıce gri oluyor açık tabanlarda gri severim diyorsan al ...
ama gri yeşil dersen cristali düşün ,yada şansına gri mavi cristal da gelebilir..artık emin olamıyoruz cristalden

Son düzenleme:

katılıyorum canım :) fakat bu renk beni günlük hayatta rahat ettirmiyor..o yüzden günlük lens sınıfına sokamıyorum..hakikaten bir soğukluk var..sempatik bir lens olmadığını düşünüyorum...mesela bu lensle dışarı günlük işleri görmek için çıkılmaz..mesela markete gitmek..günlük alışveriş..faturaları yatırmak vesaire gibi etkinlikler için uygun değil çok dikkat çekiyor...bir de böyle iletişime kapalı ifadede bakışlar yaratıyor o havasını sevmiyorum...ama yüzüme renk versin diye arada evde veya yakın civarda tek başına spora çıkarken kullanıyorum ..eğlence lensi olarak kullanıyorum :)

Evet cristal aklima takildigindan beri düsünüyorum satmayi canim... bilmiorum canim ya ben basta yadirgadim haresini, sonra sevdim taktim ama yinede var icime sinmeyen biseyler... Cor ice alsaydim daha mi iyi olurdu dersen... hmm benim beklentilerimi karsilamazdi diye düsünüyorum ice acik bi renk bide tamamen haresiz olmasi göze baygin bi bakis verebilirdi. Onun icin cesaret edemedim :96: Ama ice in haresi söyle koyu mavi bi hare olsaydi süper olurdu ya..

peki nilcim soloticanin cor serisini de charme serisini de kullanmis biri olarak ice da hangisi daha guzel sence gozlerim acik kahve saclarim koyu acik tenliyim cor ice bende cok soluk durur mu acaba

bence senin sempatikliğin lensin soğukluğunu kapatır şekerim :) ama tamam senin istediğin gibi olsun takma ozaman o lensleri günlük rutin işlerde,, ne zaman özlersen verdelerini o zaman takarsın :)

canım dürüstçe fikrimi söylemem gerekirse..aslında renk gözünle çok güzel kaynaşmış ancak harenin rengi ile lensin arasında çok aşırı bir zıtlık kontrast var...ve bu zıtlık biraz göze batıyor...haresizi de donuk duracağı için belki ice değil de renk olarak grafite düşünebilirsin

peki nilcim soloticanin cor serisini de charme serisini de kullanmis biri olarak ice da hangisi daha guzel sence gozlerim acik kahve saclarim koyu acik tenliyim cor ice bende cok soluk durur mu acaba
canım koyu saç ve açık tende soğuk bir hal alır açıkçası...gri gözlerin olacak.. charm ıce ise daha yumuşamış ve maviye çalan bir ton olur..charm serisini bende nc gibi oluyor,eğer öyle olursa sende sende seversin charm serisini.. maviye dönük istersen charm ıce olabilir, gri cor ıce,yeşil gri cristal ,ama dediğim gibi cristal sana süpriz yapıp belkide mavi gri de çıkabilir:) yani charm serisi seni çok ürkütmesin , bence çok çekici bir seri gözlere fazlasıyla anlam ve hoşluk katıyor,diğer serilerin katamadığı bir güzellik veriyor charm :)

albümüme yeni resimler ekledim tam yüzde cristal var bakabilirsiniz

amin canım amin,, isteyen herkese versin,, çöpe atcaklara,, sokak satıcısı,, dilencisi yapacaklara,, cami avlusuna bırakacaklara vs vermesin Rabbim

cok haklisin canim..... öyle yapacak olanlara vermesin Rabbim

Ha iste benimde demek istedigim bu zaten günescim... renk olarak evet güzel kaynasti ama masmavi bi göz ve simsiyah bi hare bana da cok alakasiz geliyor baktikca.... Gerci uzaktan cok siritmiyo ama biriyle yanyana oturup konusurken acaba haresi cok mu kötü görünüyo su an diye düsünmekte... bu lensin büyük bi eksisi :26:

pinaxcım bu kullandığın nc idi sanırım dimi..en ince hareli seride bile bu şüpheyi yaşıyorsan demekki bu renk belki senin için doğru renk olmayabilir..bir de grafiteyi araştır istersen..daha koyu olduğu için hare bu kadar gözükmez sanırım

Son düzenleme:

Yok canim bu charm ice :) charm serini cok seviyorum aslinda mesela ocre yi o kalin haresi olmadan düsünemiyorum bile veya charm melde bu tür renklere yakisiyo hare ama ice gibi acik renklere böyle koyu ve kalin hare olmuyo iste... en azindan dogal durmuyo. Bence benim gözüm acik oldugu icin daha da acik durdu bende ama Sedosh un gözleri koyu ve onda daha hos durdu bana göre ice haresi de cok siritmadi. Ama dedigim gibi hare cok yakin fotolarda belli oluyo zaten.

ben bakamıyorum nerden nasıl bakacağım resimlere

kusura bakmayin bunlar makyaj denemelerimdi... makyajsiz bulamadim. Ama az cok ayni renk olarak.

Eki Görüntüle 169835 Eki Görüntüle 169836

maşallah canım ya bırak sen onun bunun kirpiğini kaşını sormayı aşık oldum ben resimlerine ayy hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün şimdi okudum bal gözlü minik mi gelicek şimdi oyy yirimmm annesi gibi hem yüzü hem kaderi güzel olsun inşaallahhh darısı tüm isteyipte olmayanlara

Yosuncum seninde agzindan bal damliyo canim ya cok tsk ederim cnm artik minik bal gözlü mü olur, kömür gözlü mü olur bilemem :81: ama esimin gözleri kömür karasi, kizimin gözleri yesil cok alakasiz da olabiliyo yani amaaaaaaaaan saglikli olsun da önemli degil gözünün rengi demi Amin canim güzel dileklerin icin cok sagol cok incesin

Son düzenleme:
canım cevap için teşekkür ederim ben artık açtır koyult açtır koyult saç bırakmadım kafamda benden adam olmaz yaza allah izin verirsew düğünüm olcak çıt çıt alcam galiba bu gidişle

tabi canım allah sağlıklı versinde kaşı gözü sorun değil bütün bebişler güzeldir zaten melek onlar çirkin bebekmi olur allahın yarattığı herşey güzeldir sağlıkla doğur inşallahhhh

benim de gozlerim sedoshun gozlerine gore daha acik demek bende de siritacak haresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…