Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar sizce bana icemint nasıl durur fikir verebilirmisinizz yeşil mi durur yoksa mavimsi mi durur acaba :44: lal'daki gibi dursa keşke :97:
göz rengim de bu

aaaaaaaaaaaa Güneşcim,onların dokusu muhteşem ve kendinden hare de yapıyordu sende,solüsyonla falan renginde oynama yapmadın mı,madem evde kullanıyorsun oksijenli suyla açma olayını yapsana,tabi uzun süre bekletmeyerek,ama tabi 15-20 dk dan fazla bekletmek için gün ışığında temizleyip tekrar deneyerek devam edilcekse devam etmek gerekiyor

benim de gozlerim sedoshun gozlerine gore daha acik demek bende de siritacak haresi

canim bu tamamen senin beklentinle alakali bisey bence, ama bu harenin seni rahatsiz edecegini düsünüyosan belki baska bi seri belki de baska bi renk düsünebilirsin. Senin lens zevkini de hic bilmedigim icin tavsiye de de bulunamiyorum :26: Ama sana sunu söylim, cristali gördükten sonra kendi kendime keske ice yerine bunu alsaymisim dedim. Sen düsünürmüsün cristal?

tatlim tesekkur ederim icimi rahatlattin biraz :) ama biliyorum ki sedoshdaki gibi durmayacak. benim gozlerim onunkinden daha acik dolayisiyla haresi belirgin olacak. mavi-gri tonlarda icedan baska secenek yok gibi yani mavi-gri oldugu garanti. crystal herkeste bir baska duruyor. mavi-gri lensim olmadigi icin ilk tercihimi crystalden yana yapamadim. guvenemiyorum crystale:) tekrar tesekkur ederim ilgin icin...

kızlar sizce bana icemint nasıl durur fikir verebilirmisinizz yeşil mi durur yoksa mavimsi mi durur acaba :44: lal'daki gibi dursa keşke :97:
göz rengim de bu
Eki Görüntüle 169875

aaa canımmm senin benden de açık sanki göz rengin benim sarıya doğru açılırken senin gözler elaya yeşile doğru dönük:)
bence yeşil ve açık bir sonuç elde edersin sen de icemintlerle:)

Kararin kesinse icemint konusunda, kafana baska lens girmeden siparisini ver canim :82:

daha kesin değil valla :) şimdi mel siparişi vermiştim onları bekliyorum sonra da icemint düşünüyorum ama emin değilim yani böyle özel günlerde fln takmak için :) melleri de günlük kullanım için alıyorum :)

aaa canımmm senin benden de açık sanki göz rengin benim sarıya doğru açılırken senin gözler elaya yeşile doğru dönük:)
bence yeşil ve açık bir sonuç elde edersin sen de icemintlerle:)

ayy gerçektenmi ya inşallahh öyle olur valla bayıldım sendeki duruşunaa kafamda iyice netleşmeye başladı sanırım icemintler :) ondan da alcm gibi görünüo

crystal mi ? :) soloticanin en sevdigim lenslerinden biri:) ilk bastan beri aklimda o. ama gri-yesil durmasindan korkuyorum.
gelelim benim lens zevkime hep mavi, gri tonlarda lens kullandim. bana yesil tonlari hic yakismiyor yani ben kendime yakistiramiyorum.
benim gozlerim seninkinden birazcik daha koyu sedoshunki kadar olmasa da.
bu arada pinaxcim gozlerin harika:) binbir kere masallah

Son düzenleme:
merhabaaaa arkadaslar bugünn paranalentesten aldıgım nc meller gEldi aMa aacayipp kAyıyor((((( ne yapılabilirr yoksa çöpE gidicekkkk bi yoll gösterinn nolurrr((84:

Cok tsk ederim ezginazcim sagol mavi-gri seviyosan belki grafiteyi düsünebilirsin? Grafite yi bende düsünüyodum ondan sonra birden ice girdi aklima onu aldim... grafite daha dogaldir kesin. Grafitenin de ne cok harelisi nede haresizi diye düsünüyorum...nc grafite güzel olur diye hayal ediyorum :)

Lal bana da söyliycektin cristalin nasil duracagini

canım dişçiden geldim şimdi yeni yeni baktım mesajlara:))
4 tane anestezi iğnesi oldum kafam bi garipleşti:)))
ama göz rengin bir harikaaaaaaaa:)))) valla ne taksan yakışır. ama crystal bence sende mavi pek sanmıyorum.
valla yerinde olsam bu kadar açık olsa benim de gözlerim verde marine kullanırdım harika bir mavi olacaktır sende:)

rica ederim:)
charme grafite nilde cok harika duruyor ben de bir ara dusunuyordum ama koyu diye vazgectim. sen crystal dusunmuyor musun artik?
ben belki charme ice siparisi mi crystalle degistirebilirim. ya gercekten ne alaka gri lense siyah hare anlamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…