- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.781
tabi canım allah sağlıklı versinde kaşı gözü sorun değil bütün bebişler güzeldir zaten melek onlar çirkin bebekmi olur allahın yarattığı herşey güzeldirsağlıkla doğur inşallahhhh
aaaaaaaaaaaa Güneşcim,onların dokusu muhteşem ve kendinden hare de yapıyordu sende,solüsyonla falan renginde oynama yapmadın mı,madem evde kullanıyorsun oksijenli suyla açma olayını yapsana,tabi uzun süre bekletmeyerek,ama tabi 15-20 dk dan fazla bekletmek için gün ışığında temizleyip tekrar deneyerek devam edilcekse devam etmek gerekiyorcanım onlar lens değiller..ameliyatla gözün içine yerleştirilen lens benzeri renkli tabakalar onlar canım..ve gerçek insanda duruşu o kadar da doğal değil çok yapay..korku filmi lensi takılmış göz gibi duruyor..bendeki verdeleri bu şeylere benzettikleri için hevesim kaçmıştı..biraz inceleyince hakkaten de benziyorlar..ev lensi yaptım onları
benim de gozlerim sedoshun gozlerine gore daha acik demek bende de siritacak haresi
kızlar sizce bana icemint nasıl durur fikir verebilirmisinizz yeşil mi durur yoksa mavimsi mi durur acaba :44: lal'daki gibi dursa keşke :97:
göz rengim de bu
Eki Görüntüle 169875
canım koyu saç ve açık tende soğuk bir hal alır açıkçası...gri gözlerin olacak.. charm ıce ise daha yumuşamış ve maviye çalan bir ton olur..charm serisini bende nc gibi oluyor,eğer öyle olursa sende sende seversin charm serisini.. maviye dönük istersen charm ıce olabilir, gri cor ıce,yeşil gri cristal ,ama dediğim gibi cristal sana süpriz yapıp belkide mavi gri de çıkabilir:) yani charm serisi seni çok ürkütmesin , bence çok çekici bir seri gözlere fazlasıyla anlam ve hoşluk katıyor,diğer serilerin katamadığı bir güzellik veriyor charm :)
albümüme yeni resimler ekledim tam yüzde cristal var bakabilirsiniz
bence cok güzel olur... kendi gözünde cok güzelmis zaten. Yakisir bence 100 % :81:
teşekkür ederim cnm :) valla ztn rengini çok beğeniyordum icemintin lal'de görünce iice heveslendim :) keşke deneme şansımız olsaydı ya soloticanın bütün renklerini almak istiyorummm
kızlar sizce bana icemint nasıl durur fikir verebilirmisinizz yeşil mi durur yoksa mavimsi mi durur acaba :44: lal'daki gibi dursa keşke :97:
göz rengim de bu
Eki Görüntüle 169875
Kararin kesinse icemint konusunda, kafana baska lens girmeden siparisini ver canim :82:
aaa canımmm senin benden de açık sanki göz rengin benim sarıya doğru açılırken senin gözler elaya yeşile doğru dönük:)
bence yeşil ve açık bir sonuç elde edersin sen de icemintlerle:)
canim bu tamamen senin beklentinle alakali bisey bence, ama bu harenin seni rahatsiz edecegini düsünüyosan belki baska bi seri belki de baska bi renk düsünebilirsin. Senin lens zevkini de hic bilmedigim icin tavsiye de de bulunamiyorum :26: Ama sana sunu söylim, cristali gördükten sonra kendi kendime keske ice yerine bunu alsaymisim dedim. Sen düsünürmüsün cristal?
crystal mi ? :) soloticanin en sevdigim lenslerinden biri:) ilk bastan beri aklimda o. ama gri-yesil durmasindan korkuyorum.
gelelim benim lens zevkime hep mavi, gri tonlarda lens kullandim. bana yesil tonlari hic yakismiyor yani ben kendime yakistiramiyorum.
benim gozlerim seninkinden birazcik daha koyu sedoshunki kadar olmasa da.
bu arada pinaxcim gozlerin harika:) binbir kere masallah
Lal bana da söyliycektin cristalin nasil duracagini
lal canim bizim goz rengimiz ayni benimki de kahve sari tonlarda
tatlim sen hic ice denedin mi ?
merhabaaaa arkadaslar bugünn paranalentesten aldıgım nc meller gEldi aMa aacayipp kAyıyor((((( ne yapılabilirr yoksa çöpE gidicekkkk bi yoll gösterinn nolurrr (( 84:
Cok tsk ederim ezginazcim sagolmavi-gri seviyosan belki grafiteyi düsünebilirsin? Grafite yi bende düsünüyodum ondan sonra birden ice girdi aklima onu aldim... grafite daha dogaldir kesin. Grafitenin de ne cok harelisi nede haresizi diye düsünüyorum...nc grafite güzel olur diye hayal ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?