Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

denemedim ama bu sıralar denemeyi kafayı taktım:)))
normal kahveden açık olduğu için zombi gibi olurum diye korkuyordum ama charm hoşuma gitti

gecmis olsun canim...
son olarak sunu da sorayim:) crystal kullanicisi olarak sence crystal mi charme ice mi daha guzel
charme ice i resimlerde gordun belki ama yine de dusunceni almak istiyorum:)

merhabaaaa arkadaslar bugünn paranalentesten aldıgım nc meller gEldi aMa aacayipp kAyıyor((((( ne yapılabilirr yoksa çöpE gidicekkkk bi yoll gösterinn nolurrr((84:

ters takmadın değil mi cnm?
bi de ilk açtığın cam şişenin içindeki sıvı solusyon değil...tavsiyem bi iki gün solusyonda beklet...umarım lens defolu falan değildir paranalentes'te öyle problemler çıkıyor ama öyle bile olsa üzülme geri alıyorlarmış...bu arada ne renk geldi nc mel koyu mu?

Evet cillian murphy dimi,bence de mavisini belirginleştirmek amaçlı bir lens kullanıyor,ortadaki bence pupil ve tam keskin bir pupil olmasa da keskin bir renk farklılığı ve parlaklığı var,pupil etrafındaki göz rengi daha parlak bir mavi,açık maviden orta maviye dönük bir mavi,bence ice olabilir çünkü kendi gözünden daha opak bir mavi,kendi gözü çok güzel bir ton,ama herhalde davette çekimler güzel olmazsa gözüm belli olmaz diye düşünmüştür,ne de olsa profesyonel çekim değil,benim bir arkadaşım var mavi-gri gözlü,ilk tanıştığımızda kapalı ortamda ışık o kadar azdı ki,ben onu kahverengi gözlü sanmıştım,halbuki kızın göz yapısı rengini belli etmiyordu ve gözbebeği oldukça büyüktü,yakın arkadaş olmadan göz rengini farketmemiştim,çok da dikkatliyimdir,demek ki biraz da gözyapısına bakıyor göz rengi belli olması,çekik gözlülerde lenslerin daha doğal abartısız durması gibi

gecmis olsun canim...
son olarak sunu da sorayim:) crystal kullanicisi olarak sence crystal mi charme ice mi daha guzel
charme ice i resimlerde gordun belki ama yine de dusunceni almak istiyorum:)

bence charm ice açık rengi ve kalın haresi dolayısıyla çarpıcı bir lens alıcam ama öyle çok da doğallık beklemiyorum..
ama crystal çok doğal bir lens ve sevdiğim bir yönü de bir tarafı hareli diğer tarafı da haresiz gibi kendi tonlarında haremsi bir boyaması var sanki ya da bir tarafı haresizdir benim kendi harem çıkıyordur :)

oyyyyyyy canim gecmis olsun :18: 4 igneyle ben bayilirdim heralde :)

tsk ederim canim :) ben zaten mavidense yesil gri dursun istiyorum, yani quartzonun dogali olsun istiyorum.. Benziyomu göz renklerimiz peki? Ben en iyisi senin albümüne bakiyim bi cnm.
Verde marineyi hic düsünmedim canim, sevmiyorum o rengi nedense

Düsünüyorum canim hatta cristalden baska bisey düsünemiyorum su an :86: ama kararsizim hala

Hak veriyorum canim alakasiz gercektende. Bende yerinde olsam öyle yapardim canim Insallah alicagin lens icine siner ve rahat rahat takarsin :79:

Lal bence süper durmus cristal sende kendi gözün gibi duruyo daha cok mavimsi durmus sende ama dimi? Cok begendim ... alicam galiba ya

Cristal çok yakışmışinsanın aklına cristal sokuyor baktıkça dönüp dönüp bakıyor insan resmeazulu da sende çok beğenmiştim ama sanki cristal başka güzel ya

valla bende şuan raid sıkılmış sivrisinek gibiyim iğneler sağolsun:)))
benim gözlerim sadece güneşte bal rengi ama senin gözlerin bildiğin ela ondan dedim verde marine diye:) tam istediğin sonucu o verecektir sanki.
bak hatta senin göz rengine yakın birinin verde marineli örneğini koyayım hemen

cnmm umarımm öle değildirr ama sanırım biri defolu( renkk muhtesemm ne açık ne koyu harika bir yeşil ela ama içime sinmedi iştee( biri akıo fena haldee mail attım ama tık yok halenn (( umarımm değiştirrirler...

sagol canim :) kiza yakismis valla ama cristal daha güzel yaaa

Bu arada arkadaşlar bu forumda yazıldı mı önceki sayfalarda bilmiyorum ama lensinizi uzun süre canlı ve sertleşmemiş kullanmak istiyorsanız (örneğin ben;solotica da istediğimiz renktonunun çıkması tamamen şans çünkü artık) protein fazla tüketmeyip,her zaman bol solüsyonda tutup kullanmadığınız zaman da sık sık değiştirip,göz içine değil de dışına kalem çekerseniz daha iyi sonuç elde eder ömrünü uzatabilirsiniz

berrylipsciğim evet resimlerde dokusu şeffaf gibi gözüküyor nedense..ama reelde öyle değil maalesef..keşke resimlerdeki gibi yoğunlaştırıcı lens tadında su gibi dokusu olsaydı ama maalesef ki değil...renk bu renk ancak dokusunu foto çekerken yansıtmıyor nedense...

oksijenli su işini hem yapayım diyorum belki freshlookun yoğunlaştırıcısı gibi olurmu diye..ama bilmiyorum bu seferde 2 si aynı oranda açılmaz diye korkuyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…