Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet canım cillian murphy :) belki kendisini çok sevdiğim için göz rengi bana güzel geliyor bilmiyorum...oyunculuğu falan çok tatlı

evet canım detaylar gerçekten çok önem taşıyor...solotica hidrosummer azul aslında tam cillian ın gözü ama teatral lens ve pahalı...almaya kalksam onu da sokakta takamam gibi geliyor..sanırım bu renge kavuşamayacağımı kabullenmem lazım :44: cor serisi bile bana opak geliyor ki hidrosummer..olmaz sanırım..

Son düzenleme:
İkisini aynı süreyle tutarsan aynı tonda açılır,farklı lot vs. de değillerse,ben çok takmamıştım bu konuyu çünkü zaten normalde de sol gözüm daha sarı ağırlıklı sağ gözüm daha kahve ton ağırlıklı normalde de lensliyken de çok dikkatli bakıldığında çok az renk farkı görülüyor bende

bu faydalı bilgi için çok teşekkürler canım :) ben de aksine çok protein yiyen birisiyim..hergün mutlaka et tüketiyorum

İşte çok gösterişli iddialı lensleri günışığında taşımak için sanırım direkt yeşil tonda göze sahip olmak lazım galiba,yeşil gözlü arkadaşım denediğinde bol flaşla çekilse bile lenslerde damarlar gözükmüyor

bu faydalı bilgi için çok teşekkürler canım :) ben de aksine çok protein yiyen birisiyim..hergün mutlaka et tüketiyorum

Rica ederim canımbende seviyorum ama azalttım sayılır bunu öğrendikten sonra,hem kırmızı et cilde de iç organlara da çok iyi gelmiyor,fazlası yaşlanma sürecini arttırıyor,biraz da sebzeye ağırlık verirsem daha iyi olur diye avuttum kendimi

haklısın canım yeşil gözlüler çok şanslı...her türlü mavi ve yeşil lensi çok güzel kaldırıyorlar..teatral olanından tut yoğunlaştırıcı tarzı olanı bile
ben sanırım artık soloticadan başka renk almayacağım..senin o dediğin rahatsız edici durumların oluşmaması için elegance kahve ve freshlook yoğunlaştırıcı karayip denizi rengi düşünüyorum..o da olmadı sea green
bunlar da bana olmazsa artık deneyebileceğim lens kalmıyor bana :26:

Son düzenleme:

Bence yine cor ya da charme serisinden mel alabilirsin,çok yakışır ama soluk renkleri sevdiremedim sana bir türlüelegance kahve parlak bir sarı gibi durmuş resimde,gerçekte öyleyse yakışır,ama verdelerde o işlemi denesen fena olmaz bence en azından o çok canlı rengi kırabilir 15-20 dk beklerse,kapakları açık ve öğle güneşinde

yaramaz çocuklar gibiyim dimi sana bir türlü faydalı yiyecekleri sevdiremedim der gibi oldu hahahaha canım aslında her türlü rengi denemeye açığım ama tenim sarı olunca ten ile göz aynı renk gibi oluyo bir farkları olmuyo..gözler rengiyle ortaya çıkamıyor
verdeleri sauflon gibi doku aşındıran ve solduran bir solusyon bile terbiye edemedi inatçıymış baya..ne boyaymış yarabbim bi ara alıp deniyim bari cesaret geldi sayende :)

evde oksijenli su yok ama şu an arkada oda harika güneş alıyor...evde limon kolonyası var aynı işi görmez mi acaba ? :44:

Son düzenleme:
gunes sevgili adasım konad sitesinin adı kozmetikcim msj atamıyorum

Son düzenleme:

Evet madem evde kullanıyorsun niye yapmıyorsun,herkesin en süt beyaz insanlarında teninde sarı ton var,ondan ünlülerin bile makyajsız hallerini solgun diye yayınlıyorlar,en azından bir allık,bir kalem,bir rimel gerekiyor çıkarken,bizim izmir de en azından pudrasını ya da renkli nemlendiricisini kalemini sürmeden çıkan kız göremezsin,biz de yapıyoruz artık solgun gözükmemek için çok acele etsek bile,yani uzun lafın kısası,lens zaten makyaj istiyor,en doğalı bile,ben zannetmiyorum mel hafif bir makyajla sana yakışmasın

berrylipsciğim çıkarken gözüme kalem ve rimel yapıyorum zaten..ama cildimi birşey sürmüyorum :)
lens fotolarımda genelde hep makyajsız görünce hiç yapmıyorum diye düşündürdüm sana heralde ben buğday tenliyim canım..mesela bal rengi olan bütün lensler tenimin rengiyle birebir aynı duruyor..rainbow hazel de öyle ocreler de öyle bu görünüşü de sevmiyom pek...ama meller koyulduğuna göre belki artık o sevmediğim meller gibi değillerdir..fıstık yeşili durcaksa alabilirim

Yok canım sakın,yarın denersin,baya cesaretlendirdim galiba seniaman sakın başka bişey kullanma,bi de solotica bu

kullanamadıktan sonra soloticası mı kalmış be canım :) nihayetinde içinde alkol var oksijenli su gibi açmasa da sauflondan daha iyi açar diye düşündüm..biraz da bugünlerde yaramaz bir ruh halindeyim yeni heyecanlar arıyorum..seviyorum deney yapmayı...zaten solusyonların açanını koyultanını da ben bulmuştum

Son düzenleme:

Evet canım,senin yaramazlığın ve bu faydalı buluş inan çok işe yaradı özellikle yıllık lenslerde nasıl gerekliymiş bu bilgikova burcu musun diye sorcam ama bu kadar mucit ve yaramazçok merak ediyorum inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…