- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.821
Evet cillian murphy dimi,bence de mavisini belirginleştirmek amaçlı bir lens kullanıyor,ortadaki bence pupil ve tam keskin bir pupil olmasa da keskin bir renk farklılığı ve parlaklığı var,pupil etrafındaki göz rengi daha parlak bir mavi,açık maviden orta maviye dönük bir mavi,bence ice olabilir çünkü kendi gözünden daha opak bir mavi,kendi gözü çok güzel bir ton,ama herhalde davette çekimler güzel olmazsa gözüm belli olmaz diye düşünmüştür,ne de olsa profesyonel çekim değil,benim bir arkadaşım var mavi-gri gözlü,ilk tanıştığımızda kapalı ortamda ışık o kadar azdı ki,ben onu kahverengi gözlü sanmıştım,halbuki kızın göz yapısı rengini belli etmiyordu ve gözbebeği oldukça büyüktü,yakın arkadaş olmadan göz rengini farketmemiştim,çok da dikkatliyimdir,demek ki biraz da gözyapısına bakıyor göz rengi belli olması,çekik gözlülerde lenslerin daha doğal abartısız durması gibi
İkisini aynı süreyle tutarsan aynı tonda açılır,farklı lot vs. de değillerse,ben çok takmamıştım bu konuyu çünkü zaten normalde de sol gözüm daha sarı ağırlıklı sağ gözüm daha kahve ton ağırlıklı normalde de lensliyken de çok dikkatli bakıldığında çok az renk farkı görülüyor bendeberrylipsciğim evet resimlerde dokusu şeffaf gibi gözüküyor nedense..ama reelde öyle değil maalesef..keşke resimlerdeki gibi yoğunlaştırıcı lens tadında su gibi dokusu olsaydı ama maalesef ki değil...renk bu renk ancak dokusunu foto çekerken yansıtmıyor nedense...
oksijenli su işini hem yapayım diyorum belki freshlookun yoğunlaştırıcısı gibi olurmu diye..ama bilmiyorum bu seferde 2 si aynı oranda açılmaz diye korkuyorum...
Bu arada arkadaşlar bu forumda yazıldı mı önceki sayfalarda bilmiyorum ama lensinizi uzun süre canlı ve sertleşmemiş kullanmak istiyorsanız (örneğin ben;solotica da istediğimiz renktonunun çıkması tamamen şans çünkü artık) protein fazla tüketmeyip,her zaman bol solüsyonda tutup kullanmadığınız zaman da sık sık değiştirip,göz içine değil de dışına kalem çekerseniz daha iyi sonuç elde eder ömrünü uzatabilirsiniz
İşte çok gösterişli iddialı lensleri günışığında taşımak için sanırım direkt yeşil tonda göze sahip olmak lazım galiba,yeşil gözlü arkadaşım denediğinde bol flaşla çekilse bile lenslerde damarlar gözükmüyorevet canım cillian murphy :) belki kendisini çok sevdiğim için göz rengi bana güzel geliyor bilmiyorum...oyunculuğu falan çok tatlı
evet canım detaylar gerçekten çok önem taşıyor...solotica hidrosummer azul aslında tam cillian ın gözü ama teatral lens ve pahalı...almaya kalksam onu da sokakta takamam gibi geliyor..sanırım bu renge kavuşamayacağımı kabullenmem lazım :44: cor serisi bile bana opak geliyor ki hidrosummer..olmaz sanırım..
bu faydalı bilgi için çok teşekkürler canım :) ben de aksine çok protein yiyen birisiyim..hergün mutlaka et tüketiyorum
İşte çok gösterişli iddialı lensleri günışığında taşımak için sanırım direkt yeşil tonda göze sahip olmak lazım galiba,yeşil gözlü arkadaşım denediğinde bol flaşla çekilse bile lenslerde damarlar gözükmüyor
haklısın canım yeşil gözlüler çok şanslı...her türlü mavi ve yeşil lensi çok güzel kaldırıyorlar..teatral olanından tut yoğunlaştırıcı tarzı olanı bile
ben sanırım artık soloticadan başka renk almayacağım..senin o dediğin rahatsız edici durumların oluşmaması için elegance kahve ve freshlook yoğunlaştırıcı karayip denizi rengi düşünüyorum..o da olmadı sea green
bunlar da bana olmazsa artık deneyebileceğim lens kalmıyor bana :26:
Bence yine cor ya da charme serisinden mel alabilirsin,çok yakışır ama soluk renkleri sevdiremedim sana bir türlüelegance kahve parlak bir sarı gibi durmuş resimde,gerçekte öyleyse yakışır,ama verdelerde o işlemi denesen fena olmaz bence en azından o çok canlı rengi kırabilir 15-20 dk beklerse,kapakları açık ve öğle güneşinde
gunes sevgili adasım konad sitesinin adı kozmetikcim msj atamıyorum
yaramaz çocuklar gibiyim dimisana bir türlü faydalı yiyecekleri sevdiremedim der gibi oldu hahahaha canım aslında her türlü rengi denemeye açığım ama tenim sarı olunca ten ile göz aynı renk gibi oluyo bir farkları olmuyo..gözler rengiyle ortaya çıkamıyor
verdeleri sauflon gibi doku aşındıran ve solduran bir solusyon bile terbiye edemedi inatçıymış baya..ne boyaymış yarabbimbi ara alıp deniyim bari cesaret geldi sayende :)
evde oksijenli su yok ama şu an arkada oda harika güneş alıyor...evde limon kolonyası var aynı işi görmez mi acaba ? :44:
Evet madem evde kullanıyorsun niye yapmıyorsun,herkesin en süt beyaz insanlarında teninde sarı ton var,ondan ünlülerin bile makyajsız hallerini solgun diye yayınlıyorlar,en azından bir allık,bir kalem,bir rimel gerekiyor çıkarken,bizim izmir de en azından pudrasını ya da renkli nemlendiricisini kalemini sürmeden çıkan kız göremezsin,biz de yapıyoruz artık solgun gözükmemek için çok acele etsek bile,yani uzun lafın kısası,lens zaten makyaj istiyor,en doğalı bile,ben zannetmiyorum mel hafif bir makyajla sana yakışmasın
Yok canım sakın,yarın denersin,baya cesaretlendirdim galiba seniaman sakın başka bişey kullanma,bi de solotica bu
teşekkür ederim adaşım..demek burda karşılaştık
evet canım :) ..................
kullanamadıktan sonra soloticası mı kalmış be canım :) nihayetinde içinde alkol var oksijenli su gibi açmasa da sauflondan daha iyi açar diye düşündüm..biraz da bugünlerde yaramaz bir ruh halindeyim yeni heyecanlar arıyorum..seviyorum deney yapmayı...zaten solusyonların açanını koyultanını da ben bulmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?