Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Evet canım,senin yaramazlığın ve bu faydalı buluş inan çok işe yaradı özellikle yıllık lenslerde nasıl gerekliymiş bu bilgikova burcu musun diye sorcam ama bu kadar mucit ve yaramazçok merak ediyorum inan

ben balığım canım..ya sen ne burcusun ? :)
bu arada dayanamayıp deniycem..ne olursa olsun sonucu..zaten kullanamıyorum :)
ha bir de artık sauflonu bırakıcam benim azulların dokusunun içine etti..opaklığı fazla gelen lensleri terbiye etmek için ideal sadece

Son düzenleme:

ooouvvv bir balık kızına daha rastladım,güzellik,çekicilik ve hülyalı bakışlar,yakın zamanda kaybettiğimiz de liz taylor da bir balıktı,ben teraziyim canım,zaten güzellik giyim kuşam konusunda en cesaretli olanlar,balık,terazi ve kova,bu burçlardaki arkadaşlarım göz rengini değiştirmekten hiç çekinmiyorlar,şubat doğumlu bir balıksan kovadan da etkiler aldığın için bu kadar mucit doğmuş olabilirsinsouflon çok kullanıldığında çok şeffaflaştırıp damarları ortaya çıkarıyor zamanla,evet,ama yeşerten ton çok cazip geldiği için bi iki ay aralıksız kullanım ben

tesadüfe bak..benim de yükselenim terazi..belki ondan iyi anlaşıyoruz

bu arada lensin kaplarını kolonyayla doldurup içine lensler attım ve atar atmaz lensler kenarlarından büzüşmeye başladılar ve gevşek bir form aldılar deforme oldular.o vaziyette 3 dakka beklettim..sonra sauflonla ovalayıp sauflon içine koydum..deformasyon hali gitti eski formunda şimdi...gözüme takayım dedim ama lensler nemini kaybetmiş o yüzden kalın lens gibi oldular kolonya lensin nemini aldı baya..şu an takmaya çalışsam da takamıyorum sauflonla ne kadar da ovsam kolonyanın alkolu duruyo hala bünyesinde..o yüzden az da olsa yakıyor...ama gördüğüme göre noktacıklar daha belirginleşmiş..

:
inanamıyorum sana güneş lens ve kolonya verdelerini gözden mi çıkardın yoksa kuzum

yaa ne guzel tam benı anlattın haa :) terazıyım ben yukselenımde balık ıkı burcun da tum ozellıklernı tasıyorummmm

Güneş,niye öyle yaptın yanoktacıklar souflonda da belirgin bende,yani noktacıkların belirgin olması şeffaflaştıran maddelerde normal,umarım düzelir solocare e koyarsan kendini bulur biraz,seni bezdirmiş bu verde,ne ömür törpüsü lensmiş

evet canım gözden çıkardım gibi birşey..eğer yoğunlaştırıcı benzeri bir şekle döndürürsem ne ala..değil se de dursun bi kenarda :13:

bari bi kaç damla da çamaşır suyu ilave etseydiin de tam olsaydı canım yaa Allah korusun gözlerine bişi olcak dikkat et lütfeeen :26:

berrylipsciğim evet sanırım öyle..bak mesela azullara nedense aynı şekilde kıyamıyorum

bari bi kaç damla da çamaşır suyu ilave etseydiin de tam olsaydı canım yaa Allah korusun gözlerine bişi olcak dikkat et lütfeeen :26:

oy kıyamam :) canım tek gözümde üstünkörü denedim çıkardım ve hemen gözümü suyla yıkadım :)
normalde böyle manyak şeyler yapmam ama ilk defa yapıyorum...:)

canım teşekkür ederim seninde cristallerine bayıldım çok doğal görünüyolar Hava bulutlu ama hafta sonu imkanım olursa açıkhavada resim çekerim vavilik hakim çoğunlukta grilik çok yok canım

meraba canımm sanırım seninde nc mellerin kayıyordu benimde elime ulasan mellerimden bi tanesi felaket kayıyorrr cok üzüldümm bu sekilde asla takılmazz((( sen ne çare bulmustun cnm tesekkürler:))

Evet ya Güneş,mucitliğe ara ver,bişey olcak korkuyorum bak,bi de ben cesaretlendirdim,iyice temizlemişsindir umarım sen onu titizsindir gerçi ama yine de korkutuyosun

Evet ya Güneş,mucitliğe ara ver,bişey olcak korkuyorum bak,bi de ben cesaretlendirdim,iyice temizlemişsindir umarım sen onu titizsindir gerçi ama yine de korkutuyosun

korkma canım..hem sen oksijenli su dedin..kolonyayı ben buldum..o yüzden cesaretlendirdim diye düşünme canım normal kaplarına koydum kapattım sauflonda yatıyorlar şu an..ertesi gün bi bakıcam tiplerine..formlarında sorun yok..solusyon değince formları eski şeklini aldı zaten yada bu kadar uğraşmayıp şu freshlook dimensionslardan alırım..
canım sen oksijene koyduğunda kenarlarında büzüşme olmuşmuydu lenslerin ?

Ben çok bol oksijene koydum kapağı açık akşam 5 buçuk güneşine bıraktım yarım saat,evet ilk çıkardığımda büzüşme hatırlıyorum zaten kurutması normal oksijenli suyun,ama normal şeklini aldı,zaten kolonyanın çok renkte değişim yapacağını zannetmiyorum zaten bu işlemi en çok kullanılan lenste yapmak çok mantıklı gelmemişti bana yani saatlerce gözde kalan lenste,eğer güzel bir renk oluşursa arada takarım kötü bir renk oluşursa da zaten kullanmıyorum lensi duruyor diye yapmıştım,göze takıyoruz sonuçta,lensin yapısına zarar verip vermediğini bilmiyoruz ki

Güneşcim,bu arada ben denedim oksijenli su süresi dolan mel lenslerimde...öncelikle,eğer uygulamaya kesin karar verdiysen oksijende beklettikten sonra mutlaka çok ama çok iyi yıka solusyonla yoksa fena yakar gözlerini..
sonuç,lensin noktacıklarını daha belirgin yaptı,opaklık azaldı..lens mel olduğu için yeşilliği soldu...
ya da uzun vade aosept kullan derim...aynı etkiyi verir gibime geliyor...

Daha önce de yazmıştım opaklık kesinlikle azalıyor,daha şeffaflaşıp yeşilliği kırılıyor ve sararıyor,ben melde denememiştim tanita yellow da denemiştim ama aynı etkiyi yapmış,tanitanın boyaması noktacık değil rainbow gibi,o yüzden boyamasının türünde değişiklik yapmadı

haklısın canım..renkte değişim olmadı ama dokusundaki detayları iyice ortaya çıkardı..damarlar noktalar hepsi meydanda...tek ton boyalılarda bu renk hileleri pek işe yaramıyor anladığıma göre..yeşil lenste direkt yeşil boya yerine mavi ile sarı karışımından oluşan yeşil olsaydı belki mavi veya sarının ağırlığı azalır çoğalırdı ve bir değişim yaratırdı..ama bunlar mübarek trafik lambasındaki yeşil ışık gibi..renk açılmaz ancak dokuya zarar verip noktacıkları belirginleştirdiğimizle kalırız...

canım bazı solsuyon markalarındada lensin büzüşük ve gevşek olduğunu gözlemlemiştim..mesela solocare aqua da da lensler daha tok ancak çap olarak daha büyümüş ve kenarları gevşemiş gibi duruyor..bazen göz o lensi kavramakta zorlanıyor...sanırım aşırı nemlendirdiği için öyle..ama ne zaman sauflon kullansam lensin kenarları daha derli toplu oluyor..solusyonların nem oranını da lensin büzüşüp gevşemesine göre anlayabiliriz yani

canımcım senin ve berrylipsin tecbrübelerinden anladığıma göre ne solusyonlar ne de oksijen vesaire gibi işlemler aslında lensin rengini açmıyor...bu durumlar geçici bir süre için bizi yanıltıyor..yanılsamadan ibaret...solusyonlar veya oksijen ancak opaklıkta işe yarıyor ben onu anladım..bir de tek ton boyamalı lenslerde değil de daha kompleks olan birden fazla tonun karışımından oluşan rengi olan lenslerde belki belki etkisi olabilir...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…