Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

lensinin rengini koyu bulanlar solocare aqua kullanabilir..solocare ler hem renk açıyor hem de lense opaklık katıyor...lensi az opak olan ve koyu bulanlar bu solusyonu deneyebilir..sauflonu ise rengi soldurmak ve opaklık azaltmak için kısa süreli olarak

balık mısınD her fotoğrafını incelediğimde bu kız kesin balık demiştim içimden:)
yazınca sen şimdi balığım diye çok güldüm:)))
ama bakışlarındaki buğululuk,duruluk,zerafet belli ediyordu:)

güneş,souflon açıor deniyordu bende ondan aldım ,ilk solocare kullandım koyultmuştu sanki ,sonra fresh car kullandım ertesinde hemen açıldı parlaklaştı ve bir müddert sonra oda mat oldu , aslında 2 solüsyon kullanmak mantıklı gibi geliyor bana açık isteyenler için..fersh car solocare ertesi 4-5 saat beklettikten sonra çok parlak yapmıştı ve açmıştı .. lens solüsyona alışınca süreklilik olunca yani ,matlaşıyor yine.. ben souflonda bekletip,takacağım zaman 1 gün öncesi fresh care e koyup denicem yine:)

evet lalcim..reelde de gözlerim hep sanki yeni ağlamışım gibi parlaktır..insanı mutsuz gibi gösterdiği için pek hoşnut değilim aslında bu durumdan :) ah keşke sizler kadar zarif olsam..benim aksine sert bir yüzüm vardır öyle söylerler....teşekkür ederim canım güzel sözlerin için..bak utandım şimdi

haklısın nilcim..solusyonlar tıpkı şampuanlar gibi...sürekli kullanıldığında alışkanlık bağışıklık yapıyor ve eski verdiği etkiyi vermiyor olmalı..arada bi unutturup tekrar hatırlatmak gerekiyor
ama hep de 2 solusyon alıp kullanmak biraz masraflı iş valla...yer kaplaması da cabası..hele de birkaç tane lensin varsa yandın..bir şişeyi de maksimum 2-3 ayda bitirmek zorundasın hergün takmasan bile...ama lens kullanıyorsak katlanıcaz demekki

aynen canım,iki solüsyon kullanıyorum,hatta lens hediyesi solüsyonlarla 4, ama souflon-solo care ikilisini nilcimin de dediği gibi hatta aynı şekilde kullanıyorum,biraz masraflı ama napalım,başka türlü hep aynı solüsyon olmuyor,yer kaplamasını sorma tuvalet masamın önü lens solüsyonu,malzemesi doldu

canım bana da nc ocre aldığımda numune olarak b&l nin yeni çıkan solusyonu bio true gelmişti ve sauflondan solan azulu onda koymuştum ve eski masmavi hallerini geri aldılar...
solan renkleri geri canlandıran bir solusyon olarak bu isim de aklımızın bir köşesinde bulunsun ben anladım ki solusyonlar 2 ye ayrılıyor..bir sauflon tipi etkililer bir de doygunlaştıran canlandıran etkililer..bio truelar da renk canlandıran tiplere giriyor

ben hergün takmıyorum ayda 4-5 kez anca takıyorum lenslerimi ama solüsyonlarını 2 günde 1 değiştiriorum takmadığım zamanlarda hepsinin.. ve solüsyonla yıkıyorum tek tek döküp ,lens kaplarının içinide solüsyonla temziliyorum..dolaysıyla çok fazla solüsyon tüketimim var.. ama cidden lenslerin kafasını karıştımak gibi belki ,solüsyon değişimi ve aynı solüsyona süreklilik sağlamadan değiştirince işe yarıyor gibi:)

Arkadaşlar burası solotica topiği o yüzden belki alakasız olacak ama sitesinde okuduğuma göre bu yeni elegance lenslerde sandviç tekniği boyama uygulanmış yani lensin boyası direkt göze temas etmesin alerji yapmasın diye ve renk solusyondan etkilenmesin diye lensin boyası dış yüzeyine değil de ortasına konuluyormuş.. bu lensler sayesinde açan solusyon koyultan solusyon derdi tarihe karışabilir mi ? :44:

Son düzenleme:

aynen öyle mesela adore tri tone light green de rengi baz rengi soldurur gibime geliyor ama tek ton soloticalarda noktacıkları belirginleştiriyor...
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
bu arada oksijenli su nam-ı diğer hidrojen peroksit gözler için öyle sanıldığı gibi zararlı değilmiş...eskiler sert lenslerini proteinden arındırmak için kullanırlarmış ama en az 6 saat bekletmek gerekirmiş ki etkinliği sağlansın.....yine de lenslerinin opaklığından çok rahatsız olanlar aosept solusyon deneyebilirler bence.....

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum ben de geçen eczaneden aldım deneme boyunu....Bio True solusyon gerçek göz anatomisi esas alınarak üretilmiş,göz kuruluğuna sebeb vermiyormuş...

kesinlikle katılıyorum ben de geçen eczaneden aldım deneme boyunu....Bio True solusyon gerçek göz anatomisi esas alınarak üretilmiş,göz kuruluğuna sebeb vermiyormuş...

evet her halükarda sauflondan daha iyi..zaten kulvarları farklı..ve sauflondan daha çok rahat ettirdiler gözümü...ben sauflonu hassas göze uygun diye ve pek problem yaratmıyor diye alıyordum ama sanırım yeni favori solusyonum bio true olacak...hem şişesinin şeffaf olması dolayısıyla içinde ne kadar solusyon kaldığı da görülüyor..bitiyomu bitmiyomu şüphesi de yok

Güneşcim alakasız olucak ama soleko giada rengi ile bilgin var mı?yeni bi renkmiş...yabancı forumları da takip ettiğin için bilgin vardır diye düşündüm...
bi de soleko solotikaya benziyor mu acaba boyama tekniği açısından çünkü gerçekten damarsız bi lens..

fgnce cim soleko ile rainbowun yapıları farklı canım...solekolar rainbowa benziyor...hatta rainbowlar solekonun opağı....soleko da rainbow da pupili geniş lens canım...giada için ben sana bakayım ondan sonra yorum yapayım biraz beklersen...soloticanın yapısı farklı...

Son düzenleme:
az önce yanlış yazmışım sonradan düzelttim gerçi de..soleko ile soloticanın yapıları farklı canım aynı değil...

güneş cidden lens sözlüğü gibisin sen ... google misalisin :)
daha evvelde özelden benim için nasıl zaman harcamıştın resimler eklemiştin ..
bir soruma verdiğin o değer ve harcadığın zaman geldi de aklıma

canım senin için soleko giadalara baktım zaten az konu açılmış...galiba fazla tercih edilmiyor...ama makro çekim ve normal günışığı resim ekliyorum..bana sanki biraz yapay bir renkmiş gibi geldi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…