- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.881
güneş cidden lens sözlüğü gibisin sen ... google misalisin :)
daha evvelde özelden benim için nasıl zaman harcamıştın resimler eklemiştin ..
bir soruma verdiğin o değer ve harcadığın zaman geldi de aklıma
nc ocrelerin ilk resimleri :)
burada çok kapalı bir hava var ve resimler biraz aceleye geldi kusura bakmayın artık
daha sonra daha aydınlatıcı resimler yüklerim :) pencere önü ve oda içi çekimleri..daha aydınlık olanlar pencere önünde çekildiler..flaş ve makyaj yok...bu arada karar vermemde yardımcı olan ve içimi rahatlatan bütün arkadaşlara teşekkür ederim
günlük kullanım için ideal çok doğal...
Kardeşm de 1 iki kez foruma girdiyse ne olmuş yani
hem bir zararı oldu mu bi yanlışı oldu mu ki olmamıştır
kardeşi diye demiyorum çok terbiyeli birisidir
nil abla da biliyor bunu
böyle saçma sapan kişilerin dedikleri şeylere inanmayın lütfen hemen
Saygılar.....
Kardeşm de 1 iki kez foruma girdiyse ne olmuş yani
hem bir zararı oldu mu bi yanlışı oldu mu ki olmamıştır
kardeşi diye demiyorum çok terbiyeli birisidir
nil abla da biliyor bunu
böyle saçma sapan kişilerin dedikleri şeylere inanmayın lütfen hemen
Saygılar.....
ben ahaizeyle msnde konustum lıseye gıdıyor kendısı ve ben bayan değilim dedi.o zaman benım msnde görüştüğüm kişide senın erkek kardesındı öylemı ben bayan değilim dedi iceları almak istedi bende ona defol gıt dedım alla garipmiş.
ben artık bu konu hakkında konusmak istemıorum kım neye inanmak istıosa inansın ben adım gıbı bılıorum ahaize bayan değil...
GÜNEŞ buarada azul rengi hakkında bişi sorucam doğallarmı solusyonla rengı açılınca doğallaşmadı mı?
Kızlar Mellerimle çektiğim yeni fotoğraflarım :)
By melancholien at 2011-03-04
evt ezginazcım bu renk ancak ıcelar fotolarda bir iki ton daha canlı cıkıyorlar normalde bu tondan 1 ton daha koyu ve doğal düşünebilirsin sevgili sedoshda aldı biliyor tonunu oda aynı şeyi söyleyecektir eminim:)
evet en güzel duran mel bence de ama bu arkadaşın gözleri epey açık..bi de bu meller 04/2015-07/2015 seriden heralde...
daliah ve laldeki resimlerden gördüğümden edindiğim izlenime göre onlarda grafitenin kahve gözde duruşu ile azulun bendeki duruşunun arasındaki renkte durmuş..yani tam kıvamı...benim hayalimdeki grafite ile azul arasında mavi ton :) birşey daha var..azullar bende kapalı mekanda güzel ve doğal duruyorlar ancak günışığında ve güneş vurunca doğal değiller bunu da ekleyim...kapalı mekanlarda gölge ortamlarda harika görünüyorlar....ama dışarıda berbatlar (en azından bende)
Anladığım kadarıyla azullar çok destekli makyaj istiyorlar canım,yani ben damarsız bir lensin ne kadar canlı da dursa makyajla özellikle üst kirpik dibine yapılan metalik makyajla canlılığının göze batmayacağını düşünüyorum,algıda çok değişiklik yaratıyorlar,dikkati yönlendiriyorlar,bu arada ocreler açık renkken ne kadar güzelmiş öyle ton olarak ben senin yerinde olsam koyultucağıma souflona koyardım,zaten charm ocre almamak için tutuyorum kendimi,nc nin herşeyi çok güzel ama haresi bana olmuyordaliah ve laldeki resimlerden gördüğümden edindiğim izlenime göre onlarda grafitenin kahve gözde duruşu ile azulun bendeki duruşunun arasındaki renkte durmuş..yani tam kıvamı...benim hayalimdeki grafite ile azul arasında mavi ton :) birşey daha var..azullar bende kapalı mekanda güzel ve doğal duruyorlar ancak günışığında ve güneş vurunca doğal değiller bunu da ekleyim...kapalı mekanlarda gölge ortamlarda harika görünüyorlar....ama dışarıda berbatlar (en azından bende)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?