Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

estağfurullah nilcim benim de sizlerden çok öğrendiklerim oluyor..soloticayı sen ve senin gibi kullanıcılar sevdirdi bana yoksa hiç bulaşmayacaktım bu markaya..noktalı gözüküyo diye kestirip atıyordum ne demek canım harcadığım vakit feda olsun sana ...insan gibi paylaşım yapanlar bunu hakediyor

günlük kullanım için ideal çok doğal...

Kardeşm de 1 iki kez foruma girdiyse ne olmuş yani
hem bir zararı oldu mu bi yanlışı oldu mu ki olmamıştır
kardeşi diye demiyorum çok terbiyeli birisidir
nil abla da biliyor bunu
böyle saçma sapan kişilerin dedikleri şeylere inanmayın lütfen hemen
Saygılar.....

ahazize öncelikle bu mesajımı yanlış anlamamanı istiyorum ancak "kardeşim bir iki kez foruma girse ne olmuş"gerçekten çok gereksiz bir savunma...bu tarz hesaplar kişisel olmalıdır...nice kişi kardeşini sen sanaraktan önerilerde bulundu...sonuç itibariyle kardeşin ergen bir erkek ve buradaki bi çok arkadaş kardeşine rimel sür,makyaj yap gibilerinden önerilerde bulundu..ergen bir gencin çok farklı duyguları olabilir ve kendini kadın olarak kamufle edip forumda yazışması öncelikle kardeşin için endişe verici...umarım anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:

sorun terbiyeli olup olmaması değil ahazize..evet bir yanlışını hatasını görmedik ancak herkes burada nickleriyle tanınıyor..ve aynı nickin altında hep aynı kişinin yazdığını varsayıyoruz..o yüzden kardeşinin yazabileceği herhangi birşeyden sen de sorumlu tutulabilirdin çünkü hesap senin üzerine..bu gibi şeyler de olabilirdi...ve burasının kardeşin için de çok uygun bir ortam olduğunu sanmıyorum..bu konuda hepimiz hemfikirizdir zaten...onun ruh sağlığı için de zararlı olabilir yani sadece kadınların bulunduğu bir ortamda tek erkek olarak paylaşım yapmak...ve arkadaşımızın dediği gibi biz ona kadınsal önerilerde bulunuyoruz makyaj gibi...uygulayamayacağı bir öneriyi o da duymak istemez öyle değil mi ? belki onu incitebilir bile..bir de bu açıdan düşün bence..yoksa biz bencillik edip "ay erkek var" demiyoruz sadece..her 2 taraf için de faydalı olmayan bir durum...

ben ahaizeyle msnde konustum lıseye gıdıyor kendısı ve ben bayan değilim dedi.o zaman benım msnde görüştüğüm kişide senın erkek kardesındı öylemı ben bayan değilim dedi iceları almak istedi bende ona defol gıt dedım alla garipmiş.
ben artık bu konu hakkında konusmak istemıorum kım neye inanmak istıosa inansın ben adım gıbı bılıorum ahaize bayan değil...

GÜNEŞ buarada azul rengi hakkında bişi sorucam doğallarmı solusyonla rengı açılınca doğallaşmadı mı?

Son düzenleme:

canım şöyle söyleyim orta kahve ve koyu kahve gözler için pek doğal bir renk değil ama senin gözlerin daha açık renk dolayısıyla sendeki duruşu daliah gibi ve laldeki gibi olacaktır..ki lalin azullarından çok memnun olduğunu görüyorum yorumlarından...o yüzden benim resimlerimden ziyade lal ve daliahın resimlerini baz alırsan senin için daha gerçekçi fikir verirler..azulların doğallığı alttaki doğal gözün rengine bağlı..sende doğal duracağını düşünüyorum..ilk günlerde belki opaklığını yadırgayabilirsin bu kadar canlı bir renkle beraber..ama kısa bir süre sauflon kullanıp daha güzel kaynaşma sağlayabilirsin...solusyon opaklığını azalttı ilk günkü aşırılığı kırıldı ancak şu anki haline de doğal desem bu biraz abartılı bir ifade olur..göz rengi ne kadar açıksa azullar o derece pastel gözüküyorlar :) grafitenin mavi çeşni verilmişi gibi duruyor daliah ve lalde :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu arada icemint'in üretimi hala devam ediyor değil mi ? yoksa ellerindeki stoğu mu eritiyorlar...yani bi kaç ay sonra almak istesem....icemintimiz kalmadı demezler di mi:))))

evet en güzel duran mel bence de ama bu arkadaşın gözleri epey açık..bi de bu meller 04/2015-07/2015 seriden heralde...

canım şöyle söyleyim orta kahve ve koyu kahve gözler için pek doğal bir renk değil ama senin gözlerin daha açık renk dolayısıyla sendeki duruşu daliah gibi ve laldeki gibi olacaktır..ki lalin azullarından çok memnun olduğunu görüyorum yorumlarından...o yüzden benim resimlerimden ziyade lal ve daliahın resimlerini baz alırsan senin için daha gerçekçi fikir verirler..azulların doğallığı alttaki doğal gözün rengine bağlı..sende doğal duracağını düşünüyorum..ilk günlerde belki opaklığını yadırgayabilirsin bu kadar canlı bir renkle beraber..ama kısa bir süre sauflon kullanıp daha güzel kaynaşma sağlayabilirsin...solusyon opaklığını azalttı ilk günkü aşırılığı kırıldı ancak şu anki haline de doğal desem bu biraz abartılı bir ifade olur..göz rengi ne kadar açıksa azullar o derece pastel gözüküyorlar :) grafitenin mavi çeşni verilmişi gibi duruyor daliah ve lalde :)[/QUOTE]

dalıahda harıka durmustu ama benım gozum okadar bal rengi değil lal ede yalvardım resmen msj atamıorum yakından gunısığında koyarmısın dıye hiç sallamadı sağolsun çok doğal değil dıosun ama grafıtteler gıbıde bulanık değildir net bi rengi var o artısı..

merhabalar :) ben de solotica almak istiyorum,araştırırken bu foruma yönlendirildim:)numaralı soloticalar ne kadara geliyor?

daliah ve laldeki resimlerden gördüğümden edindiğim izlenime göre onlarda grafitenin kahve gözde duruşu ile azulun bendeki duruşunun arasındaki renkte durmuş..yani tam kıvamı...benim hayalimdeki grafite ile azul arasında mavi ton :) birşey daha var..azullar bende kapalı mekanda güzel ve doğal duruyorlar ancak günışığında ve güneş vurunca doğal değiller bunu da ekleyim...kapalı mekanlarda gölge ortamlarda harika görünüyorlar....ama dışarıda berbatlar (en azından bende)

Son düzenleme:
evet en güzel duran mel bence de ama bu arkadaşın gözleri epey açık..bi de bu meller 04/2015-07/2015 seriden heralde...

serisini bilmiyorum ama ışık yoğunluğu çok olan biryerde çekilmiş onunda etkisi var...evet açık ama okypete var onun doğal gözleri ela onda daha açık durmuştu böyle değil bunda daha farklı durmuş..onun gibi açık değil koyuda değil..

Net ortamında insanları kandırıp onlarla sohbet etmekten insanları aptal yerine koymaktan ne anlıyorsunuz,yalnızca lens konusunda fikir ve yardımlaşma istiyorsanız bunun için erkeklerin de katıldığı siteler var ya da oldukça bilgili satıcılar var veya lens satan deneten yerler var,insanlar erkek olabilir,kadınlardan arkadaş edinmek isteyebilir,kadın olmak isteyebilir özellikle ergenlik bu tür durumlarda en çok görülen zaman,o da bir 3. tür artık,ancak kadınmış gibi konuşmak sohbet etmek,insanları kandırmak hiç içaçıcı değil,fantasy role play sitelerine katılın bence,kandırmak ve rol yapmak istiyorsanız ve yadırganmamak istiyorsanız

hadi canım berbatlar mı o derece hayatta inanmam sen ne kullanıorsun su an lens olarak?ocrelerimi?
güneş rica etsem güneşteki halını koyarmısın verdelerıde beğendim ben guneste yorumlar neden öyle anlamadım valla...
bu arada ewet bende grafıtteyle azul arasında bı ton azulun çok hafıf grı katılmıs halı gibi lens istiom tadından yenmez walla...

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla azullar çok destekli makyaj istiyorlar canım,yani ben damarsız bir lensin ne kadar canlı da dursa makyajla özellikle üst kirpik dibine yapılan metalik makyajla canlılığının göze batmayacağını düşünüyorum,algıda çok değişiklik yaratıyorlar,dikkati yönlendiriyorlar,bu arada ocreler açık renkken ne kadar güzelmiş öyle ton olarak ben senin yerinde olsam koyultucağıma souflona koyardım,zaten charm ocre almamak için tutuyorum kendimi,nc nin herşeyi çok güzel ama haresi bana olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…