Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet canım en çok da kandırılmak insanın ağırına dokunuyor..oysa yiğitçe meydana çıkıp dürüstçe ben erkeğim deseydi bile belki bu kadar tepki de çekmeyecekti ve böyle kardeş hikayeleri uydurmak zorunda da kalmayacaktı...kimbilir belki dürüst olduğundan ötürü ona karşı görüşümüz bile daha farklı olabilirdi ve de bu site üzerinden olmasa da (zaten bu doğru değil) başka bir platform üzerinden yardımcı olmaya çalışırdık...msn gibi başka bir site veya vesaire gibi....ama sitede bir sürü insanın huzurunu kaçırdı 2 gündür...

renk direkt mavi olduğu için dışarıda kendini ele vermiyor desem yalan olur canım ele veriyor..ama bunu tabi kendi gözümde duruşu için söylüyorum sende durum daha farklı olabilir..lal ve daliahtaki duruşu bence tam senin tarif ettiğin gibi duruyor işte..ben solusyonla adam ederek o kıvama getirmeye çalıştım ancak göz rengimden dolayımıdır nedir..başaramadım...

canım dışarıda ocrelerimi kullanıyorum makyajla..verde ve azulu ise biraz daha geri plana attım onlara da kıyamıyorum..renklerinin canlılığı cezbediyor insan içine çıkamadığım lensler olsa da :)

olabilir berrylipsciğim sadece kalem ve rimel yetersiz geliyor olmalı azul için..ama genelde gittiğim yerler giyim tarzım ve yaşam koşullarım beni spor giyime zorladığı yönlendirdiği için çok da birşey yapamıyorum..özellikle bulunduğum mahalle biraz tutucu bir mahalle..burada biraz süslenen insan hemen göze batıyor...ocreyi tekrar sauflonla açarım canım o da dert mi ? :) ben de nc nin haresini beğendim ancak ocrenin rengi çok açık gelmişti ondan koyulttuydum..

bettybluee cuğum sen azulun güneşteki halini mi sormuştun bana..resim olarak...pardon kaçırmışım ?

Son düzenleme:
sendeki verde değilmiydi bunlar werdemarıne gibi sanki buradakı kızın gözu sıyaha yakın off ya ice mı alsam

verde canım bendeki..ama mesajdaki resme de verde denmiş ve benimkiyle alakasız duruyor..belki de verde marine yerine yanlışlıkla verde denmiş olabilir..bu kadar açık görünce ben de şok oldum

Allah Allah bendeki verde ile azul hiç böyle durmuyor ya..of özellikle en yukarıdaki verde resmine kudurdum bu tonda olsaydı benimki de keşke :84:
bu verde yazan bayanın gözleri açık kahve kızlar, siyah değil ..başka fotolarında belli ..bulunca koyarım resimlerini...
bu da verde marine

akşam pencereönünde tam karşıda güneş batarken azulların duruşu böyleydi...karşıdan güneş vurunca şeffaflaşma durumu olur ya o hali işte...
normal günışığında da güneş yandan vurunca kenarları falan nazarboncuğu mavisi duruyor..
güneşte alenen kusurları gözüküyor..doğruya doğru...
bettybluee sanırım azulun güneş vuran halini istemiştin..yardımcı olur umarım...

Son düzenleme:
yaaa kızlar anlamadıgım bısey var herkes bırsey soyluyor crıstal mi daha mavı grı durur ıcemınt mı ?? bırı ıcemın daha mavı grı dıyor bırı crıstal daha mavı grı dıyor :S aklım karıstııııııı

koyu gözde böyle mi durur cidden ,hayrettt gayet hoş:)
ben açık sanıyordum karıştımışım sanırım ,başka resmi buda ve koyu görünüor gözü

Son düzenleme:
şu verde marinelere bir türlü ısınamadım..açık renk gözlerde bile pupili gün gibi meydanda..rengin doğal olmadığı oradan belli

azulların gunestekı rengine bayıldım hidrocorların hepsinde var bu durum gunes vurunca grafıttelerdede war bence kötu değil en az melde bellı oluyor keske normaldede bu renk olsaymıs ben grafıttelerımı oksıjenlı suyla açtım bence sende bı dene azulları bişi kaybetmessin 4 dk fılan tutarsan..

grafitelerinin rengini mi açtın ? nasıl yaptın ,açıldımı cidden ,kalıcı bir opaklık mı oldu peki ..

sağol canım ben sanırım fazla ince eleyip sık dokuyorum galiba...açıkcası şu an aklımda freshlookun dimensions karayip denizi rengi var..anladığım kadarıyla verde marine ile azul arasında bir tona sahip ve yoğunlaştırıcı olduğu için doğal durur diye düşünüyorum..istersen azula karar verip sipariş etmeden önce sen de karayip denizini deneyebilirsin..hiç değilse azul tarzı bir renk için de alıştırma olur ve beğenmezsen maddi kaybın büyük olmaz..
fikir için sağol belki denerim bakalım açmayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…