- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.901
Net ortamında insanları kandırıp onlarla sohbet etmekten insanları aptal yerine koymaktan ne anlıyorsunuz,yalnızca lens konusunda fikir ve yardımlaşma istiyorsanız bunun için erkeklerin de katıldığı siteler var ya da oldukça bilgili satıcılar var veya lens satan deneten yerler var,insanlar erkek olabilir,kadınlardan arkadaş edinmek isteyebilir,kadın olmak isteyebilir özellikle ergenlik bu tür durumlarda en çok görülen zaman,o da bir 3. tür artık,ancak kadınmış gibi konuşmak sohbet etmek,insanları kandırmak hiç içaçıcı değil,fantasy role play sitelerine katılın bence,kandırmak ve rol yapmak istiyorsanız ve yadırganmamak istiyorsanız
hadi canım berbatlar mı o derece hayatta inanmam sen ne kullanıorsun su an lens olarak?ocrelerimi?
güneş rica etsem güneşteki halını koyarmısın verdelerıde beğendim ben guneste yorumlar neden öyle anlamadım valla...
bu arada ewet bende grafıtteyle azul arasında bı ton azulun çok hafıf grı katılmıs halı gibi lens istiom tadından yenmez walla...
Anladığım kadarıyla azullar çok destekli makyaj istiyorlar canım,yani ben damarsız bir lensin ne kadar canlı da dursa makyajla özellikle üst kirpik dibine yapılan metalik makyajla canlılığının göze batmayacağını düşünüyorum,algıda çok değişiklik yaratıyorlar,dikkati yönlendiriyorlar,bu arada ocreler açık renkken ne kadar güzelmiş öyle ton olarak ben senin yerinde olsam koyultucağıma souflona koyardım,zaten charm ocre almamak için tutuyorum kendimi,nc nin herşeyi çok güzel ama haresi bana olmuyor
verdeler bettyblues........
buradaki azul çok hoş ,iddialı da olsa
sendeki verde değilmiydi bunlar werdemarıne gibi sanki buradakı kızın gözu sıyaha yakın off ya ice mı alsam
bu verde yazan bayanın gözleri açık kahve kızlar, siyah değil ..başka fotolarında belli ..bulunca koyarım resimlerini...Allah Allah bendeki verde ile azul hiç böyle durmuyor ya..of özellikle en yukarıdaki verde resmine kudurdum bu tonda olsaydı benimki de keşke :84:
grafitelerinin rengini mi açtın ? nasıl yaptın ,açıldımı cidden ,kalıcı bir opaklık mı oldu peki ..azulların gunestekı rengine bayıldım hidrocorların hepsinde var bu durum gunes vurunca grafıttelerdede war bence kötu değil en az melde bellı oluyor keske normaldede bu renk olsaymıs ben grafıttelerımı oksıjenlı suyla açtım bence sende bı dene azulları bişi kaybetmessin 4 dk fılan tutarsan..
azulların gunestekı rengine bayıldım hidrocorların hepsinde var bu durum gunes vurunca grafıttelerdede war bence kötu değil en az melde bellı oluyor keske normaldede bu renk olsaymıs ben grafıttelerımı oksıjenlı suyla açtım bence sende bı dene azulları bişi kaybetmessin 4 dk fılan tutarsan..
hele bu çok fena durmuş nc verde m.şu verde marinelere bir türlü ısınamadım..açık renk gözlerde bile pupili gün gibi meydanda..rengin doğal olmadığı oradan belli
Arkadaslar crystal almak istiyorum. Hangi yabanci sitelerden alabilirim? bana ozelden mesaj atabilir misiniz? :)
hele bu çok fena durmuş nc verde m.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?