- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.921
canim benim ben demedim. bazilari crystal icin mavimsi diyor bazilari da icemint icin. icemintin mavi olduguna inansam crystale yonelir miyim:)cnm yaaa ıcemınt daha mavı dedın aklımı karıstırdın benım
Arkadaslar crystal almak istiyorum. Hangi yabanci sitelerden alabilirim? bana ozelden mesaj atabilir misiniz? :)
canim benim ben demedim. bazilari crystal icin mavimsi diyor bazilari da icemint icin. icemintin mavi olduguna inansam crystale yonelir miyim:)
rengi 1 ton kadar açıldı daha memnunum grılığı çok az gıttı daha mavı oldular 5 dk kadar beklettım ama fazla beklerse lensın yapısını bozabılırgrafitelerinin rengini mi açtın ? nasıl yaptın ,açıldımı cidden ,kalıcı bir opaklık mı oldu peki ..
canim benim ben demedim. bazilari crystal icin mavimsi diyor bazilari da icemint icin. icemintin mavi olduguna inansam crystale yonelir miyim:)
evet ıkımızde mavı ıstıyoruz ne de olsa yaaa ya oyleyse aklım karıstıııııı :)
bunlarda dalıahtakı werde marınelerverde marine açık göz tabanlarında mükemmel duruyor.
rengi 1 ton kadar açıldı daha memnunum grılığı çok az gıttı daha mavı oldular 5 dk kadar beklettım ama fazla beklerse lensın yapısını bozabılır
ben bı bakınıyım freshlookun dimensions karayip denizi ne tesekkurler...
daliah ın bal gözünde duruşu verde marine
verde marine i daliah bile kurtaramamış...
ay kıyamam size ben:)
sizde en kötü ihtimal tersi bile gelse mavi değilde yeşil olsa bile dilerim benim kadar seversiniz..ve önyargınızdan da sıyrılırsınız..ben derdim ki bana yeşil hiç yakışmıyor ,sevmiyorum da zaten yeşil göz ve lesn derdim ama büyük konuşmuşum ... hayırlısı sizler içinde
huuuuuuuuuuuuuu:))) ezgınazla aynı renklerı sevıyoruz hep mavı grıcıyız ıkımzde :) ... kararımızı verdık nılcıgım crystal alıyoruzzzzzzzzzzzzz heyyyyy cak engınaz :))
öldüm gülmekten ..
ama cidden çok iyi taşşıyor her lensi harikaaa.. kötü değil bence ama evet haklısın doğallıktan uzak ton olarak ... ama duruş on numara yine..yinede kullanılabilir aslında bu tarz dursa
bende okypetenın gozune ne kadar benzıor dedımbetty bu son resim okypete nin ela gözünde
bende okypetenın gozune ne kadar benzıor dedımkaşlarda benzıomuş.azul alıcam galıba ağır basıyor yada mellerın açılmasını beklerım bı atak yapıp crystalde alabılırım çok zor walla işimiz hepinize iigeceler ben noninoni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?