Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaslar crystal almak istiyorum. Hangi yabanci sitelerden alabilirim? bana ozelden mesaj atabilir misiniz? :)

canım ben vetmandan alıyorum ama dikkat at derim,çok okuyorum forumlarda paranalenses mine ordan alma ,çok fazla defolu çıkıor onun lensleri, öbür satan site vardı yazılışını bilemiyorum ama okunuşu böyle bişi ,otica belluçiğ aklında olsun ..bugün de bir arkadaşyazdı yine defolu cıkmış lensi

grafitelerinin rengini mi açtın ? nasıl yaptın ,açıldımı cidden ,kalıcı bir opaklık mı oldu peki ..
rengi 1 ton kadar açıldı daha memnunum grılığı çok az gıttı daha mavı oldular 5 dk kadar beklettım ama fazla beklerse lensın yapısını bozabılır
ben bı bakınıyım freshlookun dimensions karayip denizi ne tesekkurler...

canim benim ben demedim. bazilari crystal icin mavimsi diyor bazilari da icemint icin. icemintin mavi olduguna inansam crystale yonelir miyim:)

evet ıkımızde mavı ıstıyoruz ne de olsa yaaa ya oyleyse aklım karıstıııııı :)

ay kıyamam size ben:)
sizde en kötü ihtimal tersi bile gelse mavi değilde yeşil olsa bile dilerim benim kadar seversiniz..ve önyargınızdan da sıyrılırsınız..ben derdim ki bana yeşil hiç yakışmıyor ,sevmiyorum da zaten yeşil göz ve lesn derdim ama büyük konuşmuşum ... hayırlısı sizler içinde

Son düzenleme:

düzelteyim..türkçesi karayip yeşiliymiş pardon..ama bazı yerlerde karayip denizi diye de geçiyor...orijinal adı carribean aqua...tam mavi değil de mavi yeşil arası bir renk...

Son düzenleme:
verde marine i daliah bile kurtaramamış...
öldüm gülmekten ..
ama cidden çok iyi taşşıyor her lensi harikaaa.. kötü değil bence ama evet haklısın doğallıktan uzak ton olarak ... ama duruş on numara yine..yinede kullanılabilir aslında bu tarz dursa

:))) ezgınazla aynı renklerı sevıyoruz hep mavı grıcıyız ıkımzde :) ... kararımızı verdık nılcıgım crystal alıyoruzzzzzzzzzzzzz heyyyyy cak engınaz :))

freshlookun karayip rengine ait 1-2 resim buldum..burada değil de açtığım konuda paylaşayım resimleri..solotica yerini rezil etmeyim :)

ayy bu topik ne kdr hizli ilerlior takip edemedim kac gundur oku oku bitmior hepsini okuyamadim valla.

Nilcim sen bi yerde icemint/crystal ice varken nie uretildi gibi bisi mi yazmistin yannis hatirlior olabilirm ama bi yerde okumustum paylasiyim dedim belki yazilmistir bile burada; koyu tabanlarda icelar lila rengi bi sonuc verior die uretmis solotica crystal ve iceminti icine sari boyama ekleyerek rengini sicaklastirmis iste lila olmasin die. ama icelarin uretimi biticek mi bitmicek mi bilemiorm sanki biraz da ice in yerine cikmislar ama umarim bitirmezler

sevgili Brownicim sen de crystal yazmissin benm icin sanirim cok tesekkur ederim aslinda ben de ona benzeyen icemint dusunuorm ama karar veremiorm ben belki cor icelarin suresi bitince crystal/icemint ikisinden birini alicam cunku o zmn gri lensim kalmicak. ama ondan once hala daha cor mel de gozum. umarim acilir daha rengi.

son zmnlarda cor mel alan var mi kizlar aranizda? suandaki nc mellerden acik mi degil mi merak ediorm? ya da vetmancim sana gelen var mi dikkatini cekti mi acaba hic meller ne durumda.
ne olacak bu mellerin hali yaw

bu arada gecen gun nc melleri evde kendi gozumle kiyaslamak icin cektim bu arada resimleri perdenin arkasindan cektim direk gunesisigi diil. pek gozumun rengini acmior nc meller;

isik lenssiz gozumun oldugu tarafta daha cok burada

burada da lensin oldugu tarafa daha cok gelmesi icin ugrastim ama boole bisi oldu

belki birilerinin isine yarar die ekledim :80:

:))) ezgınazla aynı renklerı sevıyoruz hep mavı grıcıyız ıkımzde :) ... kararımızı verdık nılcıgım crystal alıyoruzzzzzzzzzzzzz heyyyyy cak engınaz :))
huuuuuuuuuuuuuu
hadi bakalım hayırlısı olsun ..ne çıkarsa çıksın ama severek takabilceğiniz bir lens olsun dilerim ..bu arada bende maviciyim aslında

güldürdüysem ne mutlu nilcim evet yine de fena değil tabi..ben mükemmeli aradığımdan benim radarımın altında kalıyor ondan..eh ben de nerdeyse gerçek göz istiyorum yani..bana bakmayın siz

betty bu son resim okypete nin ela gözünde
bende okypetenın gozune ne kadar benzıor dedım kaşlarda benzıomuş.azul alıcam galıba ağır basıyor yada mellerın açılmasını beklerım bı atak yapıp crystalde alabılırım çok zor walla işimiz hepinize iigeceler ben noninoni..

bambamcım evet ,demiştim ki ,cor ıce mavi gri iken ,cristal niye mavi gri olmuş ,bu yüzden mi ıce lar kalkıyor söylentisi var acaba ,cristal/ıcemınt/ıce mavi gri az koyusu grafite mavi gri
bu kadar mavi gri üreteceğine solotıca saksıyı çalıştırıp direk mavi ve tonlarını vs açık mavi vs üretse yaa

Son düzenleme:

canım freshlookla ilgili konu açmıştım son mesaja karayip renginin bulabildiğim resimlerini koydum bi bak istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…