Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Fataldangerrrrr .... fataldanger isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için fataldanger isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir. sil msjları :)

bambam,en son buradan bi arkadaş paranalentes ten almış mel..hatta defolu çıkmış lens ama rengi aynıbi değişiklik olmamış...Vetman e sormak gerek aslında geçen sene hangi tarihlerde açılmıştı renkleri..bide bi forumda yazmışlardı ne kadar doğru değil bilemem lensleri day-night olarak piyasaya sürmeyi düşünüyorlamış eğer doğruysa renklerin tonlamasında yine oynama yapacaklar anlamına geliyor...
Aklıma gelen bi şey daha var,eğer numaralı lens alıcaksan(ki bildiğim kadarıyla numaralı lensleri seri üretim yapmıyorlar)bir önceki serinin boyasıyla boyamaları da olabilir pekala(daha opak)..ama konuşmak gerek tabiii...
sana cevap gelmedi değil mi solotica'dan meller için?

bunlar iyice saçmaladılar canım ya..daha normal renklerini bile adam edememişken o renkleri daha oturtamamışken bir de gece gündüz işinin altından nasıl kalkıcaklar bilmiyorum...
soloticanın menekşe rengi çıkarmasını isterdim ancak onlar onu da kesin mosmor yaparlar verdeyi ve azulu yaptıkları gibi takılmaz bir renk yaparlar

Son düzenleme:

merhaba Arzu hanım,ben de solotica lens almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim:) fiyat ve geliş üreleri konusunda bilgi verir misiniz

hahahhahahha....aynen öyle...yarım yamalak herşeyleri gerçekten aynı şişede bir çift lensin biri başka diğeri başka bir renk çıkabiliyor..ya da diyorsun ki "işte bu hayatımın lensi başka lens takmam artık" bi bakıyosun hooop renkle oynamışlar...umarım düzeltirler bu durumu bir an önce!...ben de diyordum ki neden dünya pazarına açılmıyorlar bu kadar başarılı dokusu olan bir lens...

ayy ben 15 dk bekletmiştim hidrojen peroksitle çok güldüm şimdi kendime demek 6 saat gerekliymiş bende sinir olmuştum niye değişmedi diye

canım kötülemek gibi olmasın ama gerçekten yerel olmalarının ve dünyaya açılmamalarının gerçekten sebepleri var..zaten hep söylemişimdir bir sürü renk eksiği var soloticada..mesela gökmavisi tonunda bir açık mavi yok..yada çağla yeşili gibi zeytin yeşili gibi doğal bir açık yeşili yok...en kötülediğimiz en damarlı dediğimiz b&l lerde freshlooklarda bile mavinin yeşilin bir sürü çeşidi var...bunlar kafayı grinin tonlarıyla bozmuşlar....dünyayı griden ve cırt renklerden ibaret sanıyor olmalılar...gri-mavi gri-yeşil..düz beyaz, koyu gri bilmemne...bir de çoğu insan lenslerini 8.6 çap ile kullanırken bunlar ısrarla sadece 8.7 üretiyorlar..nc serisi batma ve kaymadan dolayı kullanılamıyor bile...bütün serilerin aynı çapta olduğundan bile şüpheliyim ben...hepsi aynı çapta olduğu söyleniyor ama aynı göz bir seride rahat ediyor öbüründe etmiyor....mevcut tonların da 2 sinin arası yok..ya çok cırtlar solusyonla adam edilmeyecek şekilde...yada çok bulanıklar...dediğin gibi bunlar bile sabit kalmıyor sürekli değiştiriyorlar..müşterilerini deney faresi yerine koyuyorlar...
açıkcası ben artık solotica almayı düşünmüyorum ama bu ortamdan da ayrılamıyorum..çünkü burdaki sohbeti arkadaşlıkları ortamı seviyorum..ve de fikir paylaşımı hoşuma gidiyor alışkanlık yapıyor burası....
ben şu yerli üretim olan elegancelardan almayı düşünüyorum..son bir ümit onlar belki iyi çıkabilir...

Son düzenleme:
güneşcim sen lensaddicted ın videolarını takip ediyor musun youtubeda...kız tam bir lensdüşkünü ismiyle müsemma:))))envai çeşit soloticası var yeni seri,eski seri....ve yorumlarını okumak gerek,sanıyorum ki bağlantısı da var soloticayla...en güncel bilgileri o veriyor heralde nette..
bi de bu kişinin tasarımı lensler var,dediğine göre yeni fabrikaya vermiş...seri üretime geçilecekmiş...hani şu çilli bi kızın tanıttığı lensler:)))

Son düzenleme:

canım adını çok görmüştüm ama üzerine düşmemiştim..ama sen iyi farketmişsin sağol canım :)
evet ona bakmak iyi olacak o zaman :44:

Son düzenleme:

çilli kız diyince anladım..biraz çılgın uçuk birşeye benziyor..yoksa bu saçma renkler de mi onun eseri ki

güneşşşş canım ocrelerle ilgili sorularım var sana mümkünse :26: kaptaki rengi nasıl ocrenin hiç kullanan arkadaşım yok açıkçası hiç bilmiyorum ocrenin ne renkten oluştuğunu..göz renginin değiştiği belli oluyormu azda olsa ?? bu arada verdelerin ne durumda ben daha koyamadım peroksite güneş yok hiç hava kapalı

canım kabında pastel açık turuncu ile bal sarısı arası bir renkte duruyor..resmini tekrar koyuyorum senin için..üzerine tıklayınca büyür...üzerinde çektiğim masayla aynı renkler tesadüfe bak
canım benim gözler orta kahve ama ocreler bariz açtı gözümü..gözleri koyu renkten orta ton renk haline dönüştürüyor..yani renkli göz sınırına getiriyor..

canım verdeler biraz açılıp solmuş gibi ama o halini de sevmedim..solekonun giadası gibi yapay bir renk yine de..yani açılsa da birşeye benzeyeceği yok...

Son düzenleme:
solotica öyle yada böyle ancak piyasaki en kaliteli lens markası bir alan diğer renklerinide alıyor ve ben bakıyorum solotica alıpda kötüleyenler solotica başlıgından ayrılamıyor nedense o zaman begenmiyorsanız solotica almazzsanız olur biter 35 çeşide yakın renkleri olan soloticayıda yetersiz bulan varsa o zaman bu başlıkda ne işi var derim ben ona ?
lütfen burada laf olsun diye yazmayalım insanları yanıltmayalım bir çok saçma sapan yorum yüzünden burada yanlış renk alan insan biliyorum ben

arzu abla benm crystalı sıparıs verdınmıııııı:? bu arada ezgınaz da crystal sıparıs vermek ıcın yana yana senı arıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…