- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.941
sedoshcum... arzu hanima ulasabildin mi? crystal alacam ama ulasamiyorum ona
ayy bu topik ne kdr hizli ilerlior takip edemedim kac gunduroku oku bitmior hepsini okuyamadim valla.
Nilcim sen bi yerde icemint/crystal ice varken nie uretildi gibi bisi mi yazmistin yannis hatirlior olabilirm ama bi yerde okumustum paylasiyim dedim belki yazilmistir bile burada; koyu tabanlarda icelar lila rengi bi sonuc verior die uretmis solotica crystal ve iceminti icine sari boyama ekleyerek rengini sicaklastirmis iste lila olmasin die. ama icelarin uretimi biticek mi bitmicek mi bilemiorm sanki biraz da ice in yerine cikmislar ama umarim bitirmezler
sevgili Brownicim sen de crystal yazmissin benm icin sanirim cok tesekkur ederim aslinda ben de ona benzeyen icemint dusunuorm ama karar veremiorm ben belki cor icelarin suresi bitince crystal/icemint ikisinden birini alicam cunku o zmn gri lensim kalmicak. ama ondan once hala daha cor mel de gozum. umarim acilir daha rengi.
son zmnlarda cor mel alan var mi kizlar aranizda? suandaki nc mellerden acik mi degil mi merak ediorm? ya da vetmancim sana gelen var mi dikkatini cekti mi acaba hic meller ne durumda.
ne olacak bu mellerin hali yaw
bu arada gecen gun nc melleri evde kendi gozumle kiyaslamak icin cektim bu arada resimleri perdenin arkasindan cektim direk gunesisigi diil. pek gozumun rengini acmior nc meller;
isik lenssiz gozumun oldugu tarafta daha cok burada
burada da lensin oldugu tarafa daha cok gelmesi icin ugrastim ama boole bisi oldu
belki birilerinin isine yarar die ekledim :80:
bambam,en son buradan bi arkadaş paranalentes ten almış mel..hatta defolu çıkmış lens ama rengi aynıbi değişiklik olmamış...Vetman e sormak gerek aslında geçen sene hangi tarihlerde açılmıştı renkleri..bide bi forumda yazmışlardı ne kadar doğru değil bilemem lensleri day-night olarak piyasaya sürmeyi düşünüyorlamış eğer doğruysa renklerin tonlamasında yine oynama yapacaklar anlamına geliyor...
Aklıma gelen bi şey daha var,eğer numaralı lens alıcaksan(ki bildiğim kadarıyla numaralı lensleri seri üretim yapmıyorlar)bir önceki serinin boyasıyla boyamaları da olabilir pekala(daha opak)..ama konuşmak gerek tabiii...
sana cevap gelmedi değil mi solotica'dan meller için?
evt ezginazcım bu renk ancak ıcelar fotolarda bir iki ton daha canlı cıkıyorlar normalde bu tondan 1 ton daha koyu ve doğal düşünebilirsin sevgili sedoshda aldı biliyor tonunu oda aynı şeyi söyleyecektir eminim:)
bunlar iyice saçmaladılar canım ya..daha normal renklerini bile adam edememişken o renkleri daha oturtamamışken bir de gece gündüz işinin altından nasıl kalkıcaklar bilmiyorum...
soloticanın menekşe rengi çıkarmasını isterdim ancak onlar onu da kesin mosmor yaparlar verdeyi ve azulu yaptıkları gibi takılmaz bir renk yaparlar
Crystal kullanan Bursali bir arkadas var mi ? Crystalin uzaktan durusunu gormek istiyorum. Denemek icin degil :)
bunlarda dalıahtakı werde marıneler
bu daliahın değil okypetenin gözünde natural colours marine renginin durusu betycim yanlışlık olmasın:)
aynen öyle mesela adore tri tone light green de rengi baz rengi soldurur gibime geliyor ama tek ton soloticalarda noktacıkları belirginleştiriyor...
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
bu arada oksijenli su nam-ı diğer hidrojen peroksit gözler için öyle sanıldığı gibi zararlı değilmiş...eskiler sert lenslerini proteinden arındırmak için kullanırlarmış ama en az 6 saat bekletmek gerekirmiş ki etkinliği sağlansın.....yine de lenslerinin opaklığından çok rahatsız olanlar aosept solusyon deneyebilirler bence.....
hahahhahahha....aynen öyle...yarım yamalak herşeyleri gerçekten aynı şişede bir çift lensin biri başka diğeri başka bir renk çıkabiliyor..ya da diyorsun ki "işte bu hayatımın lensi başka lens takmam artık" bi bakıyosun hooop renkle oynamışlar...umarım düzeltirler bu durumu bir an önce!...ben de diyordum ki neden dünya pazarına açılmıyorlar bu kadar başarılı dokusu olan bir lens...
güneşcim sen lensaddicted ın videolarını takip ediyor musun youtubeda...kız tam bir lensdüşkünü ismiyle müsemma:))))envai çeşit soloticası var yeni seri,eski seri....ve yorumlarını okumak gerek,sanıyorum ki bağlantısı da var soloticayla...en güncel bilgileri o veriyor heralde nette..
güneşcim sen lensaddicted ın videolarını takip ediyor musun youtubeda...kız tam bir lensdüşkünü ismiyle müsemma:))))envai çeşit soloticası var yeni seri,eski seri....ve yorumlarını okumak gerek,sanıyorum ki bağlantısı da var soloticayla...en güncel bilgileri o veriyor heralde nette..
bi de bu kişinin tasarımı lensler var,dediğine göre yeni fabrikaya vermiş...seri üretime geçilecekmiş...hani şu çilli bi kızın tanıttığı lensler:)))
güneşşşş canım ocrelerle ilgili sorularım var sana mümkünse :26: kaptaki rengi nasıl ocrenin hiç kullanan arkadaşım yok açıkçası hiç bilmiyorum ocrenin ne renkten oluştuğunu..göz renginin değiştiği belli oluyormu azda olsa ?? bu arada verdelerin ne durumda ben daha koyamadım peroksite güneş yok hiç hava kapalı
solotica öyle yada böyle ancak piyasaki en kaliteli lens markası bir alan diğer renklerinide alıyor ve ben bakıyorum solotica alıpda kötüleyenler solotica başlıgından ayrılamıyor nedense o zaman begenmiyorsanız solotica almazzsanız olur biter 35 çeşide yakın renkleri olan soloticayıda yetersiz bulan varsa o zaman bu başlıkda ne işi var derim ben ona ?
lütfen burada laf olsun diye yazmayalım insanları yanıltmayalım bir çok saçma sapan yorum yüzünden burada yanlış renk alan insan biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?