- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.961
arzu abla benm crystalı sıparıs verdınmıııııı:? bu arada ezgınaz da crystal sıparıs vermek ıcın yana yana senı arıyor
tatlım ezginazla mesajlaştık ancak ben msne giremiyorum çok meşgulum sadece maiilere bakabiliyorum eeğer kesin karar verirse akşama kadar mail gönderip değiştirmeye çalışıcam ama kesin karar verirse bana mail göndermesi yeterli sedocum kendisinede söyledim senin crystali sipariş vwerdim..
canım kabında pastel açık turuncu ile bal sarısı arası bir renkte duruyor..resmini tekrar koyuyorum senin için..üzerine tıklayınca büyür...üzerinde çektiğim masayla aynı renkler tesadüfe bak
canım benim gözler orta kahve ama ocreler bariz açtı gözümü..gözleri koyu renkten orta ton renk haline dönüştürüyor..yani renkli göz sınırına getiriyor..
canım verdeler biraz açılıp solmuş gibi ama o halini de sevmedim..solekonun giadası gibi yapay bir renk yine de..yani açılsa da birşeye benzeyeceği yok...
Eki Görüntüle 170421
Arkadaslar son zamanlarda crystal alan hıc yok mu aranızda? Yardımcı olursanız sevınırım !
Arkadaslar son zamanlarda crystal alan hıc yok mu aranızda? Yardımcı olursanız sevınırım !
teşekkür ederim canım ya eklemişsino zaman benim gözlerde belli olur diyosun değilmi çünkü baya koyu kahve gözüm bide charm mı daha opak nc ocremi ?
ben aldım hiç beğenmedim bende gri yeşil durdu beyaz tenliyim ve çok ruhsuz oldu ölü balık gibi..1 kez takıp çekmeceye kaldırdım...
gri yeşil odurucak ezginazcım sen hiç onu gri mavi duracak diye düşünme daha gri mavi duranı ıcemint crystal gri yeşil cnmm gerçek crystallerin kendi gördüklerimin içinde hiç gri mavi duran crystal görmedim bir kaç kişide gördüm ancak o fotolarda bana pek inandırıcı gelmedi aslında son kararını mail gönderirsen sevinirim cnm...
yaaa uzuldum bunu duydugumayesil gri dursa da o kadar mi kotu yani hic kullanilmayacak kadar
canim gozlerin ne renk bu arada? resimlerin var mi ?
gri yeşil odurucak ezginazcım sen hiç onu gri mavi duracak diye düşünme daha gri mavi duranı ıcemint crystal gri yeşil cnmm gerçek crystallerin kendi gördüklerimin içinde hiç gri mavi duran crystal görmedim bir kaç kişide gördüm ancak o fotolarda bana pek inandırıcı gelmedi aslında son kararını mail gönderirsen sevinirim cnm...
tatlım söylemlerinin tümüne katılıyorum fakat bir şeyi unutmuşsun sanıyorum odaaa;herrr renge kopkoyu simsiyah hare yapıolar kabussss gibi yahuuu=)))canım kötülemek gibi olmasın ama gerçekten yerel olmalarının ve dünyaya açılmamalarının gerçekten sebepleri var..zaten hep söylemişimdir bir sürü renk eksiği var soloticada..mesela gökmavisi tonunda bir açık mavi yok..yada çağla yeşili gibi zeytin yeşili gibi doğal bir açık yeşili yok...en kötülediğimiz en damarlı dediğimiz b&l lerde freshlooklarda bile mavinin yeşilin bir sürü çeşidi var...bunlar kafayı grinin tonlarıyla bozmuşlar....dünyayı griden ve cırt renklerden ibaret sanıyor olmalılar...gri-mavi gri-yeşil..düz beyaz, koyu gri bilmemne...bir de çoğu insan lenslerini 8.6 çap ile kullanırken bunlar ısrarla sadece 8.7 üretiyorlar..nc serisi batma ve kaymadan dolayı kullanılamıyor bile...bütün serilerin aynı çapta olduğundan bile şüpheliyim ben...hepsi aynı çapta olduğu söyleniyor ama aynı göz bir seride rahat ediyor öbüründe etmiyor....mevcut tonların da 2 sinin arası yok..ya çok cırtlar solusyonla adam edilmeyecek şekilde...yada çok bulanıklar...dediğin gibi bunlar bile sabit kalmıyor sürekli değiştiriyorlar..müşterilerini deney faresi yerine koyuyorlar...
açıkcası ben artık solotica almayı düşünmüyorum ama bu ortamdan da ayrılamıyorum..çünkü burdaki sohbeti arkadaşlıkları ortamı seviyorum..ve de fikir paylaşımı hoşuma gidiyor alışkanlık yapıyor burası....
ben şu yerli üretim olan elegancelardan almayı düşünüyorum..son bir ümit onlar belki iyi çıkabilir...
YouTube - jazminevideo 3
örnek video el boyaması olduğu için müthiş :82:
bu süermiş bayıldım markası ne bunun cnm?
fx eyes paris rihanna bunlardan kullanıyor daha birçok ünlü ama rihannaın herkes kendi gözü sanıyor oysaki çocukluk fotoğrafı
http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1877/12/68/553580586/n553580586_5243099_7509.jpg
bu şekilde melez bir insanın gözleri ela olmaz...çok pahalı sitesindende inceleybilirsin
6 saat bekletmek aosept solüsyon için geçerli değil mi canım,ben pek göze alamam çünkü 1 saat bile hidrojen peroksitte bekletmeye,2 saat güneşte bekleten arkadaş ocresinin tekinin şeffaf lense dönüştüğünü farketmiş çünküayy ben 15 dk bekletmiştim hidrojen peroksitle çok güldüm şimdi kendime demek 6 saat gerekliymiş bende sinir olmuştum niye değişmedi diye
haklısın canım ben başından beri rihannanın gözlerinin lens olduğundan şüpheliydim..evet dediğin gibi ten rengi o koyulukta olan bir insanın öyle gözleri olamaz..genelde jet black dedikleri tonda siyah gözleri oluyor öyle kişilerin..veya soğuk tonda koyu kahve...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?