Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arzu abla benm crystalı sıparıs verdınmıııııı:? bu arada ezgınaz da crystal sıparıs vermek ıcın yana yana senı arıyor

tatlım ezginazla mesajlaştık ancak ben msne giremiyorum çok meşgulum sadece maiilere bakabiliyorum eeğer kesin karar verirse akşama kadar mail gönderip değiştirmeye çalışıcam ama kesin karar verirse bana mail göndermesi yeterli sedocum kendisinede söyledim senin crystali sipariş vwerdim..

hyr deıstırmeycek arzu abla charm ıce kalıyor crıstal sıparıs verecek bır de

teşekkür ederim canım ya eklemişsin o zaman benim gözlerde belli olur diyosun değilmi çünkü baya koyu kahve gözüm bide charm mı daha opak nc ocremi ?

Arkadaslar son zamanlarda crystal alan hıc yok mu aranızda? Yardımcı olursanız sevınırım !

gri yeşil odurucak ezginazcım sen hiç onu gri mavi duracak diye düşünme daha gri mavi duranı ıcemint crystal gri yeşil cnmm gerçek crystallerin kendi gördüklerimin içinde hiç gri mavi duran crystal görmedim bir kaç kişide gördüm ancak o fotolarda bana pek inandırıcı gelmedi aslında son kararını mail gönderirsen sevinirim cnm...

teşekkür ederim canım ya eklemişsin o zaman benim gözlerde belli olur diyosun değilmi çünkü baya koyu kahve gözüm bide charm mı daha opak nc ocremi ?

önemli değil yosuncum...bu benim eklediklerim nc ler..yani opaklığı en az olanlar...charmlar daha opak canım :13:

ben aldım hiç beğenmedim bende gri yeşil durdu beyaz tenliyim ve çok ruhsuz oldu ölü balık gibi..1 kez takıp çekmeceye kaldırdım...

yaaa uzuldum bunu duyduguma yesil gri dursa da o kadar mi kotu yani hic kullanilmayacak kadar
canim gozlerin ne renk bu arada? resimlerin var mi ?

Son düzenleme:

arzu hanim ben charme ice ta kararliyim. faceten yazmistim ya size. crystali de ayri dusunuyorum.

lenslerim gelse artık keşke acayip sabırsızlandım valla onlar yok diye dışarı çıkmıyorum her işimi lenslerin geleceği zamana ertelemiş durumdayım

yaaa uzuldum bunu duyduguma yesil gri dursa da o kadar mi kotu yani hic kullanilmayacak kadar
canim gozlerin ne renk bu arada? resimlerin var mi ?

gözlerim orta kahve buraya herkes resim koyuyor ama okadar cesaretli değilimilim:18: ...eğer bembeyaz bir tenin varsa kesinlikle alma çok soluk duruyor

(( yaa dedıler kı bıze son serı cıkan crystal grı mavıymıss ? dogru deılmı bu ? ... ıcemınt daha mavıyse ondan alayım o zaman? sen hangısını onerırsın arzu abla daha grı mavı olarak ? yada bana hangısı yakısır offf crıstalı mavı grı umut ederek sıparıs ettım

tatlım söylemlerinin tümüne katılıyorum fakat bir şeyi unutmuşsun sanıyorum odaaa;herrr renge kopkoyu simsiyah hare yapıolar kabussss gibi yahuuu=)))

benceee dünyanın en doğal rengi fx eyes dır rihannanın lensi mükemmel yalnız çok pahalı...isteyenler youtubdan izleyebilir...

Son düzenleme:

haklısın canım ben başından beri rihannanın gözlerinin lens olduğundan şüpheliydim..evet dediğin gibi ten rengi o koyulukta olan bir insanın öyle gözleri olamaz..genelde jet black dedikleri tonda siyah gözleri oluyor öyle kişilerin..veya soğuk tonda koyu kahve...

ayy ben 15 dk bekletmiştim hidrojen peroksitle çok güldüm şimdi kendime demek 6 saat gerekliymiş bende sinir olmuştum niye değişmedi diye
6 saat bekletmek aosept solüsyon için geçerli değil mi canım,ben pek göze alamam çünkü 1 saat bile hidrojen peroksitte bekletmeye,2 saat güneşte bekleten arkadaş ocresinin tekinin şeffaf lense dönüştüğünü farketmiş çünkü

evet canım bilmesek inandıracaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…