- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.981
haklısın canım ben başından beri rihannanın gözlerinin lens olduğundan şüpheliydim..evet dediğin gibi ten rengi o koyulukta olan bir insanın öyle gözleri olamaz..genelde jet black dedikleri tonda siyah gözleri oluyor öyle kişilerin..veya soğuk tonda koyu kahve...
Bu senin koyduğun resmi sitede koydular topic açıp,gözükmüyor gözü,eladır onun gözü falan dendi,bende bir resmi daha var,yüklemeyi öğrenip yükliyim akşamfx eyes paris rihanna bunlardan kullanıyor daha birçok ünlü ama rihannaın herkes kendi gözü sanıyor oysaki çocukluk fotoğrafı
http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1877/12/68/553580586/n553580586_5243099_7509.jpg
bu şekilde melez bir insanın gözleri ela olmaz...çok pahalı sitesindende inceleybilirsin
fx eyes paris rihanna bunlardan kullanıyor daha birçok ünlü ama rihannaın herkes kendi gözü sanıyor oysaki çocukluk fotoğrafı
http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1877/12/68/553580586/n553580586_5243099_7509.jpg
bu şekilde melez bir insanın gözleri ela olmaz...çok pahalı sitesindende inceleybilirsin
arkadaşlar rihannanın kendi gözleri.çocukluk fotoğrafını büyütüp bakınca belli oluyor.çoğu fotoğraflarda da ztn o kadar yakından çekim ki lens olsa kesinlikle bariz belli olurdu
Eki Görüntüle 170453
Ben rihannanın açık ya da orta kahve gözlü olduğunu,flaşlı resimde hepimizde olduğu gibi renk açık gözükmesi olduğunu, ama kesinlikle ela yeşil gözlü olmadığını düşünüyorum
Güneşcim,bende heryerde çok bulunmayan bir çocukluk fotoğrafı var orda kahverengi gözüküyor bilg.ın bellekte duruyor ama,dedim ki yüklesem bu fotoshop dicekler falan,siz rihanna yı kötülemeye utanmıyor musunuz falan dicekler,daha önce bir yeni çıkan oyuncu ile ilgili bir topic açılmıştı yazmıştık ya,şimdi bu iki resmi yüklesem nedir bu lens ben çok beğendim desem yüklenicekler,boşver dedim kendime
arkadaşlar rihannanın kendi gözleri.çocukluk fotoğrafını büyütüp bakınca belli oluyor.çoğu fotoğraflarda da ztn o kadar yakından çekim ki lens olsa kesinlikle bariz belli olurdu
Eki Görüntüle 170453
yani keşke lens olsa da bizde alıp onlardan taksakmutlaka yemyeşil değildir yoğunlaştırıcı fln kullanıodur belki ama gözleri ela.bi ara gerçi implant lens taktırmış ameliyatla diye duymuştum ama sanmıyorum.çünkü fotoda bayaa belli ela olduğu
6 saat bekletmek aosept solüsyon için geçerli değil mi canım,ben pek göze alamam çünkü 1 saat bile hidrojen peroksitte bekletmeye,2 saat güneşte bekleten arkadaş ocresinin tekinin şeffaf lense dönüştüğünü farketmiş çünkü
Yani değil film dizi çekimleri,profesyonel fotoğraf çekimlerinde de kullanılıyor renkli kontakt lens,yani bunu benim filanca arkadaşımın gözü yeşil ya da mavi,niye o ünlü olmuyor ya da falanca teyzem çok güzel hem renkli gözlü neden ünlü olamadı hayatı boyunce mentalitesiyle algılamamak lazımdoğru söylüyorsun berrylipsciğim..bazı kişiler o kadar alışmış ki ünlüleri bir peri kadar güzel görmeye..o yüzden gözü lens diyince hemen saldırıya geçenler çıkıyor..onları kıskandığımızı kötülemeye çalıştığımız düşünülüyor..sen de boşuna nefes tükettiğinle kalıyorsun öyle olsa biz de lens kullanıyoruz o zaman kendimizi de kötülemiş oluruz bu hareketle değil mi ?.....biryerde iyi yapmışsın canım çünkü herkes senin gibi detaylara ve insanlardaki renklere çok yakın değil..kulaktan dolma şeylerle veya rastgele seçimlerle hareket ediyorlar...mesela ben dikkat etmiştim prison break dizisinde gözü kahverengi görünen karekterlerde bile göze elalık katan lensler vardı...renkli gözlü kişiler ise zaten yoğunlaştırıcıyla takviyeli...hatta başkarekter wentworth miller bile bence gerçekte mavi gözlü değil...
bilmiorumki berrycim bende biarkadaştan alıntı yapıp yazdım o yazmış 6 saat bekletilmeli diye ben 15 dk beklettim hiç değişim olmadı şimdide gözden çıkardığım verdelerimi yapayım diyorum güneş yok hava kapalı :44: aosept hiç denemedim sadece dezenfekte için değilmiydi o ?
Ben de hiç denemedim aosept canım,sadece dezenfekte amaçlı ama etken maddesi hidrojen peroksit deniyor,bu da içinde belli miktarda hidrojen peroksit olduğunu düşündürdü bana,o arkadaş ocresinde onu yaşyınca ve benim tanitalarda şeffaf olarak kullanılmıcak kadar yani uzun süre kullanılmıcak kadar rahatsız edici olunca fazla bekletmiyim dedimbilmiorumki berrycim bende biarkadaştan alıntı yapıp yazdım o yazmış 6 saat bekletilmeli diye ben 15 dk beklettim hiç değişim olmadı şimdide gözden çıkardığım verdelerimi yapayım diyorum güneş yok hava kapalı :44: aosept hiç denemedim sadece dezenfekte için değilmiydi o ?
canım ışık vurmuş hani resimlerde olur ya...bazen renk değişik çıkar vee diğer arkadaşa katılıyorum bende gördüm simsiyah gözleri var rihannaın fizyolojik oalrak yani gözleri ela olamaz doğanın kanunu böyle..ayrıca bu fx eyes rihanna modeli lensina dı rihannarihanna kızıp dava açabilirdi lens kullandığını kendiside söyledi zaten...ama siz ünlü olunca yakıştıramıyosunuz demi...
canım ışık vurmuş hani resimlerde olur ya...bazen renk değişik çıkar vee diğer arkadaşa katılıyorum bende gördüm simsiyah gözleri var rihannaın fizyolojik oalrak yani gözleri ela olamaz doğanın kanunu böyle..ayrıca bu fx eyes rihanna modeli lensina dı rihannarihanna kızıp dava açabilirdi lens kullandığını kendiside söyledi zaten...ama siz ünlü olunca yakıştıramıyosunuz demi...
söylediklerine katılıyorum cnm çok dikkatlisin:)tabiki ten rengide önemli rihannanın ten rengi koyu oldugu için yeşil renk gözler daha vurucu oluyor biz taksak aynı lensi öyle durmaz mesela:)rihannanın gözleri custom lens özel yapım oldugu çok açık ortada fabrikasyon lenslerle o gözleri elde etmek mümkün değil zaten :)bu fotografdada görüldüğü gibi gerçekte gözleri koyu renkte..
hayır cnm yakıştıramamak değil sanki babamın oğlumu rihannahatta keşke lens olsa da bizde kullansak diyorum lens olmadığını düşünüyorum ama yanılıo da olabilirm.fakat lensse bile o linkteki lens değil bence yani onlar çok yapay duruo ben bayaa incelemiştim zamanında :44: korku filmi gözü gibi duruo onlar bence :18: valla rihannanınkiler lensse bizde alalım aynısından parası neyse vermeye hazırım yani
söylediklerine katılıyorum cnm çok dikkatlisin:)tabiki ten rengide önemli rihannanın ten rengi koyu oldugu için yeşil renk gözler daha vurucu oluyor biz taksak aynı lensi öyle durmaz mesela:)rihannanın gözleri custom lens özel yapım oldugu çok açık ortada fabrikasyon lenslerle o gözleri elde etmek mümkün değil zaten :)bu fotografdada görüldüğü gibi gerçekte gözleri koyu renkte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?