- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.001
söylediklerine katılıyorum cnm çok dikkatlisin:)tabiki ten rengide önemli rihannanın ten rengi koyu oldugu için yeşil renk gözler daha vurucu oluyor biz taksak aynı lensi öyle durmaz mesela:)rihannanın gözleri custom lens özel yapım oldugu çok açık ortada fabrikasyon lenslerle o gözleri elde etmek mümkün değil zaten :)bu fotografdada görüldüğü gibi gerçekte gözleri koyu renkte..
Arkadaşlar,
Bu ünlülerin lenslerini,göz renklerini vs. çok takıntı yapmamak gerektiğini düşünüyorum...Bu ünlü kişileri bi çok kişi role model olarak görüyor,yüzlerce video var mesela Rihanna'nın makyajı,O'nun saçları,Bu'nun gözleri..aslında bu yönlendirmenin bilinçli olduğunu düşünüyorum...."tüketim toplumunu tetiklemek"...Örneğin,görüyoruz en beğendiğimiz sanatçının saatini,kullandığı gözlüğü,kullandığı parfumu...aynısını istiyoruz! kendimizi özdeş kılıyoruz O kişiyle....ama toplumun üzerine oynanan oyunlar çok başka...prototip bireyler yaratıp,tüketim çılgınlığı yaratmak....
Aklıma gelmişken mavi,yeşil ela gözlü insanlar güzel olucak diye bir kaide kesinlikle yok!(ingiliz kadınları,dünyanın en çirkin kadınları seçilmişler..hemen hemen hepsi açık renk gözlü:))))) önemli olan gözlerdeki ışıktır!mesela dünyanın en güzel kadını(ben demiyorum binlerce erkek tarafından seçilmiş)
Monica Belluci bildiğiniz kahverengi gözlüdür..ya da Natalie Portman mesela binlercesinden cok daha güzel ve masumdur...
Lens kullanmak ise bir çeşit aksesuardır....mesela kahvarengi(amber)lensleri de en az yeşiller kadar severek takabilirim ya da simsiyah gözlerle bakabilirim dünyaya:))))tıpkı renkli kıyafetler giyinmek gibi...ya da saçlarımızı boyatmak gibi...
Yanılıyor muyum ?
Rihannanın lensi bu olabilir...bu lensi obamanın kızı da kullanıyor..
[video=youtube;6jgwh-KmQtc]http://www.youtube.com/watch?v=6jgwh-KmQtc&feature=related[/video]
aynen katılıyorum canım ünlülerden yola çıkarak moda akımları yaratılıyor..hatta estetik ameliyata giren insanlar bile falanca kişinin burnunu filanca kişinin dudaklarını istiyorlar ki estetik ameliyat giyime makyaja ve lense de benzemez geri dönüşü yok yani.....e peki o ünlü kişi eski popülerliğini yitirdiğinde ne oluyor..kendini o ünlüye göre uyduran kişiler ortada kalıyor ve bu sefer yeni örnekler aramaya koyuluyor kendi kişiliğini kaybediyor....
evet canım güzel göz sadece renkli göz değildir buna da katılıyorum...geçenlerde kahverengi lens aradığım için konu açmıştım ve gelicek cevapları da az çok tahmin ediyordum nitekim bana gelen ilk cevap " gözlerin zaten kahverengi niye kahverengi lens arıyorsun" şeklinde oldu...buradan anlayabiliriz kafalara yerleşen zihniyetlerin ne olduğunu..ben hayatımda hiçbir zaman modaya uymadım ve kendimi tamamen bir ünlüyle özdeşletirmedim...bazen birinin saçına birinin gözüne özenmişimdir o yalan değil...ama tamamıyla "o kişi" olmayı hiç istemedim..gerek yok..kartanelerinin herbiri nasıl eşsizse bizler de öyleyiz..
fx eyes herşeyiyel doğaldır...keşek arzu abla bize getirsede bende şundan alsam...:124:
YouTube - Kim Video Outside
benim mellerim gelsin de başka lens istemiyorum valla çatladım kaç gündür yaa nasıl durcak acaba diyeama bu custom lenslere ben nedense pek ısınamadım uzaktan çok güzeller fotolarda fln da öyle ama yakından bence o kadar da mükemmel durmuolarmış gibi gelio ama az önce güneşin paylaştığı videoyu beğendim
dibine girince bile anlaşılmıyor...harikaaa bence
güneşşşş canım ocrelerle ilgili sorularım var sana mümkünse :26: kaptaki rengi nasıl ocrenin hiç kullanan arkadaşım yok açıkçası hiç bilmiyorum ocrenin ne renkten oluştuğunu..göz renginin değiştiği belli oluyormu azda olsa ?? bu arada verdelerin ne durumda ben daha koyamadım peroksite güneş yok hiç hava kapalı
luthien gelir gelmez ne renk durduğunu yaz:)))))walla çatlıcam açıldı mı renkleri
canım fx eyes için dedim:)
fx eyes herşeyiyel doğaldır...keşek arzu abla bize getirsede bende şundan alsam...:124:
YouTube - Kim Video Outside
süpermiş. kendi göz diasına osuna busuna uygun custom lens yaptırmak ne kadardır acaba?
450 doalr yazıo ama tkemi çiftmi bilmiyorum şimdi bunun gümrüğü var falan birde gelirmi noluır bilmiyorum cesaret edemedim...
ya kızlar yaa ben bişi dicem ama nolur kimse bana kızmasınicemintlerim çoook güzel onları gerçekten çok ama çok seviorum ama bugün arkadaşlarım bana dediler ki masumiyetin gitmiş,, biz eski seni istyoruz ay bi kötü oldum oturdum ağladım lens kabımı da almamışım yanıma neyse ki eve geldim çıkardım ya insanın kendi gözü gibisi yok.. açıkçası ben kendi gözümleyken daha çok iltifat alıyordum hayranlarım azaldı bea kendi bakışının derinliğini vermiyor hiçbir lens dünyanın en güzel lensi olsa da.. ayy valla içimden geldi sizinle paylaşmak istedim kızlar yaa bana kızdınız mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?