- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.021
arkadaşlar rihannanın kendi gözleri.çocukluk fotoğrafını büyütüp bakınca belli oluyor.çoğu fotoğraflarda da ztn o kadar yakından çekim ki lens olsa kesinlikle bariz belli olurdu
Eki Görüntüle 170453
tatlım söylemlerinin tümüne katılıyorum fakat bir şeyi unutmuşsun sanıyorum odaaa;herrr renge kopkoyu simsiyah hare yapıolar kabussss gibi yahuuu=)))
bambam,en son buradan bi arkadaş paranalentes ten almış mel..hatta defolu çıkmış lens ama rengi aynıbi değişiklik olmamış...Vetman e sormak gerek aslında geçen sene hangi tarihlerde açılmıştı renkleri..bide bi forumda yazmışlardı ne kadar doğru değil bilemem lensleri day-night olarak piyasaya sürmeyi düşünüyorlamış eğer doğruysa renklerin tonlamasında yine oynama yapacaklar anlamına geliyor...
Aklıma gelen bi şey daha var,eğer numaralı lens alıcaksan(ki bildiğim kadarıyla numaralı lensleri seri üretim yapmıyorlar)bir önceki serinin boyasıyla boyamaları da olabilir pekala(daha opak)..ama konuşmak gerek tabiii...
sana cevap gelmedi değil mi solotica'dan meller için?
mutlaka öyle ,en doğalı bile olsa sonuçta lens :)ya kızlar yaa ben bişi dicem ama nolur kimse bana kızmasınicemintlerim çoook güzel onları gerçekten çok ama çok seviorum ama bugün arkadaşlarım bana dediler ki masumiyetin gitmiş,, biz eski seni istyoruz ay bi kötü oldum oturdum ağladım lens kabımı da almamışım yanıma neyse ki eve geldim çıkardım ya insanın kendi gözü gibisi yok.. açıkçası ben kendi gözümleyken daha çok iltifat alıyordum hayranlarım azaldı bea kendi bakışının derinliğini vermiyor hiçbir lens dünyanın en güzel lensi olsa da.. ayy valla içimden geldi sizinle paylaşmak istedim kızlar yaa bana kızdınız mı ??
mutlaka öyle ,en doğalı bile olsa sonuçta lens :)
ben kullandıklarım arasında diorum ya hep ocre çok masum ve aşırı doğaldı..
ve ben charm ocre edindim yinehemde daha evvel gözümü açmadığı halde,ama charm serisi aşığı olarak büyük kocaman ve lens olduğu belli olmayan bir lens,(bende)dolayısyla ben charm ocrelerimi sadece gözümü büyütmek için ve yüzüme verdiği o masumiyeti için yeniden aldım ..çoğunu kullandım yarı opakların ama ocrenin verdiği masumiyet yoktu ,kendimi yansıtabileceğim en yakın o imiş ,satınca pişman oldum ve aklımda kalmıştı..belirginleştirici olarak kullanıcam onları ben ve her ortamda herkesin gözlerine rahatlıkla bakabildiğim en iyi lens ..ama cristal grafite de bence harikalar,yerine -ortamına ve ruh halime göre kullanacağım...
iddialı ve çekici görünmek istersem cristalimi, belki grafitemi,sade spor ve masumiyetimi yansıtmak için ise ocrelerimi kullanmayı tercih ediyorum ve makyajımda bu doğrultuda değişiyor..rutinlikten sıkılan ,değişime açık olan bayanlar için lens güzel bir aksesuar bana göre
mutlaka öyle ,en doğalı bile olsa sonuçta lens :)
ben kullandıklarım arasında diorum ya hep ocre çok masum ve aşırı doğaldı..
ve ben charm ocre edindim yinehemde daha evvel gözümü açmadığı halde,ama charm serisi aşığı olarak büyük kocaman ve lens olduğu belli olmayan bir lens,(bende)dolayısyla ben charm ocrelerimi sadece gözümü büyütmek için ve yüzüme verdiği o masumiyeti için yeniden aldım ..çoğunu kullandım yarı opakların ama ocrenin verdiği masumiyet yoktu ,kendimi yansıtabileceğim en yakın o imiş ,satınca pişman oldum ve aklımda kalmıştı..belirginleştirici olarak kullanıcam onları ben ve her ortamda herkesin gözlerine rahatlıkla bakabildiğim en iyi lens ..ama cristal grafite de bence harikalar,yerine -ortamına ve ruh halime göre kullanacağım...
iddialı ve çekici görünmek istersem cristalimi, belki grafitemi,sade spor ve masumiyetimi yansıtmak için ise ocrelerimi kullanmayı tercih ediyorum ve makyajımda bu doğrultuda değişiyor..rutinlikten sıkılan ,değişime açık olan bayanlar için lens güzel bir aksesuar bana göre
tşk ederim güneşçimgüle güle kullan nilcim :) sahsen charmın hareleri bana hep ürkütücü gelmiştir..o yüzden o seriye hiç yanaşmadım....ama sende charm serileri o kadar yakışıyor ve tatlı duruyor ki resimlerini görünce hayran kalıyorumcharm serisini en iyi taşıyan nadir kullanıcılardan birisisin bence
rica ederim ,estafurullah .Merhaba Nil, hani derler ya yerde gökte seni arıyorum daha doğrusu blogunu. rica etsem bana blog larının adresini özelden yazabilirmisin. heralde en büyük hayranlarındanımdır
kizlar ay bununla ilgili bisiler ben de yazmak istedim hihihi. bence zencilerde renkli goz hatri sayilir sekilde cok. sahsen doal masmavi gozlu zenciler gordum ve agzim acik kalmisti. hele yesil ela ya da bal rengi daha da cok goruorm. sanki bence ozellikle de melezler de cok yaygin ela goz. rihanna nin da gozlerinin kahve oldugunu dusunmuorm ama enhancer takior olabilir. bence de ela gozler fotolarda ve de kapali alanlarda pek belli etmior kendini kahve gibi duruor. bircok ela gozlu arkadasimin gozlerini acik havada gorene kdr anlamamisligim vardir yanibu arada will smith in kizi willow smith in de gozleri cok guzel rihanna nin da boole olabilir saniirm ustune belirgin yesillik veren bi enchancer takior olabilir. aman o foto cekimlerinde ne tur hileler yapmiorlar ki zaten isikti makyajti lensti bircok renkli gozlu unlu de enhancer takiordur bence yoksa kapali alanda mavi gozlerin de gozbebegi buyuyor gene belli etmeye bilior kendini goz yapisi cok buyuk olan kisilerde ancak belli edebilir herhalde
rihanna nin taktigi fxeyes rihanna deil gibi geldi bana cunku rihanna daha az opak bisi takior sanki. ama fxeyes rihanna yi begendim bir de olive green die bi rengi vardi sanirim fxeyes in cok begeniorm. biraz kalin lensler ama pupil gecisinde kahve ekletip o keskin gecisi azalttiklari renkler hos duruor bence. bir gun deneme yapabilmek isterdim ama imkansiz sanirim hehehe
eheheh bu photoshop değil :))) orjinal gözü :)altda c4evap vermiştim ama benim gibi ayrıntı insanı olan biri için bu resim photoshop sol gözde renk bozulması var...
eheheh bu photoshop değil :))) orjinal gözü :)
Rihannanın gözleride lens değil küçüklük fotgrafında göz bebekleri büyümüş etrafi yne yeşil dikkatli bakarsanız anlarsınız sfx lensler soloticanın yanında dogal kalmıyor malesef zombie gbi duruyor bence
yani solotica ya devamm :)
eheheh bu photoshop değil :))) orjinal gözü :)
Rihannanın gözleride lens değil küçüklük fotgrafında göz bebekleri büyümüş etrafi yne yeşil dikkatli bakarsanız anlarsınız sfx lensler soloticanın yanında dogal kalmıyor malesef zombie gbi duruyor bence
yani solotica ya devamm :)
kim mükemmel bir renk yaa ama güneşcim yani bildiğim birşey için insanların böyle üstelemesi hoşuam gitmiyor oysaki banane rihannadan sevmem etmem ben doutzen kroesi beğeniyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?