Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yaa çok doğallar hatta anormal doğallar ama benim gözlerim şahsen daha güzel koyu olduğu için daha iri gözüküyor gözlerim icemint daha açık olduğu için daha açık gözüküyor,, biraz da bulanık.. tam bir yeşil.. gri yeşil ama daha çok yeşil.. su yeşilinin koyusu gibi.. mele benziyor gibi ama mellerden daha güzel ama yine de kendi gözlerimi seviyorum :) orijinal de icemint olsaydı gözlerim ve yine iri olsaydılar tabi ki bunu daha çok severdim o ayrı

kizlar ay bununla ilgili bisiler ben de yazmak istedim hihihi. bence zencilerde renkli goz hatri sayilir sekilde cok. sahsen doal masmavi gozlu zenciler gordum ve agzim acik kalmisti. hele yesil ela ya da bal rengi daha da cok goruorm. sanki bence ozellikle de melezler de cok yaygin ela goz. rihanna nin da gozlerinin kahve oldugunu dusunmuorm ama enhancer takior olabilir. bence de ela gozler fotolarda ve de kapali alanlarda pek belli etmior kendini kahve gibi duruor. bircok ela gozlu arkadasimin gozlerini acik havada gorene kdr anlamamisligim vardir yani bu arada will smith in kizi willow smith in de gozleri cok guzel rihanna nin da boole olabilir saniirm ustune belirgin yesillik veren bi enchancer takior olabilir. aman o foto cekimlerinde ne tur hileler yapmiorlar ki zaten isikti makyajti lensti bircok renkli gozlu unlu de enhancer takiordur bence yoksa kapali alanda mavi gozlerin de gozbebegi buyuyor gene belli etmeye bilior kendini goz yapisi cok buyuk olan kisilerde ancak belli edebilir herhalde

rihanna nin taktigi fxeyes rihanna deil gibi geldi bana cunku rihanna daha az opak bisi takior sanki. ama fxeyes rihanna yi begendim bir de olive green die bi rengi vardi sanirim fxeyes in cok begeniorm. biraz kalin lensler ama pupil gecisinde kahve ekletip o keskin gecisi azalttiklari renkler hos duruor bence. bir gun deneme yapabilmek isterdim ama imkansiz sanirim hehehe

Son düzenleme:
tatlım söylemlerinin tümüne katılıyorum fakat bir şeyi unutmuşsun sanıyorum odaaa;herrr renge kopkoyu simsiyah hare yapıolar kabussss gibi yahuuu=)))

ay eet ya hare renklerini kesinlikle duzenlemeli solotica secenekli yapsalar keske cunku koyu hare seven yakistiran arkadaslar da var. ama daha yumusak gecisli renkli hareler isteyen kisiler icin secenek yok malesef.

fgnce cnm ancak simdi gordum yazdigini cok pardon. topik hizli ilerlior geride kalmis :18:
cok tesekkur ederim cevabin ve paylasim icin. eet cnm numarali benm malesef hos benm nc mel cok eski deil yeni ama inan deneme yaptigin lensler belirgin bi sekilde koyu geldi eski serilerden gelmedi yani bir de soloticadan cvp gelmedi sanirim mail ya da msglere cvp atmiorlar. bir ara ben de arayip sormayi dusunuorm :26:

Son düzenleme:
mutlaka öyle ,en doğalı bile olsa sonuçta lens :)
ben kullandıklarım arasında diorum ya hep ocre çok masum ve aşırı doğaldı..
ve ben charm ocre edindim yine hemde daha evvel gözümü açmadığı halde,ama charm serisi aşığı olarak büyük kocaman ve lens olduğu belli olmayan bir lens,(bende)dolayısyla ben charm ocrelerimi sadece gözümü büyütmek için ve yüzüme verdiği o masumiyeti için yeniden aldım ..çoğunu kullandım yarı opakların ama ocrenin verdiği masumiyet yoktu ,kendimi yansıtabileceğim en yakın o imiş ,satınca pişman oldum ve aklımda kalmıştı..belirginleştirici olarak kullanıcam onları benve her ortamda herkesin gözlerine rahatlıkla bakabildiğim en iyi lens ..ama cristal grafite de bence harikalar,yerine -ortamına ve ruh halime göre kullanacağım...
iddialı ve çekici görünmek istersem cristalimi, belki grafitemi,sade spor ve masumiyetimi yansıtmak için ise ocrelerimi kullanmayı tercih ediyorum ve makyajımda bu doğrultuda değişiyor..rutinlikten sıkılan ,değişime açık olan bayanlar için lens güzel bir aksesuar bana göre

Son düzenleme:

güle güle kullan nilcim :) sahsen charmın hareleri bana hep ürkütücü gelmiştir..o yüzden o seriye hiç yanaşmadım....ama sende charm serileri o kadar yakışıyor ve tatlı duruyor ki resimlerini görünce hayran kalıyorum charm serisini en iyi taşıyan nadir kullanıcılardan birisisin bence

Merhaba Nil, hani derler ya yerde gökte seni arıyorum daha doğrusu blogunu. rica etsem bana blog larının adresini özelden yazabilirmisin. heralde en büyük hayranlarındanımdır

tşk ederim güneşçim
çok seviyorum o seriyi..bence mutlaka göz tabanınıza uygun en azından az riskli bir renk ile de olsa deneyebilirsiniz.. çok açık renklerde bielmiyorum charm ı ,nasıl yansır ama charm grafitede ve charm ocre de o hareler sırıtmıyor..çembere gelince bende charm ın çemberi normal halinden daha ince duruyor,genel olrak büyütmesi dışında charm bende nc gibi görünüyor..yani denemek isteyenler var ise,bunu da düşünsünler bu da bir ihtimal..ben ise,cor serisine karşı önyargılıydım ama cor grafiteyi de sevdim cor serisinde..3 seriden de lensim var sadece nc bende çok çok az,kayma yapıyor,cor ve charmda sorun yaşamıyorum,nc serisi biraz bana küçük sanki ...

Merhaba Nil, hani derler ya yerde gökte seni arıyorum daha doğrusu blogunu. rica etsem bana blog larının adresini özelden yazabilirmisin. heralde en büyük hayranlarındanımdır
rica ederim ,estafurullah .tşk ederim zarif yorumuna hemen yazıyorum

rihannanın simsiyah gözleri olan çocukluk fotoğrafını gördüma ayrıca gösterdiğim fotoda koyuydu yoook ben inanmak istemiyorum diyorsan o başka yada şöyle olabilir rihanna evrim geçirdi zateeen custom lensler kişiye göre yapılır kiiii buda radikal bir değişiklik sağlar...kendisi dedi ya dergilerde..lens kullanıyorum diye ben yemem yani sen gözünü çapını rengini gönderiooosun adamlar sana uygun lensi yapıyıor sende göz diye takıosun olay budur hem rihannanın hep gözleri farklı farklı çıkmış buda bir kanıt

ayrıca kızlaaaar canlarım ben az önce işten geldim veee solotica crystalla freshlook yeşili üst üste taktım müthiş enfes bir renk çıktı ortaya fx eyesı yaptım

altda c4evap vermiştim ama benim gibi ayrıntı insanı olan biri için bu resim photoshop sol gözde renk bozulması var...

altda c4evap vermiştim ama benim gibi ayrıntı insanı olan biri için bu resim photoshop sol gözde renk bozulması var...
eheheh bu photoshop değil :))) orjinal gözü :)
Rihannanın gözleride lens değil küçüklük fotgrafında göz bebekleri büyümüş etrafi yne yeşil dikkatli bakarsanız anlarsınız sfx lensler soloticanın yanında dogal kalmıyor malesef zombie gbi duruyor bence
yani solotica ya devamm :)

cnm dedigin gibi sfx in bicok rengi gunes isiginda gerckten cok cok acik.
koyu tonlari gorece daha ii sanki fena deiller. olive green rengini begenmistin. bi de rihanna rengi de fena deilmis. tabi yapilari kalin tum gun kullanimda ne kdr rahat olur bilemiorm ve cok da pahalilar solotica ya devam yani bence de hihii
sfx olive green

rihannaın gözleri lens kendisi söyledi fotoğraflar herşeyi ortaya koyuyor ama illa inamıcam diosan sen inanmaD:bu çocuğun fotoğrafının orjinal oldunu düşünmüyorum

Arkadaşlar rihanna nın gözü ister lens olsun ister olmasın..bu tartışmada kesin sonuca varsak bile bize bir faydası olacak mı ?
kendi gözü olduğu kanaatine varsak onun göz rengine benzer lens bulma ihtimali tamamen ortadan kalkıcak...lenstir desek bu sefer de onun aldığı lensi biz belki 1 sene çalışıp kazandıklarımızı hiç harcamasak anca anca alabiliriz..2 ihtimalde de sonuç boşluğa çıkıyor yani

kim mükemmel bir renk yaa ama güneşcim yani bildiğim birşey için insanların böyle üstelemesi hoşuam gitmiyor oysaki banane rihannadan sevmem etmem ben doutzen kroesi beğeniyorum mesela

kim mükemmel bir renk yaa ama güneşcim yani bildiğim birşey için insanların böyle üstelemesi hoşuam gitmiyor oysaki banane rihannadan sevmem etmem ben doutzen kroesi beğeniyorum mesela

canım ben de zaman zaman jennifer lopezin lens kullandığı konusunda bazı kişileri inandıramıyorum kendisinin ilk piyasaya çıktığı kahve gözlü hallerini görmüş birisi olarak...o yüzden lens olduğunu yüzde yüz bildiğim kişiler üstünde üsteleyip başkalarına kabul etirmeye çalışmıyorum..biliyorum ki doğru da olsa inat etmek ters etki yaratıyor....ama boşver sen insanlar istediklerine inansınlar..sen gerçeği bildiğine yüzde yüz eminsen bu onların kayıpları olur canım

kızlarrr demin alışveriş merkezine gittim göz kalemi almak için ayyy standdaki kadın ne dedi biliormusunuzzz??

sıkı duruuunn??

gözleriniz beren saatin gözlerine benziyor dedi

artık kalem satmak için abarttı mı bilmiyorum ama kardeşim de yanımdaydı şahit yani

yihhuuuu yaşasın icemint

yaw ben sanki yannis anlasildim ben de lens taktiklarini dusunuorm ku. katiliorm bence de jennifer lopez surekli takiyo bal rengi ocre gibi renkler. neyse lenslerden kendimi alip biraz is yapiyim artik ben herkese iyi paylasimlar kizlar

mrblar 28 şubatta adreselensten aldığım nc ice larım hala gelmedi buradan alışveriş yapan varmı ?? aradığımda bugün daha avrupada olduğunu söylediler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…