- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.041
yaw ben sanki yannis anlasildimben de lens taktiklarini dusunuorm ku. katiliorm bence de jennifer lopez surekli takiyo bal rengi ocre gibi renkler. neyse lenslerden kendimi alip biraz is yapiyim artik ben herkese iyi paylasimlar kizlar
seni yanlış anlamadık bambamcımgördüğü herşei doğal güzellik sanıp pat diye kabullenen sorgulamayan ve lens olabileceği ihtimaline fanatik şekilde karşı çıkan zihniyette kişiler var onları diyoruz canım
seni yanlış anlamadık bambamcımgördüğü herşei doğal güzellik sanıp pat diye kabullenen sorgulamayan ve lens olabileceği ihtimaline fanatik şekilde karşı çıkan zihniyette kişiler var onları diyoruz canım
kızlarrr demin alışveriş merkezine gittim göz kalemi almak için ayyy standdaki kadın ne dedi biliormusunuzzz??
sıkı duruuunn??
gözleriniz beren saatin gözlerine benziyor dedi
artık kalem satmak için abarttı mı bilmiyorum ama kardeşim de yanımdaydı şahit yani
yihhuuuu yaşasın icemint
bu kişi ben oluyorum galiba
eger lens ise bile sfx lens değil ben bu kadarını söylüyorum kmseylede tartısmaya girmek istemem açıkçası
hatun güzel diyip geçeyim ben :)
bence gerçekten gözlerini beğenmiştir canımyoksa ne satıcılar var ki oje alırken bile yüzlerce renk arasından aradığın numarayı bulmaya çalışırken tepende somurtarak dikilip aradığını bulsa da gitse tavrı gösteren satıcıların da olduğunu düşünürsek
güle güle kullan canımcım..demekki çok tatlı duruyor olmalı sende
luthien gelir gelmez ne renk durduğunu yaz:)))))walla çatlıcam açıldı mı renkleri
çok güzel durmuş şeker:))
MavimaMasallah cok begendim ben Nasil bir renk bu? Daha cok yesil mi, mavi mi?
Bide tam yüzünde görebilsem tam süper olacak :82:
bu tam olarak hangi renk ? ya ben gri lens istiyorum çok hoş duruyo buğday tenli bayanlarda
saol canımcım normalde daha yeşil duruyor hatta bildiğin yeşil duruyor ama fotoda öyle çıkmamış pek işte :)
saolaın kuzum sana maşallah asıl :) bu yeşil gri bir renk malesef bana hiç mavisi denk gelmediama güzel bir yeşil ben çok beğeniyorum yahuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?