Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yaw ben sanki yannis anlasildim ben de lens taktiklarini dusunuorm ku. katiliorm bence de jennifer lopez surekli takiyo bal rengi ocre gibi renkler. neyse lenslerden kendimi alip biraz is yapiyim artik ben herkese iyi paylasimlar kizlar

seni yanlış anlamadık bambamcım gördüğü herşei doğal güzellik sanıp pat diye kabullenen sorgulamayan ve lens olabileceği ihtimaline fanatik şekilde karşı çıkan zihniyette kişiler var onları diyoruz canım

hihhi temam sekercim ay ne biliyim msgler ust uste gelince benden dolayi mi die dusundum ah isler beni beklio ben de boole renkli renkli lenslere dalip gittim burada. tekrar iyi paylasimlar diyip kaciorm

bu kişi ben oluyorum galiba
eger lens ise bile sfx lens değil ben bu kadarını söylüyorum kmseylede tartısmaya girmek istemem açıkçası
hatun güzel diyip geçeyim ben :)

bence gerçekten gözlerini beğenmiştir canım yoksa ne satıcılar var ki oje alırken bile yüzlerce renk arasından aradığın numarayı bulmaya çalışırken tepende somurtarak dikilip aradığını bulsa da gitse tavrı gösteren satıcıların da olduğunu düşünürsek
güle güle kullan canımcım..demekki çok tatlı duruyor olmalı sende

bu kişi ben oluyorum galiba
eger lens ise bile sfx lens değil ben bu kadarını söylüyorum kmseylede tartısmaya girmek istemem açıkçası
hatun güzel diyip geçeyim ben :)

buradaki kimseyi demedim ben canım geçmişte diğer lens topiklerinde sıkça karşılaştığım isimsiz (ismini hatırlayamadığım) örnekleri kastettim ilahi bu tarz tipleri mutlaka sen de görmüşsündür diğer konuların içinde

saol şekercim yaa valla dediğin doğru sinir oluyorum öyllerine,, nerde halkla ilişkiler,, nerde müşteri memnuniyeti nerde bu millt nerde bu devlet

kızlar işte icemintlerim.. aslında reelde tam böyle değiller daha da güzeller :) benim foto makinesi b,raz dandik anca bukadar çekiyor :)

Rihananin gözleri olay mi olmus ne Bence de orjinal gözleri olabilir, ben sahsen bir cok siyahi insan gördüm renkli gözlü olan :)) ama olmayabilirde tabi... bilemeyiz bunun icin birbirinize girmenize gerek yok :87: kizlar.

Mavima Masallah cok begendim ben Nasil bir renk bu? Daha cok yesil mi, mavi mi?

Bide tam yüzünde görebilsem tam süper olacak :82:

saolaın kuzum sana maşallah asıl :) bu yeşil gri bir renk malesef bana hiç mavisi denk gelmedi ama güzel bir yeşil ben çok beğeniyorum yahuu :)

saol canımcım normalde daha yeşil duruyor hatta bildiğin yeşil duruyor ama fotoda öyle çıkmamış pek işte :)

lenslerin sempatik durmuşlar canımcım..aslında rengin ne renk durduğundan ziyade sempatik durup durmaması daha önemli...maviydi yeşildi bahane aslında bunlar..güle güle kullan canım

saolaın kuzum sana maşallah asıl :) bu yeşil gri bir renk malesef bana hiç mavisi denk gelmedi ama güzel bir yeşil ben çok beğeniyorum yahuu :)

Cok güzel yaa gözlerin koyu kahve mi cnm? Aklim karisti benim iyice, bugün okudum topikte icemintlerin cristallere nazaran daha mavi-gri olduklarini. O zaman cristal de yesil-gri duruyo icemintte? Yaniliyomuyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…