Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

lenslerin sempatik durmuşlar canımcım..aslında rengin ne renk durduğundan ziyade sempatik durup durmaması daha önemli...maviydi yeşildi bahane aslında bunlar..güle güle kullan canım

çok saol tatlışım yaa sen öyle görüyosun bence ondan öyle :) ayy mutlu oldum valla siz böyle diyince :)

Bu aralar ben de lenslere taktim. Kendi gözlerim koyu kahve, beyaz tenli kumral sacliyim. Göz rengimi seviyorum ama degisiklik istiyorum tabi. Merak ediyorum bende renkli göz nasil durur. Lens markalariyla ve renkleriyle ilgili bilgim sifir. Hangi tonlar bana yakisir ve dogal gözlerim gibi durur? Mavi gözleri seviyorum beyaz tenli oldugum icin yakisacagini düsünüyorum ama koyu kahve gözde yapay durur mu mavi orasini bilmiyorum iste. Simdi netten baktim solotica topazio cok hos ve dogal görünüyor. Bu arada fiyatlari nasil bu lenslerin?

Cok güzel yaa gözlerin koyu kahve mi cnm? Aklim karisti benim iyice, bugün okudum topikte icemintlerin cristallere nazaran daha mavi-gri olduklarini. O zaman cristal de yesil-gri duruyo icemintte? Yaniliyomuyum?

evet cnm gözlerim oldukça koyu kahve ve ben de senin gibi icemintlerin maviye çalan giri olduklarını okuyup almıştım bir hevesle ama ne yazıkki öyle çıkmadı bana :) ama solotica bu biliyorsun kimine yeşil geliyor kimine mavi :) dua edelim de kırmızı turuncu fln gelmiyor :) makul renkler yani :) ben memnunum yani amazon aldığımda maviydi bu da yeşil oldu ve yeşil sanırım daha iyi oldu :)

topazio oldukça güzel ve iddialı bir renk ama soloticanın en riskli lenslerinden cnm.. dikkatli olmak lazım yani doğallık açısından..

Slm slania, dogallik istiyosan topazio yanlis secim cnm.... kesinlikle dogal degil.

bana o bile geldi canim :))))) ocreler geldiginde sok olmustum resmen, boyamalari resmen turuncuydu cünkü Ahhh ahh sinir oluyorum su kararsizligima yaaa charm mel mi cristal mi simdi bide icemint cikti iyi mi

merhaba canım..topaziolar maalesef pek doğal lensler değil o yüzden günlük kullanımda insanlar topazioyu pek tercih etmiyor..gözleri bombeli ve pörtlek gösterme sorunu var..mavi tonunda düşünüyorsan grafiteler daha doğal

bence iceee cok guzel tam bır grı mavıı ...

yok artık turuncu mu ayy koptum demekki beterin beteri varmış kıyamam ozaman ya ben senin yerinde olsam mel alırdım canımcım... en doğalı oo hem de senin gözünle oldukça iyi kaynaşırlar.. ne biliim ben mel alcaktım ama son anda icemint aldım mel içimde ukte kaldı şimdi icemint yeşil çıktı el fln almam çünkü mel gibi hemen hemen

cnm gri yeşil bir renk :) tavsiye ederim çok hoş ve cidden tahmin edemeyeceğin kadar doğal.. üstelik gözlerim oldukça koyu kahve olmasına rağmen gayet iyi açabildi gözlerimi :)

harika bi sonuc rengi olmus bayildim ben gule gule kullan. bende de bu sekilde duracagini bilsem keske. cok sanslisin mutlulukla kullan cnm

bu kişi ben oluyorum galiba
eger lens ise bile sfx lens değil ben bu kadarını söylüyorum kmseylede tartısmaya girmek istemem açıkçası
hatun güzel diyip geçeyim ben :)

hayatim genel olarak bahsediorlarmis sanirim arkadaslar

Arkadaslar cor ice acik kahve gozde nasil duruyor? Yorumlarinizi alabilir miyim? :)

ezginazcim bende fotolari var cor ice acik kahve gibi gozum listemdesin benm gormussundur bile belki fotolari. kullandigim en doal acik lens dieybilirim ama crystal ve icemint biraz pabucunu dama atti gibi icelarin daha da doalmis icelardan oole denior ben sahsen denemedim onnari. hos tam mavi gri ariorsan gene de ice yesil icermeyen bi mavi gri diebilirim. benm tek bi sikayetim gunesisigi vurunca goz bebegi kuculuor ya o zmn pupilden kendi gozum daha cok cikior oydu ama o kdri artik olacak. ben son zmnlarda sadece nc mel takar oldum icelari iice nadir takiorm. :82:

Son düzenleme:

turuncu geldi ama korktugum gibi olmadi canim, aksine bi sevdim o ocreleri sormaaa ) canim benim nc melim var zaten :)) dur sayim sana neler aldigimi: ilk göz agrim nc mel sonra topazio ( topazio yerine bir topazio birde Quartzo göndermisti o zaman dingiller) :))) tekrar gönderdiler bu sefer ikisi birden oldu hem topazio hem quartzo ondan sonra charm ocre son olarakta charm ice canim lenslerimin hepsi albümümde mevcut bakabilersin var bende azcik demi?

bambammm bende bugun crıstal sıparısımı ıptal ettırdım cunku yesıl grı oldgunu soyledıler :S ben mavı grı durmasını ıstıyorum dıye vazgectım...

ay oole mi bence sana cok yakisirdi crystal aslinda mavi gri icelarin var zati bi de yesil gri olurdu ama sen begenmen en onemli hayatim sanirim gene en mavi gri duran ice ve graphite solotica da. icemint ve crystal az da olsa sari noktalar icerdiginden yesillik alabilior. ama inan emin olamiorm bazi arkadaslarda mavi bazilarinda yesil. ben de yesil gri ariorm. ne yapsak nasil emin olucaz ya uhuhuh

yaaaaaa alsammı acabaaaaaa ama topazıo cor ıce ev quartzo aldım daha gelmedıler tabı hanı bıde crystal almayım dedım hangı bırını takıcam ıce la crystal gunduz lensım topazıo ve quartzoda gece makyajlarla takarım dıye dusunmustum :)) ... ama crıstal benı cok dusunduruyor ya yakısmazsa ya yemyesıl durursa dıyee

oyy maşallah kuzum yaa hemen bakıyorum güzelliklerineeee :) bir göz sefası çekeyim :)

canim tesekkur ederim aciklamalarin icin.
resimlerini gordum tabiki sende cok guzel duruyor:)
benim gozlerim de seninkinden birazcik daha koyu.
charme ice siparisi vermistim. ikinci bir lens olarak da crystali dusunuyordum ama vazgectim artik. charme geldikten sonra cor siparisi vereyim diyorum :)

cnm benm ya valla zor bi karar ama acele etmene de illa gerek yok ama hos hepsini birden alinca shipping acisindan daha karli oluor dimi. yani sonradan istersen gene de alirsin tabi.
yemyesil duracagini sanmiorm ah keske dursa aslinda arayip da bulamadim sey solotica da vetman en saglikli cevabi verir aslinda sana. ayy bu secim isi cok zor biliorm. ama bayaca bi lensin olmus olucak simdi sira gelmesi durumu da var :81: kiz nie yakismasin yemyesil olsa da yakismaz mi bence yesil de cok yakisir sana

oyy maşallah kuzum yaa hemen bakıyorum güzelliklerineeee :) bir göz sefası çekeyim :)

pinaxcima her lens cok yakisio hatun guzel gozler guzel ay kendi gozleri cok hos zati
mavima cnm gercekten harika olmus sen de bu lens hergun bunu takmalisin gercekten beren saat rengi ve tam istedigim renk. off cok heves ettim simdi iceminte :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…