- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.081
cnm benm ya valla zor bi karar ama acele etmene de illa gerek yok ama hos hepsini birden alinca shipping acisindan daha karli oluor dimi. yani sonradan istersen gene de alirsin tabi.
yemyesil duracagini sanmiorm ah keske dursa aslinda arayip da bulamadim sey solotica davetman en saglikli cevabi verir aslinda sana. ayy bu secim isi cok zor biliorm. ama bayaca bi lensin olmus olucak simdi sira gelmesi durumu da var :81: kiz nie yakismasin yemyesil olsa da yakismaz mi bence yesil de cok yakisir sana
pinaxcima her lens cok yakisio hatun guzel gozler guzel ay kendi gozleri cok hos zati
mavima cnm gercekten harika olmus sen de bu lens hergun bunu takmalisin gercekten beren saat rengi ve tam istedigim renk. off cok heves ettim simdi iceminte :
oyy maşallah kuzum yaa hemen bakıyorum güzelliklerineeee :) bir göz sefası çekeyim :)
ya kızlar bişi sorcam ama bakın gayet ciddiyim.. bu kadınlar kulüündekileri özellikle mi seçiyolaar ya herkes mi bu kadar güzel olurhepiniz kainat güzelisiniz de benim mi haberim yok
resimlerini tam yüz gördüklerim lal nil bambam sedosh ve şimdi de pinax aman Yarabbim maşallah kızlar size.. ki gözlerinden anladığım kadarıyla güneş de öyle güzel... eminim diğer kızlar da güzel.. nesiniz siz yaa
ya kızlar bişi sorcam ama bakın gayet ciddiyim.. bu kadınlar kulüündekileri özellikle mi seçiyolaar ya herkes mi bu kadar güzel olurhepiniz kainat güzelisiniz de benim mi haberim yok
resimlerini tam yüz gördüklerim lal nil bambam sedosh ve şimdi de pinax aman Yarabbim maşallah kızlar size.. ki gözlerinden anladığım kadarıyla güneş de öyle güzel... eminim diğer kızlar da güzel.. nesiniz siz yaa
sn sanki çok farklıısnsen de çok güzelsin kuuzm ya maşallah diyorum ya bence siz seçilmişsiniz
pinaxcima her lens cok yakisio hatun guzel gozler guzel ay kendi gozleri cok hos zati
mavima cnm gercekten harika olmus sen de bu lens hergun bunu takmalisin gercekten beren saat rengi ve tam istedigim renk. off cok heves ettim simdi iceminte :
cnm benm ya valla zor bi karar ama acele etmene de illa gerek yok ama hos hepsini birden alinca shipping acisindan daha karli oluor dimi. yani sonradan istersen gene de alirsin tabi.
yemyesil duracagini sanmiorm ah keske dursa aslinda arayip da bulamadim sey solotica davetman en saglikli cevabi verir aslinda sana. ayy bu secim isi cok zor biliorm. ama bayaca bi lensin olmus olucak simdi sira gelmesi durumu da var :81: kiz nie yakismasin yemyesil olsa da yakismaz mi bence yesil de cok yakisir sana
ne bılıım cnm yaa yok bekleycem ben haklısın sıra crystale gelmeyebılır sonra alırım karar verırsem yada alan olursada onda beyenırım alırımsen alll sende goreyım :))
sizleri gördükten sonra güzellik kavramım tamamen değişti.. rihanna da neymiş beeegurur duyuyorum sizlerle
bambamcım...bizim koyu mellere alternatif geldi.)))icemint..bence lote numarasına göre alalım....mavima sakın şişelerin atma canım lot numaralarına ihtiyacım var:)))
sizleri gördükten sonra güzellik kavramım tamamen değişti.. rihanna da neymiş beeegurur duyuyorum sizlerle
ne bılıım cnm yaa yok bekleycem ben haklısın sıra crystale gelmeyebılır sonra alırım karar verırsem yada alan olursada onda beyenırım alırımsen alll sende goreyım :))
Bambisssssssssssen kendine bak asil akillim
Ya sen var ya zaten kalbi de yüzü gibi pamuk bi insansin bunu eminim bu topikteki herkes farketmistirBu arada hayatim napcan cristali diyodum sana simdi kendim takildim
canımcım seni görmedim ama sen de bu kulübe üyesin eminim kainat güzellerinin arasında sen de varsın,, zaten senden böyle çok asil bir hava seziyorum ilk günden berifransız güzeli ilan ediyorum seni olur canım atmam :)
hahahahahhahhah....alemsin canım yaa...Akşam akşam gülümsettin beni..Allahta seni güldürsün İnşallah....
ayy ilahi mavima gercekten cok tatlisin kizheheh havaya da soktun bizi gercekten simdi
hihihi guzelcim valla karar verebilsem alicam ben de cor mel/crystal/icemint arasinda kararsizim solotica biraz daha acsin die bekliorm renkleri acarsa o da tabi. mavi gri gelirse bana cok uzulcem cunku cor ice var zaten elimde o yuzden cesaret edemiorm(
alirsam bi suru foto eklerim zaten sekercim ama sen bence benden once alirsinben baya yavas gidiorm lens alma konusunda. albumdeki fotolar deneme yaptiklarim
pinaxim cekistirme sacimi hhihihiihcnm benm ici de disi da guzel arkadasim benm sen de benm paammuukumsun ki hihi crystal seni de cezbetti demek! icemint var bi de ne etcez? sedosh da ayni sekilde kararsiz solotica yaa duy bizi gor bizi su halimize bak
mavicim icemintlerini söyle iki gözünde de ceksen ne güzel olur... cok merak ediyorum ya icemintle cristal arasinda gidip geliyorum canim yasolotica bahane KK şahaneee
bambamcım...bizim koyu mellere alternatif geldi.)))icemint..bence lote numarasına göre alalım....mavima sakın şişelerin atma canım lot numaralarına ihtiyacım var:)))
güzelliğinizin farkına varın vardıttırın(evliler sadece kocalarına vardıtsın lütfen )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?