Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ya kızlar bişi sorcam ama bakın gayet ciddiyim.. bu kadınlar kulüündekileri özellikle mi seçiyolaar ya herkes mi bu kadar güzel olur hepiniz kainat güzelisiniz de benim mi haberim yok
resimlerini tam yüz gördüklerim lal nil bambam sedosh ve şimdi de pinax aman Yarabbim maşallah kızlar size.. ki gözlerinden anladığım kadarıyla güneş de öyle güzel... eminim diğer kızlar da güzel.. nesiniz siz yaa

sn sanki çok farklıısn sen de çok güzelsin kuuzm ya maşallah diyorum ya bence siz seçilmişsiniz

oyy maşallah kuzum yaa hemen bakıyorum güzelliklerineeee :) bir göz sefası çekeyim :)

bende bir göz sefasi istiyorum, senin icemintlerinle ona göre

estagfurullah kuzum yaaa daha neler sen cok güzel bakiyosun kesin ondan kaynaklaniyo :82: havaya sokma bizi simdi aksam aksam hem eminim ki sende cok seker cok güzelsin

sn sanki çok farklıısn sen de çok güzelsin kuuzm ya maşallah diyorum ya bence siz seçilmişsiniz

KK mizin tum kizlari cok guzel gercekten aynen ben de kimi gorsem bayiliorm

tatlim ilahi cok cok tatlisin inan boole guzel hatunlarin yaninda yazmissin beni de pek bi sevindirik oldum cnm benm cok tesekkur ederim senin icinin bakisinin guzelligi asil o! opucuk opucuk

cnm benımmmmmm tesekkur edıyorummm emınım sende cok guzelsınnnn

pinaxcima her lens cok yakisio hatun guzel gozler guzel ay kendi gozleri cok hos zati
mavima cnm gercekten harika olmus sen de bu lens hergun bunu takmalisin gercekten beren saat rengi ve tam istedigim renk. off cok heves ettim simdi iceminte :

Bambissssssssss sen kendine bak asil akillim

Ya sen var ya zaten kalbi de yüzü gibi pamuk bi insansin bunu eminim bu topikteki herkes farketmistir Bu arada hayatim napcan cristali diyodum sana simdi kendim takildim

bambamcım...bizim koyu mellere alternatif geldi.)))icemint..bence lote numarasına göre alalım....mavima sakın şişelerin atma canım lot numaralarına ihtiyacım var:)))

bambamcım...bizim koyu mellere alternatif geldi.)))icemint..bence lote numarasına göre alalım....mavima sakın şişelerin atma canım lot numaralarına ihtiyacım var:)))

canımcım seni görmedim ama sen de bu kulübe üyesin eminim kainat güzellerinin arasında sen de varsın,, zaten senden böyle çok asil bir hava seziyorum ilk günden beri fransız güzeli ilan ediyorum seni olur canım atmam :)

sizleri gördükten sonra güzellik kavramım tamamen değişti.. rihanna da neymiş beee gurur duyuyorum sizlerle

ayy ilahi mavima gercekten cok tatlisin kiz heheh havaya da soktun bizi gercekten simdi

ne bılıım cnm yaa yok bekleycem ben haklısın sıra crystale gelmeyebılır sonra alırım karar verırsem yada alan olursada onda beyenırım alırım sen alll sende goreyım :))

hihihi guzelcim valla karar verebilsem alicam ben de cor mel/crystal/icemint arasinda kararsizim solotica biraz daha acsin die bekliorm renkleri acarsa o da tabi. mavi gri gelirse bana cok uzulcem cunku cor ice var zaten elimde o yuzden cesaret edemiorm (
alirsam bi suru foto eklerim zaten sekercim ama sen bence benden once alirsin ben baya yavas gidiorm lens alma konusunda. albumdeki fotolar deneme yaptiklarim

Bambissssssssss sen kendine bak asil akillim

Ya sen var ya zaten kalbi de yüzü gibi pamuk bi insansin bunu eminim bu topikteki herkes farketmistir Bu arada hayatim napcan cristali diyodum sana simdi kendim takildim

pinaxim cekistirme sacimi hhihihiih cnm benm ici de disi da guzel arkadasim benm sen de benm paammuukumsun ki hihi crystal seni de cezbetti demek! icemint var bi de ne etcez? sedosh da ayni sekilde kararsiz solotica yaa duy bizi gor bizi su halimize bak

hahahahahhahhah....alemsin canım yaa...Akşam akşam gülümsettin beni..Allahta seni güldürsün İnşallah....

ya siz girmiceksinizde havaya kim gircek yaa girin tabiki ohooo ben mi öğretcem size bu yaştan sora bunlar

güzelliğinizin farkına varın vardıttırın (evliler sadece kocalarına vardıtsın lütfen )

:)))) offf pufffff bencede kesın alacam ben crıstalı dayanamayıp ben bılırım kendımı ama bıraz daha bekleyım yaw barı ne bıleım :)))

eet ya bayildim mavimadaki renge! bi de bi umut sevindim de _lal_da da yesilimsiydi mavima da. icemint ya da cor mel diorm o zmn

ne bılıım cnm yaa yok bekleycem ben haklısın sıra crystale gelmeyebılır sonra alırım karar verırsem yada alan olursada onda beyenırım alırım sen alll sende goreyım :))

sedosh cum opaklardan birinin yerine crystal almayi dusunmedin mi merak ettim sadece 2 tane opak surekli kullanicak misin? kalin olusu nedeniyle sanirim azcik daha cok yoruo olabilir gozu sanki. arastirmissindir illa ki sen kullanan arklardan aslinda sen bakma bana yaw kafani karistirmiyim crystal konusunda suphelerin var renginden de emin olamiorz. simdiden gule gule kullan hepsini uzulme crystalde aklin kalirsa her zmn alabilirsin tatlicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…