Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

mavicim icemintlerini söyle iki gözünde de ceksen ne güzel olur... cok merak ediyorum ya icemintle cristal arasinda gidip geliyorum canim ya

tatlım şimdi çeksem de inan belli olmaz yarın çeksem olur mu?? bide sana msnden göndrsem yani 2 göz çok net olur buraya çok net foto koymak istemiyorum isteyene msnden gönderirim :)

aaa cnm gozumu rahatsız edıyor onlarrrr ben onu hıc duymadım ((((( ... hangısnı almayım kı quartzomu almayım acaba?

Haha bambisim tatlim ya bugün burda birbirimizi yagladik balladik iyi mi ) okuyanlara garip ve abartili gelmesin yeminlen cok severim ben bu sari kizi

cildiricimmmmmmmmm canim cristal alirsam pisman olurum diye cok korkuyorum

ya siz girmiceksinizde havaya kim gircek yaa girin tabiki ohooo ben mi öğretcem size bu yaştan sora bunlar

güzelliğinizin farkına varın vardıttırın (evliler sadece kocalarına vardıtsın lütfen )

Mavicim yeter kiz cok simarttin haaa bu arada kanin pek bi tatlimidir nedir

tamam canımcım sustum :)

aaa cnm gozumu rahatsız edıyor onlarrrr ben onu hıc duymadım ((((( ... hangısnı almayım kı quartzomu almayım acaba?

ayyy hayatim yok yok hemen uzulme seker seni rahatsiz edicek diye bisi yok. yari opaklara gore rahatligi uzun sureli kullanimda daha zor olabilir die dusunuorm boyamasi daha youn oldugundan, ama illa ki oole olucak die bisi yok. uzun sure tum gun takip rahat eden bi suru insan vardir eminim. kullananlar arkadslar daha saglikli yorum yaparlar. aman ya telaslandirdim seni simdi uzuldum bak

sende yokmu topazıo yada quartzo sankı bardı gıbı kaldı aklımda resımlerden ? ayyy quartzoyu deısıp crıstalmı alsammm?

ahahaha hatunum he valla oole yaptik hihhihi ben hele sevmem mi cnmsin! hhihihi susuorm atilcam topikten valla hemen lense odaklaniorm
aynen hayatim ben de pisman olmaktan korkuorm daha doorusu elimdeki mavi - griden cok farkli olmaz die korkuorm. ama soole de bisi var kotu lensler deiller kesinlikle her sekilde takilir aslinda yani elimde mavi - gri olmasa hatta daha gozumu karartabilirdim sanirim. sende de ice var sen mavi- gri mi dursun istiosun yesil-gri mi bitanecim?

sende yokmu topazıo yada quartzo sankı bardı gıbı kaldı aklımda resımlerden ? ayyy quartzoyu deısıp crıstalmı alsammm?

guzelcim bende yok opaklardan hic sadece nc mel ve cor ice var bende onlari ben deneme yapmistim istanbulda o zmn cekmistim buraya da ekledim fikir olsun die arkadslara

hmm evet lenslere dönelim canim ben ne istediginii bilmeyen maynun istahli biri oldum ciktim yaa

mavi.gri de uyar bana yesil-gri de ama yesil gri daha bi cezbediyo beni.... ama isin kötüsü ben söz vermistim kendi kendime bir dahaki lensim charm mel olucak ve önüne baska bi lens gecemiycek diye :84:

benim de eğer alırsam ikinci lensim ocre olcak heralde yahu,, pinaxta ocrelerin duruşuna bayıldım üstelikte o siyah harelere gıcık kapmama rağmen

(((( anladım cnmm...
pınaxxxxx cnm sende war quartzo ve topazıoo memnunmusun rahatlıgından ??

sedoshcum topaziodan hic memnun kalmadim ve hic takamadim geldiginden beri öylece duruyo kutusunda...yazik oldu yani...

quartzo baska ama :))) cok özel bir renk öncelikle... üclü opak serinin en dogali diyorum ben. Taktiginda bütün gözlerin gözlerinde olacagindan emin olabilirsin ve bundan rahatsiz bile olabilirsin )

Bronz bir ten ve siyah hafif bir makyajla yemede yaninda yat oluyo quartzo :) ama günlük ve dogal ötesi bi lens degil canim... Ben seviyorum quartzomu iyiki almisim.

topazıoyu neden beyenmedınn cnmmm pekı rahatlık acısından dıger serılerle aynımı ıcela mesela yanı gozu daha cok rahatsız edıyormu dıgerlerıne gore uzun sure takarsan?

benim de eğer alırsam ikinci lensim ocre olcak heralde yahu,, pinaxta ocrelerin duruşuna bayıldım üstelikte o siyah harelere gıcık kapmama rağmen

Sagol canim :) ocreleri mutlaka hareli al mavicim...kesinlikle bulundurman gereken bir lens ocre... gözlerinin formu ve kas yapinda cok güzel bence 10 numara olur.

tersten geriye doğru okudum gerçi hepsini değil bir çoğunu kızlar coşuyorsunuz bu ara gezegenler kıpraşıyor sanırım çok çatışmalı günler geçiriyor forumumuz :)) yetişemiyorum her gün başka bir gündem konumuz :))

sevgili GÜNEŞ o cihan optiğin elegans larını diyorsan eğer onları denemiştim ben dana gözlü oldum resmen kocaman ve kalın bir lens rahat olduğunu söyleyemem eğer kadıköy civarında oturuyorsan deneyeceğin yer var bütün renkleri de vardı ilk geldikleri zmn yeni açmıştı kadın bana tester larını hatta çok şanslıydım tertemiz denemiştim ve çok titiz bir kadındı 1 dk bile tutmadı gözümde lensi hemen çıkarttırdı bir doktorun muayenehanesinde denemiştim istersen bir git dene yakınsa snra pişman olma alıp da boşuna para verme yani beğenceğini sanmıyorum cidden hiç doğal değiller çnkü :)) amma uzun yazdım yahu

güzellik seni şahane meller iş başında :) bence icemint de crystal da süper olur ama icemint yeşil gibi duruyo dio arkadaşlar moralim bozuldu bir denemediğim o kaldı crystal yeşil gri su yeşili sen de bayağı açık durur cnm bence çok yakışır açıkçası ben cor ice ları daha çok yakıştırıyorum sana her ne kdr mel daha ultra doğal dursa da ice tonu süper gidiyo sana

koyu gözde böyle mi durur cidden ,hayrettt gayet hoş:)
ben açık sanıyordum karıştımışım sanırım ,başka resmi buda ve koyu görünüor gözü

sevgili NİL aynı tıpkısının aynısı bende de bu renk durdu maviye dönük bir aqua yeşil diyim :)) ama taştı çapı büyük bu solotica tam oturmuyor bana ühühüh

cnm senin azulların dokusu mu bozuldu noldu öyle bir tuhaflık var lenste.. ben de bugün dikkat ettim de mellerimin noktacıkları daha mı belli oluyor bana mı öyle geliyor çok mu inceledim anlamadım :)

Son düzenleme:
(((( anladım cnmm...
pınaxxxxx cnm sende war quartzo ve topazıoo memnunmusun rahatlıgından ??

sedoshcum uzme tatli canini bana bakma sen sonucta ben kullanmadim gozumde sadece 1-2 dakika durdu durmadi sadece. bicok lense gore solotica cok rahat sadece daha boyamasindan dolayi yari opaklara gore biraz daha yorabilir die dusundum ok kdr. sen zaten gece lensim olur gibi bisi yazmissin sen de oole bi sorun olmaz dolayisiyla takma kafana guzelcim unut unut sen benm yazdigimi

charm mele ihanet ha hhahaha saka yana yesil-gri de sana pek bi yakisir ama yaw mel de risksiz ikisini de al hihihi masraf cikariorm sana

kızlar işte icemintlerim.. aslında reelde tam böyle değiller daha da güzeller :) benim foto makinesi b,raz dandik anca bukadar çekiyor :)

sevgili MAVİMA ben bunları cor mel e nasıl benzettim anlatamam yeşilli durmuş sende başka resimler de koyucak msıın ilerde :)) soft ve doğal durmuş güzel ama hiç ice rengi yok mu bu foto dan mı böyle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…