- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.101
mavicim icemintlerini söyle iki gözünde de ceksen ne güzel olur... cok merak ediyorum ya icemintle cristal arasinda gidip geliyorum canim ya
eet ya bayildim mavimadaki renge! bi de bi umut sevindim de _lal_da da yesilimsiydi mavima da. icemint ya da cor mel diorm o zmn
sedosh cum opaklardan birinin yerine crystal almayi dusunmedin mi merak ettim sadece 2 tane opak surekli kullanicak misin?kalin olusu nedeniyle sanirim azcik daha cok yoruo olabilir gozu sanki. arastirmissindir illa ki sen kullanan arklardan aslinda sen bakma bana yaw kafani karistirmiyim crystal konusunda suphelerin var renginden de emin olamiorz. simdiden gule gule kullan hepsini uzulme crystalde aklin kalirsa her zmn alabilirsin tatlicik
pinaxim cekistirme sacimi hhihihiihcnm benm ici de disi da guzel arkadasim benm sen de benm paammuukumsun ki hihi crystal seni de cezbetti demek! icemint var bi de ne etcez? sedosh da ayni sekilde kararsiz solotica yaa duy bizi gor bizi su halimize bak
ya siz girmiceksinizde havaya kim gircek yaagirin tabiki ohooo ben mi öğretcem size bu yaştan sora bunlar
güzelliğinizin farkına varın vardıttırın(evliler sadece kocalarına vardıtsın lütfen )
ay ahahahah guldurdun cok beni maviscim ya bin yasa emi seker!
tatlım şimdi çeksem de inan belli olmaz yarın çeksem olur mu?? bide sana msnden göndrsem yani 2 göz çok net olur buraya çok net foto koymak istemiyorum isteyene msnden gönderirim :)
Haha bambisim tatlim ya bugün burda birbirimizi yagladik balladik iyi mi) okuyanlara garip ve abartili gelmesin yeminlen cok severim ben bu sari kizi
cildiricimmmmmmmmm canim cristal alirsam pisman olurum diye cok korkuyorum
Mavicim yeter kiz cok simarttin haaabu arada kanin pek bi tatlimidir nedir
aaa cnm gozumu rahatsız edıyor onlarrrr ben onu hıc duymadım((((( ... hangısnı almayım kı quartzomu almayım acaba?
ayyy hayatim yok yok hemen uzulme seker seni rahatsiz edicek diye bisi yok. yari opaklara gore rahatligi uzun sureli kullanimda daha zor olabilir die dusunuorm boyamasi daha youn oldugundan, ama illa ki oole olucak die bisi yok. uzun sure tum gun takip rahat eden bi suru insan vardir eminim. kullananlar arkadslar daha saglikli yorum yaparlar. aman ya telaslandirdim seni simdi uzuldum bak
Haha bambisim tatlim ya bugün burda birbirimizi yagladik balladik iyi mi) okuyanlara garip ve abartili gelmesin yeminlen cok severim ben bu sari kizi
cildiricimmmmmmmmm canim cristal alirsam pisman olurum diye cok korkuyorum
Mavicim yeter kiz cok simarttin haaabu arada kanin pek bi tatlimidir nedir
sende yokmu topazıo yada quartzo sankı bardı gıbı kaldı aklımda resımlerden ? ayyy quartzoyu deısıp crıstalmı alsammm?
guzelcim bende yok opaklardan hic sadece nc mel ve cor ice var bendeonlari ben deneme yapmistim istanbulda o zmn cekmistim buraya da ekledim fikir olsun die arkadslara
ahahaha hatunum he valla oole yaptik hihhihiben hele sevmem mi cnmsin! hhihihi susuorm atilcam topikten valla hemen lense odaklaniorm
aynen hayatim ben de pisman olmaktan korkuorm daha doorusu elimdeki mavi - griden cok farkli olmaz die korkuorm. ama soole de bisi var kotu lensler deiller kesinlikle her sekilde takilir aslinda yani elimde mavi - gri olmasa hatta daha gozumu karartabilirdim sanirim. sende de ice var sen mavi- gri mi dursun istiosun yesil-gri mi bitanecim?
(((( anladım cnmm...
pınaxxxxx cnm sende war quartzo ve topazıoo memnunmusun rahatlıgından ??
sedoshcum topaziodan hic memnun kalmadim ve hic takamadim geldiginden beri öylece duruyo kutusunda...yazik oldu yani...
quartzo baska ama :))) cok özel bir renk öncelikle... üclü opak serinin en dogali diyorum ben. Taktiginda bütün gözlerin gözlerinde olacagindan emin olabilirsin ve bundan rahatsiz bile olabilirsin)
Bronz bir ten ve siyah hafif bir makyajla yemede yaninda yat oluyo quartzo :) ama günlük ve dogal ötesi bi lens degil canim... Ben seviyorum quartzomu iyiki almisim.
benim de eğer alırsam ikinci lensim ocre olcak heralde yahu,, pinaxta ocrelerin duruşuna bayıldım üstelikte o siyah harelere gıcık kapmama rağmen
canım kötülemek gibi olmasın ama gerçekten yerel olmalarının ve dünyaya açılmamalarının gerçekten sebepleri var..zaten hep söylemişimdir bir sürü renk eksiği var soloticada..mesela gökmavisi tonunda bir açık mavi yok..yada çağla yeşili gibi zeytin yeşili gibi doğal bir açık yeşili yok...en kötülediğimiz en damarlı dediğimiz b&l lerde freshlooklarda bile mavinin yeşilin bir sürü çeşidi var...bunlar kafayı grinin tonlarıyla bozmuşlar....dünyayı griden ve cırt renklerden ibaret sanıyor olmalılar...gri-mavi gri-yeşil..düz beyaz, koyu gri bilmemne...bir de çoğu insan lenslerini 8.6 çap ile kullanırken bunlar ısrarla sadece 8.7 üretiyorlar..nc serisi batma ve kaymadan dolayı kullanılamıyor bile...bütün serilerin aynı çapta olduğundan bile şüpheliyim ben...hepsi aynı çapta olduğu söyleniyor ama aynı göz bir seride rahat ediyor öbüründe etmiyor....mevcut tonların da 2 sinin arası yok..ya çok cırtlar solusyonla adam edilmeyecek şekilde...yada çok bulanıklar...dediğin gibi bunlar bile sabit kalmıyor sürekli değiştiriyorlar..müşterilerini deney faresi yerine koyuyorlar...
açıkcası ben artık solotica almayı düşünmüyorum ama bu ortamdan da ayrılamıyorum..çünkü burdaki sohbeti arkadaşlıkları ortamı seviyorum..ve de fikir paylaşımı hoşuma gidiyor alışkanlık yapıyor burası....
ben şu yerli üretim olan elegancelardan almayı düşünüyorum..son bir ümit onlar belki iyi çıkabilir...
ayy bu topik ne kdr hizli ilerlior takip edemedim kac gunduroku oku bitmior hepsini okuyamadim valla.
Nilcim sen bi yerde icemint/crystal ice varken nie uretildi gibi bisi mi yazmistin yannis hatirlior olabilirm ama bi yerde okumustum paylasiyim dedim belki yazilmistir bile burada; koyu tabanlarda icelar lila rengi bi sonuc verior die uretmis solotica crystal ve iceminti icine sari boyama ekleyerek rengini sicaklastirmis iste lila olmasin die. ama icelarin uretimi biticek mi bitmicek mi bilemiorm sanki biraz da ice in yerine cikmislar ama umarim bitirmezler
sevgili Brownicim sen de crystal yazmissin benm icin sanirim cok tesekkur ederim aslinda ben de ona benzeyen icemint dusunuorm ama karar veremiorm ben belki cor icelarin suresi bitince crystal/icemint ikisinden birini alicam cunku o zmn gri lensim kalmicak. ama ondan once hala daha cor mel de gozum. umarim acilir daha rengi.
son zmnlarda cor mel alan var mi kizlar aranizda? suandaki nc mellerden acik mi degil mi merak ediorm? ya da vetmancim sana gelen var mi dikkatini cekti mi acaba hic meller ne durumda.
ne olacak bu mellerin hali yaw
bu arada gecen gun nc melleri evde kendi gozumle kiyaslamak icin cektim bu arada resimleri perdenin arkasindan cektim direk gunesisigi diil. pek gozumun rengini acmior nc meller;
isik lenssiz gozumun oldugu tarafta daha cok burada
burada da lensin oldugu tarafa daha cok gelmesi icin ugrastim ama boole bisi oldu
belki birilerinin isine yarar die ekledim :80:
koyu gözde böyle mi durur cidden ,hayrettt gayet hoş:)
ben açık sanıyordum karıştımışım sanırım ,başka resmi buda ve koyu görünüor gözü
akşam pencereönünde tam karşıda güneş batarken azulların duruşu böyleydi...karşıdan güneş vurunca şeffaflaşma durumu olur ya o hali işte...
normal günışığında da güneş yandan vurunca kenarları falan nazarboncuğu mavisi duruyor..
güneşte alenen kusurları gözüküyor..doğruya doğru...
bettybluee sanırım azulun güneş vuran halini istemiştin..yardımcı olur umarım...
(((( anladım cnmm...
pınaxxxxx cnm sende war quartzo ve topazıoo memnunmusun rahatlıgından ??
hmm evet lenslere dönelimcanim ben ne istediginii bilmeyen maynun istahli biri oldum ciktim yaa
mavi.gri de uyar bana yesil-gri de ama yesil gri daha bi cezbediyo beni.... ama isin kötüsü ben söz vermistim kendi kendime bir dahaki lensim charm mel olucak ve önüne baska bi lens gecemiycek diye :84:
kızlar işte icemintlerim.. aslında reelde tam böyle değiller daha da güzeller :) benim foto makinesi b,raz dandik anca bukadar çekiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?