Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

benim de eğer alırsam ikinci lensim ocre olcak heralde yahu,, pinaxta ocrelerin duruşuna bayıldım üstelikte o siyah harelere gıcık kapmama rağmen

ah bu pinax hatunu zaten beni mellere hayran birakmisti onda gorup nc mel aldim charm ocresi de cok hos dimi:) aynen ben de koyu hare pek tercih etmesem de ocre de ozellikle hos oluor.

topazıoyu neden beyenmedınn cnmmm pekı rahatlık acısından dıger serılerle aynımı ıcela mesela yanı gozu daha cok rahatsız edıyormu dıgerlerıne gore uzun sure takarsan?

Ne bilim topazio böyle kurt gözü gibi durdu, cok yapay durdu sevemedim... Rahatlik acisindan diger seriler kadar rahat degiller cnm, gözü daha cabuk yoruyolar... en fazla 2-3 saat takabiliyorum ben opak seriyi.

cnm brownicim cok tesekkur ederim gene bu aralar bi cor ice takiyim hihihi takmamistim son zmnlarda icemint/crystal olayi cok ilginc mavi-gri arayanlar yesil durucak die korkuor yesil-gri arayanlar mavi-gri durucak die cunku her ikisinin de 2 sekilde durdugu arkadaslar var. sansina ne ton duserse herhalde

charm mele ihanet ha hhahaha saka yana yesil-gri de sana pek bi yakisir ama yaw mel de risksiz ikisini de al hihihi masraf cikariorm sana

Benimki duymasin zaten sinir oluyo bu lens isine öfffff bi lensimiz var surda onuda cok görüyolar yaaaaa...tepem atiyo valla alicam 3 ünü birden :88: ( bi cesaret geldi aniden amaaa uzun sürmez) :86:

ah bu pinax hatunu zaten beni mellere hayran birakmisti onda gorup nc mel aldim charm ocresi de cok hos dimi:) aynen ben de koyu hare pek tercih etmesem de ocre de ozellikle hos oluor.

canim sen benim yerimde olsan hangisini alirdin, bi söyleyiver bana

hahahaha cok guldum yaaa uzun surmeze cilgin hatunum he yaw haklisin alti ucu istedigimiz 10-15 cesit lens yani hauehuaeu
saka bi yana charm mel/crystal/icemint arasinda cevap verebilmem icin sen soyle bakalim pinaxcik charm ice ini kullanior musun? eger ki 2 tane alma ihtimalin varsa ve charm iceni kullaniorsan charm mel+icemint eger ki kullanmiorsan charm mel+crystal. 1 tane icin cevap veremiorm inan zor yerden sordun. ama meller suan cok acik bi tonda deiller hemen siparis edicem diorsan crysta/icemint ten birini secebilirsin ama sen koyu tonda istiorsan melleri o zmn charm mel alip risksiz gidebilirsin de.
aman yaw cok karisik yazdim affet bitanecim

bu arada ben sunu varsayiyorum icemint az daha yesilimsi. ama biliorm kesin deil tersi duran arkadaslar da var ama nedense adindaki mintten dolayi oole gelio bana. mel ile ice in karisimi gibi herhalde.

Son düzenleme:

Allah razi olsun bambamim simdi kafam eskisinden daha da karisik

al iste benim icin de en az bu kadar zor karar vermesi... charm ice kullanmiyorum sayilir canim.... bosuna aldim onuda.

Allah razi olsun bambamim simdi kafam eskisinden daha da karisik

al iste benim icin de en az bu kadar zor karar vermesi... charm ice kullanmiyorum sayilir canim.... bosuna aldim onuda.

hahahah benm de karisti iice desem. ya crystal diorm o zmn. begenmezsen charm mel alirsin sonra. ocrelerinin zmni gecmedi dimi daha tatlim?

hahahah benm de karisti iice desem. ya crystal diorm o zmn. begenmezsen charm mel alirsin sonra. ocrelerinin zmni gecmedi dimi daha tatlim?

:81: ocrelerin gecmedi daha canim. Ben kura cekicem cristalle charm mel arasinda hangisi denk gelirse onu alicam Allahim yakinda karnim burnuma degicek ve ben hala lens derdindeyim aklima mukayet ol Allahim :78:

:81: ocrelerin gecmedi daha canim. Ben kura cekicem cristalle charm mel arasinda hangisi denk gelirse onu alicam Allahim yakinda karnim burnuma degicek ve ben hala lens derdindeyim aklima mukayet ol Allahim :78:

ay hihihi sen herhalinle cok guzelsin ki bebisim ya karnin burnunda da olsa hih!
ocrelerin gecmediyse risksiz lensin var die crystal die dusundum. ama gercekten cok zor karar vermek kadere birakip kura cek zaten soloticadan lens almak da bi nevi kura

sagol bebegim, sen bebek dogana kadar yanimda ol beni motive et (Bu arada maildeki video linkine baktin mi ku)

dogru valla soloticadan lens almakta bi nevi kura :94: bu paranalentesden lens aldim ben bi kac kere ama defolu falan diyolar lenslerine dogru mu acaba? Yani ben lenslerimde bi defo farketmedim ama, yinede daha mi kalitesiz acaba diye kurt düstü icime:26:

ay gormemisim ki maili baktim hemen simdi allahim o ne sirin bisidir yarebbim yafu! masalla annesi ayrica cevap yazicam mailine sekerim. ah cnm keske gelebilsem olsun yaninda olmadan da motive ederim ben seni mcx

paranalentes deki lenslerin dusuk kalite oldugunu sanmiorm tatlim ya wrlensten bana da defolu gelmisti ya bi kere hatirlarsin. olabilior o bence solotica fabrika cikisi kaynakli. paranalentesin satislari daha cok olabilir shipping daha az die dolayisiyla satis cok olunca daha cok defolu giden lens sayisi oluo sanirim.. yoksa ben 2 sefer wrlensten aldim biri defoluylu bu sekilde bakarsak 50% oluo ihtimal. bence sen ona takilma hayatim defolu cikarsa en azindan ilgilenior deistiriorlar o onemli. paranalentes icin bi risk shipping icin iyi paketleme yapilmio sanirim bi o sorun olabilir ama sen onceden almistin nasildi paketleme?

Son düzenleme:

Cok seker dimi masallahhhhhhhhhhh mucuxxxxxx canim

Ozaman ben yine paranalentes den alirim heralde tatlim, kargo dahil 85 dolar (132 TL) cristal icin..

75 dolarda (116 TL) charm mel icin.... fiyatlar güzel aslinda ama bide su bekleme isi olmasa süper olucak.

Acik gözde cristal veya icemintli resimler burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kimde varsa bol bol resim eklesin Allah rizasi icin :80:

annesi cok tatli kocaman da olmus bilem hareket de edio fln ay sirin otesiydi

eet ya paranalentes in fiyatlari iiymis ya belki bi dahakini bende oradan alirim

ay pinaxim cok ii dedin valla icemint ve crystal resimleri aranio kizlar yardim

Son düzenleme:
annesi cok tatli kocaman da olmus bilem hareket de edio fln ay sirin otesiydi

eet ya paranalentes in fiyatlari iiymis ya belki bi dahakini bende oradan alirim

ay pinaxim cok ii dedin valla icemint ve crystal resimleri aranio kizlar yardim

Su an wrlensin sayfasinda cristal fotolarina ve videosuna bakiyorum canim.... artik oraya bi mail aticam ama cekiniyorum....ya cok mu aramislar acaba bu lensleri tanitan kadini kardesim??? Valla onun gözünde gördükten sonra tüm lenslerden vaz geciyorum! Bu kadar mi yakismaz bi insana lens.... Tövbe yarabbim gücüne gitmesin ama tutamadim icimde ya.... Burdaki kizlardan model secsinler valla eminim satislar tavan yapar

ahahahah koptum yaf! bence de wrlens bi KK ya goz atmali ay merak ettim ben de bakiyim videoya goz yapisi bi tuaf gercekten de.

Son düzenleme:
ahahahah koptum yaf! bence de wrlens bi KK ya goz atmali ay merak ettim ben de bakiyim videoya wrlensteki fotolari begenmiorm pek ben de goz yapisi bi tuaf gercekten de cok iyi cekimler de yapmamislar.

napim ama dogru bak sende begenmemissin canim tek degilim yani :89:

ben yatiorum tatlim alicagim lensi rüyamda görmeyi umud ediyorum belki görürüm mucux

napim ama dogru bak sende begenmemissin canim tek degilim yani :89:

ben yatiorum tatlim alicagim lensi rüyamda görmeyi umud ediyorum belki görürüm mucux

yok yok yanniz deilsin hihihi yannis hatirlamiorsam topikte baska yazan da olmustu pek begenilmio goz yapisi o bayanin :18:

iyi geceler guzelim tatli ruyalar iisalla lensi gorursun valla artik ruyaya yatiorz hauehauehu!
opcukler kocaman

sevgili MAVİMA ben bunları cor mel e nasıl benzettim anlatamam yeşilli durmuş sende başka resimler de koyucak msıın ilerde :)) soft ve doğal durmuş güzel ama hiç ice rengi yok mu bu foto dan mı böyle ?

evet canım aynı mel gibi mesajlarda da dedim beren saatin gözlerine benzettiler standdaki bayanlar :) gerçi bu fotoda net çıkmadı ama reelde gerçekten benziyor gibi.. ne yazıkki mavilik yok halbuki vetmancığımda mavilik var gibi olduğundan almıştım ama olsun ben bu rengini ne çok beğendim :) herşeyden önce benim için önemli olan doğallıktı bu lenste tahminimden daha da doğal ve güzel çıktı :) burdan arzucuğuma birkere daha teşekkürlerimi sunuyoruum hava çok kapalı burda o yüzden fotolar iyi çıkmıyor :S ama yine de deneyeceğim :)

cnm senin lensin crystaldi dimi?ya benim de mellerim hala gelmemiş crystaller mele benziyorsa acaba ben de mi ondan alsam :44: daha net bi foto olsa keşke cnm ya şöyle büyük bi foto fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…