- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.141
cnm senin lensin crystaldi dimi?ya benim de mellerim hala gelmemişcrystaller mele benziyorsa acaba ben de mi ondan alsam :44: daha net bi foto olsa keşke cnm ya şöyle büyük bi foto fln
Ya kızlar fx eyes'ın adriana ve foxx renkleri cok cok güzel(
Adriana videosu:)
YouTube - Another Adriana Inside
bu arada crystallerim cumartesi elimde olacak, foto cekip ekliyecegim:))
crystallerin şimdiden hayırlı olsun canım :) inşallah çok beğenirsin ve beğenerek kullanırsın mutlu mesutfx eyes a gelince videoda cidden güzel gözüküyor,, bu lensler hakkında hiçbir bilgim yok ama :/[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Ay saol canım:)) bende cok merak ediyorum bakalım crystal nasil duracak:)) fx eyes super duruyor ama 450 $ verip risk almak zorbu arada ben forumda cok takılamıyordum bu topige soyle bir goz attım lenslerinde sana cok yakısmıs gule gule kullan :)
Ne bilim topazio böyle kurt gözü gibi durdu, cok yapay durdu sevemedim... Rahatlik acisindan diger seriler kadar rahat degiller cnm, gözü daha cabuk yoruyolar... en fazla 2-3 saat takabiliyorum ben opak seriyi.
tersten geriye doğru okudum gerçi hepsini değil bir çoğunu kızlar coşuyorsunuz bu ara gezegenler kıpraşıyor sanırım çok çatışmalı günler geçiriyor forumumuz :)) yetişemiyorum her gün başka bir gündem konumuz :))
sevgili GÜNEŞ o cihan optiğin elegans larını diyorsan eğer onları denemiştim ben dana gözlü oldum resmen kocaman ve kalın bir lens rahat olduğunu söyleyemem eğer kadıköy civarında oturuyorsan deneyeceğin yer var bütün renkleri de vardı ilk geldikleri zmn yeni açmıştı kadın bana tester larını hatta çok şanslıydım tertemiz denemiştim ve çok titiz bir kadındı 1 dk bile tutmadı gözümde lensi hemen çıkarttırdı bir doktorun muayenehanesinde denemiştim istersen bir git dene yakınsa snra pişman olma alıp da boşuna para verme yani beğenceğini sanmıyorum cidden hiç doğal değiller çnkü :)) amma uzun yazdım yahu
güzellik seni şahane meller iş başında :) bence icemint de crystal da süper olur ama icemint yeşil gibi duruyo dio arkadaşlar moralim bozuldu bir denemediğim o kaldı crystal yeşil gri su yeşili sen de bayağı açık durur cnm bence çok yakışır açıkçası ben cor ice ları daha çok yakıştırıyorum sana her ne kdr mel daha ultra doğal dursa da ice tonu süper gidiyo sana
sevgili NİL aynı tıpkısının aynısı bende de bu renk durdu maviye dönük bir aqua yeşil diyim :)) ama taştı çapı büyük bu solotica tam oturmuyor bana ühühüh
cnm senin azulların dokusu mu bozuldu noldu öyle bir tuhaflık var lenste.. ben de bugün dikkat ettim de mellerimin noktacıkları daha mı belli oluyor bana mı öyle geliyor çok mu inceledim anlamadım :)
ya kızlar bişi sorcam ama bakın gayet ciddiyim.. bu kadınlar kulüündekileri özellikle mi seçiyolaar ya herkes mi bu kadar güzel olurhepiniz kainat güzelisiniz de benim mi haberim yok
resimlerini tam yüz gördüklerim lal nil bambam sedosh ve şimdi de pinax aman Yarabbim maşallah kızlar size.. ki gözlerinden anladığım kadarıyla güneş de öyle güzel... eminim diğer kızlar da güzel.. nesiniz siz yaa
çok tatlısın canım ya...senin gözlerin de badem gibi..baksana göz kalemi satıcısı senin gözlerini beğendiğini söylemeye mecbur değilken bile içinden geleni söylemiş..demekki gözlerin yakıyor
canım evet buraya ilk katıldığımda ben de aynı şeyleri düşünmüştüm burada çok güzel insanlar var diye...hala da aynını düşünüyorum..canım bu arada birşey itiraf ediyim ben o saydığın diğer güzellerimiz kadar çarpıcı ve iddialı bir tip değilim maalesef..sadece biraz göz var o da kaşları doğru şekilde aldığım takdirde..yoksa minyon sade ve gösterişsiz birşeyim..yanıltmayım
evet canım aynı mel gibi mesajlarda da dedim beren saatin gözlerine benzettiler standdaki bayanlar :) gerçi bu fotoda net çıkmadı ama reelde gerçekten benziyor gibi.. ne yazıkki mavilik yok halbuki vetmancığımda mavilik var gibi olduğundan almıştım ama olsun ben bu rengini ne çok beğendim :) herşeyden önce benim için önemli olan doğallıktı bu lenste tahminimden daha da doğal ve güzel çıktı :) burdan arzucuğuma birkere daha teşekkürlerimi sunuyoruumhava çok kapalı burda o yüzden fotolar iyi çıkmıyor :S ama yine de deneyeceğim :)
konuyu takip ettikçe lensler kanıma kanıma giriyor quartzo ları kullanamadım bile ama satmayada kıyamıyorum ama bir yandanda gözüm mellere kayıyor
@mell bu mesajımı okursan eğer büyük boy fotoğraflarda gösterdiğin meller hangi seriden tatlım ? muhteşem yakışmışlar maşallah
bende quartzo almak istiyorum tam olarak ne renk duruyor acaba ?
bende quartzo almak istiyorum tam olarak ne renk duruyor acaba ?
bende sıparıs verdım yesıl grı duruyormus canımm
ya resmin warmı peki çekilmiş ben açık yeşil durmasını isityorum gözlerin ne renk peki?tatlım yeni seri olmasına rağmen bende gri-yeşil duruyor. 2-3 kere taktım ilk lens tecrübemdi alışamadım
bende sıparıs verdım yesıl grı duruyormus canımm
canım canım:)demek son ıcemintleri bayagı yeşilleştirmişler bendekiler daha maviydi ama benim ıcemintlerim 1 yıl önce ki ıcemintlerden ilk çıkan ıcemint:)doğallık nasıl ama
ya resmin warmı peki çekilmiş ben açık yeşil durmasını isityorum gözlerin ne renk peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?