Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm senin lensin crystaldi dimi?ya benim de mellerim hala gelmemiş crystaller mele benziyorsa acaba ben de mi ondan alsam :44: daha net bi foto olsa keşke cnm ya şöyle büyük bi foto fln

yok cnmcım benimkiler icemintler,, ya büyük foto bugün çekmeye çalıçam ama net olamayabiliyor dediğim gibi hava kapalı ama yine de denicem :)

Ya kızlar fx eyes'ın adriana ve foxx renkleri cok cok güzel(

Adriana videosu:)

YouTube - Another Adriana Inside

bu arada crystallerim cumartesi elimde olacak, foto cekip ekliyecegim:))

crystallerin şimdiden hayırlı olsun canım :) inşallah çok beğenirsin ve beğenerek kullanırsın mutlu mesut fx eyes a gelince videoda cidden güzel gözüküyor,, bu lensler hakkında hiçbir bilgim yok ama :/

Ay saol canım:)) bende cok merak ediyorum bakalım crystal nasil duracak:)) fx eyes super duruyor ama 450 $ verip risk almak zor bu arada ben forumda cok takılamıyordum bu topige soyle bir goz attım lenslerinde sana cok yakısmıs gule gule kullan :)

çok saol şekerim,, seni daha çok aramızda görmek isteriz.. 450$ demek maşallah neyse alan varsa iyi günlerde kullansın biz soloticalarımızla da mutluyuuz sen de crystallerine bayılacaksın eminim zaten benim icemintlere benziyolarmış söylenenlere göre :)

Arkadaşlar fxeyesların çifti 450 dolar..bir de 9mm var onların teki 300 dolar..sanırım 9mmler daha kaliteli...

Son düzenleme:
Ne bilim topazio böyle kurt gözü gibi durdu, cok yapay durdu sevemedim... Rahatlik acisindan diger seriler kadar rahat degiller cnm, gözü daha cabuk yoruyolar... en fazla 2-3 saat takabiliyorum ben opak seriyi.

ben hiç opak seri kullanmadım ama resim ve videolarındaki görünüşü bile beni yoruyor yani rahat olmadığı kalın ve ağır bir lens olduğu anlaşılıyor..o kadar yoğun boyayı kaldırması için de lensin kalın olması gerekiyor sanırım yada kalınlığı normal nc ile aynı olsa bile yoğun boya göze iyi oksijen iletmiyor olmalı...

Son düzenleme:

evet canım o eleganceları kastetmiştim ben de...sitelerinde övmüşler sandviç tekniği boyama falan diye solusyondan etkilenmiyo rengi diye...kahverengisini denedin mi bilmiyorum ama ben en çok da kahverengisine niyetliydim..ben ocre veya mel gibi orta açıklıkta ela tonlarında lensleri kendimi bir türlü yakıştıramıyorum..ya tamamen açık yada kahve gözüme yakın koyulukta renkler hoşuma gidiyor...gözleri büyütsün demiştim ama sanırım çok abartılı büyütüyor hay Allah ben avrupa yakasındayım canım o yüzden deneme şansım yok..yada en olmadı yıllığını değil de aylığını alıyım bari..hiç değilse daha az zarara uğrarım..nasıl olsa kahverengidir diye dokusunu çok da dert etmemiştim ama dana gözü gibi yapması şüphe düşürdü :26: aylığını kullanan hatta resmini koyan bir kullanıcı da ilk başlarda beğenmiş sonra gözümde düğme varmış hissine kapıldım diyor kullanmayı bırakmış..teşekkür ederim canım yorumun için

canım o azul resmi eski bir resim gerçi..bir de lenslerde güneş vurunca şeffaflaşma durumu varya..güneşi yiyince nasıl göründüğünü görmek istemişti bettybluee onun için koymuştum..ama evet ben onları alalı 6 ay oluyor..haliyle dokusu bozuldu canım...sürekli sauflon kullanmak lenslerin dokusunu bozuyor onu anladım..eğer sauflon kullanıyorsan aman diyim canım...azul bir tarafa verdelerin bile noktaları gözüküyor sauflon yüzünden şu an...

çok tatlısın canım ya...senin gözlerin de badem gibi..baksana göz kalemi satıcısı senin gözlerini beğendiğini söylemeye mecbur değilken bile içinden geleni söylemiş..demekki gözlerin yakıyor

canım evet buraya ilk katıldığımda ben de aynı şeyleri düşünmüştüm burada çok güzel insanlar var diye...hala da aynını düşünüyorum..canım bu arada birşey itiraf ediyim ben o saydığın diğer güzellerimiz kadar çarpıcı ve iddialı bir tip değilim maalesef..sadece biraz göz var o da kaşları doğru şekilde aldığım takdirde..yoksa minyon sade ve gösterişsiz birşeyim..yanıltmayım

esmeralda quartzo topazio yapı ve doku olarak aynıdır tüm serilerle kalınlıgıda aynıdır hepsini bilen ve kullanan birisi olarak :) oksijen geçirgenliğide aynıdır gayet de rahattırlar bilir kişi olarak konuşuyorum kızlar her yorumu dikkate almayınız bilende bilemeyende konuşuyor çünkü

minyon tiplimisin ayyy tam tahmin ettiğim gibi bıcır bıcır bişiysin bence mütevazilik ediyorsun eminim ki sen de çok güzelsin.. ya bikere herşeyden önce hepinizin kalbi güzel,, iyi insanlrsınız,, muhakkaki içinizin güzlliği dışınıza vurmuştur :115: ben de minyon tipliiym cnm ya 1.65 boyum var şimdiki nesil 1.75 en az

canım canım:)demek son ıcemintleri bayagı yeşilleştirmişler bendekiler daha maviydi ama benim ıcemintlerim 1 yıl önce ki ıcemintlerden ilk çıkan ıcemint:)doğallık nasıl ama

konuyu takip ettikçe lensler kanıma kanıma giriyor quartzo ları kullanamadım bile ama satmayada kıyamıyorum ama bir yandanda gözüm mellere kayıyor

@mell bu mesajımı okursan eğer büyük boy fotoğraflarda gösterdiğin meller hangi seriden tatlım ? muhteşem yakışmışlar maşallah

bende quartzo almak istiyorum tam olarak ne renk duruyor acaba ?

bende sıparıs verdım yesıl grı duruyormus canımm

nereden sipariş verdin tatlım ? sana gelecek olanlar yeni serimiymiş? eski serilerden bulan arkadaşlar olmuştu bende eski seri quartzolardan istemiştim ama yeni seri gelmişti gerçi renk çok farketmemişti ama olsun eski serilerin ayrı bir havası var

canım canım:)demek son ıcemintleri bayagı yeşilleştirmişler bendekiler daha maviydi ama benim ıcemintlerim 1 yıl önce ki ıcemintlerden ilk çıkan ıcemint:)doğallık nasıl ama

doğallık senin dediğinden bile daha iyi arzucuğum valla bayıldım,, evet yeşil tamamen diyebilirim,, yeşil ve gri.. çok teşekkür ediyorum sanaa tavsiyen için :) bidahaki ocre olcak ssanırım cnm bana seri konusunda yine tavsiye ver lütfen şekerim :)

ya resmin warmı peki çekilmiş ben açık yeşil durmasını isityorum gözlerin ne renk peki?

çok eski mesajlarımda resim eklemiştim şuan bilgisayarımda hiç resim yok ama gözlerim orta kahve yani ne koyu nede açık :) gün ışığında 1-2 metre uzaktan bakınca boncuk boncuk yeşil görünüyordu yalnız öyle söyliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…