Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm bnm çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için...bu arada naturel göz rengin ne renk? bnm orta kahve.ona göre kendimde nsl durabileceğini hayal edicem :82:

canım doğal göz rengimi de koyuyorum...orta kahve oluyor sanırım..ışığa göre açılıp koyulan kahvelerden...

SON ocreler gayet güzel amber renkde ocre her modelde aynıdır ela bal tonda çok hafif grilik var tabiki son serileri tavsie ederim:)
charmmmeller daima her zamanki gibi mellerde en kou seri zaten:)
hangi solüsyonlar lensin rengini açıyor cnm?bnde opti free var mesela
joanna souflon ve solocare aqua öneririrm:)opti free koyultur lensleri,,
Kızlar crystallerim geldi:)) rengine bayıldım ancak taban rengimce cok acık oldugundan lens resmen seffaf gibi durdu:)) mavilik yok gri-yesil, yeni seri crystal almayı dusunenlere duyurulur :)
tuonelacım güle güle kullan cnm foto isterizz:)

Son düzenleme:

cnmm,msn de seni beklyrm.özelden msj attım sana

meraba kızlar. yazmasam da uzuuun süredir takipçinizim ve bilgi alışverişinize hayranım süpersinizGüneş aslında yazmamın sebebi sensin diyebilirim tekrar yüklediğin nc ocre'leri görünce dayanamadım. böyle nası desem ben hayatımda böyle güzel ve canlı bi ton görmedim keşke bende de böyle duracağını bilsem

ben de cor mellerimle her gün aşk yaşıyorum ihihih yaza doğru bir tane daha lens alıcam cor grafite ya da icemint. ama aklıma bişey takıldı. NC serisinin çizgi çizgi görünümünü hiç sevmiyorum ve göz çapı küçük olanların kesinlikle ya cor ya da charm serisini kullanmaları gerektiğini düşünüyorum. ama açıkçası kendi göz çapımın iceminte uyup uymadığını bilmiyorum emin olmanın herhangi bir yöntemi var mıdır kızlar? mesela cor mel benim gözümde herhangi bi taşma yapmadı. veya sevgili Nil'in charm'ları herkesin aksine ince bir çizgi oluşturmuş, benim de öyle dursa hiç durmam charm ice filan alırım. gözün doğal haresiyle ilgili bişey mi ince durması?

oy çok yazdım galiba ama çok karıştı kafam icemint alıp da çizgi çizgi durursa oturur ağlarım ya da riske atmayıp cor grafite alırım napıyım.

kızlar,bnde dün vetman'la yaptığım fikir alış verişinde sonra charm ocre siparişi verdm.salı günü elimde olacakmş lenslerm.çok heyecanlym

2 defa solotica hüsranı yaşamama rağmen yine almak istiyorum. ama korkuyorum yine gözlerime oturmayacak diye lens

Hangi seriden aldın canım,gözçapın 8.7 den küçükse charme ve cor serisi daha iyi oluyor gözde,baya baya küçükse bu ikisi,8.6 falansa nc de kullanılabiliyor,örneğin ben kullanıyorum,ama arada bir kaydığını söyleyebilirim

bnm de göz çapım büüyük olduğu için kolay kolay renkli lens bulamyrm gözüme göre.çoğu lensin çapı genelde 8.6 oluyr,ama solotica charm ocre yanlış hatırlamyrsam 8.7 olduğu için kayma vs sorunu yaşamam sanırım

teşekkür ederim francesiciğim sende de güzel duracağına eminim canım neden güzel durmasın ki ocrenin adı boşuna çıkmamış..bu renk güzel gerçekten..benim her ne kadar istediğim renk sonucunu vermese de bu rengin güzel olduğunu inkar edemem..ben sadece koyu asker yeşili yansımalı çikolata kahve türü bir lens istediğim için aradığım lens ocreydi diemiyorum..ama gözrengini bariz açsın ve tam sıcak bal sarısı olsun diyenler için ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…