- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.361
gule gule kullan canım hayırlısı olsun resım cekıp koysana bızım ıcın :)
cnm bnm çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için...bu arada naturel göz rengin ne renk? bnm orta kahve.ona göre kendimde nsl durabileceğini hayal edicem :82:
güle güle kullan :))hmmmm acaba icemint ile farkı nasıl acaba....
SON ocreler gayet güzel amber renkde ocre her modelde aynıdır ela bal tonda çok hafif grilik var tabiki son serileri tavsie ederim:)kızlar bu ocre muhteşem yaaa siyah kalemle nasıl durucağını bi düşünsenize uf inanamıyorum :) bi de ince bi çerçevesi olsa tadından yenmez ama ocreler koyuldu sanırımm arzu abla son gelen ocreler nasıll ?
charmmmeller daima her zamanki gibi mellerde en kou seri zaten:)hidrocharm mellerimi aldım kızlar renk tam istediğim gibi hareleride wetnamın dediği gibi açmışlar öle çok belirgin değil ki bende öyle istiyordum tek sorun gözüme biraz büyük geldi böyle afgan kızları gibi hissediyorum kendimi gözümü baya büyük gösteriyor ama ben çok beğendim ve herkeste çok beğendi eskiden adore bi yellowum vardı ona göre karşılaştırınca zaten baya bi doğal yani nese uzun lafın kısası wetnama teşekkürlerr...
joanna souflon ve solocare aqua öneririrm:)opti free koyultur lensleri,,hangi solüsyonlar lensin rengini açıyor cnm?bnde opti free var mesela
tuonelacım güle güle kullan cnm foto isterizz:)Kızlar crystallerim geldi:)) rengine bayıldım ancak taban rengimce cok acık oldugundan lens resmen seffaf gibi durdu:)) mavilik yok gri-yesil, yeni seri crystal almayı dusunenlere duyurulur :)
SON ocreler gayet güzel amber renkde tabik son serileri tavsie ederim:)
charmmmeller daima her zamanki gibi mellerde en kou seri zaten:)
joanna souflon ve solocare aqua öneririrm:)opti free koyultur lensleri,,
tuonelacım güle güle kullan cnm foto isterizz:)
oradaki solotica fiyatları nsl acaba?uygun mu cnm
kızlar,bnde dün vetman'la yaptığım fikir alış verişinde sonra charm ocre siparişi verdm.salı günü elimde olacakmş lenslerm.çok heyecanlym
kızlar,bnde dün vetman'la yaptığım fikir alış verişinde sonra charm ocre siparişi verdm.salı günü elimde olacakmş lenslerm.çok heyecanlym
2 defa solotica hüsranı yaşamama rağmen yine almak istiyorum. ama korkuyorum yine gözlerime oturmayacak diye lens
2 defa solotica hüsranı yaşamama rağmen yine almak istiyorum. ama korkuyorum yine gözlerime oturmayacak diye lens
meraba kızlar. yazmasam da uzuuun süredir takipçinizim ve bilgi alışverişinize hayranım süpersinizGüneş aslında yazmamın sebebi sensin diyebilirim tekrar yüklediğin nc ocre'leri görünce dayanamadım. böyle nası desem ben hayatımda böyle güzel ve canlı bi ton görmedim keşke bende de böyle duracağını bilsem
ben de cor mellerimle her gün aşk yaşıyorum ihihih yaza doğru bir tane daha lens alıcam cor grafite ya da icemint. ama aklıma bişey takıldı. NC serisinin çizgi çizgi görünümünü hiç sevmiyorum ve göz çapı küçük olanların kesinlikle ya cor ya da charm serisini kullanmaları gerektiğini düşünüyorum. ama açıkçası kendi göz çapımın iceminte uyup uymadığını bilmiyorumemin olmanın herhangi bir yöntemi var mıdır kızlar? mesela cor mel benim gözümde herhangi bi taşma yapmadı. veya sevgili Nil'in charm'ları herkesin aksine ince bir çizgi oluşturmuş, benim de öyle dursa hiç durmam charm ice filan alırım. gözün doğal haresiyle ilgili bişey mi ince durması?
oy çok yazdım galiba ama çok karıştı kafam icemint alıp da çizgi çizgi durursa oturur ağlarımya da riske atmayıp cor grafite alırım napıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?