Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

teşekkür ederim cnm.darısı başına :)) sen ne almıştın?forumu inceleyemedim de 3 gündür

ben bayagı aldım canım topazıo, cor ice, quartzo ve cristal... bırde charm ıce ım war oo tamamdır serı tamamlandı :))) lens hastalıgı war da bıraz bende.. bırde numaralı oldugu ıcın arzu abla numarasızlara gore daha gec geldıgnı soyledı

maşallahh cnm :) bütün seriyi tamamlamışsın valla :) sende güle güle kullan hepsini

arkadaşlar sipariş veren lensleri gelenler güle güle ,içinize sinsin dilerim...
sedoahcım senin lenslerinin resimlerini bende sabırsızlıkla bekliyorum

seda valla bende lensimi 3 gün bekledim ama bana çok uzun geldi sen eminim daha çok sabırsızlanıyorsundur sürekli forumu takip ediyorsun bende senin adına bir an önce gelsin diyorum ben 1 lens için okadar heycanla beklerken sen herbiri için ayrı heycanlanıyorsundur eminim

Arzu hanimcim cor grafite acik kahve gozlerde bu tonda mi duruyor?

Arzu hanimcim cor grafite acik kahve gozlerde bu tonda mi duruyor?

o zaman hiçbir sorun yaşamazsın solotica da istediğin seriyi kullanabilirsin cuk oturur hiç endişelenme

günaydın kızlar lenslerimi bekliyorum da ama solüsyon olarak opti free var elimde :44: onun lensleri koyulaştırdığını duymuştum o yüzden hiç onda bekletmek istemiyorum :18: rengini olduğu gibi koruyan bi solüsyon var mı?ya da solüsyon alana kadar geldiği suyun içinde bekletsem bişey olur mu acaba :44: yardım lütfennn :)

Gunaydinnn :) söz verdigim uzere crystallerimin fotografını ekliyorum, ben cok sevdim umarım sizde begenirsiniz :)

süperr olmuşlarr cnm çok beğendimm ben güle güle kullan ya bende mi crystal alsaydım acaba :44: mükemmeller valla. yeşilimsi duruo dimi normalde de

Son düzenleme:
Gunaydinnn :) söz verdigim uzere crystallerimin fotografını ekliyorum, ben cok sevdim umarım sizde begenirsiniz :)

çoooook ama çooooook güzel .....güle güle kullan....41,5 kere Maşallah....
bende hemen sipariş veriyorum umarım böyle durur tam istediğim renk:)))
hangi siteden almıştın tuonelacm?

tuonela ikinci resım bulanık lensın dokusu pupılı net çıkmamıs sana zahmet benım için daha net yakından foto koyarmısın bende crystal dusunuorum pupılı merak edıorum :44:

Son düzenleme:
süperr olmuşlarr cnm çok beğendimm ben güle güle kullan ya bende mi crystal alsaydım acaba :44: mükemmeller valla. yeşilimsi duruo dimi normalde de

Cok tesekkurler:)) Ya ben mavilik olacak diye cok korkmustum ama bildigin gri yesil durdu, insanlara soruyorum ne renk diye herkes yesil dedi:)) sen ne renk aldın canım ?

çoooook ama çooooook güzel .....güle güle kullan....41,5 kere Maşallah....
bende hemen sipariş veriyorum umarım böyle durur tam istediğim renk:)))
hangi siteden almıştın tuonelacm?

Canim cok saol:)) begenmenize cok sevindim! Aynen fotodaki gibi gri yesil duruyor, ben vetmandan siparis verdim, eminim sende de cok guzel duracaktır.

not: inanılmaz seffaf bir lens daha once kullandigim charm melden vs cok daha rahat normaldede mat durmuyor o yuzden inanılmaz dogal durdu (yada bana oyle geliyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…