- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.381
kızlar sonunda mellerim yola çıktııçok heycanlıyım çokk
kızlar sonunda mellerim yola çıktııçok heycanlıyım çokk
ne guzel keske benımkılerde yola cıksa :) hayırlısı olsun canım
inşallah biran önce kavuşursun.. hayırlı olsun
teşekkür ederim cnm.darısı başına :)) sen ne almıştın?forumu inceleyemedim de 3 gündür
ben bayagı aldım canımtopazıo, cor ice, quartzo ve cristal... bırde charm ıce ım war oo tamamdır serı tamamlandı :))) lens hastalıgı war da bıraz bende.. bırde numaralı oldugu ıcın arzu abla numarasızlara gore daha gec geldıgnı soyledı
ben bayagı aldım canımtopazıo, cor ice, quartzo ve cristal... bırde charm ıce ım war oo tamamdır serı tamamlandı :))) lens hastalıgı war da bıraz bende.. bırde numaralı oldugu ıcın arzu abla numarasızlara gore daha gec geldıgnı soyledı
arkadaşlar sipariş veren lensleri gelenler güle güle ,içinize sinsin dilerim...
sedoahcım senin lenslerinin resimlerini bende sabırsızlıkla bekliyorum
Öncelikle daliahcım graphitelerin çok yakışmış hiç abartmıyorum gerçekten çok yakışmış maşallah:güle güle kullan en güzel günlerde kullan zaten kaşların falan açık renk hollywood artistleri gibi olmuşsun kaş göz yapında bu renge müsait kumral olmalısın değilmi daliahcım:)Laudercim hatırladım adaşım tabiki senin için yeni ocre fotoğrafları yükleyeceğim söylemiştim zaten yarın söz :)
evet grafitelerim arzu hanım sayesınde elimde..cok tesekkurler Arzu Hanım..ve tabiki Livcim benı dogru yonlendırmesı sayesınde mukemmel otesı lenslerıme kavustum.
Yayında emegi gecen herkes tesekkurler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bnm de göz çapım büüyük olduğu için kolay kolay renkli lens bulamyrm gözüme göre.çoğu lensin çapı genelde 8.6 oluyr,ama solotica charm ocre yanlış hatırlamyrsam 8.7 olduğu için kayma vs sorunu yaşamam sanırım
Gunaydinnn :) söz verdigim uzere crystallerimin fotografını ekliyorum, ben cok sevdim umarım sizde begenirsiniz :)
süperr olmuşlarr cnm çok beğendimm ben güle güle kullan ya bende mi crystal alsaydım acaba :44: mükemmeller valla. yeşilimsi duruo dimi normalde de
çoooook ama çooooook güzel .....güle güle kullan....41,5 kere Maşallah....
bende hemen sipariş veriyorum umarım böyle durur tam istediğim renk:)))
hangi siteden almıştın tuonelacm?
tuonela ikinci resım bulanık lensın dokusu pupılı net çıkmamıs sana zahmet benım için daha net yakından foto koyarmısın bende crystal dusunuorum pupılı merak edıorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?