- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.401
günaydın kızlarlenslerimi bekliyorum da ama solüsyon olarak opti free var elimde :44: onun lensleri koyulaştırdığını duymuştum o yüzden hiç onda bekletmek istemiyorum :18: rengini olduğu gibi koruyan bi solüsyon var mı?ya da solüsyon alana kadar geldiği suyun içinde bekletsem bişey olur mu acaba :44: yardım lütfennn :)
Cok tesekkurler:)) Ya ben mavilik olacak diye cok korkmustum ama bildigin gri yesil durdu, insanlara soruyorum ne renk diye herkes yesil dedi:))sen ne renk aldın canım ?
Luthiencim bana geçen gün B&L bio true solusyon deneme boyunu verdi eczacım...sende bi eczaneden tester ını al dene derim...gerçekten çok güzel bi solusyon,önceden 2 saatten sonra kuruluk olan gözlerimde şimdi 6 saate kadar bişey olmuyor....muhtemelen nemlendiricilik öcelikli olduğu için renge zarar vermiyordur diye tahmin ediyorum.Ayrıca lenslerimi parlattı gibi geliyor bana...Bir de bildiğim kadarıyla dezenfeksiyon amacı öncelikli olan solusyonlar lensin rengini açıyorlar...Güneş'te kullanıyordu bu solusyonu ondan da feedback almak gerek aslında...Opti free de eğer fazlaysa lensi temizlemek için kullan derim şehsen...
cnm ben hidrocor mel aldım daha elime ulaşmadılar ama bugün yarın gelir herhaldemellerden sonra crystal alcm valla mükemmeller
tamam cnm notlarıma yazdm şimdi aklımda bulunsun :) teşekkür ederim cvp için bu aradapeki acaba solüsyon alana kadar bir kaç gün geldiği suyun içinde bekletsem bişey olurmu acaba :44:
tamam cnm notlarıma yazdm şimdi aklımda bulunsun :) teşekkür ederim cvp için bu aradapeki acaba solüsyon alana kadar bir kaç gün geldiği suyun içinde bekletsem bişey olurmu acaba :44:
bettycim elbette eklerim ancak su an iste oldugumdan webcamle cekiyorum ancak bu kadar sonuc elde edebildim
bence bişey olmaz gibime geliyor,kapakları açıldı mı peki
kızlar bu ocre muhteşem yaaa siyah kalemle nasıl durucağını bi düşünsenize uf inanamıyorum :) bi de ince bi çerçevesi olsa tadından yenmez ama ocreler koyuldu sanırımm arzu abla son gelen ocreler nasıll ?
gule gule kullan cnm cok guzel olmusss
cnm ben hidrocor mel aldım daha elime ulaşmadılar ama bugün yarın gelir herhaldemellerden sonra crystal alcm valla mükemmeller
renginin nasil oldugunu soyler misin? meraktan catlamak uzereyim!ayrica fotolarla birlikte kendi goz renginin fotolarini da yuklersen kaymakli kadayif olurrrr
kızlar,bnde dün vetman'la yaptığım fikir alış verişinde sonra charm ocre siparişi verdm.salı günü elimde olacakmş lenslerm.çok heyecanlym
bayıldım bayıldım ben buna ama kendi gözü açık sanırım değilmi bende durmaz böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?