Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Luthiencim bana geçen gün B&L bio true solusyon deneme boyunu verdi eczacım...sende bi eczaneden tester ını al dene derim...gerçekten çok güzel bi solusyon,önceden 2 saatten sonra kuruluk olan gözlerimde şimdi 6 saate kadar bişey olmuyor....muhtemelen nemlendiricilik öcelikli olduğu için renge zarar vermiyordur diye tahmin ediyorum.Ayrıca lenslerimi parlattı gibi geliyor bana...Bir de bildiğim kadarıyla dezenfeksiyon amacı öncelikli olan solusyonlar lensin rengini açıyorlar...Güneş'te kullanıyordu bu solusyonu ondan da feedback almak gerek aslında...Opti free de eğer fazlaysa lensi temizlemek için kullan derim şehsen...

Cok tesekkurler:)) Ya ben mavilik olacak diye cok korkmustum ama bildigin gri yesil durdu, insanlara soruyorum ne renk diye herkes yesil dedi:)) sen ne renk aldın canım ?

cnm ben hidrocor mel aldım daha elime ulaşmadılar ama bugün yarın gelir herhalde mellerden sonra crystal alcm valla mükemmeller

opti freeyi charm mellerimle uzun sure kullandım, gercekten rengi cok koyultuyor, vetman bana souflon veya solocare aqua kullanmami onerdi, hatta mellerimi souflonda bekletmeyi dusunuyorum :))

tamam cnm notlarıma yazdm şimdi aklımda bulunsun :) teşekkür ederim cvp için bu arada peki acaba solüsyon alana kadar bir kaç gün geldiği suyun içinde bekletsem bişey olurmu acaba :44:

cnm ben hidrocor mel aldım daha elime ulaşmadılar ama bugün yarın gelir herhalde mellerden sonra crystal alcm valla mükemmeller

luthien cnm bi ara meller şu anki crystal tonuna çok yakındı sonra koyulltular(aslında koyu tonu da çok hoş)ama şimdi vetmanin dediğine göre yeniden açmışlar:)))
senin meller de umarım istediğin renk gelir:))) ben de çok merak ettim açılmış mı rengi....

tamam cnm notlarıma yazdm şimdi aklımda bulunsun :) teşekkür ederim cvp için bu arada peki acaba solüsyon alana kadar bir kaç gün geldiği suyun içinde bekletsem bişey olurmu acaba :44:

bence bişey olmaz gibime geliyor,kapakları açıldı mı peki

Son düzenleme:

Canım bence bisey olmaz cunku bende ilk solaticalarımı aldıgımda lens solusyonum olmadıgından 1 gun icinde bekletmistim :) yinede lens uzmani birine sormakta fayda var diye dusunuyorum

bence bişey olmaz gibime geliyor,kapakları açıldı mı peki

daha gelmediler valla bekliyorum sabırsızlıkla aslında korktuğum 2 şey var çapının büyük gelmesi ve renginin sapsarı durması :18: umarım istediğim gibi olur valla ztn hemen foto eklicem geldiklerinde artık solüsyonu da 1-2 gün alana kadar geldiği suda bekletirm zararı yoksa

bayıldım bayıldım ben buna ama kendi gözü açık sanırım değilmi bende durmaz böyle

kizlaaar yeni seri mellerle ilgili bilgi verin. renkler nasil, acilmis mi??? Arzucuum msnde goremiyorum seni nedir durumlar? Bir haber ed:79:in kizlar.

merhabalar,ben de solotica almak istiyorum .Arzu abla ile de irtibata geçtim ama şu mint ve cristal konusunda deli olucam ya.kpss ye hazırlanıyorum aklım sunlarda kaldı hangisi daha doğal acaba
???

renginin nasil oldugunu soyler misin? meraktan catlamak uzereyim! ayrica fotolarla birlikte kendi goz renginin fotolarini da yuklersen kaymakli kadayif olurrrr

tamam cnm mellerim gelir gelmez foto koycam :) keşke bugün gelseler ama pek ümitli değilim bugünden bi de 2buçukta işim var dışarda inşallah o saatte gelmezler :18: valla bende çatlıcam meraktan rengi nasıl çapı olcakmı falan filan :44: bi de az önce yosun19'un alıntı yaptığı ocrelere bayıldımm ben ya aslında istediğim öyle bi renkti ama ocrelerin pek açmadığını duydum o yüzden mel aldım bende.valla renkleri böyle duruosa ocre de alırım ben

Gunaydinnn :) söz verdigim uzere crystallerimin fotografını ekliyorum, ben cok sevdim umarım sizde begenirsiniz :)

canım sana cok yakışmış güle güle kullan kaşlarının şekline ben de bayıldım :) açık eski seri yeşil cor melle bi benzerliği var mı sence ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…