Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

insallah istedigin gibi durur mellerin canim. senin asil goz rengin nasil?

aynen canım ben de aktım resmennn keşke bu kadar açsa takan kişinin göz rengini hic bilmiyrum ama büyük iht kahverengi senin ne renk tam olarak gözlerin ?

benimki çok koyu kahve canım bende böyle durmaz işte baksana adamın gözünün irise yakın kısmı bayağı açık kahve belki de dışa doğru eladır benim bu tonu yakalamak gibi bi şansım yok sanırım arzu abla gelsede yorum yapsa keşkeeeeeeeeee

luthien hayırlı olsun canım şimdiden o resme bende aşık oldum ama bende öyle durmaz senin mellerini bekliyorum bende merakla umarım açılmıştır renkler

tuonela nin cristalleri gordukten sonra iyice kafam karisti. gozlerim siyaha yakin kahve. sizce yesil durmasi icin mel mi yoksa cristal mi almaliyim? lutfen fikirlerinizi soyleyiiin.

tuonela nin cristalleri gordukten sonra iyice kafam karisti. gozlerim siyaha yakin kahve. sizce yesil durmasi icin mel mi yoksa cristal mi almaliyim? lutfen fikirlerinizi soyleyiiin.

canım siyaha yakın kahveyse nil arkadaşımızınkide öyle açıkçası mel çok doğal olmayabilir ama cristal muhteşem olur nil in resimlerine bakmanı tavsiye ederim

Tuonella cristallerin cok yakismis cnm Masallah güle güle kullan

Hic mavilik yok bu cristalde, bendeki nc melin durusuna benziyo biraz.

Sence ben charm mel mi alsam cristal mi?

canım siyaha yakın kahveyse nil arkadaşımızınkide öyle açıkçası mel çok doğal olmayabilir ama cristal muhteşem olur nil in resimlerine bakmanı tavsiye ederim

fikir verdigin icin cok tesekkur ederim. acaba nil in nicki de nil mi? profilinde album mu var yoksa sayfalari tarayip mi bulabilirim fotolarini?

Bu nasil bir ocreymis ya :98: bayildim. Su an bu renk mi ocreler?
ben de bilmiyorumki keşke bu renk olsa ama bu son seriler koyu diyrlardı

biraz da seriyle alakalı tabi aynen ya arzu abla neredesinn ??

ben de cor mel kullanıyorum yeşil duruyr eski serisi ona benzettim sanki... uzaktan hafif elalık var gibi geldi fotoğraftan mı acaba

fikir verdigin icin cok tesekkur ederim. acaba nil in nicki de nil mi? profilinde album mu var yoksa sayfalari tarayip mi bulabilirim fotolarini?

evet canım nickide nil sayfalardada var ama hangi sayıda bilmiyorum bulabilirsin tarayıp bikaç sayfa önce yorumu var ordan ekle kendisini çok faydası olur sana

tounela, cristaller çok hoş görünüyor,güle güle kullan..

sse5011,ekledim canım ark.listesine albümde var resimler..

yosun ve eladalya,cor ocre takan adamın gözleri bayağı açık duruyor,bir de resim flaşlı gibi,dolayısyla bayağı açık duruyor..ben koyu kahve gözde cor ocre görmüştüm çok ta doğaldı..google dan bi bakın o cor ocre ye:)

canım senin gözün zaten mel bana göre neden bi daha mel alıyosunki cristal daha değişik olur bence gözlerin zaten açık olduğu için kaynaşmada mükemmel olur gibime geliyo

herkese selam ben geldim burcunun icemintlerine bayıldım,pinax bebişin hayırlı ollsunsedosh icelar sende muhteşem olmuş bayıldım benim mellerin son kullanma tarihi geldi cor mel ve mint arasındayım

evet nilcim bende öyle düşündüm zaten yani bu tonu yakalamam mümkün değil benim malesef yinede ocre aşkım sürüyor tabi bakıcam canım google dan çok sağol sen naptın ocrelerinde varmı bi değişiklik

ben de cor mel kullanıyorum yeşil duruyr eski serisi ona benzettim sanki... uzaktan hafif elalık var gibi geldi fotoğraftan mı acaba

cnm ben nc mel kullaniyorum ve onun tonuna cok benzettim, ama cristali ben daha cok quartzonun dogali gibi düsünmüstüm grisi agir basan bi renk olarak ama sanirim taban rengi cok önemli bu lenstede, taban acik olunca daha cok yesilleniyo sanirim ama emin degilim yaniliyo da olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…