- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.421
tamam cnm mellerim gelir gelmez foto koycam :) keşke bugün gelseler ama pek ümitli değilim bugünden bi de 2buçukta işim var dışarda inşallah o saatte gelmezler :18: valla bende çatlıcam meraktan rengi nasıl çapı olcakmı falan filan :44: bi de az önce yosun19'un alıntı yaptığı ocrelere bayıldımm ben ya aslında istediğim öyle bi renkti ama ocrelerin pek açmadığını duydum o yüzden mel aldım bende.valla renkleri böyle duruosa ocre de alırım ben
aynen canım ben de aktım resmennn keşke bu kadar açsa takan kişinin göz rengini hic bilmiyrum ama büyük iht kahverengi senin ne renk tam olarak gözlerin ?
tamam cnm mellerim gelir gelmez foto koycam :) keşke bugün gelseler ama pek ümitli değilim bugünden bi de 2buçukta işim var dışarda inşallah o saatte gelmezler :18: valla bende çatlıcam meraktan rengi nasıl çapı olcakmı falan filan :44: bi de az önce yosun19'un alıntı yaptığı ocrelere bayıldımm ben ya aslında istediğim öyle bi renkti ama ocrelerin pek açmadığını duydum o yüzden mel aldım bende.valla renkleri böyle duruosa ocre de alırım ben
kızlar bu ocre muhteşem yaaa siyah kalemle nasıl durucağını bi düşünsenize uf inanamıyorum :) bi de ince bi çerçevesi olsa tadından yenmez ama ocreler koyuldu sanırımm arzu abla son gelen ocreler nasıll ?
tuonela nin cristalleri gordukten sonra iyice kafam karisti. gozlerim siyaha yakin kahve. sizce yesil durmasi icin mel mi yoksa cristal mi almaliyim? lutfen fikirlerinizi soyleyiiin.
tuonela nin cristalleri gordukten sonra iyice kafam karisti. gozlerim siyaha yakin kahve. sizce yesil durmasi icin mel mi yoksa cristal mi almaliyim? lutfen fikirlerinizi soyleyiiin.
canım siyaha yakın kahveyse nil arkadaşımızınkide öyle açıkçası mel çok doğal olmayabilir ama cristal muhteşem olur nil in resimlerine bakmanı tavsiye ederim
ben de bilmiyorumki keşke bu renk olsa ama bu son seriler koyu diyrlardıBu nasil bir ocreymis ya :98: bayildim. Su an bu renk mi ocreler?
benimki çok koyu kahve canım bende böyle durmaz işte baksana adamın gözünün irise yakın kısmı bayağı açık kahve belki de dışa doğru eladır benim bu tonu yakalamak gibi bi şansım yok sanırımarzu abla gelsede yorum yapsa keşkeeeeeeeeee
Tuonella cristallerin cok yakismis cnm Masallahgüle güle kullan
Hic mavilik yok bu cristalde, bendeki nc melin durusuna benziyo biraz.
Sence ben charm mel mi alsam cristal mi?
fikir verdigin icin cok tesekkur ederim. acaba nil in nicki de nil mi? profilinde album mu var yoksa sayfalari tarayip mi bulabilirim fotolarini?
ben de bilmiyorumki keşke bu renk olsa ama bu son seriler koyu diyrlardı
Tuonella cristallerin cok yakismis cnm Masallahgüle güle kullan
Hic mavilik yok bu cristalde, bendeki nc melin durusuna benziyo biraz.
Sence ben charm mel mi alsam cristal mi?
tounela, cristaller çok hoş görünüyor,güle güle kullan..
sse5011,ekledim canım ark.listesine albümde var resimler..
yosun ve eladalya,cor ocre takan adamın gözleri bayağı açık duruyor,bir de resim flaşlı gibi,dolayısyla bayağı açık duruyor..ben koyu kahve gözde cor ocre görmüştüm çok ta doğaldı..google dan bi bakın o cor ocre ye:)
ben de cor mel kullanıyorum yeşil duruyr eski serisi ona benzettim sanki... uzaktan hafif elalık var gibi geldi fotoğraftan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?