Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cok yakismis, gule gule kullan. ayrica kaslarinin seklini cok begendim. dogal goz rengin nasil senin? gun isiginda da foto koyman mumkun mu?

Cok tesekkurler guzel yorumlarin icin:) gözlerim bal rengi, yesillik yok ama güneste sariya cok yakin diyebilirim, lenssiz göz rengimi daha once koymustum ama linkler silinmis :s tekrar eklerim:)

canım senin gözün zaten mel bana göre neden bi daha mel alıyosunki cristal daha değişik olur bence gözlerin zaten açık olduğu için kaynaşmada mükemmel olur gibime geliyo

Tsk ederim yosuncum ama cristalde mel gibi geldi simdi bana o yüzden kafam karisti biraz, yoksa icemint mi olsun? :26:

herkese selam ben geldim burcunun icemintlerine bayıldım,pinax bebişin hayırlı ollsunsedosh icelar sende muhteşem olmuş bayıldım benim mellerin son kullanma tarihi geldi cor mel ve mint arasındayım

Berry hosgeldin canim, nerelerdesin ne zamandir :) tsk ederim

Berry cor melle icemint arasinda secim yapmak kolay aslinda :))) bence icemint bende su an karar verme asamasindayim, gidip geliyorum charm mel-cristal ve icemint arasinda...Sen ne dersin?

canım benim ocreler arkadaşım istedi,o da geçen ay charm mel almıştı değişelim mi dedi,kıramadım..sonuçta bende ocreler bir işe yaramayacaktı,telde konuştuk yarın gelecek alıcak ocreleri benden.sonuçta charm mel de bende bu ocremden farklı olmayacak,benim için nötr yani...

baktım şimdi o dediğim kızın fotolsrı yok bulamadım,blogta bakmıştım ben çok hoştu koyu kahve ye yakın bir gözdü çok koyu değildi siyah gibi..

Son düzenleme:

Tuonella cristallerin cok yakismis cnm Masallah güle güle kullan

Hic mavilik yok bu cristalde, bendeki nc melin durusuna benziyo biraz.

Sence ben charm mel mi alsam cristal mi?

Pinaxcim tesekkur ederim, Evet mavilik hic yok tamamen gri-yesil tonda hatta ben biraz quartzoya benzettim rengi:)) Ben hem charm mel hem crystal kullandim secim yapmam gerekirse crystal derim canim :)

Pinaxcim tesekkur ederim, Evet mavilik hic yok tamamen gri-yesil tonda hatta ben biraz quartzoya benzettim rengi:)) Ben hem charm mel hem crystal kullandim secim yapmam gerekirse crystal derim canim :)

Hmm quartzoya benziyosa cok iyi canim ya buna sevindim :) senin gözlerinde acik mis bende de asagi yukari ayni durur heralde... Albümünde var mi charm mel cnm?

ya sen nie resimlerini eklemiorsun bakim
charm grafite koyu gözde hoş duruyor aslında ama koyu mavi oluyor ondan mı sevmedin?
birde yeniseri charm garfiten koyu mu ,resim eklesen keşke yosun

arkadaşlar cristal göz koyuldukça yeşeren bir ton ,göz ne kadar koyuluyor grilik o kadar azalıyor ,ama yok denecek kadarda olmuyor yine gri ile yeşil birbirine karışıyor su yeşili çıkıyor..yani cristal koyu gözde yeşil oluyor ama koyu asla değil.. şunu söyleyebilirim ki,siyah gözümü doğal olarak açabilen bir ton cristal,kapalı havada dikkat ettim,grili yeşiili,açık havada su yeşili ve çok nadir aqua yansımalı

Nilcim ekledigin icin cok tesekkur ederim.Senden rica etsem bir gozune cristal digerine charm mel takip gun isiginda flassiz foto cekebilir misin?

Nilcim ekledigin icin cok tesekkur ederim.Senden rica etsem bir gozune cristal digerine charm mel takip gun isiginda flassiz foto cekebilir misin?
canım eklerim ama charm mel i arkadaşım yarın getirecek daha.yarın yada ertesi eklerim foto, albümde nc mel resmi de var bu arada ama eski seri mel onlar açık olan seridendi ve ben sevmemiştim onları...

canım 100 mesaj olmadığım için ekleyemiyorum sanırım şimdi oldu charm grafitelerim 07/2015 skt eskimi yenimi bilmiorum ama koyu değil seninkiyle aynı oldu birebir hatta acaba gözüm siyahmı dedim kendime zaten sende beğendiğim için aldım ama aklım ocrede yeni alamam şu an o yüzden takas etmek istedim canım

canım eklerim ama charm mel i arkadaşım yarın getirecek daha.yarın yada ertesi eklerim foto, albümde nc mel resmi de var bu arada ama eski seri mel onlar açık olan seridendi ve ben sevmemiştim onları...

tamam, bekleriz napalim. :) arkadasinin getirecegi charm mellerin son kullanma tarihini de belirtirsen cok sevinirim. Ben gozlerimin cok acayip acik yesil olmasini istemiyorum. Yesile calan ela olursa super olur. Dogallik benim icin cok onemli. Charmlari denedikten sonra goruslerini bekliyorum.

Hmm quartzoya benziyosa cok iyi canim ya buna sevindim :) senin gözlerinde acik mis bende de asagi yukari ayni durur heralde... Albümünde var mi charm mel cnm?

Evet canim gercekten quartzonun dogal durani gibi geldi bana renk, birde mel ela yesil crystal bildigin gri yesil:) albumde mel resmim yok ama eklerim (solatica topigine eklemisim daha once ama link gorunmuyor :)

nc mel mi charm mel mi ...kızlar co kararsız kaldım ya:Sgunlerdir takip ediyorum bazı fotolarda nc bazılarında charm cok hos duruo,charmın haresi cokmu kalın

Evet canim gercekten quartzonun dogal durani gibi geldi bana renk, birde mel ela yesil crystal bildigin gri yesil:) albumde mel resmim yok ama eklerim (solatica topigine eklemisim daha once ama link gorunmuyor :)

cok sevinirim canim :) zahmet olmazsa sana, kendi göz rengini yanina charm meli, onun yanina da cristali eklersen bana cok iyi fikir olur...

:83fff cok istedim galiba :))

onları meller koyu iken aldı vetmandan aldık hatta ona vetmancım hatırlar bilir ama koyu olan seridir muhtemelen..benim eski meller bende açık olmuştu ama fazla yeşil olmuştu ve cristalin yeşili gibi doğal bir yeşil olmamıştı... koyu olan meller,koyu gözde ela yeşil oluyor deniliyor,ocre benziyor deniliyor ama bilemiyorum gelsin bir bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…