Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cok begendim. degil desen inanirdim. doktorun kim canim?

tesekkur ederımmm ben 5 yıl once amelıyat oldum izmirde cok soran oldu dr un adını ama unuttum :))) annemın telınde numarası kayıtlı oldugu dusuncesındeım bu aksam anneme sorayım bır eger ıstersen sana verırıım numarasını adını falan?

kızlar bnm gözlerim iri,charme mel ile nc mle arasında deli gib kaldım,hareleri cok belirginmi charme melinnapsam bilmişyorum

pinaxxcım bence charme mel yerine cristal derim göz tabanınla inanılmaz uyar muhteşem olur

Berrycim charm mel coktandir aklimda :) cristal de bi haftadir düsündürüyo cok fena .... senin avatarinda ki charm mel demi? Cok dogal ve cekici duruyo o da ama ya :98:

Peki cnm sen cristalle icemint arasinda bi fark görüyomusun?

kızlar bnm gözlerim iri,charme mel ile nc mle arasında deli gib kaldım,hareleri cok belirginmi charme melinnapsam bilmişyorum

Ben charm mel al derim siera... charm in haresi ocre ve mel gibi renklerde kesinlikle siritmiyo hatta ben o renkleri haresiz begenmiyorum. Ama daha acik renklerde hare dogal görünmeyebiliyor.

Benim aldığım geçen seneki mellerim bayağa açık yeşil olmuştu.burcunun charme ocreleri kabında turuncumsu olmasına rağmen bende melin koyusu gibi.durmuştu.Diyorumk mavi inadımı kırıyımda mavilere mi kayayım.
Bu arada yeni serİ COR MEL alan var mı topikte?Yeni seri cor mel hakkında yorum var mı ne zamandır uz:26:ak kaldım

Ben charm mel al derim siera... charm in haresi ocre ve mel gibi renklerde kesinlikle siritmiyo hatta ben o renkleri haresiz begenmiyorum. Ama daha acik renklerde hare dogal görünmeyebiliyor.

benım gozlerim hareli canım,haresi siritir die korkuyorum charm melin,sen kullandınmı canm

pinax bence crystal daha açık ve su yeşili gibi mint daha mavi gri ve koyu.Cristal açık tabanda çok doğal bir yeşil ve mavi yansıması hiç yok oysa mintte bazı ışıklarda mavimsi duruyormuş

ice al bence :)

benm gözlerim hareli ,nc mel ile hidrocharm arasında kaldım,sırıtırmı sence hcharm mel alsam,nc mel dahamı guzel durur:

Canim mavilere kayabilirsin bence :) hos olur ama sana tavsiyem mavileri kalin hareli alma... sana cor grafite güzel olur gibime geliyo, gözlerin cok koyu degil senin.

benım gozlerim hareli canım,haresi siritir die korkuyorum charm melin,sen kullandınmı canm

Evet canim ben charm ocre kullaniyorum benimde kendi gözlerimin haresi cok belirgin ama charm ocreyi severek kullaniyorum.

pinax bence crystal daha açık ve su yeşili gibi mint daha mavi gri ve koyu.Cristal açık tabanda çok doğal bir yeşil ve mavi yansıması hiç yok oysa mintte bazı ışıklarda mavimsi duruyormuş

Isikta renk degistirmesi güzel bisey aslinda ...ice mint bide cift taraf kullaniliyo sanirim. Ice minte daha cok yatiyo aklim galiba :78:

canım charm ocrenin boyaması nasıl opaklık olarak ben hep cor kullanıyorum ama ocrede charm olsun istiyorum benim gözler çok koyu bide sence nasıl olur bende

benm gözlerim hareli ,nc mel ile hidrocharm arasında kaldım,sırıtırmı sence hcharm mel alsam,nc mel dahamı guzel durur:
siera bende pınaxa katılıyorum charm açık tonlarda belirgin ama koyu tonlarda silik durup bazen doğallık katıyor ve cor daki bulanıklık olmuyor daha net oluyor gözü büyütmeside ayrı bir anlam katıyor bakışlara ve tüm yüze..

Son düzenleme:
canım charm ocrenin boyaması nasıl opaklık olarak ben hep cor kullanıyorum ama ocrede charm olsun istiyorum benim gözler çok koyu bide sence nasıl olur bende

Yosuncum ocre benim göz rengime cok yakin bi renk :) o yüzden koyu gözü ne kadar acar bilmiyorum ama acacagini düsünüyorum. Ben ocremi daha cok belirginlestirici olarak kullaniyorum. Bence charm ocre acar koyu gözünü cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…