- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.461
cok begendim. degil desen inanirdim. doktorun kim canim?
tesekkur ederımmm ben 5 yıl once amelıyat oldum izmirde cok soran oldu dr un adını ama unuttum :))) annemın telınde numarası kayıtlı oldugu dusuncesındeım bu aksam anneme sorayım bır eger ıstersen sana verırıım numarasını adını falan?
pinaxxcım bence charme mel yerine cristal derim göz tabanınla inanılmaz uyar muhteşem olur
kızlar bnm gözlerim iri,charme mel ile nc mle arasında deli gib kaldım,hareleri cok belirginmi charme melinnapsam bilmişyorum
Ben charm mel al derim siera... charm in haresi ocre ve mel gibi renklerde kesinlikle siritmiyo hatta ben o renkleri haresiz begenmiyorum. Ama daha acik renklerde hare dogal görünmeyebiliyor.
Benim aldığım geçen seneki mellerim bayağa açık yeşil olmuştu.burcunun charme ocreleri kabında turuncumsu olmasına rağmen bende melin koyusu gibi.durmuştu.Diyorumk mavi inadımı kırıyımda mavilere mi kayayım.
Bu arada yeni serİ COR MEL alan var mı topikte?Yeni seri cor mel hakkında yorum var mı ne zamandır uz:26:ak kaldım
Benim aldığım geçen seneki mellerim bayağa açık yeşil olmuştu.burcunun charme ocreleri kabında turuncumsu olmasına rağmen bende melin koyusu gibi.durmuştu.Diyorumk mavi inadımı kırıyımda mavilere mi kayayım.
Bu arada yeni serİ COR MEL alan var mı topikte?Yeni seri cor mel hakkında yorum var mı ne zamandır uz:26:ak kaldım
benım gozlerim hareli canım,haresi siritir die korkuyorum charm melin,sen kullandınmı canm
pinax bence crystal daha açık ve su yeşili gibi mint daha mavi gri ve koyu.Cristal açık tabanda çok doğal bir yeşil ve mavi yansıması hiç yok oysa mintte bazı ışıklarda mavimsi duruyormuş
siera bende pınaxa katılıyorum charm açık tonlarda belirgin ama koyu tonlarda silik durup bazen doğallık katıyor ve cor daki bulanıklık olmuyor daha net oluyor gözü büyütmeside ayrı bir anlam katıyor bakışlara ve tüm yüze..benm gözlerim hareli ,nc mel ile hidrocharm arasında kaldım,sırıtırmı sence hcharm mel alsam,nc mel dahamı guzel durur:
canım charm ocrenin boyaması nasıl opaklık olarak ben hep cor kullanıyorum ama ocrede charm olsun istiyorum benim gözler çok koyu bide sence nasıl olur bende
sağol canım benim kararlıyım ocre için artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?