- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.481
canım sana cok yakışmış güle güle kullan kaşlarının şekline ben de bayıldım :) açık eski seri yeşil cor melle bi benzerliği var mı sence ?
Eladalyacim cok tesekkurler:)) eski seri cor mel rengini cok bilmiyorum ama bir sene once aldigim melle ve forumda gordugum hicbir melle alakası yok, meller cimen yesili gibi geliyor bana, yani bildigin içinde sarılık olan yesil, oysa crystal tamamen grilik tasiyan yesil daha soguk bir ton ama mat degil, bilmem yeterince anlatabildim mi ama melle crystal arasindaki farki ancak bu sekilde dile getirebildim :))
insallah istedigin gibi durur mellerin canim. senin asil goz rengin nasil?
luthien hayırlı olsun canım şimdiden o resme bende aşık oldum ama bende öyle durmaz senin mellerini bekliyorum bende merakla umarım açılmıştır renkler
maşallah yaa 3 günde sayfalar tavan yapmışcrystallere de takana da bayıldım iyi günlerde kullan inşallaaaah cnm crystallerinii :)
eheheh eet ya ben bir gunde yazilanlari artik yetistirip okuyamiorm
ben crystal almıyorum bu son kararım tatlımcunku son yuklenen resımde tamamıyle yesıl duruyorrrrrrrr ben belkı mavılenır umudıyle ıstemıstım ama cok yesıllllll ı ıh yesıl olmaz bana..
guzelim sedoshcum o zmn senin rengin ice tatlim madem ki yesillik hic istemiorsun. crystal mavi yesil gri arasinda degisior sanirim. ay ben sana yesil gri de yakisicak eminim hatta cok eminim heheheh en onemlisi senin begenmen eger icinde yesillik var die takmicaksan ve kenarda durucaksa bosuna almis olursun tabi ki cok da ucuz deiller yahu. keske soole gunluk deneme lensleri olsa soloticanin takip denesek anlasak renkleri
cnm bence sen icelarla harikasin dier opaklarda gelicek oh ohhh zati daha ne olsun :79:
:) evet canımmm yok almaycam sımdılıkk belkı ılerde :) zaten quartzo yesıllı yesılın yakısıp yakısmaycagını onda denerım artık cnm benım... sen ne karar verdınnnnnnnnnn :)
aa eet bak haklisin quartzo ile crystal benziorlar sanirim renk bakimindan. eger ki quartzoyu seversen sonra crystal de alirsin tatlimbi de yesil yakisir mi die dusunme bile kiz ne renk taksan yakisir hic merak etme
ay ben veremedim ki3 lens arasindayim bir de hemen almak istiorm biraz daha beklicem sanirim solotica biraz renkleri acmis sanirim belki bikac aya gecen yazki kdr acilir die bi umut bekliorm. cunku eger ki ben alirsam ve sonrasinda acilirsa renkler oturur aglarim valla
:))) saol hayatım... bence crystal al saclarınlada guzel olur senın sarı sacla... yanı ya crıstal ya ıcemınt ama cor ıce ın var madem crystal al hanı daha yesıl oldugu ıcın ama mel alma ben bırturlu ısınamadım mel e:26:
Bu arada nil senin crystallerine aşık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?