Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

makro balkonda flaşsız
1.resim güneşe bakarken

oda ışığında flaşsız

arada bu şekil aqua olabliyor ..

akşam ışığı flaşlı makro çekim

akşam yarı flaşlı portre çekim

gece ışığı flaşsız

bu da cristalin tersi flaşlı akşam portre çekim

Son düzenleme:

Tsk ederim berrycim bencede iceminti tercih etmelisin :) benimde cok hosuma gitti ama nerden alicam?! :92:

eet hayatim wrlenste icemint yok bende bakmistim ama paranalentes de var die saniordum
mail atip sorabilirsin belki pinaxim! oticca dan siparis verilior muydu sanki orada vardi. onnarla da yazisarak veriosun siparis sanirsam

nilcim sen de baya bi aqua tonlu duruo crystal cok hos cok yakisti sana bu renk. acaba cystal taban rengi koyulastikca mi mavilesio die dusundum simdi. yoksa lenslerin boyamalari mi farkli farkli tamaman ondan mi. sanki tabanin da biraz etkisi var. :97:

eet hayatim wrlenste icemint yok bende bakmistim ama paranalentes de var die saniordum
mail atip sorabilirsin belki pinaxim! oticca dan siparis verilior muydu sanki orada vardi. onnarla da yazisarak veriosun siparis sanirsam

Yok canim iki taraftada yok :26: Ottica ya baktim ama sayfa portekizce ingilizce yede cevrilmiyo ve orda var sanirim icemint ama paypalla ödeme yapilmiyo onlarda...bende kredi kartiyla ödemek istemiyorum.

Yok canim iki taraftada yok :26: Ottica ya baktim ama sayfa portekizce ingilizce yede cevrilmiyo ve orda var sanirim icemint ama paypalla ödeme yapilmiyo onlarda...bende kredi kartiyla ödemek istemiyorum.

aaa paypal olmuo mu o kotuymus. sanal kart yaratip yapabilirsin bi ihtimal. hay allah ya

benm gözlerim hareli ,nc mel ile hidrocharm arasında kaldım,sırıtırmı sence hcharm mel alsam,nc mel dahamı guzel durur:

NC mel almanı öneririmn sierracım çünkü doğal gözlerinde hare olanlarda natural colours mel daha güzel duruyor:)

Arzu hanim nerdesiniz?
burdayım ezginazcım:)

kizlaaar yeni seri mellerle ilgili bilgi verin. renkler nasil, acilmis mi??? Arzucuum msnde goremiyorum seni nedir durumlar? Bir haber ed:79:in kizlar.

renkler açılmış mellerde nc ve cor mellerde yeni serilerde:)

Arzu hanimcim cor grafite acik kahve gozlerde bu tonda mi duruyor?
aynen ezginazcım açık kahve gözledrde grafite bu tonda duruyor..

cnm arzu ablayla ben bgn konustum crystalde hıc mavılık yokmuss ıcemınt de varmıs sen mavı ıstıyorsan crystal alma bence

canım cristalin tonu su yeşili
ok dersen alabilirsin mavi değil cristal,bende oluşan o aqualık herzaman yok ,zaman zaman ,genel hali yeşil cristalinama süper bir lens, yeşilin tonu duruşu doğallığı vs harika ama mavilik yok.. aqua yansımalı sadece( o da bambamın dediği gibi benim taban rengimden kaynaklıda olabilir)

evet kesinlikle super bi lens:) sende super otesi gozlerin zaten cok guzeeel!
belki benim de yesil lense karsi onyargilarimi kirar:) denemekte fayda var.

charm ıce

ıcemınt /cristal

cor ıce

orta kahve gözde charm ıce ve ıcemınt bunlar
(resimler flaşlı olabilir)

evet kesinlikle super bi lens:) sende super otesi gozlerin zaten cok guzeeel!
belki benim de yesil lense karsi onyargilarimi kirar:) denemekte fayda var.

açıkçası benimkini kırdı ,cristali ben daha çok mavi çıkar diye almıştım vetmanda bilir(o ara mvi cristaller vardı foto koyanlar)
ama su yeşilide çıkrsa bahtıma deyip almıştım ve iyikide almışım ..öyleki ben mavi sever olarak grafitemin birini sattım ,cor garfitem var sadece mavi olarak ama hangisi dersen cristal derim mavi seven olarak ,düşünsene ,mel sevmeyen biri olarak ,charm mel bile ediniyorum cristal farklı bir ton bambaşka yeşil evet ama çok güzel lens opak bir kere ve bu opaklığa rağmen doğal görünmeyi başarabilen bir lens..artı açık gözde cristal taktı güzel oldu ,kahve de taktı oldu ,koyu da taktı oldu siyah gözde de oldu ,ela da da oldu böyle bir lens cristalama son karar senin ..alıpta kenarda duracaksa hiç alma...senin charm ıce ne oldu iptal mi ettin ?

Son düzenleme:
bazılarında crystal çok beyazımsı duruyor sanırım göz rengi açıldıkça gri yeşil oluor,ancak koyu kahve gözde yeşillik belirgin oluyor.Tıpkı nilde charme graitin net bir mavi olması gibi açık gözde graphite gri renk alıyor.Açıkcası mintte beklentim çok açık olmaması açık olursa beğenmem,bu arada yeni cor mel fotosu varmı ben mi göremedim.....Çünkü cor mel ve cristali çok benzetiyorum ben mel koyuysa tercih ederim.Mavi olarak da cor graphite çok hoş:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…