- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.501
nilcim resimleri nasil ekledin?
Sedoshcum ben gri maviyi çok severim aslında sende çok hoş olmuşlar İCE lar ancak albümümde bakarsan benim saçlar kumral ve gözlerim orta kahve içinde sarı yeşil çizgiler var ,sanki siyah saç beyaz tene ice çok hoş oluyor gibi PİNAX VE SENİN TİPİNE ÇOK GÜZEL OLMUŞ.:79:
Bambamcım yoktum evt blog olaylarına sardırmıştım kapandı blogspotlar ancak bazılarına hala erişim var anlayamadım
Ben charme meli yaza alıcam kesin,listemde İCEMINT,COR MEL,CHARME VERDE MARİNE var.
Ama burcunun fotolarındansonra sanırım tercihim mint
Kızlar icemint siparişi vericektim ama icemint diye bir lens yooooooook! Wrlenste de icemint- cristal diye satilio ( aynı lens yani) parana lentese baktım ordan alim diye orda da sadece cristal var! İce mint diye bisey yok ya( bu ne şimdi?
makro balkonda flaşsız
1.resim güneşe bakarken
oda ışığında flaşsız
arada bu şekil aqua olabliyor ..
akşam ışığı flaşlı makro çekim
akşam yarı flaşlı portre çekim
gece ışığı flaşsız
bu da cristalin tersi flaşlı akşam portre çekim
eet hayatim wrlenste icemint yok bende bakmistim ama paranalentes de var die saniordum
mail atip sorabilirsin belki pinaxim! oticca dan siparis verilior muydu sanki orada vardi. onnarla da yazisarak veriosun siparis sanirsam
Yok canim iki taraftada yok :26: Ottica ya baktim ama sayfa portekizce ingilizce yede cevrilmiyo ve orda var sanirim icemint ama paypalla ödeme yapilmiyo onlarda...bende kredi kartiyla ödemek istemiyorum.
benm gözlerim hareli ,nc mel ile hidrocharm arasında kaldım,sırıtırmı sence hcharm mel alsam,nc mel dahamı guzel durur:
burdayım ezginazcım:)Arzu hanim nerdesiniz?
kizlaaar yeni seri mellerle ilgili bilgi verin. renkler nasil, acilmis mi??? Arzucuum msnde goremiyorum seni nedir durumlar? Bir haber ed:79:in kizlar.
aynen ezginazcım açık kahve gözledrde grafite bu tonda duruyor..Arzu hanimcim cor grafite acik kahve gozlerde bu tonda mi duruyor?
Gunaydinnn :) söz verdigim uzere crystallerimin fotografını ekliyorum, ben cok sevdim umarım sizde begenirsiniz :)
tuonelanın crystalleri 02/2016 yani son çıkan crystallerden daha yenisi yok mellerde bile bu kadar yeni seri yok ve crystaller gördüğünüz gibi gri yeşil gri mavi değil arkadaşlar ilgilenenlere duruyurulur:)
aaa paypal olmuo mu o kotuymus. sanal kart yaratip yapabilirsin bi ihtimal. hay allah ya
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/4/8904.jpg
Arzu hanim benim dogal goz rengim bu:) simdiye kadar pcnin kamerasindan cekiyordum. bluetooth u buldum nihayet.
cor ice icemint bir de crystal
hangisi sizce? :)
crystalden vazgecmistim ama nilin resimlerini biraz once gorunce carpildim yine:)
biliyorum tatlim:) ama almazsam icimde kalacak
canım cristalin tonu su yeşilihttp://i1104.hizliresim.com/2011/4/4/8904.jpg
Arzu hanim benim dogal goz rengim bu:) simdiye kadar pcnin kamerasindan cekiyordum. bluetooth u buldum nihayet.
cor ice icemint bir de crystal
hangisi sizce? :)
crystalden vazgecmistim ama nilin resimlerini biraz once gorunce carpildim yine:)
canım cristalin tonu su yeşili
ok dersen alabilirsin mavi değil cristal,bende oluşan o aqualık herzaman yok ,zaman zaman ,genel hali yeşil cristalinama süper bir lens, yeşilin tonu duruşu doğallığı vs harika ama mavilik yok.. aqua yansımalı sadece( o da bambamın dediği gibi benim taban rengimden kaynaklıda olabilir)
evet kesinlikle super bi lens:) sende super otesigozlerin zaten cok guzeeel!
belki benim de yesil lense karsi onyargilarimi kirar:) denemekte fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?