Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ya Didemin icemintleri kacinci sayfadadir acaba??? Üseniyorum aramaya :82:
pınax benim koyduğum ıcemınt didem in minti

kendisi orta kahve diye belirtmiş göz rengini..
resim flaşlımı anlamadım ama

buda benzer tabanda cristal,daha yakın çekim ve daha yeşil baskın,cristal in yeşili daha baskın minte göre,minte ise gri daha baskın benim izlenimim..

Son düzenleme:

hiii bambamim cok tesekkurler:))) senin gozlerin ve kirpiklerin gibi guzel degil ama idare ediyoruz iste:)) Bende solatica konusunda kararsızım hep, aynen dedigin gibi neyi gorsem onu istiyorum :)))
Mel'i mi crystal'i mi daha cok sevdigimi sormussun, mel cok guzel bir ton ancak bence melde genel bir matlık söz konusu crystal daha belirgin bir renk olmasına ragmen daha parlak geldi bana buda dogal göz etkisi veriyor. senin zaten tabanın acık renk crystal yada icemint sende super durur :) Birde crystalde en sevdigim sey o soguk yesil etkisi hani baktiginda tam yesil demiyorsun gri yesil duruyor cunku ozellikle gun isiginda cok sevdim, msn de konusuruz zaten mucxxxx tekrar guzel yorumuna <3

Tanidim zaten Didemin gözünü hemen, ben onun icemintlerini cok begenmistim...bir cok da resim eklemisti buraya, onlari bulmaya calisiyorum su an. Didemin gözleri koyu kahveydi benim hatirladigima göre.

Tanidim zaten Didemin gözünü hemen, ben onun icemintlerini cok begenmistim...bir cok da resim eklemisti buraya, onlari bulmaya calisiyorum su an. Didemin gözleri koyu kahveydi benim hatirladigima göre.

ben az evvel özellikle baktım yanıltmamak için kendisi koyu değil orta kahve benim gözlerim diyerek tceydat adlı üyeye cvp vermiş bu şekilde..

tuonela tşk ederim ,seviyorum bende cristallerimi ,reelde de aldığım değerlendirmeler çok olumlu:)

Son düzenleme:

canim benim ya cok saol ilgilendigin icin... charme icelarim yolda:) zaten hep aklim crystaldeydi bu aciklamalarindan sonra kesinlikle alicam:)

canim benim ya cok saol ilgilendigin icin... charme icelarim yolda:) zaten hep aklim crystaldeydi bu aciklamalarindan sonra kesinlikle alicam:)

canım benim denemediğim bir ıce kaldı,charm serisi aşığıolarak charm ıce ta benimde aklım var, bakalım kısmet :)

ben düşüncelerimi ,izlenimlerimi ve ayrınıtlı resimlerimi ekledim nettende senin göz tabanına benzer ,senin belirlediğin tonlarda bulup ekledim...son karar senin canım..hepimizin beklentileri o kadar farklı ki, doğru cevabı verebilmek için araştırmak incelemek ,fikir yürütebilmek (kendi göz tabanımız üzerinden) birçok resim incelemek ve fikir almak gerekiyor.. ama en doğru sonuç ,belirlediğin tonu edinip kullanmaktan geçiyor..yani hep risk hep risk her birimiz için

bitanem olur mu hic mutevazilik etme bakiyimm diittt! senin kendi goz rengin de acik ayrica goz kirpik kas hepsi sahane. ya senin begenmen crystali cok mutlu etti beni iice hevesleniorm sen gri yesil dedikce hihih harika yakismis sana tonu cok guzel olmus.
ay suan sac boyamakla uurasiorm gene bitirebilirsem msne gelicem bitanecim.

cok tesekkur ederim canim:)

ben koyu diye animsadim bi an Didemin gözlerini, orta kahve olmasi daha da iyi o zaman ice mint acik gözde de cok acik durmaz o zaman.

Bulamadim resim ya ne zor burda bisey bulmak

adam koyu kahve demiş gözüne ama bence koyu değil gözleri
cor ıce resimleri ...

kendi gözü ve cor ıce özellikle buna bayıldımmm

koyu gözde cor ıce (flaşlı sanırım bu resimleri)

orta kahve gözde ıce

Son düzenleme:

canim valla diyorum sende zaten mavili ice var bide crystal al tamamdir zaten sen grili tonlari cok seviyorsun hihi :))) ay saclar gene super olucak eminim sabirsizlaniyorum gormek icin mucxxÇ:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…