- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.541
ben ice a alışamadım birtürlü cor ice bende çok açık drmuştu
Burcunun icelarını denemiştim bende çok açık oldu gri beyaz senin icelar mavi olmuş güzel
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/4/8904.jpg
Arzu hanim benim dogal goz rengim bu:) simdiye kadar pcnin kamerasindan cekiyordum. bluetooth u buldum nihayet.
cor ice icemint bir de crystal
hangisi sizce? :)
crystalden vazgecmistim ama nilin resimlerini biraz once gorunce carpildim yine:)
canim valla diyorum sende zaten mavili ice var bide crystal al tamamdir zaten sen grili tonlari cok seviyorsun hihi:))) ay saclar gene super olucak eminim sabirsizlaniyorum gormek icin mucxxÇ:)))
Soloticalar batma yapmıyorki :) en çok rahat edilen lens bazen göz çapı küçük olanlarda taşma yapabilyor ama nadiren gözçapına uyanlarda sorun olmaz...bc değerleri küçük olanlar hıdrocharm serisini alsınlar:)
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/4/8904.jpg
arkadaslar bu benim dogal goz rengim
sizce cor ice, icemint ve crystal nasil durur?
bambamcim ozellikle senin yorumuna ihtiyacim var guzelim:) cor ice ile ilgili yorum yapmistin daha once ama goz rengimi koymamistim:) senin gozlerin benimkinden acik mi ?
hmmm yani, hidrocharmla hidrocoru karşılaştırırsak, hcrmdaki hare hc'un etrafından mı geçiyor yoksa içinden-üstünden mi? şu saate kadar gitmiş kafam yarına iş başı yapıcam cümlelerimi de toparlayamadım :)
yani 3ününde çapı aynı değilmiydi ki? anlatamadım demi ben
bparafin güle güle kullan,ben çok beğendim,hoş bir yeşil olmuş,naturel olmuşlar..umarım bende de naturel bir hal alır charm mel..arkadaşlar albümüme charm mel fotolarımı yükledim şuanda herkese açık yaptım wetman galiba en son bana yollamıştın charm mel fotolarımı göreblirsin ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz
bparafin güle güle kullan,ben çok beğendim,hoş bir yeşil olmuş,naturel olmuşlar..umarım bende de naturel bir hal alır charm mel..
teşekkür ederim İNŞALLAH istediğin gibi olur
tatlım çok hoş çok doğal durmuşlar gerçektengüzel günlerde güle güle kullan :) kullanırken gülmeyi unutma :))))
teşekkür ederim gözelrimden belli mi yahu fotolarda gülmediğim
canım ben ısrarla ıcemint ile cristal arasında çok fark göremiyorum
arkadaşlar albümüme charm mel fotolarımı yükledim şuanda herkese açık yaptım wetman galiba en son bana yollamıştın charm mel fotolarımı göreblirsin ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?