Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Nilcim ben çok önceden yazmıştım profilindeki resme,cristal en çok yakışan sana diye,angelina jolie vari bir yüz tipin var,cristalin yeşili en iyi efekti vermiş,ben olsam lensimi buldum diye sevinirim

senin gözlerin orta kahve ezginazcım gri, yeşil agırlıklı duracak crystaller güzel ve çok doğallar tavsiye ederim:)

Bery hoşgeldin cnm bu arada özledik seni:)

Son düzenleme:
canim valla diyorum sende zaten mavili ice var bide crystal al tamamdir zaten sen grili tonlari cok seviyorsun hihi :))) ay saclar gene super olucak eminim sabirsizlaniyorum gormek icin mucxxÇ:)))

tesekkur ederim tatlim benm hiihihii karar verebilirsem alicam bi sure sonra
ay saclar bu sefer ne olcak bilmiorm valla seytan dio yarim yamalak birak oole yoruldum bile daha basindayim
nese bitanem gorusurz biz sennen gelicem bi ara umarim mucuckkakakaka

Soloticalar batma yapmıyorki :) en çok rahat edilen lens bazen göz çapı küçük olanlarda taşma yapabilyor ama nadiren gözçapına uyanlarda sorun olmaz...bc değerleri küçük olanlar hıdrocharm serisini alsınlar:)

hmmm yani, hidrocharmla hidrocoru karşılaştırırsak, hcrmdaki hare hc'un etrafından mı geçiyor yoksa içinden-üstünden mi? şu saate kadar gitmiş kafam yarına iş başı yapıcam cümlelerimi de toparlayamadım :)
yani 3ününde çapı aynı değilmiydi ki? anlatamadım demi ben

canım baktım şimdi göz rengimiz seninle çok benziyor
aşağı yukarı crystalle icemintin bendeki duruşlarını biliyorsun. ama bu soloticanın aynı seri aynı rengi bile aynı olamayabiliyormuş. bugun başka bi crystali olan arkadaşımla denedik o sadece benden bikaç ay önce almış olmasına rağmen renk tamamen değişik oldu. onun crystali neredeyse quartzo-topazio gibi opaktı ve rengi quartzoya yakın bişey çıktı ben takınca. yine de hala çok yeşil bulamadım.
ne olursa olsun crystal dene derim seveceksin:)

cnm pek anlayamadım ama:))neyse şöyle anlatayım şimdi soloticalar 8.7 ancak bazı insanların bc değerleri 8.3-8.4 o zaman ne oluyor lens büyük geliyor ancak charm serisi opaklıgından ve kenarındaki haresinden dolayı göze tutunabiliyor ve göz çapları küçük olsada charm serisi ve cor serisi kullanabiliyor ama herkezin göz çapıda küçük değil bu demekk değilki herkez charm serisi yada cor serisi kullansın sadece solotica kullanmak isteyen küçük göz çapına sahip olan kişilere alternatif charm serisi olabiliyor:)

arkadaşlar albümüme charm mel fotolarımı yükledim şuanda herkese açık yaptım wetman galiba en son bana yollamıştın charm mel fotolarımı göreblirsin ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz

arkadaşlar albümüme charm mel fotolarımı yükledim şuanda herkese açık yaptım wetman galiba en son bana yollamıştın charm mel fotolarımı göreblirsin ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz
bparafin güle güle kullan,ben çok beğendim,hoş bir yeşil olmuş,naturel olmuşlar..umarım bende de naturel bir hal alır charm mel..

canım ben ısrarla ıcemint ile cristal arasında çok fark göremiyorum

ben de son seri icemint ile crystal arasında belirgin bir fark göremedim zaten Brezilya'dan solotica satışı yapan wrlens'te de icemint/crystal diye geçiyor bu lens yani sanıyorum önce Otica Belluci için icemint adı altında üretti Solotica bu lensi daha sonra da baktılar ki gerçekten tuttu renk kendileri yeni bir isim altında Crystal olarak piyasaya sürdüler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…