- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.561
arkadaşlar albümüme charm mel fotolarımı yükledim şuanda herkese açık yaptım wetman galiba en son bana yollamıştın charm mel fotolarımı göreblirsin ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz
bparafin güle güle kullan,ben çok beğendim,hoş bir yeşil olmuş,naturel olmuşlar..umarım bende de naturel bir hal alır charm mel..
bu akşam mgeliyor canım arkadaşımla az evvel görüştüm akşam 2 saate gelicek iş çıkışı:) dua edinde nc mel gibi cıyak bir yeşil durmasın:18:nilcim senin charm meller geliyormu bugün merak ediyorum rengini
bu akşam mgeliyor canım arkadaşımla az evvel görüştüm akşam 2 saate gelicek iş çıkışı:) dua edinde nc mel gibi cıyak bir yeşil durmasın:18:
bu arada az evvel ocreleri yeniden denedim solüsyon sonrası biraz daha açılmış evet,ama dediğim gibi arkadaşlar bu ocrede hala bariz yeşillik var ve tabii inanılmaz koyu bir yeşil duruyor tüm yüzde bakılınca..eski seri ocrelerden olduğuna net karar verdim açmadı,kopkoyu yeşil oldu..charm mel nasıl olacak bakalım ama her ihtimalde ocre kadar kopkoyu yeşil olmaz,yada eski nc melim gibi cıyak yeşil olmaz sanıyorum orta tonda bir yeşil olsa koyuya çalan sevinirim,sarılık zaten bende hiç olmaz,keşke olabilse az biraz ama tabanım çok koyu sarılıktan eser olmaz..parafinde sarılık var yine sanki,bende onda duruşunu beğendim,eski nc melimle kıyaslayınca hele çok hoş olmuş[/QUOT
charm meller gecen senekimellerin kadar açık olmaz nilcim emin olabilirsin daha koyu yeşil duracaktır:)
canım hayırlı olsun güle güle kullan fakat bana çok koyu geldi charm mel ki ben eski seri charm mel kullanmış biri olarak çok koyu buldum neredeyse bendeki cor verde ile aynı tonda yakışmış çok doğal durmuş ama ben koyu buldum açıkçası melmi ocremi düşünüyodum bu kadr koyulttularsa istemiyorum yaa
bu akşam mgeliyor canım arkadaşımla az evvel görüştüm akşam 2 saate gelicek iş çıkışı:) dua edinde nc mel gibi cıyak bir yeşil durmasın:18:
bu arada az evvel ocreleri yeniden denedim solüsyon sonrası biraz daha açılmış evet,ama dediğim gibi arkadaşlar bu ocrede hala bariz yeşillik var ve tabii inanılmaz koyu bir yeşil duruyor tüm yüzde bakılınca..eski seri ocrelerden olduğuna net karar verdim açmadı,kopkoyu yeşil oldu..charm mel nasıl olacak bakalım ama her ihtimalde ocre kadar kopkoyu yeşil olmaz,yada eski nc melim gibi cıyak yeşil olmaz sanıyorum orta tonda bir yeşil olsa koyuya çalan sevinirim,sarılık zaten bende hiç olmaz,keşke olabilse az biraz ama tabanım çok koyu sarılıktan eser olmaz..parafinde sarılık var yine sanki,bende onda duruşunu beğendim,eski nc melimle kıyaslayınca hele çok hoş olmuş
parafincim güle güle kullan çok doğal durmuş:)))
flaşlı mı bazı fotolar
parafincim ben göremedim çünkü arakdaş olarak kabul etmelisin :)
meller sende ciyak yeşil durursa nilcim bendeki mellerle takas ederiz:)))))))takas üstüne takas:))))
bu arada az evvel ocreleri yeniden denedim solüsyon sonrası biraz daha açılmış evet,ama dediğim gibi arkadaşlar bu ocrede hala bariz yeşillik var ve tabii inanılmaz koyu bir yeşil duruyor tüm yüzde bakılınca..eski seri ocrelerden olduğuna net karar verdim açmadı,kopkoyu yeşil oldu..charm mel nasıl olacak bakalım ama her ihtimalde ocre kadar kopkoyu yeşil olmaz,yada eski nc melim gibi cıyak yeşil olmaz sanıyorum orta tonda bir yeşil olsa koyuya çalan sevinirim,sarılık zaten bende hiç olmaz,keşke olabilse az biraz ama tabanım çok koyu sarılıktan eser olmaz..parafinde sarılık var yine sanki,bende onda duruşunu beğendim,eski nc melimle kıyaslayınca hele çok hoş olmuş
canım valla ben bilmiyorum eskiye göre koyumu açık mı daha yeni sayılırım bu işlerdeama ben koyu istiyordum öle de geldi çok şükür şansıma
kizlaaaar ben de ismarladim arzucuguumdan bugun nc mellerimi. cok heyecanla bekliyorum! :)
hayırlısı olsun canım bu arada sendın deılmı dr numarası ısteyen benden ?
evet sedoshcum bendim. bu arada benim adim da seda. :)
kizlaaaar ben de ismarladim arzucuguumdan bugun nc mellerimi. cok heyecanla bekliyorum! :)
adas cıktıkkk :))) sedacımm annem bulamadı numarayı bu hafta arkadası gelıyor ızmırden gelsınde ondan alacakmıs numarayı ben sana ozel msj olarak atarım burdan bu hafta numara olur mu ?
şimdiden hayırlı olsun cnm :) güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?