Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar albümüme charm mel fotolarımı yükledim şuanda herkese açık yaptım wetman galiba en son bana yollamıştın charm mel fotolarımı göreblirsin ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz

canım hayırlı olsun güle güle kullan fakat bana çok koyu geldi charm mel ki ben eski seri charm mel kullanmış biri olarak çok koyu buldum neredeyse bendeki cor verde ile aynı tonda yakışmış çok doğal durmuş ama ben koyu buldum açıkçası melmi ocremi düşünüyodum bu kadr koyulttularsa istemiyorum yaa

nilcim senin charm meller geliyormu bugün merak ediyorum rengini
bu akşam mgeliyor canım arkadaşımla az evvel görüştüm akşam 2 saate gelicek iş çıkışı:) dua edinde nc mel gibi cıyak bir yeşil durmasın:18:
bu arada az evvel ocreleri yeniden denedim solüsyon sonrası biraz daha açılmış evet,ama dediğim gibi arkadaşlar bu ocrede hala bariz yeşillik var ve tabii inanılmaz koyu bir yeşil duruyor tüm yüzde bakılınca..eski seri ocrelerden olduğuna net karar verdim açmadı,kopkoyu yeşil oldu..charm mel nasıl olacak bakalım ama her ihtimalde ocre kadar kopkoyu yeşil olmaz,yada eski nc melim gibi cıyak yeşil olmaz sanıyorum orta tonda bir yeşil olsa koyuya çalan sevinirim,sarılık zaten bende hiç olmaz,keşke olabilse az biraz ama tabanım çok koyu sarılıktan eser olmaz..parafinde sarılık var yine sanki,bende onda duruşunu beğendim,eski nc melimle kıyaslayınca hele çok hoş olmuş

canım valla ben bilmiyorum eskiye göre koyumu açık mı daha yeni sayılırım bu işlerde ama ben koyu istiyordum öle de geldi çok şükür şansıma

meller sende ciyak yeşil durursa nilcim bendeki mellerle takas ederiz:)))))))takas üstüne takas:))))

meller sende ciyak yeşil durursa nilcim bendeki mellerle takas ederiz:)))))))takas üstüne takas:))))
açık isteyene koyu boyama ,koyu isteyene açık boyama geliyor,yok bunun ortası
çok merak ediyorum ama sanırım yetiştiremem resimleri bugüne ,yarın çekerim ama bakarsınız

dediğin gibi canım açık isteyene koyu koyu isteyene açık geliyo hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…