- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.581
parafin göremedim albümünü,bende mellerin koyulaşmasına üzüldüm benim ki çok güzeldi
Yeni seri cor melin opaklığı nasıl Vetmancım geçen sene çok sarıydı bu sene nasıl ve tüm cristaller 3 lü seri kadar opak mı:97:
Bazıları çok opak bulmuş yeni seri COR MEL fotosu varmıdır VETMANCIM
arkadaşlar charm meller geldiama hava kararmaya yüz tutmuştu.sonuçç beğendim:)
ne koyu ne açık oldular gözümde ama eski nc melerin cırlak yeşili ile alakası yok
yarın gün ışığını sabırsızlıkla bekliyorum..resim çektim flaşlı ve flaşsız akşam saatinde tabii,eklerim bu akşamama yarın gün ışığı resimlerimi sizler kadar merak ediyorum:92:
arkadaşlar charm meller geldiama hava kararmaya yüz tutmuştu.sonuçç beğendim:)
ne koyu ne açık oldular gözümde ama eski nc melerin cırlak yeşili ile alakası yok
yarın gün ışığını sabırsızlıkla bekliyorum..resim çektim flaşlı ve flaşsız akşam saatinde tabii,eklerim bu akşamama yarın gün ışığı resimlerimi sizler kadar merak ediyorum:92:
aa charm mel mi aldın nilcim hayırlı olsun canım güle güle kullan
Nilll coook guzel gorunuyooo bayildim gule gule kullan.
sağolun kızlar:)ben bu resimlere çok aldanmıyorum açıkçası ,günışığında nasıl hal alıcaklar çok meraktayım ama kıyaslama yaparsam ve görünene göre bu meller koyu değil,eskisi kadar açıkta değil bana göre orta karar,şimdilik fikrim bu ..ama esas kritiği yarın yaparım
arzu hanımm benm -2.50 cor ice larım nerde kaldııı
crystalin charmı çıkmadı henüz:))begenmene coook sevindiiim. ben de charm mi alsaydim acaba yaaa??? umarim cirtlak olmazlar bendebu gece flasli bi foto koyup bizi mutlu etsen olmaz miii Nilciiim
Avatarım charme mel :)bu sene cor alıyım diyorum.Cor mel en doğalı meller arasında sanırım ,ancak bazı serileri hem çok opak hemde çok açık renk oluyor.Burada en sağlıklı bilgi VETMANDA, geçen sene tam benim istediğim mel i gönderdi bana sağolsun.
Bu seneki charme mel nildeki duruşunu baz alırsak koyu değil ancak ,taban koyu bu nedenle net bir yeşil olmuş.
Yarın anlaşılır sanırım
Cor mel durumuna göre bende mele karar vericem.
Bir diğer merakım
Cristalin opaklığı konusunda ;:97:Vetmandan yanıt bekliyorum.
sağolun kızlar:)ben bu resimlere çok aldanmıyorum açıkçası ,günışığında nasıl hal alıcaklar çok meraktayım ama kıyaslama yaparsam ve görünene göre bu meller koyu değil,eskisi kadar açıkta değil bana göre orta karar,şimdilik fikrim bu ..ama esas kritiği yarın yaparım
Güle güle kullan Nil....Gerçekten de koyu değil bu meller ama bugün bi arkadaş daha eklemişti(parafin89) mel fotoları onunkiler daha koyu geldi sanki
2016 heralde bu?
bilmiyorum şişeler yok yine:)
1.5 ay önce aldı bunları o vetmandan,yenidir belki bilemiyorum ...
yarın anlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?