Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

parafin göremedim albümünü,bende mellerin koyulaşmasına üzüldüm benim ki çok güzeldi
Yeni seri cor melin opaklığı nasıl Vetmancım geçen sene çok sarıydı bu sene nasıl ve tüm cristaller 3 lü seri kadar opak mı:97:
Bazıları çok opak bulmuş yeni seri COR MEL fotosu varmıdır VETMANCIM

berry senin avatarındaki hidrocharm mı natural colors mu?

benim hidrocorlarım bu senenin yakın zamana fotoğrafını çekerim. taktığım zaman zeytinyağı yeşili gibi duruyorlar ama kutusunda sarılar resmen, ben beğeniyorum hatta az daha koyu olmasını tercih edebilirdim

arkadaşlar charm meller geldi ama hava kararmaya yüz tutmuştu.sonuçç beğendim:)
ne koyu ne açık oldular gözümde ama eski nc melerin cırlak yeşili ile alakası yok
yarın gün ışığını sabırsızlıkla bekliyorum..resim çektim flaşlı ve flaşsız akşam saatinde tabii,eklerim bu akşamama yarın gün ışığı resimlerimi sizler kadar merak ediyorum:92:

Son düzenleme:

msn gelebilrmsnnn D

begenmene coook sevindiiim. ben de charm mi alsaydim acaba yaaa??? umarim cirtlak olmazlar bende bu gece flasli bi foto koyup bizi mutlu etsen olmaz miii Nilciiim

flaşsız akşam

flaşlı

aysbek msn nin yok canım bende ?
işte charm meller ama yarın günışığı resimlerinde belli olacak herşey,hadi hayırlısı
ama şuanki akşam ışığındaki hali istediğim gibi,abartısız ve doğal

aa charm mel mi aldın nilcim hayırlı olsun canım güle güle kullan

Son düzenleme:
aa charm mel mi aldın nilcim hayırlı olsun canım güle güle kullan

Nilll coook guzel gorunuyooo bayildim gule gule kullan.

sağolun kızlar:)ben bu resimlere çok aldanmıyorum açıkçası ,günışığında nasıl hal alıcaklar çok meraktayım ama kıyaslama yaparsam ve görünene göre bu meller koyu değil,eskisi kadar açıkta değil bana göre orta karar,şimdilik fikrim bu ..ama esas kritiği yarın yaparım

Nilcim şahane duruyorlar güle güle kullan tatlım , yarın günışığı fotoğraflarını bekliyoruz senden :))

Avatarım charme mel :)bu sene cor alıyım diyorum.Cor mel en doğalı meller arasında sanırım ,ancak bazı serileri hem çok opak hemde çok açık renk oluyor.Burada en sağlıklı bilgi VETMANDA, geçen sene tam benim istediğim mel i gönderdi bana sağolsun.
Bu seneki charme mel nildeki duruşunu baz alırsak koyu değil ancak ,taban koyu bu nedenle net bir yeşil olmuş.
Yarın anlaşılır sanırım
Cor mel durumuna göre bende mele karar vericem.
Bir diğer merakım
Cristalin opaklığı konusunda ;:97:Vetmandan yanıt bekliyorum.

Yeni seri cor melin opaklığı nasıl Vetmancım geçen sene çok sarıydı bu sene nasıl ve tüm cristaller 3 lü seri kadar opak mı:97:

hayır berycim crystaller üçlü opak seri gibi değil crystaller bildiğin meller gibi ıcelar gibi yarı opak tatlım:)
Bazıları çok opak bulmuş yeni seri COR MEL fotosu varmıdır VETMANCIM[/QUOTE]

yok hayır ancak son çıkan 2016 meller daha geleli 2-3 gün oldu bekleyenlerine gönderdim son seri gönderdiğim meller luthiende resimlerini eklerse hep beraber görücez berycim:)

arzu hanımm benm -2.50 cor ice larım nerde kaldııı

:=)) geliyor geliyor ıcebekcim:)
begenmene coook sevindiiim. ben de charm mi alsaydim acaba yaaa??? umarim cirtlak olmazlar bende bu gece flasli bi foto koyup bizi mutlu etsen olmaz miii Nilciiim
crystalin charmı çıkmadı henüz:))

crystal çok opak değil berycim gri yeşil tonda ıce ile mel renginin birleşimi:)mellerin gibi düşün yapısını cyrtsllerin berycim:)

Son düzenleme:

Güle güle kullan Nil....Gerçekten de koyu değil bu meller ama bugün bi arkadaş daha eklemişti(parafin89) mel fotoları onunkiler daha koyu geldi sanki
2016 heralde bu?

Güle güle kullan Nil....Gerçekten de koyu değil bu meller ama bugün bi arkadaş daha eklemişti(parafin89) mel fotoları onunkiler daha koyu geldi sanki
2016 heralde bu?

bilmiyorum şişeler yok yine:)
1.5 ay önce aldı bunları o vetmandan,yenidir belki bilemiyorum ...
yarın anlarız

bilmiyorum şişeler yok yine:)
1.5 ay önce aldı bunları o vetmandan,yenidir belki bilemiyorum ...
yarın anlarız

nil canım çok güzel olmuş güle güle kullan evet kızlar bencede bende ki daha koyu ve haresi daha belirsiz nilinki daha açık ve haresi daha belirgin geldi bana bu arada ben geçen hafta aldım sk tarihi 2015

parafin beni eklermisin benim 8 tane albümüm var bakarsanz benim mellerde 2015 ama çok açık aynıından bulunca kesin aıcam Vetmancım sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…