- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.601
flaşsız akşam
flaşlı
aysbek msn nin yok canım bende ?
işte charm meller ama yarın günışığı resimlerinde belli olacak herşey,hadi hayırlısı
ama şuanki akşam ışığındaki hali istediğim gibi,abartısız ve doğal
nilcim güle güle kullan cnm mellerini:)
parafinin lensleri ile nilinkiler aynı aslında aynı seriler ancak parafinin melleri çok yeni oldugu için henüz koyu bir kaç gün içerisinde onunkilerde açılacaktır bir iki ton ama o açık sevmiyor zaten koyu istiyormuş tam bana göre diyor.
Parafincim yanlız iyiki charm mel almışsın diğerleri sana büyük gelicekmişş charm meller ancak olmuş :)
Bery cim cor mellerin en son halini ben luthiende bekliyorum bakalım yorumu ne olacak bende dört gözle luthienin kargosunu almasını bekliyorum ancak Ankara ptt kargo çok yavaş malesef çok geç dagıtıyor
vetmancim ben de çok merak ediyorum 2016 melleri bakalım açık mı?[/QUOTE
Bence açık fgnce cim :) yorumları tek tek alıcaz arkadaşlardan seninde crrystallerin hayırlı olsun icemint düşünüyordun snm crystalemi karar verdin cnm?
hayırlı olsun canım güle güle kullan tonu çok hoş duruyo gün ışığında dahada güzeldir eminimbu arada bişey dikkatimi çekti charm grafite sende nc gibi durmuştu mel ise charmlığını belli etmiş çok ilginç aynı seri oysaki
arkadaşlar bana hem normal nc serisi lens kullanan hem de cristal kullanan bir arkadaş yardımcı olabilir mi ?
buradaki gördüğüm son videodan sonra cristal benim de aklıma girdi biraz..oysaki açık renk lenslere pupil görünüşü yüzünden önyargılı bakan birisiyim...ama gördüğüm videoda bal rengi ile soğuk yeşil arası harika bir ton vardı...kızın gözleri de bal-kahveymiş..
bende de öyle bal rengiyle soğuk yeşil arası duracaksa almayı düşünebilirim...
sorum şu : ben normal nc lenslerle rahat edemedim..batma ve kayma sorunu yaşıyorum..oysaki tasarımını sevmiştim haresini biraz ince de bulsam...
cristal de nc serisinden ancak yabancı bir forumda bir kişi bana cristallerle normal nclerdeki kayma sorununu yaşamazsın dediler ve cristallerin yapısı biraz farklı olduğu için olabilir diye düşündüm...
nc de kayma ve batma sorunu yaşayan ben...cristallerde de aynı sorunu yaşar mıyım ?
balkonda ve pencere kenarında flaşsız çekimler...(balkonuma güneş vurmuyordu)
güneşe doğru bakarken bu resim
bayıldım ya nası güzeliki soruma cevap istiyorum nilcim bir bu hangi seri iki rimelinin markası ne çok tatlı olmuş bayağı bi açık işte tam benim istediğim ton olmuş sende sakın değiştirme bunu artık harika
canım bu mel son seri mellerden imiş ,vetmanda yazmış zaten:)
rimelimin markası maybelline fuşya ambalajlı olanı..
inşallah bakalım ,kısmett
tşk ederim ..
şöyle diyebilirim bildiğiniz üzere çok koyu tabanım ,benim ilk edindiğim nc meller den farklı geldi bana olumlu yönde onlara ısınamamıştım çok,belki bu melimin charm olmasından kaynaklı bilemiyorum..ama meller koyu değil ,benim gözümü günışığında bu şekil gösterdi,koyu olması mümkün değil bu serinin..eski melim gibi acayip bir yeşil olmadı ,tüm yüzde görünümü zeytin yağı yeşili ile aynı ama güneşte sarı ve yeşil harmanlanıyor ona dikkat ettim,gölgede sarı yok,yağ yeşili görüntüsü..
eskiyince rimel katılışıyor ve dediğin gibi oluyor sürünce ama bu yeni aldığım aynısından ve tel tel birde kirpiklerim uzadı azcık ,sürüş şeklide önemli kirpiklerimi sabit tutup,rimeli kirpiklerime odaklayıp ,kapatıp baskı uygulayarak sürüyorum,belki fark yaratır :26:ay inanmıyorum o rimel bende de var ama kullanmıyorum kirpiklerimi sanki 4-5 tane varmışda 10 kat rimel sürmüşüm gibi yaptı sende tel tel durmuş ne güzel ne alacağımı şaşırdım vallapeki melde en açık cormu şu an ?
nilcim güle güle kullan cnm mellerini:)
parafinin lensleri ile nilinkiler aynı aslında aynı seriler ancak parafinin melleri çok yeni oldugu için henüz koyu bir kaç gün içerisinde onunkilerde açılacaktır bir iki ton ama o açık sevmiyor zaten koyu istiyormuş tam bana göre diyor.
Parafincim yanlız iyiki charm mel almışsın diğerleri sana büyük gelicekmişş charm meller ancak olmuş :)
Bery cim cor mellerin en son halini ben luthiende bekliyorum bakalım yorumu ne olacak bende dört gözle luthienin kargosunu almasını bekliyorum ancak Ankara ptt kargo çok yavaş malesef çok geç dagıtıyor
parafin beni eklermisin benim 8 tane albümüm var bakarsanz benim mellerde 2015 ama çok açık aynıından bulunca kesin aıcam Vetmancım sağolsun
arkadaslar tum ncler mi batma ve kayma yapiyor??? Benim nc mellerim gelmis, birazdan almaya gidicem. nasil mutluydum, e batip kayma yapiyorsa ben bosuna acmiyim hic siseleri??
wetman evet ya bana büyük oldu lensim o boşluğu yukarı kaydırmaya çalışıyorum ama tabi yerçekimi çok mu belli oluyor yaa yoksa sen artık bu konuda uzamnsın diyemi farkettin acaba
göz çapınız kac acaba???
aysbek bilmiyorum ki göz çapımın kaç olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?