- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.621
bende klasik nc var...nc ocre var ve ben batma kayma sorunları yaşıyorum...3 lü opağı ve cristali bilemem tabi...zaten o yüzden cristal de kayar mı diye şüphe içindeyim..
balkonda ve pencere kenarında flaşsız çekimler...(balkonuma güneş vurmuyordu)
güneşe doğru bakarken bu resim
lenste sorun olabilir mi? normal degil batip kaymasi cunku. aldigin yerle bunu gorustun mu?
ben charm grafite derim canım ..resimlerimi incele,cor ve charm garfite arasındaki fark die de bir konu açmıştım ona da bak.. bende cor daha açık mavi olsun diye aldım ama bariz ton farkı yok cor bulanık charm ise daha net yansıyor..karar senin..sonuçta ikiside açık mavi değil, koyu tonlu grafiteler ve belkide bu yüzden doğallar..Nilcim 2 farklı seri charme takmış biri olarak diyorumki rengi koyu değil benimkler kadar açık değil ,ancak gayet güzel bir seri denk gelmiş canım.
Sence cor mu charme grafte mi koyu mavimtrak bir renk için bana gider:26:
lensi iyice inceledim..lenste bir sorun yok...zaten bazı kişilerde nclerin böyle sorunlar yarattığını biliyordum ancak daha önce hiçbir lenste böyle bariz sorunlar yaşamadığım için bana birşey olmaz diye düşündüm..diğerlerinin gözlerinde problem vardır dedim ama maalesef ben de nasibimi aldım...
ben charm grafite derim canım ..resimlerimi incele,cor ve charm garfite arasındaki fark die de bir konu açmıştım ona da bak.. bende cor daha açık mavi olsun diye aldım ama bariz ton farkı yok cor bulanık charm ise daha net yansıyor..karar senin..sonuçta ikiside açık mavi değil, koyu tonlu grafiteler ve belkide bu yüzden doğallar..
mele gelince,kızmayın ama sevemiyorum meli
yani tamam kötü asla değil,ummuduğun üzerinde ama ben yeşil deyince cristal den ötesi yok bana göre..görenler bayıldı,arkadaşım geldi,komşum vs gözümde idi ve çok beğendiler, ama ben malesef..bu tarz yeşil tonlarını sevemedim gitti cristalin yeşili bende aquamsı olduğu için belkide çok seviyorum..ille de cristal cristal yani
güneşçim daha evvel belitmiştim forumda yine yazayım,nc mel de cristal de bende çok çok az ,belli belirsiz kayma yapıyor ,ama belli olmuyor sadece ben hissediyorum bugüne kadar kayıyor diyen olmadı karşı taraftan cor ve charm tam oyuruyor kayma vs yok ..çok ufak nc mel ve cristal de oluyor ama dediğim gibi belli bile olmuyor...
tşk ederim bu arada:)
nil canım bencede lensin çok güzel ve canlı durmuş sonunda istediğin gibi oldu galiba
nilcim sen az önceki cevabında cor tarafını takıyorum demişsin cristalin..kafam karıştı..çift taraflı takılan icemint değilmiydi canım ?
bir de evet bazı cristal resimlerine bakıyorum hiç hare yok veya yok denicek kadar ince..bazılarında ise baya belirgin...ben açık renk lenslerde hare isteyen biriyim..bende haresiz duracaksa hiç almayım cristali :44:
balkonda ve pencere kenarında flaşsız çekimler...(balkonuma güneş vurmuyordu)
güneşe doğru bakarken bu resim
tekrar msj.............................nilcim mellerine bayıldım cnm güle güle kullan her ne kadar sen sevmesen de bence kullanılabilir bi güzellik olmuş :) keşke mel alsaymışım dedirtti bana lenslerin o derece :) neyse belki zamanla alışırsın ne diyim :I
tşk ederim mavimacım:)nilcim mellerine bayıldım cnm güle güle kullan her ne kadar sen sevmesen de bence kullanılabilir bi güzellik olmuş :) keşke mel alsaymışım dedirtti bana lenslerin o derece :) neyse belki zamanla alışırsın ne diyim :I
nilcim mellerine bayıldım cnm güle güle kullan her ne kadar sen sevmesen de bence kullanılabilir bi güzellik olmuş :) keşke mel alsaymışım dedirtti bana lenslerin o derece :) neyse belki zamanla alışırsın ne diyim :I
tşk ederim mavimacım:)
eşim tembihliyor beni ,sakın bunları satma yada değiştirme diyor,her profilden özenle bakıp inceledi,sırıtarak
çünkü biliyor bunları sevmeyeceğimi eşim mavi gözlü ve yeşil göz sever
bende tam aksiyim,bunun farkında...diğer mellerime alışmaya çok çalışmış ve direnmiştim bilemiyorum:26:zamanla göreceğiz...
kızlar ocre'lerim.size alırken fikir olsun diye eklyrm.bayıldım bu lenslere.çok doğal.tam istediğim gibi
Eki Görüntüle 173081
Eki Görüntüle 173079
Eki Görüntüle 173080
Eki Görüntüle 173083
kızlar ocre'lerim.size alırken fikir olsun diye eklyrm.bayıldım bu lenslere.çok doğal.tam istediğim gibi
Eki Görüntüle 173081
Eki Görüntüle 173079
Eki Görüntüle 173080
Eki Görüntüle 173083
Nilcim öncelikle gayet hoş durmuş,meller güle güle kullan...nihayetinde yakalamışlar ne açık ne de koyu rengi:))
ama benim 07/2015 seri mellerimle uzaktan yakından alakası yok....yarın çekip ben de koyucam...benim charme mellerim kesinlikle gün ışığında bal rengi ..gözlerimde orta kahve...
bu meller acaba 2016 olabilir mi?
nilcim güle güle kullan cnm mellerini:)
parafinin lensleri ile nilinkiler aynı aslında aynı seriler ancak parafinin melleri çok yeni oldugu için henüz koyu bir kaç gün içerisinde onunkilerde açılacaktır bir iki ton ama o açık sevmiyor zaten koyu istiyormuş tam bana göre diyor.
Parafincim yanlız iyiki charm mel almışsın diğerleri sana büyük gelicekmişş charm meller ancak olmuş :)
Bery cim cor mellerin en son halini ben luthiende bekliyorum bakalım yorumu ne olacak bende dört gözle luthienin kargosunu almasını bekliyorum ancak Ankara ptt kargo çok yavaş malesef çok geç dagıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?