Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

lenste sorun olabilir mi? normal degil batip kaymasi cunku. aldigin yerle bunu gorustun mu?

lensi iyice inceledim..lenste bir sorun yok...zaten bazı kişilerde nclerin böyle sorunlar yarattığını biliyordum ancak daha önce hiçbir lenste böyle bariz sorunlar yaşamadığım için bana birşey olmaz diye düşündüm..diğerlerinin gözlerinde problem vardır dedim ama maalesef ben de nasibimi aldım...

ben charm grafite derim canım ..resimlerimi incele,cor ve charm garfite arasındaki fark die de bir konu açmıştım ona da bak.. bende cor daha açık mavi olsun diye aldım ama bariz ton farkı yok cor bulanık charm ise daha net yansıyor..karar senin..sonuçta ikiside açık mavi değil, koyu tonlu grafiteler ve belkide bu yüzden doğallar..

mele gelince,kızmayın ama sevemiyorum meli
yani tamam kötü asla değil,ummuduğun üzerinde ama ben yeşil deyince cristal den ötesi yok bana göre..görenler bayıldı,arkadaşım geldi,komşum vs gözümde idi ve çok beğendiler, ama ben malesef.. bu tarz yeşil tonlarını sevemedim gitti cristalin yeşili bende aquamsı olduğu için belkide çok seviyorum..ille de cristal cristal yani

güneşçim daha evvel belitmiştim forumda yine yazayım,nc mel de cristal de bende çok çok az ,belli belirsiz kayma yapıyor ,ama belli olmuyor sadece ben hissediyorum bugüne kadar kayıyor diyen olmadı karşı taraftan cor ve charm tam oyuruyor kayma vs yok ..çok ufak nc mel ve cristal de oluyor ama dediğim gibi belli bile olmuyor...

tşk ederim bu arada:)

nilcim sen az önceki cevabında cor tarafını takıyorum demişsin cristalin..kafam karıştı..çift taraflı takılan icemint değilmiydi canım ?
bir de evet bazı cristal resimlerine bakıyorum hiç hare yok veya yok denicek kadar ince..bazılarında ise baya belirgin...ben açık renk lenslerde hare isteyen biriyim..bende haresiz duracaksa hiç almayım cristali :44:

nilcim sadece kayma olsa yine iyi..tekinde batma da yaşıyorum malesef..bir de açık renk lenslerde beyaz boyalılarda falan tabi ki kayma estetik açıdan bir sorun olmayabilir ama ocreler nispeten koyu oldukları için kaydıkları zaman belli oluyorlar canım...bir de irislerimin kenarının üstü baya açılıyor lens kayınca....evet kaymanın konfor açısından sorununu yaşamıyorum kaydığını hissetmiyorum ancak insanlar bana lensin kayıyor diyorlar..bu da istemediğim bir durum... ancak estetik açıdan ve de batma sorunu var..

Son düzenleme:
nil canım bencede lensin çok güzel ve canlı durmuş sonunda istediğin gibi oldu galiba

canım lensi duruşunu sevdim ama mel yeşilini sevemiyor ve kendime yakıştıramıyorum ,mavi tona takıntım var sanırım ve sorun bundan kaynaklı..cristal benim için istisna ve cristal ile mel 'in tonu apayrı evet ikiside yeşil ama çook farklı 2 yeşi tonu,en azından benim gözümde..başkasının gözü olsa idi o lensler bayılırdım bende biliyorum ama dediğim gibi mavi severim,ve yeşile özellikle mele alışamıyorum

canım cristal i ben 2 taraflı kullanıyorum hemde sorunsuz! betma vs yok ..cor tarafı düz olan tarafı cristalin nc tarafı tersi aslında...(ki bunu sonradan vetmandan öğrendim ):) ıcemınt dediğin gibi bu özeliğe sahip bilinen söylenen o ama ben ve birçok cristal sahibi bunu 2 taraflı olarak kullanıyor yada kullanılabilir... cor tafaı yani düzü daha opak ve canlı nc tarafı nc den farksız özzellik olarak ve daha az opak..ben cor tafını kullanıyorum daha açık ve daha hoş gördüğüm için ve yine o belli belirsiz kaymayı yaşıyorum ama sorun teşkil etmiyor çünkü çok çok az bir kayma ... cor tarafının hareleri görünmüyor bende,tüm yüz bakınca..albümde cristalin ters ve düz tarafı diye resimlerim var bakabilirsin ...

Son düzenleme:
nilcim mellerine bayıldım cnm güle güle kullan her ne kadar sen sevmesen de bence kullanılabilir bi güzellik olmuş :) keşke mel alsaymışım dedirtti bana lenslerin o derece :) neyse belki zamanla alışırsın ne diyim :I

tekrar msj.............................

Son düzenleme:
tşk ederim mavimacım:)
eşim tembihliyor beni ,sakın bunları satma yada değiştirme diyor,her profilden özenle bakıp inceledi,sırıtarak
çünkü biliyor bunları sevmeyeceğimi eşim mavi gözlü ve yeşil göz sever
bende tam aksiyim,bunun farkında...diğer mellerime alışmaya çok çalışmış ve direnmiştim bilemiyorum:26:zamanla göreceğiz...

sizin göz capınız neydi acaba ve charm serisi kullanyrsnz galiba 8.7 den kckse kayfa v.s yapıyormu?

Nilcim öncelikle gayet hoş durmuş,meller güle güle kullan...nihayetinde yakalamışlar ne açık ne de koyu rengi:))
ama benim 07/2015 seri mellerimle uzaktan yakından alakası yok....yarın çekip ben de koyucam...benim charme mellerim kesinlikle gün ışığında bal rengi ..gözlerimde orta kahve...
bu meller acaba 2016 olabilir mi?

canım olabilir vetman yazmış yeni meldenmiş bu benimkiler zaten ...
koyu değil kesinlikle benim gözümü açtı
bende senden duyunca bir umut belki bal -honey olur dedim ama nerdeeee
yarın resimlerini mutlaka bekliyorum ...merak ettim

ahh bu ankara kargosu yaktı beni bugün cinnet geçircektim valla hatta şu anda bu ay getirirlermi acaba diye düşünmeye başladım delircem ya ztn sabırsızlandım iice bugün rüyama girdi cor meller gözüme büyük geliodu bütün beyaz yerini kaplıodu fln inşallah yarın gelirler artık hepimiz meraktan kurtuluruz bu sayede

kızlar ocre'lerim.size alırken fikir olsun diye eklyrm.bayıldım bu lenslere.çok doğal.tam istediğim gibi

joanna bayıldım ocrelerine gerçekten çok doğal duruolar acaba cor serisi nasıl bi görüntü oluşturur ocrede onu merak ediyorum.ben ilk başta ocre alcaktım ama sonra mel almaya karar verdim.ah şu mellerim bi gelse de başka serileri de alsam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…