- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.641
tşk ederim mavimacım:)
eşim tembihliyor beni ,sakın bunları satma yada değiştirme diyor,her profilden özenle bakıp inceledi,sırıtarak
çünkü biliyor bunları sevmeyeceğimi eşim mavi gözlü ve yeşil göz sever
bende tam aksiyim,bunun farkında...diğer mellerime alışmaya çok çalışmış ve direnmiştim bilemiyorum:26:zamanla göreceğiz...
bence eşinin sesine kulak ver cnm çünkü gerçekten çk hoş olmuşlar :) gerçi sende diğer lensler de çok süper duruyor tabi bu ayrıntıyı da unutmamak lazım :) velhasılı melleri ben sende duruşunu beğendim charm olmasına rağmen
kızlar ocre'lerim.size alırken fikir olsun diye eklyrm.bayıldım bu lenslere.çok doğal.tam istediğim gibi
Eki Görüntüle 173081
Eki Görüntüle 173079
Eki Görüntüle 173080
Eki Görüntüle 173083
mavima goz capnz nedir acaba az once sordm gormednz herhalde ??
ahh bu ankara kargosu yaktı beni bugün cinnet geçircektim vallahatta şu anda bu ay getirirlermi acaba diye düşünmeye başladım delircem ya ztn sabırsızlandım iice bugün rüyama girdi cor meller gözüme büyük geliodu bütün beyaz yerini kaplıodu fln inşallah yarın gelirler artık hepimiz meraktan kurtuluruz bu sayede
joanna bayıldım ocrelerine gerçekten çok doğal duruolaracaba cor serisi nasıl bi görüntü oluşturur ocrede onu merak ediyorum.ben ilk başta ocre alcaktım ama sonra mel almaya karar verdim.ah şu mellerim bi gelse de başka serileri de alsam yaa
cnm görmedim kusura bakma,, göz çapımı bilmiyorum ama nc serisi ben de az da olsa taşma yaptı.. şöyle söyliim amazon colorslar bana tam oluyordu onların çapı da 8.6 imiş.. bu şekilde hesaplamak ne kadar doğrudur bilmiyorum ama belki fikir verir diye söyliim dedim :)
tşkk. malesef dogru olmuyor :d benm capım 8.4 ve cor mel sorunz bir şeklde kullanıyorum
solotica 8.7 blyorsunzu charm serisi bende kayarmı acaba
ben cor mel kullanıyorum goz tabanım koyu oldugundan cok yeşl durdu ve dış tepkiler kotydu bidegöz çapı küçük olanlara charm serisini öneriyorlar zaten o nedenle bir sorun olcağını düşünmüyorum bir de cor serisini de sorunsuz kullanabiliyormuşsun madem o halde hiç problem olmazcor serisinden memnun değil miisn? neden charm?
ben charm grafite derim canım ..resimlerimi incele,cor ve charm garfite arasındaki fark die de bir konu açmıştım ona da bak.. bende cor daha açık mavi olsun diye aldım ama bariz ton farkı yok cor bulanık charm ise daha net yansıyor..karar senin..sonuçta ikiside açık mavi değil, koyu tonlu grafiteler ve belkide bu yüzden doğallar..
mele gelince,kızmayın ama sevemiyorum meli
yani tamam kötü asla değil,ummuduğun üzerinde ama ben yeşil deyince cristal den ötesi yok bana göre..görenler bayıldı,arkadaşım geldi,komşum vs gözümde idi ve çok beğendiler, ama ben malesef..bu tarz yeşil tonlarını sevemedim gitti cristalin yeşili bende aquamsı olduğu için belkide çok seviyorum..ille de cristal cristal yani
ben cor mel kullanıyorum goz tabanım koyu oldugundan cok yeşl durdu ve dış tepkiler kotydu bide
haresiz oldugu icn yadrganmış olabilr die dşnyrum.charm serisinde renk gecişi daha basarılı geldi bana
daha soft bir geçiş var ve haresi daha bir dogallılk katyor sanki.Birde nil arkadaşta görnce daha bi gzl oldu
haklısın yaa nilde görünce hemen charm alasınm geldi benim de,, joanna nında charm ocreleri güzel.. benim de sanırım bir diğer lensim charm ocre olcak :) şimdiden hepimizie hayırlı olsun :)
göz çapı küçük olanlara charm serisini öneriyorlar zaten o nedenle bir sorun olcağını düşünmüyorum bir de cor serisini de sorunsuz kullanabiliyormuşsun madem o halde hiç problem olmazcor serisinden memnun değil miisn? neden charm?
tşk ederim canım..normalde bende charm nc gibi duruyor,ama bunda çemberi biraz daha charm gibi oldu bendede..ama harelr hiiçç göz batmıyor silikleşmiş sanki ,ve sarı boyamalar biraz daha yoğun gibi geldi bu yeni melde bana...Cristalin mükemmel ona laf yok nilcim,ama bu meller de hem güzel renk oluşturmuş,ki kullandıkça daha rengi oturcak,ama benim dikkatimi çeken charme mel olmasına rağmen nc mel gibi şeffaflığının olması,gerçek göz gibi,şeffaflık önemli olduğu için nc almıştım,şimdi charme larda da o şefafflığı oluşturmuşlar,hem opak olup gözü açmış baya güzel renklendirmiş,hem şeffaflığı var,çok güzel olmuş bence
sizn gözlernz koyumuydu ve hangi lensten almıstınz?
cnm bnm göz çapım büyük:8.7 ve charm serisi bana tam oldu
yok göz çapın 8.7ise büyük değil tamyani solotica lenslri için tam :) çünkü soloticanın çapı da 8.7.. çapı küçük olanlara charm öneriyorlar şu bakımdan o taşma yapan yerlere haresi geldiği için taşma belli olmuyormuş..
evet oldukça koyu :) ben de şu meşhuuurr renk icemintteln aldım :) aslında lense diyecek lafım yok ama ocreler tam bana göreymiş onu anladım :)
ama ocre acmaz bence gozunuzu nil in acmamıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?