Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bence eşinin sesine kulak ver cnm çünkü gerçekten çk hoş olmuşlar :) gerçi sende diğer lensler de çok süper duruyor tabi bu ayrıntıyı da unutmamak lazım :) velhasılı melleri ben sende duruşunu beğendim charm olmasına rağmen

mavima goz capnz nedir acaba az once sordm gormednz herhalde ??

mavima goz capnz nedir acaba az once sordm gormednz herhalde ??

cnm görmedim kusura bakma,, göz çapımı bilmiyorum ama nc serisi ben de az da olsa taşma yaptı.. şöyle söyliim amazon colorslar bana tam oluyordu onların çapı da 8.6 imiş.. bu şekilde hesaplamak ne kadar doğrudur bilmiyorum ama belki fikir verir diye söyliim dedim :)

cnm cor ocre'ler gözde silik duruyor bence.yani bu bnm fikrim.almadan önce çok araştrdm.bence ocre'lerin hareli olanları daha hoş duruyor.cor mel'ler silik görünüyr.gözünde hastalık varmş gibi.tabi herkesin kendi zevki cnm...sen nsl beğenirsen onu tercih et

tşkk. malesef dogru olmuyor :d benm capım 8.4 ve cor mel sorunz bir şeklde kullanıyorum
solotica 8.7 blyorsunzu charm serisi bende kayarmı acaba

tşkk. malesef dogru olmuyor :d benm capım 8.4 ve cor mel sorunz bir şeklde kullanıyorum
solotica 8.7 blyorsunzu charm serisi bende kayarmı acaba

göz çapı küçük olanlara charm serisini öneriyorlar zaten o nedenle bir sorun olcağını düşünmüyorum bir de cor serisini de sorunsuz kullanabiliyormuşsun madem o halde hiç problem olmaz cor serisinden memnun değil miisn? neden charm?

ben cor mel kullanıyorum goz tabanım koyu oldugundan cok yeşl durdu ve dış tepkiler kotydu bide
haresiz oldugu icn yadrganmış olabilr die dşnyrum.charm serisinde renk gecişi daha basarılı geldi bana
daha soft bir geçiş var ve haresi daha bir dogallılk katyor sanki.Birde nil arkadaşta görnce daha bi gzl oldu

Cristalin mükemmel ona laf yok nilcim,ama bu meller de hem güzel renk oluşturmuş,ki kullandıkça daha rengi oturcak,ama benim dikkatimi çeken charme mel olmasına rağmen nc mel gibi şeffaflığının olması,gerçek göz gibi,şeffaflık önemli olduğu için nc almıştım,şimdi charme larda da o şefafflığı oluşturmuşlar,hem opak olup gözü açmış baya güzel renklendirmiş,hem şeffaflığı var,çok güzel olmuş bence

haklısın yaa nilde görünce hemen charm alasınm geldi benim de,, joanna nında charm ocreleri güzel.. benim de sanırım bir diğer lensim charm ocre olcak :) şimdiden hepimizie hayırlı olsun :)

haklısın yaa nilde görünce hemen charm alasınm geldi benim de,, joanna nında charm ocreleri güzel.. benim de sanırım bir diğer lensim charm ocre olcak :) şimdiden hepimizie hayırlı olsun :)

sizn gözlernz koyumuydu ve hangi lensten almıstınz?

cnm bnm göz çapım büyük:8.7 ve charm serisi bana tam oldu

tşk ederim canım..normalde bende charm nc gibi duruyor,ama bunda çemberi biraz daha charm gibi oldu bendede..ama harelr hiiçç göz batmıyor silikleşmiş sanki ,ve sarı boyamalar biraz daha yoğun gibi geldi bu yeni melde bana...

aysbek tşk ederim yorumuna :)

Son düzenleme:
cnm bnm göz çapım büyük:8.7 ve charm serisi bana tam oldu

yok göz çapın 8.7ise büyük değil tam yani solotica lenslri için tam :) çünkü soloticanın çapı da 8.7.. çapı küçük olanlara charm öneriyorlar şu bakımdan o taşma yapan yerlere haresi geldiği için taşma belli olmuyormuş..

hımmm anladım tatlım

Joanna göz rengin sanıyorum bal rengi çünkü benim gözümde çok koyu olmamsına rağmen charme ocre aşağıdaki gibi oldu.
1.resim eski seri charme mel

2.şimdiki melim 2015

3.charme ocre

4.size göre sol mel sağ ocre

bende ocre melin koyusu oldu hiç güzel durmadı

ama ocre acmaz bence gozunuzu nil in acmamıstı

aslında biraz da şans işi bu bence,, kimisinin tam aradığı lens kimisinin hayal kırıklığı olabiliyor.. ocre kiminde güzel kiminde berbat duruyor.. nilin ocreleri de bence gayet güzeldi,, evet çok açmasa da iyiydi hatırladığım kadarıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…