Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Johanna göz çapını biliyor musun acaba,charme tam oturmuş,ocre de çok güzel olmuş gözünde

mellere bayıldıımmmmm
ocre de koyu durmuş ama kötü durmamış ayrıca :)

berry31 ben eski charm melleri daha çok beğendim ben koyu seviyorum diye galiba ve ben ocreleri de sevdim bu arada lensler bence senin gözüne baya iyi gitmiş çok doğal durmuş

mavima cım burcunun charme ocresini denedim göz rengimiz yakın onda sarılıklar yok net bi amber oldu ben denedim elden ayırt edemedk bile.benim aklım grafitte cor mu charmmı karar veremedim

mavima cım burcunun charme ocresini denedim göz rengimiz yakın onda sarılıklar yok net bi amber oldu ben denedim elden ayırt edemedk bile.benim aklım grafitte cor mu charmmı karar veremedim

ilginç yaa,, bilmiyorum ama tabi ki meller çok daha iyi

grafitte çok güzel bir lens ben de icemint almadan önce alacaktım,, sanırım charm serisi çok daha net ve canlı :)

ben mavi tonlarında siyah hareden biraz korkuyorum, hidrocor verder marine bile acayip kapatıcı ve ben koyu bir bir mavi istiyorum, melde alıcam ,:44:mavi tonu olarak cristal ve minntten biraz ürküyorum

Hidrocor verde marinede bile ortadan göz rengi bariz ortaya öçıkmıyor garip bir şekilde kaynaşıyor,o yüzden bende cor grafite taktım göz rengim de bu:26:

canım açmadı bana göre ocreler ve koyu olmuştu dediğin gibi,yani lens varmı yok mu belli değildi bile o denli zifiri yelişdiler son ocreler..yalnız ben şuna dikkat ettim ,joannın gözleri benden bayağı açık ve yeni seri ocre onunkiler ,dolayısyla benim son aldıklarımda sanırım yeni serimiş dedim,joannın gözleri için ideal opaklığı ocrenin ama benim gibi koyu gözlüler için ocre ne yazık ki uygun bir seçim olmayacaktır.. he dersenizki belirlinleştirirsin büyük göstersin o zaman charm ocre alın ama ton farkı neredeyse yok...
arkadaşımın ev arkadaşı da,orta kahve gözüne cor ocre almış 2 gün önce ve sadece 2 ton açmış,belli bile olmamış lens taktığı arkadaşımın dediğine göre.. ama şu bir gerçek ki ,uygun tabanda ocre harika bir görünüm veriyor..

berry, ben sende en çok verde marine i beğeniyorum,harika bir renk açığa çıkan ton ..
charm melde çok hoş..

vrde marine çok dikkat çekici ve parlak bir renk bende cristalin normal ışıktaki halini merak ediyorum burcuda yakından görürsem tam olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…