- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.661
cnm cor ocre'ler gözde silik duruyor bence.yani bu bnm fikrim.almadan önce çok araştrdm.bence ocre'lerin hareli olanları daha hoş duruyor.cor mel'ler silik görünüyr.gözünde hastalık varmş gibi.tabi herkesin kendi zevki cnm...sen nsl beğenirsen onu tercih et
Joanna göz rengin sanıyorum bal rengi çünkü benim gözümde çok koyu olmamsına rağmen charme ocre aşağıdaki gibi oldu.
1.resim eski seri charme mel
Eki Görüntüle 173111
Eki Görüntüle 173112
2.şimdiki melim 2015
Eki Görüntüle 173107
Eki Görüntüle 173108
3.charme ocre
Eki Görüntüle 173109
4.size göre sol mel sağ ocre
Eki Görüntüle 173110
bende ocre melin koyusu oldu hiç güzel durmadı
Joanna göz rengin sanıyorum bal rengi çünkü benim gözümde çok koyu olmamsına rağmen charme ocre aşağıdaki gibi oldu.
1.resim eski seri charme mel
Eki Görüntüle 173111
Eki Görüntüle 173112
2.şimdiki melim 2015
Eki Görüntüle 173107
Eki Görüntüle 173108
3.charme ocre
Eki Görüntüle 173109
4.size göre sol mel sağ ocre
Eki Görüntüle 173110
bende ocre melin koyusu oldu hiç güzel durmadı
hiç kullandınmı canım memnunmusun ?
mavima cım burcunun charme ocresini denedim göz rengimiz yakın onda sarılıklar yok net bi amber oldu ben denedim elden ayırt edemedk bile.benim aklım grafitte cor mu charmmı karar veremedim
Eki Görüntüle 173148
Eki Görüntüle 173147
Hidrocor verde marinede bile ortadan göz rengi bariz ortaya öçıkmıyor garip bir şekilde kaynaşıyor,o yüzden bende cor grafite taktım göz rengim de bu:26:
kızlar ocre'lerim.size alırken fikir olsun diye eklyrm.bayıldım bu lenslere.çok doğal.tam istediğim gibi
Eki Görüntüle 173081
Eki Görüntüle 173079
Eki Görüntüle 173080
Eki Görüntüle 173083
aslında biraz da şans işi bu bence,, kimisinin tam aradığı lens kimisinin hayal kırıklığı olabiliyor.. ocre kiminde güzel kiminde berbat duruyor.. nilin ocreleri de bence gayet güzeldi,, evet çok açmasa da iyiydi hatırladığım kadarıyla..
Johanna göz çapını biliyor musun acaba,charme tam oturmuş,ocre de çok güzel olmuş gözünde
kizlar 2016 nc meller su an gozumde. aksam isiginda bekledigim gibi cikmadi fakat gunduzu bekliycem tam kararimi vermek icin.
kizlar 2016 nc meller su an gozumde. aksam isiginda bekledigim gibi cikmadi fakat gunduzu bekliycem tam kararimi vermek icin.
kopyala yapıştır da olmaz mı ki ?bende 100 mesaj yok nasil foto ekliycem kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?