Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ok:) oldu
nc mellerin canım sse5011

sse5011 bu çekimler çok sağlıklı net bir izlenim vermez,kısmen de olsa fikir verir...
asıl netice gün ışığındaki flaşsız halidir..ben yarını bekliyorum :)
senin gözlerin ne renkti ?

Son düzenleme:

ben çok beğendim tonuna bayıldım hatta tam bi yeşil gibi böle

sse5011 cnm yeşil durmuş charm melden açık oldugu kesin ama bende nil gibi yarınki resimlerini bekliyorum gün ışıgında siyah gözü yinede açmışbayagı 2 ay öncekiler iyice koyuydu:)

sedosh cnm senin lensler ne kadar zamanda eline ulaşmıştı sağolsun Arzu hanım vermiş lenslerimi kargoya çok merak ediyorum bakalım nasıl çıkıcak

kizlar 2016 nc meller su an gozumde. aksam isiginda bekledigim gibi cikmadi fakat gunduzu bekliycem tam kararimi vermek icin.

kızlar ocre'lerim.size alırken fikir olsun diye eklyrm.bayıldım bu lenslere.çok doğal.tam istediğim gibi

balkonda ve pencere kenarında flaşsız çekimler...(balkonuma güneş vurmuyordu)

güneşe doğru bakarken bu resim

kizlar hepiniz gule gule kullanin yeni lenslerinizi ben cok bgendim hepsini ayri ayri.
joanna ocreler harika gercekten hem cok doal hem de tatli bi renk olmus goz seklin kirpiklerinde cok guzel masalla

nilcim senin gozlerde bu lensler renklerini tam belli edio valla tam yesil olmus bence cok yakismis bu renk sana

sse5011 nc meller baya guzel bi renk vermis gibi duruor fotodan flasli sanirim ama sanki bendeki nc melin flasli halinden daha acik bi tonu olmus sende gibi geldi bana. acilmis galiba renkler biraz. cok hos olmus yarin dier fotolari merak ettim ben de mutlulukla kullan hayatim bu arada kirpiklerin super solemeden gecmeyim.

gozler guzel olunca lensler yakisio kizlar valla 3unuze de cok yakistirdim

Son düzenleme:
kizlar is yerindeyim fotograflari oglene dogru cekip koymaya calisicam. bu arada guzel gorusleriniz icin tesekkur ederim. babam2

bekledigimden daha koyu durdu. acaba cristal alsam daha mi iyiydi kizlar :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…