Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Son düzenleme:

çimen yeşili doğal dursn istyrsan verde kullan harelisini..benim biraz çapıma uymadı ama rengi çok güzel..hıdrocharm verde isteyen varsa 1 gün oldu alalı satabilirim..mailim: yelendaa@hotmail.com

Son düzenleme:

benım lenslerım boyle duruo,buna yakın bısey ısıtoyrum ama cok damarlılar dogal olsun ısıtoyrum,albumune baktım yakın renkler gıbı geldı ama charmlerında haresı cok belırgın benm gozlerde harelı,daha cok foto bakıcam gıbı ben nılcım:)

Eklentiler

• $DSC00195.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 51
bunlar falşlı resimler ama yinede şunu diyebilirimki
mel bu kadar opak değil 2 melimde bu kadar opak değildi ..cristal bu tona daha yakın ve daha opak ..mel bu kadar açık olmaz,hele nc ...

benim albümüme bak cristal buna yakın bir ton ve doğal damarsız ...

Son düzenleme:
flaslı cektıgım ıcın okadar acık duruolar normalde daha koyu lenslerım zaten,sagol nılcım fotolar ve fıkır verdıgın ıcın

senın charme mellerden alıcam gıbı ama bakalım

acaip yakışmış,ve aşırı doğal durmuş canım, güle güle kullan,görünce iyice heveslendim şimdi.
bi de güneş arkadaşımız,ocreler için hayvan gözü gibi duruyo demişti moralim bozulmştu ama şimdi bakıyorum da haaaarikaaa !!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…