- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.721
2.foto ocremı melmı canm_?eskı serı dımı bunlarCanim benim tesekkür ederim :)) bambisim sanirim charm mel alirim bundan sonra nc mel cok acik duruyor bende... Bugün hava cok kapaliydi yagmurluydu... nc meli ve ocreyi cektim gözümde, cok net degil ama kapali havada bile cok acik sanki nc mel :26: ekliyorum bebegim
Bu mel
Bu ocre
acaip yakışmış,ve aşırı doğal durmuş canım, güle güle kullan,görünce iyice heveslendim şimdi.
bi de güneş arkadaşımız,ocreler için hayvan gözü gibi duruyo demişti moralim bozulmştu ama şimdi bakıyorum da haaaarikaaa !!!!!
etrafındaki harenin kalın olması göze çok tatlı masum bir ifade veriyor evet,nc mel mesela mel olduğu için biraz masum bir ifade veriyor,ama daha çok kedi gözü gibi duruyor ki benim hoşuma gitmişti,ocre renginden dolayı nc den çok charme da daha masum tatlı bebek gözleri yapmış olabilir,nc bende çapım 8.6 olduğu için haresini pek göstermedi,charme alsaydım biraz daha tatlı bebek gözü ifadesi verebilirdi,ama benim için çok önemli değildicanım hayvan gözü gibi derken kastettiğim şey çok vahşi bir havaya sahip olmasıydı..nasıl desem bu nc ocrelerin öyle bi havası var ki böyle masum masum bakmıyor..böyle tatlı şirin ve sempatik ifadesi olan bir lens değil....böyle baktığını mimleyecekmiş gibi çivi gibi bakıyor...çok sert bakışlı gösteriyor...sanki her an arıza çıkaracakmış gibi duran tipler olur ya onlara çevirdi beni o lensler...aynaya bakınca kendim kendi bakışlarımdan korkuyorum o lenslerle inan ki...lensin iris tasarımındanmıdır bilemedim..belki pupili küçük ondan..vahşi bir ifade veriyor yırtıcı hayvanlar gibi...tabi herkesde öyle olacak diye birşey yok...
hem benimkiler nc..arkadaş charm almış sanırım...ve galiba ocrenin en güzel durduğu serisi charm serisi olsa gerek..ben şahsen nc ocreyi tavsiye etmiyorum hem sert bakışlı gösteriyor hem de opaklığı yetersiz geldiği için lensimin boyaması açık renk olmasına rağmen tam açamıyor ve şeffaf bir renk sonucu çıkıyor..o da ışığı aşırı yansıttığı için renk seçilmiyor doğru dürüst..su gibi birşey oluyor...hani gözüm çok koyuymuş siyahmış da grimsi bir lens takmışım ama açmaya yetmemiş gibi gözüküyor...hani alttaki gözün koyuluğu bazı lenslerin yüzeyine vurur ya onun gibi...yani nc ler ocrenin renginde olması gereken performansı gösteremiyor bana göre...
evet fgnce cnm bende aynı fikirdeyim senin nc mellerine göre daha açıklar değilmi?evet vetmancim icemint demştim ama son seyrettiğim crystal videosundan sonra crystalde karar kıldım ama aklım mellerde yine...2016 lar açık gibi geldi bana
2016 nc meller açılmış gözümüz aydın:)
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/7/2692.jpg
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/7/2700.jpg
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/7/2705.jpg
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/7/2713.jpg
NC MEL 2016
kizlarr biriniz fotolari siteye koyabilir mi? ben sadece link koyabiliyorum. bu arada kadinlar kulubu pro karti ne isimize yariyo?
sse 5011 cim canım mellerin gözünü oldukça açmış fgnce de benden nc mel almıştı oda aynı şeyleri söylüyor banada mellerin açık geldi üstelik gözlerin siyahmış bizden koyu belkide ben begendim 2 ay önceki seiriye göre çok çok açık cnm gülegüle kullan
kızlar bir şey söyleyecem.bir arkadaşım kullanıyor lens çok hoşuma gitti.ama nasıl taktığını düşününce bile içim bi tuhaf oluyor.bende kullanmak isiyorum.bugün fiyat sordum.bi yerde deneyin dediler.ben takamam dedim.görevli kendisi takacaktı.5 sefer denedik o anda gözümü kırpıyorum.siz nasıl takıyorsunuz.ben hem çok istiyorum hem takamıyorum.ve taktıraramıyorum.solatica 3 aylık 60 milyon dediler.sonra kullanılmazmış.bu konuda çok cahilim kızlar bana bir fikir verin.alışırmıyım?
kızlar bir şey söyleyecem.bir arkadaşım kullanıyor lens çok hoşuma gitti.ama nasıl taktığını düşününce bile içim bi tuhaf oluyor.bende kullanmak isiyorum.bugün fiyat sordum.bi yerde deneyin dediler.ben takamam dedim.görevli kendisi takacaktı.5 sefer denedik o anda gözümü kırpıyorum.siz nasıl takıyorsunuz.ben hem çok istiyorum hem takamıyorum.ve taktıraramıyorum.solatica 3 aylık 60 milyon dediler.sonra kullanılmazmış.bu konuda çok cahilim kızlar bana bir fikir verin.alışırmıyım?
evet yok,ben de netten araştırırken görmüştüm . bi lens sıparıs sıtesınde de geçiyordu solotica gold diye ama maalesef sahte zaten burdakı renklerin hiç biri yok ondacrıstal ıcemınt mel vss yok sadece mavı yesıl olrak geçiyor renkler yanlıs hatrlamıyorsam aldanma sakın .
Evet siteden bazı arkadaşlar edindi, fotoğraf da koydu çok damarlı,yıllık soloticayla alakası yok ve galiba yarı opak da değildi
ya kızlar kaşlarımı incelttim çok mutsuzum çoklensleriniz çok güzel olmuş bu arada uff yaaa
sedosh şükür kavuşturana güle güle kullanlenslerımk gelmısssssssssssssss heyoooooooooooooooooooo
sedosh şükür kavuşturana güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?