Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

2.foto ocremı melmı canm_?eskı serı dımı bunlar

Son düzenleyen: Moderatör:

canım hayvan gözü gibi derken kastettiğim şey çok vahşi bir havaya sahip olmasıydı..nasıl desem bu nc ocrelerin öyle bi havası var ki böyle masum masum bakmıyor..böyle tatlı şirin ve sempatik ifadesi olan bir lens değil....böyle baktığını mimleyecekmiş gibi çivi gibi bakıyor...çok sert bakışlı gösteriyor...sanki her an arıza çıkaracakmış gibi duran tipler olur ya onlara çevirdi beni o lensler...aynaya bakınca kendim kendi bakışlarımdan korkuyorum o lenslerle inan ki...lensin iris tasarımındanmıdır bilemedim..belki pupili küçük ondan..vahşi bir ifade veriyor yırtıcı hayvanlar gibi...tabi herkesde öyle olacak diye birşey yok...

hem benimkiler nc..arkadaş charm almış sanırım...ve galiba ocrenin en güzel durduğu serisi charm serisi olsa gerek..ben şahsen nc ocreyi tavsiye etmiyorum hem sert bakışlı gösteriyor hem de opaklığı yetersiz geldiği için lensimin boyaması açık renk olmasına rağmen tam açamıyor ve şeffaf bir renk sonucu çıkıyor..o da ışığı aşırı yansıttığı için renk seçilmiyor doğru dürüst..su gibi birşey oluyor...hani gözüm çok koyuymuş siyahmış da grimsi bir lens takmışım ama açmaya yetmemiş gibi gözüküyor...hani alttaki gözün koyuluğu bazı lenslerin yüzeyine vurur ya onun gibi...yani nc ler ocrenin renginde olması gereken performansı gösteremiyor bana göre...

Son düzenleme:
ya kızlar kaşlarımı incelttim çok mutsuzum çok lensleriniz çok güzel olmuş bu arada uff yaaa

Son düzenleme:
etrafındaki harenin kalın olması göze çok tatlı masum bir ifade veriyor evet,nc mel mesela mel olduğu için biraz masum bir ifade veriyor,ama daha çok kedi gözü gibi duruyor ki benim hoşuma gitmişti,ocre renginden dolayı nc den çok charme da daha masum tatlı bebek gözleri yapmış olabilir,nc bende çapım 8.6 olduğu için haresini pek göstermedi,charme alsaydım biraz daha tatlı bebek gözü ifadesi verebilirdi,ama benim için çok önemli değildi

karar veremıorum cor azul mu cor ice mı crystalmı daha doğal güsel olur?ortaaçık kave gözümde..
bu arada gule gule salıkla kullanın kızlar crystaller ocreler meller...

Son düzenleme:
kızlar bir şey söyleyecem.bir arkadaşım kullanıyor lens çok hoşuma gitti.ama nasıl taktığını düşününce bile içim bi tuhaf oluyor.bende kullanmak isiyorum.bugün fiyat sordum.bi yerde deneyin dediler.ben takamam dedim.görevli kendisi takacaktı.5 sefer denedik o anda gözümü kırpıyorum.siz nasıl takıyorsunuz.ben hem çok istiyorum hem takamıyorum.ve taktıraramıyorum.solatica 3 aylık 60 milyon dediler.sonra kullanılmazmış.bu konuda çok cahilim kızlar bana bir fikir verin.alışırmıyım?

cnm taktık sonra alısırsın ılk zamanlar bende takamazdım ama zamanla alıstım sımdı 1 sanıyede takıyorum :) ... evde bolca deneme yapardım ılk zamanlar alısana kadar :) yannız solotıcanın 3 aylıgı yok benım bıldıgımmm

Öncelikle lütfen yazımı yanlış anlama....sondan ikinci cümlene istinaden söylüyorum;bu konuda çok cahilim demişsin ve fikir istemişsin açıkca söylemek gerekirse bu biraz işin kolayına kaçmak olmuş...Bütün sayfaları teker teker okumanı öneremem sana ama en azından biraz göz gezdirseydin konuya dair bir önbilgin olurdu...ayrıca 3 aylık solotica yok! solotica yıllık bir lenstir,sahtelerine dikkat!

evet yok,ben de netten araştırırken görmüştüm . bi lens sıparıs sıtesınde de geçiyordu solotica gold diye ama maalesef sahte zaten burdakı renklerin hiç biri yok ondacrıstal ıcemınt mel vss yok sadece mavı yesıl olrak geçiyor renkler yanlıs hatrlamıyorsam aldanma sakın .

Evet siteden bazı arkadaşlar edindi, fotoğraf da koydu çok damarlı,yıllık soloticayla alakası yok ve galiba yarı opak da değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…