Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ya kızlar kaşlarımı incelttim çok mutsuzum çok lensleriniz çok güzel olmuş bu arada uff yaaa

ay maviscim uzulme 2 haftaya kalmaz kalinlasmaya baslar bile kalin seviorsan elleme biraz sabret olur oole arada. azcik kas fari ya da belirgin olmicak bi kalemle guclendirebilirsin cikana kdr eger ki cok ince kullanmak istemiorsan. ayol uzuldugune demez cnm kasla goz arasinda gene kalinlasmis olucak hihihi merak etme

lenslerımk gelmısssssssssssssss heyoooooooooooooooooooo
ayyy hadi gozun aydin cok sevindim guzelcim

Merhabalar,
Benimde istedigimde bu renk. Acik tenli ve acik kahve goz ve sac rengim var. Quartz ve crystal arasinda hangisi bu rengi verebilir?

haklısın kuzum yaa bakalım inşalllah eskisi gibi olur :)

bu arada sedosh valla gözün aydın hemen bekliyoruz söz verdiğin fotoları ayyy bi albüm yapta elimize çay alıp bakalım fotolara bu arada vetmancım okadar insanı mutlu ediyorsun ki Rabbim seni de mutlu etsin inşallah hep :) baksana lensimiz gelince çocuğumuz olmuş gibi seviniyoruz

kızlarrr tesekkur ederım :) pzrtesı ıstanbula gelecem oraya yollaycak bana arzu abla lenslerı :) hahaha gercekten cocugum olmus gıbı sevınclı ve heycanlıyım cok guzel bır duyguu :)

kızlarrr tesekkur ederım :) pzrtesı ıstanbula gelecem oraya yollaycak bana arzu abla lenslerı :) hahaha gercekten cocugum olmus gıbı sevınclı ve heycanlıyım cok guzel bır duyguu :)

sabırsızlıkla bekliyoruz sedoşcum bende cristale karar verdim gibi meldeki bi açık bi koyu durumlarından dolayı

Merhabalar,
Benimde istedigimde bu renk. Acik tenli ve acik kahve goz ve sac rengim var. Quartz ve crystal arasinda hangisi bu rengi verebilir?

canım istediğin bu rengi ancak quartzo verebilir opak bir lensle bu tonu elde edebilirsin:)
sedosh lensleri alınca bol bol resimmmm isterizzzz

sabırsızlıkla bekliyoruz sedoşcum bende cristale karar verdim gibi meldeki bi açık bi koyu durumlarından dolayı

crıstal cok ıyı secım cnm benımde hep aklımda crıstal... quartzo yakısırsa bana crıstal de alacam :) bıraz mavıcı olduum ıcın crıstalı sımdılık almadım sanada emınım cok yakısacakdır cnm..

canım istediğin bu rengi ancak quartzo verebilir opak bir lensle bu tonu elde edebilirsin:)
sedosh lensleri alınca bol bol resimmmm isterizzzz

bol bollll yollarım arzu ablaaaa :) turkıyede tatılde bol bol cekecem zaten :) BU Arada arzu abla 3.25 cor ıce ı ıptal ettın mı?_ etmeeeee

Son düzenleme:
lenslerımk gelmısssssssssssssss heyoooooooooooooooooooo

cnm hadi gözün aydın :) fotolarını eklersin artık bi de benim lenslerim gelse çok çok mutlu olcam ama ısrarla getirmiolar dün cinnet geçircektim ya 3 gün önce ankaradan dağıtıcıya verilmiş ama unuttular herhalde beni çok mutsuzum çok

Sayin Vetman10
Cevabiniz icin tesekkur ederim.
Acik kahve goz ve saca sahip birine (beyaz ten) quartz mi yoksa crystal renginimi daha iyi olur sizce? Bu iki renkte takildim olmadi yazi tura atacagim.. Bu iki renktende halihazirda sizde mevcutmudur? Tesekkurler

bi senedir solotica nc esmeralda kullanıcısıyım uzun süredir takipteyim hepinizi anca yükledim bende umarım beğenirsiniz.Kendi gözüm koyu yeşil ela karışımı..Buda esmeraldam ben çok memnunum

Akşam çekebildim eve dönünce makyaj falan dağılmış kusura bakmayın

ben hiç kusur fln göremedim maşallah cnm çooook çok güzel yakışmışlar güle güle kullanmaya devam et

sağol canım benim bende maviciyim aslında grafite aldım daha 15 gün ya oldu ya olmadı bilmiyorum bakalım nasıl olucak tatlışım cristal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…