Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bende çok beğendim siyah kaş siyah kirpik ikilisine yeşil tonları süper oluyo bende hafiften yeşile kayıyorum gibi kendi göz renginizde açıkmış doğal durmuştur gün ışığındada güle güle kullanın

yosun hangi grafite aldın cor mu charme mı nc mi? nasıl memnunmusun? gözlerin koyu kahveydi değil mi? ben de mavi istiyorum ya kızlar nolur foto koyun

yosun hangi grafite aldın cor mu charme mı nc mi? nasıl memnunmusun? gözlerin koyu kahveydi değil mi? ben de mavi istiyorum ya kızlar nolur foto koyun

bebişim charm aldım bana msn yaz özelden foto göstereyim buraya eklemeyi bilmiorumda :))) kendi göz rengim çok koyu hatta bazı fotolarda siyah çıkıyor kendi göz rengimide gösteririm sana

bu topikte de karşılaştık gençjeo :) esmeralda muhteşem olmuş,çok beğendim :)

Son düzenleme:
luthiencim inanmıyorum hala gelmedimi cnm ya bende resimlerini falan bekliyorum luthenin cor melleri nasıl oldu acaba diye?
quartzo öneririm idgülcüm çünkü daha önce sizin tipinizde bir bayana ikisinide göndermiştim ve kendisinde quartzo daha güzel oldu evt iki renkte elimde mevcut numaraısz istiyorsanız eğer numaralı soloticalar ancak üretim yeri olan Brezilyada mevcutlar fiyat farkı olmuyor ancak kişiye özel getiriyorum:)

Merhaba ben siteye yeni üye oldum.nc mel kullanıyorum.ama quartzo almak istiyorum.wetman bana yardımcı olur musun haftaya almam lazım arkadasımın düğünü var ona yetişsin istiyorum

Bu arada gözlerim koyu kahverengi değil açık gibi yakışır mı tenim ise esmer nc mel fena durmadı acaba quartzo bana olur mu acil cevap lütfen teşekkürler

vetman banada yardımın gerekiyor, gözlerim açık kahve bal rengi daha önce cor mel ve cor graffiti aldım ama açık oldu ,tuba büyüküstünün göz rengi gibi dursun istiyorum ocre alsam öle dururmu ccarm mı nc serisinden mi almam mı gerekiyor yada açık renk gözlere carm mel gibi durabilen bir renk önerebilir misin,birde nc yada carm azul alsam olur mu acaba?foto göndericem gözlerimn rengini ama nasıl gönderebilirim bilmiyorum özelden yazamııyorum msj sayım yetmedi

ben sana özelden vetmanın msn adresini vereyim akşam msnde olacakmış zaten sen bir mail at,, olmadı akşam msnde daha ayrıntılı konuşursunuz :)

çok merak ediorum fotonozu koyarmısınız acaba:79:

canım mavima yada sadece kendi resmimi gönderebildim charm grafite resimleri gitmedi güvenlik taramasından geçiyo demiş sonra açılmamış defalarca gönderdim ama olmadı yarın tekrar yükleyip göndercem hem nile hem mavima ya nil benim yerime ekler umarım ben eklemeyi bilmiyorum :)) yalnız benim gözüm siyah nerdeyse belirteyim mavima tarfaından da tasdiklendi

benimde msj sayım yetmediği için bende özelden gönderemedim acil yardıma ihtiyacımız var

işte yosuncuğumun doğal gözleriiiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…