- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.761
memnunmusun grafıteden cnm sanırım ıce ın daha koyusu grafıtee
yosun hangi grafite aldın cor mu charme mı nc mi? nasıl memnunmusun? gözlerin koyu kahveydi değil mi? ben de mavi istiyorum ya kızlar nolur foto koyun
bebişim charm aldım bana msn yaz özelden foto göstereyim buraya eklemeyi bilmiorumda :))) kendi göz rengim çok koyu hatta bazı fotolarda siyah çıkıyor kendi göz rengimide gösteririm sana
luthiencim inanmıyorum hala gelmedimi cnm ya bende resimlerini falan bekliyorum luthenin cor melleri nasıl oldu acaba diye?cnm hadi gözün aydın :) fotolarını eklersin artıkbi de benim lenslerim gelse çok çok mutlu olcam ama ısrarla getirmiolar dün cinnet geçircektim ya 3 gün önce ankaradan dağıtıcıya verilmiş ama unuttular herhalde beni çok mutsuzum çok
quartzo öneririm idgülcüm çünkü daha önce sizin tipinizde bir bayana ikisinide göndermiştim ve kendisinde quartzo daha güzel oldu evt iki renkte elimde mevcut numaraısz istiyorsanız eğer numaralı soloticalar ancak üretim yeri olan Brezilyada mevcutlar fiyat farkı olmuyor ancak kişiye özel getiriyorum:)Sayin Vetman10
Cevabiniz icin tesekkur ederim.
Acik kahve goz ve saca sahip birine (beyaz ten) quartz mi yoksa crystal renginimi daha iyi olur sizce? Bu iki renkte takildim olmadi yazi tura atacagim.. Bu iki renktende halihazirda sizde mevcutmudur? Tesekkurler
cnm bu fotolar gün ışığı mı yoksa flaşlı mı....sana çok mu koyu rengi geldi bi de
bebişim charm aldım bana msn yaz özelden foto göstereyim buraya eklemeyi bilmiorumda :))) kendi göz rengim çok koyu hatta bazı fotolarda siyah çıkıyor kendi göz rengimide gösteririm sana
vetman banada yardımın gerekiyor, gözlerim açık kahve bal rengi daha önce cor mel ve cor graffiti aldım ama açık oldu ,tuba büyüküstünün göz rengi gibi dursun istiyorum ocre alsam öle dururmu ccarm mı nc serisinden mi almam mı gerekiyor yada açık renk gözlere carm mel gibi durabilen bir renk önerebilir misin,birde nc yada carm azul alsam olur mu acaba?foto göndericem gözlerimn rengini ama nasıl gönderebilirim bilmiyorum özelden yazamııyorum msj sayım yetmedi
çok merak ediorum fotonozu koyarmısınız acaba:79:
vetman banada yardımın gerekiyor, gözlerim açık kahve bal rengi daha önce cor mel ve cor graffiti aldım ama açık oldu ,tuba büyüküstünün göz rengi gibi dursun istiyorum ocre alsam öle dururmu ccarm mı nc serisinden mi almam mı gerekiyor yada açık renk gözlere carm mel gibi durabilen bir renk önerebilir misin,birde nc yada carm azul alsam olur mu acaba?foto göndericem gözlerimn rengini ama nasıl gönderebilirim bilmiyorum özelden yazamııyorum msj sayım yetmedi
benimde msj sayım yetmediği için bende özelden gönderemedim acil yardıma ihtiyacımız var
canım mavima yada sadece kendi resmimi gönderebildim charm grafite resimleri gitmedi güvenlik taramasından geçiyo demiş sonra açılmamış defalarca gönderdim ama olmadı yarın tekrar yükleyip göndercem hem nile hem mavima ya nil benim yerime ekler umarım ben eklemeyi bilmiyorum :)) yalnız benim gözüm siyah nerdeyse belirteyim mavima tarfaından da tasdiklendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?