- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.781
yosun valla simsiyah gözlerin sanırım nil gibi durdu charmelar benimkiler orta kahve bulanık durur endişem var
yosun valla simsiyah gözlerin sanırım nil gibi durdu charmelar benimkiler orta kahve bulanık durur endişem var
bence cor grafite almalısın tam menekşe rengi duruyr orta gozlerde
vetmanla konuştum ve grafitelerin renginin koyulaştığını söyledi
neeee koyulaşmış mı???
sen mavi renk mi istiyorsun?? verde marine düşündn mü hiç?? özellikle cor verde marie.. fotolarda çok hoş bir mavi duruyor ama tabi zevk meselesi :)
ama orta kahve gözlerde yine belli olur bence koyu gozlerde belli olmaz
siyah gözlü olup cor ice kullanan var mı ben sipariş verdim ama çok tereddütteyim
haklı olabilirsin,, puff ya zaten koyu gözlerimizi açsın diye lens kullanıyorus bu solotica da işin cılkını çıkardı hee.. şu markanın muadili çıksa da soloticanın aklı başına gelseyeter yahuu hevesim kursağımda kaldı
charm ıce ile charm mel lerimi değişim yapabilirim arkadaşlar...aslnda cor ıce da çok merak ediyorum..sedosh ve aysbek gelince ekleyin cor ıcelarınızı... tek denemediğim ıce kaldı... bu arada mellerim yeni resimlerim 1963.sayfada
oyy canım benim resmimide kırpıp koyarmış :))
evet şekerim bu güzelliği daha fazla saklamayayım dedim
o senin bakışının güzelliği bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?