Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

gelmedi valla ablacım ya bugün de gelmedi ben ümidimi kestim artık merkezi arıyorum cvp vermiolar açmıolar telefonu yarın çalışıolarmıydı acaba kargolar inşallah yarın gelir artık yaa yoksa gidip merkezi fln bombalıcam yani

Beğenen herkese çok teşekkür ederim.Tabi ilk önce sevgili arzu hanıma o kadar kararsız kalmıştım ki bana esmeraldayı o önermişti..Bir kaç ay sonra tekrar sipariş vericem esmeraldalarda bi değişiklik oldu mu acaba yeni seri var mı

kızlar ya bişey söyliycem komik ama ben elimdeyken lensin tersini düzünü ayırt edemiyorum

bende de bazen kabına koyarken ters çevriliyo gözüme taınca anlıyorum ters olduğunu çünkü batma yapıyo ve gözüne oturmuyo..
baş parmağının ucuna koy yarım küre gibiyse düzdür.Değilse biraz huni gibi duruyosa terstir

evet biraz kolayını kaçtım galiba haklısın.aslında biraz karıştırmıştım ama...sorduğum kişi gözlük ve lens satıyor.optik yani.gerçeğini nerede bulabileceğimi sorsam yine kolaycılık olurmu?:78:

cnm arzu abladan alıyorum ben o getırtıyor brezılyadan guwenılır de bence sende al 3 aylık sahte almaa

icemintardn memnun kalmadın mı ??? ben icemint siparişi vermiştim

yok cnmcım yeşili düşünenler için icemint en ideal lens hem doğal hem de çok hoş bir yeşili var,, renk dönüştürmesi de cabası ama ben bir mavi göz hastası olarak icemint ne yazıkki benim beklentimi karşılayamadı halbuki resimlerde mavi gözüküyordu.. benim icemintler resmen mel gibi nilin ocreleri mel çıktı benim de icemintler.. noluyor bu soloticayaaa

kızlar geçende yazdım kimse cvp vermedi cristallerin kaptan görünüşü bu renk mi ? criystal sahibi olanlar hep sarı beyaz diyrlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…