- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.801
canım 2 garfitemde eski seri ama charmları ben elden çıkardım,sadece cor grafite var şuan bende..yeniler koyulaştı onu biliyorum..niiil senin grafiteler hangi seri cnm?? yeni seri koyulaşmış
canım 2 garfitemde eski seri ama charmları ben elden çıkardım,sadece cor grafite var şuan bende..yeniler koyulaştı onu biliyorum..
ıcemintler neden beklentini karşılamadı mavimacım?uff puff yaa ben de cor grafite istiyorum eski seri.. bi bulsam icemintleri çıkarcam ben de elden
umarım beklediğin gibi olur,, ben de bi türlü istediğim maviyi bulamadım.. aslında verde marineyi beğeniyorum ama bakalım :/
offf benim de lenslerim gelsin artik sabrim kalmadi
uff puff yaa ben de cor grafite istiyorum eski seri.. bi bulsam icemintleri çıkarcam ben de elden
luthiencim inanmıyorum hala gelmedimi cnm ya bende resimlerini falan bekliyorum luthenin cor melleri nasıl oldu acaba diye?
quartzo öneririm idgülcüm çünkü daha önce sizin tipinizde bir bayana ikisinide göndermiştim ve kendisinde quartzo daha güzel oldu evt iki renkte elimde mevcut numaraısz istiyorsanız eğer numaralı soloticalar ancak üretim yeri olan Brezilyada mevcutlar fiyat farkı olmuyor ancak kişiye özel getiriyorum:)
kızlar ya bişey söyliycem komik ama ben elimdeyken lensin tersini düzünü ayırt edemiyorum
Öncelikle lütfen yazımı yanlış anlama....sondan ikinci cümlene istinaden söylüyorum;bu konuda çok cahilim demişsin ve fikir istemişsin açıkca söylemek gerekirse bu biraz işin kolayına kaçmak olmuş...Bütün sayfaları teker teker okumanı öneremem sana ama en azından biraz göz gezdirseydin konuya dair bir önbilgin olurdu...ayrıca 3 aylık solotica yok! solotica yıllık bir lenstir,sahtelerine dikkat!
evet biraz kolayını kaçtım galiba haklısın.aslında biraz karıştırmıştım ama...sorduğum kişi gözlük ve lens satıyor.optik yani.gerçeğini nerede bulabileceğimi sorsam yine kolaycılık olurmu?:78:
evet biraz kolayını kaçtım galiba haklısın.aslında biraz karıştırmıştım ama...sorduğum kişi gözlük ve lens satıyor.optik yani.gerçeğini nerede bulabileceğimi sorsam yine kolaycılık olurmu?:78:
ıcemintler neden beklentini karşılamadı mavimacım?
açık mı oldular ,koyu mu oldular nedir sorun sence?
madem ıstedıgın mavı neden ıce almıyorsun canım ?
icemintardn memnun kalmadın mı ??? ben icemint siparişi vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?