Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

işte buna çok sevindim ben de yeşillik olmazsa diye korkuyordum cristaller ile arasında kalmıştım ama yeşiillikkk varmışşş içimi rahatlattın valla

yya ben lens almıştım iki üç sene öncesi gözüme batıyorlardı alışırım dedim ama kullanamadım sorun bende mi acaba merak ediyorum yaaa nekadar zamanda alışılabilir nasıl bir his sürekli kullananlar yardımcı olun almayı düşünüorum da acaba alerji falan mı var bende ???????

sanıyorum crystallerin rengi ile de oynadılar....yeni seri daha sarımsı-beyaz sanıyorum çünkü fotolarda garip bir yeşil olmuş önceki fotolarda mavimsilik de vardı
sanmıyorum cristaller ile oynayacaklarını canım ya,aman haaa
yerli ve yabancı bloglarda özellikle cristal en çok tercih edeilen ve beğenilen ton ,bu riske girmek istemez bence solotica:26: bence o fotolar gece flaşsız ve sanırım vdideo çekimi ,muhtemelen ortam ışık ve makinadan kaynaklı...(umarımda öyledir):84:

Son düzenleme:
Crystal düşünenlere 07/2015 fotolar buldum(prnt sc)
düpedüz yeşil gri hiç mavilik yok içinde....

Eki Görüntüle 174539 Eki Görüntüle 174538 Eki Görüntüle 174537

ay ben begendim cok bunnari valla

ay taban rengin harika sen ne renk taksan doal durucaktir cunku bence gercekte acik olan gozlerin ortasinda boole hafif bi kahvemsi sarimsilik varsa boole seninki gibi bi tonda oluo cok koyu olmuor o yuzden cok sanslisin bence eminim kendi goz rengin de cok hos. kirpikler de harika masalla

ela gibi acik gozlulerin ya da tam koyu gozlulerin pupil boslugu bence ele vermio kendini hic :))

Son düzenleme:

o iş hiç belli olmaz canım..dünyada çok kişinin severek kullandığı ice ı kaldırma niyetindeler baksana...onlar dünyayı değil kendi ülkelerindeki satışları baz alıyor gibiler...

o iş hiç belli olmaz canım..dünyada çok kişinin severek kullandığı ice ı kaldırma niyetindeler baksana...onlar dünyayı değil kendi ülkelerindeki satışları baz alıyor gibiler...

Çok dogru baksana dier ülkelere bile acılmıyorlar anca net aracılıgyla alıyoruz saçmalk bence
bbi açılsalar satış rekorları kıracak:)

crystalleri yeşil yapmışlar,, ocreleri yeşil yapmışlar,, icemintleri yeşil yapmışlar
sırada grafite azul ve ice var sanırım.. verde marineler de yeşilleniyor gibi.. ohh maşallah herkes yeşil gözlü olcak bu ne yaa herkes birbirine benzeyecek :18:

kızlaaaaar hepiniz aynı lensi mi aldınızzz??

sedosh: hayır benimki cor ice
bambam: benimki crystal
güneş: benimki icemint
pinaxx: benim ki topazio
yosun: benim ki verde marine
nil: benimkiler ocre :82:

ama hepinizinki yeşiiiil :18:

heralde önümüzdeki günlerde böyle şeyler olcak ahh solotica ah

benim bir fikrim var vetman bence sen kendi lenslerini üret soloticaya karşı VETMANTİCA her ülkeye de ihrac et nasıl olsa biliyorsun boyamaları flnda brezilyadan alalım adamları bizim lenslerimizi boyasınlar kafayı yedim yaa tükettiler beni

Son düzenleme:
ya allah bu ankara ptt kargoyu nasıl biliyorsa öyle yapsın yaa valla beddua fln etmeye başladım artık delircem 1 hafta oldu gelmedi getirmiolar benim lenslerimi ya sinirimden ağlıcam artık bugün de gelmez ztn cumartesi çalışıyorlarmıydı offf yürüyerek mi dağıtıolarr diye şüphelenmeye başladım.dağıtıcıya verildi yazıo günler oldu hala ses yok aradığımda da açmıolar ne diyim yaa valla allaha havale ettim

ay ben begendim cok bunnari valla

evet bambamcım garip bir tonu yeşilin ama sanki iyice incelersen hangi ışıkta bakarsan bak mavi olmayacakmış gibi geliyor...crystal ice ile mel karışımıydı ya hani,heralde bu seride melin sarı boyası daha hakim....maviye meyillenen crystallerde ise tam tersi durum söz konusu...
nasıl meller ile oynayıp 3-4 farklı tonunu elde etmeyi başardıysa solotica,sanıyorum crystalinde boyamasında bir rengi diğerine baskın yaptı....ve SONUÇ...yeşilin tuhaf bir tonu:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…