- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.821
Crystal düşünenlere 07/2015 fotolar buldum(prnt sc)
düpedüz yeşil gri hiç mavilik yok içinde....
Eki Görüntüle 174539 Eki Görüntüle 174538 Eki Görüntüle 174537
yok cnmcım yeşili düşünenler için icemint en ideal lens hem doğal hem de çok hoş bir yeşili var,, renk dönüştürmesi de cabası ama ben bir mavi göz hastası olarak icemint ne yazıkki benim beklentimi karşılayamadıhalbuki resimlerde mavi gözüküyordu.. benim icemintler resmen mel gibi nilin ocreleri mel çıktı benim de icemintler.. noluyor bu soloticayaaa
işte buna çok sevindimben de yeşillik olmazsa diye korkuyordum cristaller ile arasında kalmıştım ama yeşiillikkk varmışşş içimi rahatlattın valla
işte buna çok sevindimben de yeşillik olmazsa diye korkuyordum cristaller ile arasında kalmıştım ama yeşiillikkk varmışşş içimi rahatlattın valla
kızlar geçende yazdım kimse cvp vermedi cristallerin kaptan görünüşü bu renk mi ? criystal sahibi olanlar hep sarı beyaz diyrlar
şimdi baktımda evet böyle görünümü
sanmıyorum cristaller ile oynayacaklarını canım ya,aman haaasanıyorum crystallerin rengi ile de oynadılar....yeni seri daha sarımsı-beyaz sanıyorum çünkü fotolarda garip bir yeşil olmuş önceki fotolarda mavimsilik de vardı
fgnce canım bu o koyduğun gözlerin sahibi ve videosu cristallerin,dediğim gibi bence durum..
YouTube - russianbabe1981's Channel
sanmıyorum cristaller ile oynayacaklarını canım ya,aman haaa
yerli ve yabancı bloglarda özellikle cristal en çok tercih edeilen ve beğenilen ton ,bu riske girmek istemez bence solotica:26: bence o fotolar gece flaşsız ve sanırım vdideo çekimi ,muhtemelen ortam ışık ve makinadan kaynaklı...(umarımda öyledir):84:
o iş hiç belli olmaz canım..dünyada çok kişinin severek kullandığı ice ı kaldırma niyetindeler baksana...onlar dünyayı değil kendi ülkelerindeki satışları baz alıyor gibiler...
ay ben begendim cok bunnari valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?