Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cmrtsi de 12 ye kadar çalışıyorlar sanırım cnmcım :) bir telefon et istersen belki bilgi (!) verirler

Son düzenleme:
Beğenmenize çok sevindim..Dışarda herkes ne güzel gözleriniz var diyor..Lens dediğim zaman çok doğal duruyorlar yanıtını alıyorum.aslında sırf numaralı lens kullanıyorum (4.o) diye almıştım.Göz rengimi sadece açtı ve bende renk körlüğü de var yani ara renkleri tam renginde göremiyorum kahverengiye kimi zaman turuncu yada kırmızı diyen insanım..Bu lensi kullandıktan sonra kırmızıları daha canlı net renginde görmeye başladım
Acaba renk körlüğüne yarayan bir lens mi

ahh ahh madem crystal yeşillenmiş ,solotica crystal varken neden icemint üretiyor ki:)
onun yerine iceazul üretse keşkeeeeeeeeeee :))

Son düzenleme:
ahh ahh madem crystal yeşillenmiş ,solotica crystal varken neden icemint üretiyor ki:)
onun yerine iceazul üretse keşkeeeeeeeeeee :))

Lalcim iceminti solotica otica belluci için üretmiş ilk olarak yani özel bir lens daha sonra renk tutunca crystal adı altında piyasaya sürmüş..Zaten official sitesinde soloticanın icemint diye bir renk yok...icemint ve crystal hemen hemen aynı renk diğer mesajda da dediğim gibi mel ve ice karışımı bir renk olduğu için kimi boyamalarında ice ın mavisi ağırlıklı kimilerinde ise melin sarısı...mel sarısı baskınsa lens ister istemez gri yeşil olarak çıkıyor ortaya kimi serilerde ise ice baskın....ice baskın renklerde ise daha mavimsi...
eklediğim fotolarda mel daha baskın duruyor...
mesela WRlens te bu renk solotica icemint/crystal olarak satılıyor yani lens aynı...
ama malesef ki soloticanın 1 ay önce ve 1 ay sonraki lenslerinde bile bariz ton farklılıkları olabiliyor...
lot farkı bile fazlaca etkileyebiliyor rengi..
umarım herkes gönlünden geçen rengi bulur:))

Son düzenleme:
Luthiencim çok üzüldüm gerçekten lenslerine kavuşamamana...bugün cmt.açıktırlar muhtemelen bi uğra derim dağıtım merkezlerine bence...

evet işte o yüzden diyorum ya mel mi aldım icemint mi valla belli değil.. uff yaaa ben mavi istiyorum maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

pupili çok geniş mi çıkmış bana mı öyle geldi :/ bence burda hoş durmamış,, çooook muhteşem duran eski meller var bulursam koyarım foto.. bir zamanlar okadar bakmıştım ki keşke kaydetseymişim hepsini 3456345645765785678684 tane fln olurdu heralde bütün lensler

benim icemintimle crystalim arasında bariz bir ton farkı var..
cristallerim mavi icemintim yeşil ağırlılı.
otica belluci sitesinde de katalog fotoğrafında iceminti daha yeşil gibi koymuş.
ama dediğin gibi de olabilir bilemiyorum leventte lens denemeye gittiğim yerde de her seri birbirinden farklı olabilir dedi.
ama bir de iceazul olsa süper olurdu icemintte beyaz üzerinde sarı noktacıklar var mesela, iceazulda da beyaz üzerinde mavi noktacıklar olsa:)))
çok şey mi istiyorum yaaa :))

Eki Görüntüle 174662
bu da eski seri cor mel........mazide kaldı((

evet canımm 2 sene önce cor melim vardı harika bir renkti:)
şimdi leventte denedim açmadı gözümle neredeyse hiç fark oluşturmadı.
cor ocreler bile daha açık oldu ha ayrıca hiç beklemiyordum ama mükemmel ötesi bir renk oldu.
yani soloticanın en doğal ve en güzel rengi diyebilirim:)
ilk hedefim grafite almaktı ama grafite gri boz bir renk oldu mavilikten eser yok.
şimdiki hedefim cor ocre :) bir de güzel doğal hare çıktı ki tadından yenmez:))
keşke orada çekseydim de fotoğrafını ekleseydim:))

Son düzenleme:

yok yok çok şey istemiyorsun harika bir şey istiyorsun ben de istiyorum yaaa nolur yapsınlar hep destek tam destek bide cnm cor ocre demişsin hare demişsin orasını karıştırdım açıkçası

yok yok çok şey istemiyorsun harika bir şey istiyorsun ben de istiyorum yaaa nolur yapsınlar hep destek tam destek bide cnm cor ocre demişsin hare demişsin orasını karıştırdım açıkçası

cor ocre öylesi güzel oldu ki normalde haresiz bir lens ama çok açık bir bal rengi yaptı gözlerimi özellikle kumrallarla ve sarı saçla harika gidecek bir lens:)
haresiz lens ama gözün kendi haresini çıkarıyor ortaya:)

hımm tamam şimdi oldu iştee :) uffyaa leventteki yere gitsem mi acaba ya sen nasıl güvneiyorsun lensleri dezenfekte ediyorlarmı ki? :18: denesem de alsam hemen

evet işte o yüzden diyorum ya mel mi aldım icemint mi valla belli değil.. uff yaaa ben mavi istiyorum maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

crystal siparişi verdim eğer mavi durursa değiştiririz:))) yeşil istiyorum ama bi türlü bulamadım bende istediğim yeşili...

Son düzenleme:
hımm tamam şimdi oldu iştee :) uffyaa leventteki yere gitsem mi acaba ya sen nasıl güvneiyorsun lensleri dezenfekte ediyorlarmı ki? :18: denesem de alsam hemen

ben aldım sauflon solusyonumu ki kendisi süper dezenfekte eder her bir lensi elime aldığımda ovuşturdum kendi solusyonumla iyice öyle taktım:)
araştırayım cor ocrenin bendeki duruşu gibi bir fotoğraf bulursam eklerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…