- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.841
Crystal düşünenlere 07/2015 fotolar buldum(prnt sc)
düpedüz yeşil gri hiç mavilik yok içinde....
Eki Görüntüle 174539 Eki Görüntüle 174538 Eki Görüntüle 174537
ya allah bu ankara ptt kargoyu nasıl biliyorsa öyle yapsın yaa valla beddua fln etmeye başladım artık delircem 1 hafta oldu gelmedi getirmiolar benim lenslerimi yasinirimden ağlıcam artık bugün de gelmez ztn cumartesi çalışıyorlarmıydı offf yürüyerek mi dağıtıolarr diye şüphelenmeye başladım.dağıtıcıya verildi yazıo günler oldu hala ses yok aradığımda da açmıolar ne diyim yaa valla allaha havale ettim
Beğenmenize çok sevindim..Dışarda herkes ne güzel gözleriniz var diyor.ay ben begendim cok bunnari valla
ay taban rengin harika sen ne renk taksan doal durucaktir cunku bence gercekte acik olan gozlerin ortasinda boole hafif bi kahvemsi sarimsilik varsa boole seninki gibi bi tonda oluo cok koyu olmuor o yuzden cok sanslisin bence eminim kendi goz rengin de cok hos. kirpikler de harika masalla
ela gibi acik gozlulerin ya da tam koyu gozlulerin pupil boslugu bence ele vermio kendini hic :))
ahh ahh madem crystal yeşillenmiş ,solotica crystal varken neden icemint üretiyor ki:)
onun yerine iceazul üretse keşkeeeeeeeeeee :))
mavima senin göz rengi ne renkti acaba ? ?
Lalcim iceminti solotica otica belluci için üretmiş ilk olarak yani özel bir lens daha sonra renk tutunca crystal adı altında piyasaya sürmüş..Zaten official sitesinde soloticanın icemint diye bir renk yok...icemint ve crystal hemen hemen aynı renk diğer mesajda da dediğim gibi mel ve ice karışımı bir renk olduğu için kimi boyamalarında ice ın mavisi ağırlıklı kimilerinde ise melin sarısı...mel sarısı baskınsa lens ister istemez gri yeşil olarak çıkıyor ortaya kimi serilerde ise ice baskın....ice baskın renklerde ise daha mavimsi...
eklediğim fotolarda mel daha baskın duruyor...
mesela WRlens te bu renk solotica icemint/crystal olarak satılıyor yani lens aynı...
ama malesef ki soloticanın 1 ay önce ve 1 ay sonraki lenslerinde bile bariz ton farklılıkları olabiliyor...
lot farkı bile fazlaca etkileyebiliyor rengi..
umarım herkes gönlünden geçen rengi bulur:))
benim icemintimle crystalim arasında bariz bir ton farkı var..
cristallerim mavi icemintim yeşil ağırlılı.
otica belluci sitesinde de katalog fotoğrafında iceminti daha yeşil gibi koymuş.
ama dediğin gibi de olabilir bilemiyorum leventte lens denemeye gittiğim yerde de her seri birbirinden farklı olabilir dedi.
ama bir de iceazul olsa süper olurdu icemintte beyaz üzerinde sarı noktacıklar var mesela, iceazulda da beyaz üzerinde mavi noktacıklar olsa:)))
çok şey mi istiyorum yaaa :))
yok yok çok şey istemiyorsun harika bir şey istiyorsunben de istiyorum yaaa nolur yapsınlar hep destek tam destek bide cnm cor ocre demişsin hare demişsin orasını karıştırdım açıkçası
cor ocre öylesi güzel oldu ki normalde haresiz bir lens ama çok açık bir bal rengi yaptı gözlerimi özellikle kumrallarla ve sarı saçla harika gidecek bir lens:)
haresiz lens ama gözün kendi haresini çıkarıyor ortaya:)
evet işte o yüzden diyorum ya mel mi aldım icemint mi valla belli değil.. uff yaaa ben mavi istiyorum maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
crystal siparişi verdim eğer mavi durursa değiştiririz:))) yeşil istiyorum ama bi türlü bulamadım bende istrdiğim yeşili...
hımm tamam şimdi oldu iştee :) uffyaa leventteki yere gitsem mi acaba ya sen nasıl güvneiyorsun lensleri dezenfekte ediyorlarmı ki? :18: denesem de alsam hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?