Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bende de solo care var o da iyi dezenfekte ediyor diyorlar ama .. sauflon mu alsam zaten bitiyor bu da :/ ben de deniim ozaman yaa zaten acayip merak ediyorum diğer lenslerin nasıl duracağını da ama tam yeri nasıl zor biyerde mi??

fgnce ve yosun cristalleriniz şimdiden hayırlı olsun ,güle güle kullanın dilerim..
mavimacım biizm mavi hastalığımızı solotica dindirir mi dersin,belki yeni tonlar maviler çıkarır bu yaz:)

fgnce ve yosun cristalleriniz şimdiden hayırlı olsun ,güle güle kullanın dilerim..
mavimacım biizm mavi hastalığımızı solotica dindirir mi dersin,belki yeni tonlar maviler çıkarır bu yaz:)

bilmiyorum şekerim yaa soloticaya güvenim kalmadı baksana kiki diye bir kullanıcı freshlook almış sence nasıl durmuş?? ben bayıldım gerçi pupili baya genişti ama renk çok güzeeeeeeell

evet canım biraz büyük çıkmış pupil ama zaten göz bebeğimiz yoğun ışık altında küçücük oluyor,fotoda direk güneşe karşı çekilmiş...biraz da bu kişinin göz bebeği küçükse doğal olarak kocaman olmuş pupil ama çok da farketmiyor bu olay mellerde,çok iyi kaynaşıyor orjinal gözle.....

bilmiyorum şekerim yaa soloticaya güvenim kalmadı baksana kiki diye bir kullanıcı freshlook almış sence nasıl durmuş?? ben bayıldım gerçi pupili baya genişti ama renk çok güzeeeeeeell
yani solotıca kadar doğal olmasını bekleyemem freshlooktan ama mavi aşkını dindirebilir belkiama ben konforu konusunda endişeliyim..30 tl ye alınıp,denenebilir tabii

ya bide günah olmasın ama bu kadının gözleri bir acayip,, okadar güzel lensleri sırf bu kadındaki duruşu yüzünden almak gelmiyor içimden kendi gözleri kalsın bu kadın lens kullanmasın bence

oh mutlu ettin beni grilik vr mıydı peki cok soru sordum ama :26:

estağfrllah cnm istediğin kadar sorabilirsin.. ilk taktığın zamanlarda grilik daha ağır basıyor ama zamanla rengi resmen yeşil oluyor tabi grilik te var :) gün ışığında ayrı güzel bir yeşil bulutlu havada ayrı güzel bir yeşil.. ama grilik de var :) mavi tutkum olmasa icemint benim 1 nolu lensim olabilirdi

off ya nası lheveslendimmmm şimdiii gelse bir an önce keşkeee.. düşünce gücüyle çagırsam gelir mi ki

off ya nası lheveslendimmmm şimdiii gelse bir an önce keşkeee.. düşünce gücüyle çagırsam gelir mi ki

ben de senin gibi mavi sanıpp heveslendim dayanamayıp kargoya kendim gittim dağıtıcıyı bekleseydim heralde anca 1 hafta sonra fln alırdım

doğallık 10 üzerinden 9

istediğim renk 10 üzerinden 3 sınıfta kaldı

canım sen en iyisi oldu olacak cor azul al...mavi olduğu tek kesin olan renk o zaten

ayy hayııır görmediiim albümünde mi var şeker? nasıl görebilirim :26:

canım ben albüm yapmıyorum ama sana buldukları geri koyayım istersen pek doğal bir mavi değil ama freshlooka da baktım o da pek doğal bir ton gibi gelmedi...bence mavi lens keyfini solotica dokusuyla tatmalısın...mavi lensler zaten renklerinden ötürü doğal gözükmüyorlar bari dokusu doğal olsun...az beklersen bulup koyacağım senin için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…