- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.861
bende de solo care var o da iyi dezenfekte ediyor diyorlar ama .. sauflon mu alsam zaten bitiyor bu da :/ ben de deniim ozaman yaa zaten acayip merak ediyorum diğer lenslerin nasıl duracağını daben aldım sauflon solusyonumu ki kendisi süper dezenfekte eder her bir lensi elime aldığımda ovuşturdum kendi solusyonumla iyice öyle taktım:)
araştırayım cor ocrenin bendeki duruşu gibi bir fotoğraf bulursam eklerim:)
fgnce ve yosun cristalleriniz şimdiden hayırlı olsun ,güle güle kullanın dilerim..
mavimacım biizm mavi hastalığımızı solotica dindirir mi dersin,belki yeni tonlar maviler çıkarır bu yaz:)
koyu kahverengi cnmcım :)
pupili çok geniş mi çıkmış bana mı öyle geldi :/ bence burda hoş durmamış,, çooook muhteşem duran eski meller var bulursam koyarım foto.. bir zamanlar okadar bakmıştım ki keşke kaydetseymişim hepsini 3456345645765785678684 tane fln olurdu heralde bütün lensler
benimki çok koyu değil gibi sankiii :18:... inş bende de yeşil durur :)
yani solotıca kadar doğal olmasını bekleyemem freshlooktan ama mavi aşkını dindirebilir belkiama ben konforu konusunda endişeliyim..30 tl ye alınıp,denenebilir tabiibilmiyorum şekerim yaa soloticaya güvenim kalmadıbaksana kiki diye bir kullanıcı freshlook almış sence nasıl durmuş?? ben bayıldım gerçi pupili baya genişti ama renk çok güzeeeeeeell
evet canım biraz büyük çıkmış pupil ama zaten göz bebeğimiz yoğun ışık altında küçücük oluyor,fotoda direk güneşe karşı çekilmiş...biraz da bu kişinin göz bebeği küçükse doğal olarak kocaman olmuş pupil ama çok da farketmiyor bu olay mellerde,çok iyi kaynaşıyor orjinal gözle.....
yani solotıca kadar doğal olmasını bekleyemem freshlooktan ama mavi aşkını dindirebilir belkiama ben konforu konusunda endişeliyim..30 tl ye alınıp,denenebilir tabii
sende daha da yeşil durur böyle açık yeşil,, su yeşili gibi inan bana yeşil istiyorsan bayılacaksın iceminlerine cicim
oh mutlu ettin benigrilik vr mıydı peki cok soru sordum ama :26:
estağfrllah cnm istediğin kadar sorabilirsin.. ilk taktığın zamanlarda grilik daha ağır basıyor ama zamanla rengi resmen yeşil oluyor tabi grilik te var :) gün ışığında ayrı güzel bir yeşil bulutlu havada ayrı güzel bir yeşil.. ama grilik de var :) mavi tutkum olmasa icemint benim 1 nolu lensim olabilirdi
off ya nası lheveslendimmmm şimdiiigelse bir an önce keşkeee.. düşünce gücüyle çagırsam gelir mi ki
yok canım denemedim ,düşünmedimde..onların tonu koyu tabanda koyu ve kötü olur bence, benim tahminim..sen azul ya da verde marine kullandınmı niiiiil?? ben bu aralar verde marineye taktım
yok canım denemedim ,düşünmedimde..onların tonu koyu tabanda koyu ve kötü olur bence, benim tahminim..
bilmiyorum şekerim yaa soloticaya güvenim kalmadıbaksana kiki diye bir kullanıcı freshlook almış sence nasıl durmuş?? ben bayıldım gerçi pupili baya genişti ama renk çok güzeeeeeeell
canım sen en iyisi oldu olacak cor azul al...mavi olduğu tek kesin olan renk o zaten
o da koyu kahve gözde kötü duruyormuş canıms yasen alsan sana yakışır ama ben alsam absürt durur
canımcım bende var zaten azul kullanıyorum...sanırım azul resimlerimi görmedin
ayy hayııır görmediiimalbümünde mi var şeker? nasıl görebilirim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?